Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Diabetes > Komen deze klachten door mijn diabetes?
Auteur Onderwerp: Komen deze klachten door mijn diabetes?
loesjuhb
BerichtGeplaatst: 06-08-2011 22:55 Reageer met quote

Ik ben een meisje van 14 jaar, en bij mij is vorig jaar diabetes type 1 ontdekt. Mijn HBa1C staat op 9.1, heeft op zijn best op 7.8 gestaan. Nou heb ik al de hele tijd last van de volgende klachten:

Altijd:
- Concentratieproblemen.
- Non-stop moeheid.
- Altijd honger.
- Stemmingswisselingen.
- Vergeetachtigheid.
- Depressiesympthomen.
- Weinig drive om dingen te gaan doen.
Af en toe:
- Een vol gevoel in mijn hoofd, alsof het vol zit met watten.
- kloppend gevoel in hoofd.
- Veel aankomen.

Ik weet niet meer hoe dit komt, ik heb mijn schooljaar hier door niet kunnen redden, te veel ziek, afwezig of in slaap vallen tijdens de les.

Zal hier een andere oorzaak achter zitten, of kan dit te maken hebben met de suiker?
mama Mia
BerichtGeplaatst: 16-08-2011 0:30 Reageer met quote

loesjuhb, ik zou bijna denken dat je bloedsuiker vaak veel te hoog is. Je altijd moe zijn, Weinig drive om dingen te gaan doen, altijd honger geven mij als teken dat je te hoog zit.
Ik ben een stuk ouder dan jij, maar wel mijn hele leven al diabeet. Als ik te hoog zit, ben ik moe, tot lui aan toe, nergens zin in en toch trek in eten..Kan je internist je hier niet iets meer over vertellen?
Sterkte ermee. Je verzetten tegen de moeheid is een hele goede remedie, dat doe ik mijn hele leven al. Moe ben je toch al, ook als je op de stoel blijft hangen. Dus ga ervoor, je suiker kan er ook nog door zakken ook. Verbruik die overtollige suiker maar. Zal je goed doen. Smile
Groet van mama Mia
probly
BerichtGeplaatst: 26-09-2011 16:46 Reageer met quote

Men zoon is van bij zijn geboorte diabeet.Hij heeft geleerd om op de juiste manier zijn lichaam bij te sturen.Test eens om te kijken hoe hoog of laag je staat.Dan kan je de nodige maatregelen nemen.Het duurt even eer je leert luisteren naar je lichaam en eer je weet wat er juist scheelt.Maar de beste manier is steeds even een vingerprikje en je weet meteen heel wat meer.Eet gezond en beweeg veel,en je zal zien dat het dan wel mee valt.
Index > Diabetes > Komen deze klachten door mijn diabetes?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring