Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Pijn hals na ongeval
Auteur Onderwerp: Pijn hals na ongeval
Arik35
BerichtGeplaatst: 18-11-2011 20:45 Reageer met quote

hallo ik wilde mijn verhaal kwijt waardoor ik ook oplucht en anderen misschien ook. ik ben heel onvoorzichtig geweest en heb pech gehad.ik ben voor rugklachten bij dé chiropractor geweest . In het buitenland. die heeft overdreven en samen met zijn collega ieder aan mijn uiterste ledematen getrokken wAarbij ik pijn voslde en mijn rugwervels voelde uit elkaar komen en daarna voelde ik een knap in mijn keel. Nooit meegemaakt eerder. Dit wS in 2010 in het buitenland.ik had opeens meer klachgen zoLs nekpijn . en halspijn.hdt wS erg pijnlijk. Vooral eerste tijd . Erg pijnlijk. als ik SLAAP BIJ MIJN NEK ZO ERG VEEL PIJN.
Nu ben teruv in nederland en ben bij al bij dé polikliniek kno geweesf. in dé ziekenhuis. Ik hou deze post ups tot date. Herkent iemand dit?
Arik35
BerichtGeplaatst: 26-11-2011 22:32 Reageer met quote

Moet zijn pijn hals bij slapen. en also ik mijn nek gebruik voel ik pijn bij mijn hals. heeft denk ik met spieren te maken. en en een geknepen gevoel also ik op mijn buik lig. wordt ondrrzocht in de ziekenhuis. houdt jullie op de hoogte.
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Pijn hals na ongeval
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring