Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Pijnlijk opgezwelling onder en bij neusgaten
Auteur Onderwerp: Pijnlijk opgezwelling onder en bij neusgaten
J J
BerichtGeplaatst: 23-11-2011 22:25 Reageer met quote

Afgelopen maandag dacht ik een puistje te krijgen net onder mijn linker neusgat. Ik probeerde deze maar een beetje uit te knijpen maar dit deed meteen pijn. Ik heb niet zoveel ervaring met puistjes dus ik dacht, laat maar even zitten.

Totdat ik gister ochtend wakker werd en het puistje geen puistje was maar al behoorlijke zwelling was tussen mijn lip en neus (en het gedeelte tussen de twee neusgaten.) Wederom wist ik hier niet zoveel raad mee en heb hier dan ook behoorlijk op zitten duwen en geprobeerd een beetje open te krijgen; Zonder succes.

Nu werd ik vanochtend vroeg wakker met een opgezwollen lip, het gedeelte tussen me neus en me lip(waar de snor groeit) en het gedeelte tussen de twee neusgaten. Het doet aardig wat pijn en kan door de zwelling niet goed door me neus ademen.

Ik doe er nu af en toe een beetje ijs op tegen de zwelling en neem zo nu en dan een paracetemol. Tevens ook op internet gekeken maar daar wordt ik allemaal niet echt wijzer van. Hoewel ik weet dat een bezoekje aan de dokter nooit kwaad kan probeer ik het nu toch eerst nog een keertje hier. Ik moet er ook bij vertellen dat ik geen koorts heb maar in de loop van de dag wel hoofdpijn heb gekregen en me steeds beroerder ben gaan voelen.

Weet iemand wat dit is? En wat ik hier tegen kan doen?

geslacht: Man
Leeftijd: 25
Levenswijze: Aardig gezond.
SNUF
BerichtGeplaatst: 25-11-2011 1:19 Reageer met quote

Hallo JJ,
Je zou haast denken dat je op die plaats een steenpuist hebt...! Aangezien je je er niet lekker van voelt, lijkt het me beter om ermee langs de huisarts te gaan.
Groeten, Snuf.
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Pijnlijk opgezwelling onder en bij neusgaten
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring