Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > Ik heb vaginisme maar wil zwanger raken kan dat? (deel III)
Auteur Onderwerp: Ik heb vaginisme maar wil zwanger raken kan dat? (deel III)
Els
Moderator



BerichtGeplaatst: 23-06-2011 12:26 Reageer met quote

Het topic 'Ik heb vaginisme maar wil zwanger raken kan dat? (deel II)' is onhandig groot voor ons geworden en is daarom gesloten. Jullie kunnen in dit topic verder kletsen.
fluffy




BerichtGeplaatst: 23-06-2011 12:50 Reageer met quote

wow wij kletsen ook wat af meiden. Deel drie alweer. Op naar deel vier zou ik zeggen Smile

Was de verjaardag nog leuk kwebbel wat vond hij van het cadeau? Ik moet zeggen dat ik het erg origineel vind hoop dat ik het kan onthouden.

Hoe is het met de rest??????
doglover




BerichtGeplaatst: 25-06-2011 20:13 Reageer met quote

deel 3 alweer,zat een poos geleden al te denken dat we volgens mij al veel verder waren als in 1
cp




BerichtGeplaatst: 26-06-2011 7:44 Reageer met quote

Hoi,
op naar deel 4, maar dan moeten we wel weer wat meer gaan kletsen hoor Laughing .
Tessa is jarig vandaag, 2 jaar al weer. Bizar hoe snel dat gaat.
Ze slaapt sinds 3 nachten in een echt bedje, gaat prima. Drama's verwacht, maar we hebben haar in bed gelegd en ze is gaan slapen.
Gisteren weer iui gehad. Zaad was op het randje, 1 miljoen. Ben van 1/2 zwanger geworden, dus verwacht nu een 2 ling. en als dat niet zo is, bleh. Eind juli gesprek met arts, maar ik begin toch een beetje naar ivf te neigen. Meer kans dan iui. Maar die hormonen, kijk ik toch niet zo naar uit

Hoe is het met de rest? Waar is iedereen????

Nou, ik ga het een en ander doen, voor de visite komt
Fijne dag allemaal,

Groetjes cp
fluffy




BerichtGeplaatst: 26-06-2011 8:30 Reageer met quote

cp van harte gefeliciteerd met tessa haar verjaardag. Maak er een super leuke dag van. Als goed is zit het weer mee.
Ik ga heel hard voor je duimen hoor dat het raak mag zijn.
Misschien domme vraag maar wat is het verschil tussen iui en ivf?

Ik ben vrijdag met Elana naar cb geweest ze is goed gegroeid. Ze was 44cm en nu 53 en ze was 3450 gram en nu 4550 gram. we zijn nu overgestapt op nutriolon forte aangezien ze al 150ml per keer dronk.

geniet allemaal van het mooie weer

liefs fluf
Sly




BerichtGeplaatst: 27-06-2011 22:35 Reageer met quote

Hoi meiden

Wat is het rustig hier he, terwijl er toch het een en ander gebeurt!

Allereerst, CP, gefeliciteerd met de verjaardag van Tessa!! Time flies he!!
En hopelijk succes gehad met de IUI. Kan me wel voorstellen dat je aan de ene kant IVF wel wilt, maar aan de andere kant weer niet. Die hormonen hebben inderdaad een behoorlijke impact.

Fluffy, bij IUI wordt het zaad van de man ingebracht in de baarmoeder. Bij IVF worden via een punctie zoveel mogelijk eitjes geoogst. De goede eitjes worden dan gemengd met zaadcellen van de man. Al het geukt is, gaan de bevruchte eitjes zich delen, en dan worden twee dagen na de punctie een of twee embryo's teruggeplaatst. En dan maar hopen dat het aanslaat. ICSI is vergelijkbaar met IVF, maar dan wordt één eicel bevrucht met één zaadcel, dus dat wordt onder de microscoop gedaan met een naald. Behalve de bevruchting van de eicel is de verdere behandeling hetzelfde.

Tja, nadeel van een nieuw deel is dat je niet meer snel kunt teruglezen wat er allemaal geschreven was. Weer dus niet meer op wie ik verder nog moet reageren.

Dus maar de ontwikkelingen aan deze kant.

Vorige week zaterdag is Fleur alweer één jaar geworden!! Zoals CP al zegt... wat gaat dat hard! Ze staat steeds steviger op haar beentjes, en probeert al langs de box te lopen. En als je haar handen vasthoudt probeert ze stapjes te zetten. En ze laat zich niet ondersneeuwen door Jasper hoor! Ze is lekker pittig!

En met Jasper zijn we in een stroomversnelling terecht gekomen deze week! Vorige week maandag hadden we kennismaking bij Kentalis, dat nieuwe kinderdagverblijf. Hadden ze het over plaatsing na hun vakantie, want ze zijn over vier weken ook weer vier weken dicht. En dan beginnen er een aantal andere kindjes, dus de echte observatie zou dan misschien pas later zijn, omdat dat gaat op volgorde van aanmelding. Dus zou nog even kunnen gaan duren. Na nog wat verder gepraat te hebben, vroegen ze naar onze wensen. Dus wij gaven aan dat het wat ons betreft niet snel genoeg kon gaan. Nou bleken ze die middag nog vergadering te hebben van het plaatsingsteam. En even later belde ze op: Jasper kon wat hun betreft donderdag al terecht! Wow, dat is ineens wel heeel erg snel! Dus ik heb aangegeven dat we vanaf deze week Jasper wel wilden plaatsen, want we moesten natuurlijk nog het een en ander regelen.
Dus donderdag is de ouderbegeleider hier geweest om nog wat details te bespreken, en morgen gaat Jasper kennismaken. Dan ga ik nog mee, en na een uurtje gaan we weer. En donderdag gaat hij dan echt beginnen!! vier dagen per week, van 8.30u tot 13.30u! Op woensdag is zijn vrije dag, maar dan moet ik natuurlijk nog gewoon werken, dus gaat hij gewoon naar opa en oma. Maar ook op dinsdag en vrijdag moet ik tot 17.00u werken, dus dan gaat hij vanuit Kentalis met een taxi naar zijn huidige kdv. Voor een paar uurtjes dus, en waarschijnlijk zal hij die paar uurtjes ook alleen maar slapen! Want dat doen ze bij Kentalis in principe niet, tenzij ze echt te moe worden.
En na de zomervakantie zal hij dat op dinsdag blijven doen, maar op vrijdag gaat hij naar huis of naar opa. En hij wordt op dinsdag en vrijdag dus ook met de taxi opgehaald, want ik red het niet om hem en Fleur weg te brengen. Bovendien is Kentalis pas open al ik al op het werk moet zijn. Op maandag en donderdag breng en haal ik hem dus, maar intussen bedacht me al dat het misschien wel makkelijker is om dat toch met de taxi te laten doen. Maar dan mis ik natuurlijk het contact met de juffen, en dat is ook wel belangrijk natuurlijk. Dus nu maar even kijken hoe dat gaan, want Fleur moet natuurlijk steeds mee. Of de buurvrouw moet toevallig thuis zijn.
Gelukkig wordt alles vergoed vanuit de AWBZ....

En natuurlijk is het ook wel leuk om de maandag en donderdag dan alleen met Fleur te zijn! Maar wel wennen hoor!

Zo. Lijkt me wel weer even genoeg te lezen voor jullie!!

Groeten, Sly
fluffy




BerichtGeplaatst: 28-06-2011 9:53 Reageer met quote

Sly een jaar alweer!!!!!!! jeetje had dat echt niet gedacht.
Zo dat noem je inderdaad een stroomversnelling maar wel fijn dat het zo snel gaat. Lijkt mij ook wel wennen en zeker omdat hij ook nog naar zijn oude kdv gaat en nu naar opa en oma. En jij twee daagjes alleen met je meisje dat is zeker wennen maar als alles maar goed gaat en Jasper vooruit schiet.

Cp hoe was de verjaardag??? Is ze goed verwend?

Hier alles zijn gangetje alleen een jongetje wat steeds om 4 uur sochtends wakker wordt en meestal krijg ik hem wel weer inslaap, maar vanochtend dus niet. En dan deze warmte nog maak er een rustig dagje van.

liefs fluf
Kwebbel




BerichtGeplaatst: 29-06-2011 7:40 Reageer met quote

Fluf, de verjaardag van neefje viel mee. Was niet heel erg gezellig, maar ook niet heel vervelend. Ik ben nooit dikke vriendinnen geweest met mijn zus, en dat is nu een beetje geëscaleerd door dingen die de laatste jaren zijn gebeurd en gezegd. Dus er hangt tegenwoordig wel een spanning als we bij elkaar zijn.

Fijn dat Elena het zo goed doet. Is toch altijd weer fijn om te horen.

Cp, nog gefeliciteerd met Tessa! Weer een mijlpaal. Hoe was het?

Nou dat moet toch wel raak zijn deze keer, zou je denken. Ik ga er in ieder geval mijn duimen voor blauw draaien hoor.

Sly, wat fijn dat Jasper zo snel terecht kan. Zo te lezen is het allemaal goed geregeld. Ben benieuwd wanneer je resultaat gaat merken. Lijkt me erg spannend, maar toch ook een mooi vooruitzicht dat ze echt heel gericht met hem gaan werken.

Goh, ik dacht dat ik heel veel in te halen had hier. Maar niet dus. Wij zijn een weekendje naar Cochem in Duitsland geweest. Was nog een cadeau voor de 60e verjaardag van mams. Dus ik dacht dat ik hier een hoop gemist had.
In ieder geval hebben we het erg fijn gehad.

Verder ligt hier de hele straat nu open, omdat ze de officiele bestrating gaan leggen. Gaat ongeveer 2 tot 3 weken duren, maar dan zijn we wel lekker overal van af hoop ik.
Enige nadeel is dat het nu zo geregend heeft, want het is een gigantische modderpoel geworden.

Hoe is het met de rest?
cp




BerichtGeplaatst: 29-06-2011 9:06 Reageer met quote

hoi meiden,

Dank jullie voor de felicitaties. Was een leuke dag. Tessa heeft het geweldig naar haar zin gehad en is schandalig verwend. Helemaal kapot dag erna, maar ja, dat hoort erbij.

Fluf, ze groeit goed dus. lekker.

Sly, gefeliciteerd nog met fleur.
Zo, dat gaat zeker snel ineens met jasper. Wat een geregel, maar wel fijn dat het allemaal loopt nu.

Ik ga een poging doen goed wakker te worden Confused

Groetjes cp
NORAA




BerichtGeplaatst: 29-06-2011 11:37 Reageer met quote

hoi hoi dames, sorry dat ik jullie verwaarloos!! ben deze wk met zw. verlof gegaan. en dan gaat mn ouderschapsverlof officieel in in november.
vandaag bij de gyn. geweest. baby niet gedaald, ze wil geen risico nemen dus het wordt een geplande keizersee. klinkt een beetje gek, maar ben er wel blij mee. geeft meer rust en ik weet wat mij te wachten staat.
verder ben ik 34 wk en over 3wkn mag ik bij haar terug komen en dan plannen we een afspraak voor in t ziekenhuis.
Chester




BerichtGeplaatst: 29-06-2011 13:34 Reageer met quote

hee meiden, we zijn weer terug van vakantie! Wel veel regen, maar leuk gehad. Ga straks alles bijlezen, of straks, vanavond, of morgen, weet nog niet, straks naar tandarts, rillerderil, in vakantie brak stukje van kies af, pffff. maar goed, het doet geen pijn dus dat scheelt weer. hoop dat alles goed is met jullie!!!!
cp




BerichtGeplaatst: 30-06-2011 14:49 Reageer met quote

hoi,
chester, hoe was het bij de tandarts?

Hier gisteren weer een kat in laten slapen Sad . At bijna niet meer nadat andere kat weg was. Ademde raar gisteren, kreeg hem te pakken (en dat is zorgelijk, ik kon nooit bij 'm in de buurt komen). Dus naar dierenarts. Gezien leeftijd, andere kat missen en het feit dat hij niet te behandelen is met medicijnen, in laten slapen. Nu geen huisdieren meer. Nou ja, ongewenste dan, vlooien Confused . Die krengen zitten weer binnen. Vorig jaar hielp spray op natuurlijke basis, nu niet. Iemand tips? Ik wil liever geen rotzooi ivm Tessa. In schuur ga ik het wel drastisch aanpakken, daar komt ze niet en daar zitten de meeste vlooien. Maar binnen liever niks chemisch. Had iets meegekregen bij dierenarts, kon met kinderen zei ze. Staat er op de bus niet te gebruiken in ruimtes waar kinderen tot 4 jaar komen. Dus, als iemand nog tips heeft? Tea tree en lavendel heb ik niks aan, mag je niet gebruiken bij zwangerschap (denk niet dat ik nu zwanger ben, maar het zal maar wel zo zijn)

Nou, ik ga maar weer eens opschieten, heb slaapdienst. Huis onder spuiten met water en azijn (schijnt eitjes vlooien kapot te maken) en dan fijn gaan werken

Fijne dag allemaal,

Groetjes Ingrid
fluffy




BerichtGeplaatst: 30-06-2011 15:26 Reageer met quote

norra fijn dat het je rust geeft en je duidelijkheid hebt. Doe lekker rustig aan. het schiet al goed op bij jouw.

Chester welkom terug fijn dat de vakantie leuk was. Waar zijn jullie geweest? Hoe ging het bij de tandarts.

cp wat vervelend van je kat. Het blijft moeilijk. En dan nu ook nog last van die vieze kriebel dingen. Helaas weet ik ook niets om je te helpen. Maar succes met het zoeken. Staat er misschien iets op internet?

Hier alles zijn gangetje. Dametje doet het goed en Le pakt het nog steeds aardig op. Soms is hij wel jaloers maar dat valt nog mee. Vind het dan wel lastig om te reageren wil hem niet straffen maar ook niet zijn gang laten gaan.

groetjes Fluf
Klara




BerichtGeplaatst: 30-06-2011 17:35 Reageer met quote

Pfff dames het is weer drama's hier en heb natuurlijk weer een super smoes voor mijn afwezigheid. Loop met een fikse hernia en daardoor heb ik Lisa uit huis moeten plaatsen. Ben nu weer wat op de been en als het herstel zo mag blijven gaan hoef ik niet geopereerd te worden. 8 juli zal die uitslag definitief vallen.

Zie hier dat het ook rustig is, Ik mis Jip overigens wel heel erg.... heb haar naam al een tijdje niet meer voorbij zien komen.

Fluf, jij nog steeds aan het tobben met de hechtingen, hoe oud is de kleine Elana nu?
Ik moet onderlaats naar de dokter en heb gelijk mijn hechtingen laten bekijken. Er zaten er dus nog!
Lisa is nu 16 weken.........
Hopelijk loopt het bij jou beter af.

Sly dus jou leventje zit ook in een stroomversnelling, kun je't allemaal nog een beetje aan? Af en toe ook aan jezelf denken hoor!
Valt niet mee, ik weet het.

Cp: soms lijkt het wel of niks wil gaan zoals het zou moeten. Je weet nooit, Tessa is toch ook een wondertje?
En nou de tweede kat weer...
gaan die vlooien ook niet vanzelf een beetje weg op zoek naar een nieuw baasje?
(geen idee hoor)

Noraa, wat vliegt de tijd toch, nog maar een paar weekjes en de tweede telg komt er al weer aan.
Nog even volhouden.

Hier ben ik in afwachting van een nichtje of neef.
Zus was afgelopen maandag uitgerekend dus ben beniewd...

Kwebbel: nog net geen zwembad zeker op de bouwplaats?

nou dames tot de volgende keer maar beloof niet wanneer........ Wink
Sly




BerichtGeplaatst: 01-07-2011 14:27 Reageer met quote

Klara, wat kl#te!! Lisa uit huis, en zelf in de kreukels. Wel fijn dat het er beter uit ziet, en de operatie misschien niet nodig is, maar je treft het gewoon niet he. Heel veel beterschap gewenst, en ik hoop dat je je meisje snel weer thuis kunt hebben!

Jasper is gisteren begonnen op Kentalis, en vandaagis hij voor het eerst met de taxi mee gegaan... volgens mij ging het wel goed, hij begon zelfs naar me te zwaaien. Maar ik zal er straks wel meer van horen... hij is vanmiddag ook vanuit Kentalis naar het gewone kdv gebracht met de taxi. Betekent overigens wel een hoop gesleep met de autostoel, want die moet dus steeds in-uit de auto...
Maar op Kentalis gaat het wel goed met Jasper, wel even wen als hij binnenkomt, maar even later speelt hij vrolijk met de andere kindjes. En gisteren gebruikte hij al een nieuw gebaar: 'mama'! (nou waren we daar al wel een tijdje mee bezig, maar toch wel grappig dat hij dat ineens doet)

liefs, Sly
JTvdH




BerichtGeplaatst: 03-07-2011 10:17 Reageer met quote

Hee meiden!

Jullie zullen wel denken... die is vertrokken... maar nee, ik ben er nog... Beetje moet, beetje erg erg moe. Maar ik leef nog, haha!

Vlam; hoe is het met jou? Volgens mij ben je inmiddels toch wel bevallen niet?

Sly; ik zat met ogen als schoteltjes, Fleur alweer een jaar!!! Jemig, zo bizar snel! Al hebben meer dan genoeg te verstouwen gekregen het afgelopen jaar. Goed dat je man hulp heeft gezocht, een moeilijke stap, maar zo kon hij ook niet verder kennelijk. Hoe ging het vrijdag met Jasper op Kentalis? Hoop dat hij nu duidelijk vooruitgaat!

Nora, misschien stomme vraag hoor... maar als de baby met 34 weken nog niet is ingedaald is er toch niks aan de hand? Vooral bij een 2e zwangerschap komt dat veel vaker voor! Eline was ook pas met ruim 39 weken ingedaald en zelfs toen ik gestript was, was ze nog niet volledig ingedaald! En toch was ze er met 5en half uur...

CP; beetje verlaat, maar nog gefeliciteerd met Tessa dr verjaardag! Moeilijk dat je nog steeds niet zwanger bent, hoeveelste ronde zitten jullie nu?

Misschien is het maken van een lijstje wel weer eens handig, ook informatief voor meiden die hier nieuw komen. Al zijn ze vaak net zo snel weer vertrokken helaas...

Jemig Klara, had je nog hechtingen zitten?? Dan begin ik bijna te twijfelen... heb nl zelf nog steeds een schrijnend gevoel met plassen, maar volgens de vk kan er niks meer zitten. Had jij nog duidelijk klachten of zo?

Hier alles zn gangetje. Nachten zijn waardeloos met nog steeds 2 a 3x voeden. (tussen 12 en 6) En om 6 uur zit ik eigenlijk altijd met beide kids al beneden.
Eline doet het prima, draaide vanmorgen voor het eerst zelf op haar buik!! Was zo trots op mn meisje! Het is een echte meid, lekker nieuwsgierig. Ze wil niet liggen, alleen maar rechtop en zitten. 11 juli moeten we met haar naar het zkh, ze heeft ook heupdysplasie en zal dus zeer waarschijnlijk ook een spreidbroekje krijgen. Was wel weer even slikken toen we het hoorden, maar het is niet anders.
Carlo is ook een wijsneus. Alweer 2 inmiddels en helemaal gek van 'trektor annana' (trekker met aanhanger) Hij kletst de oren van je kop en ook steeds meer verstaanbaar. Hij is gek op zn zusje, zorgt op zijn manier ook voor dr. Speelgoedjes geven, mondje schoonvegen en vooral continu zeggen 'Ine sjape' (Eline moet slapen) als ze huilt of moppert! 's Ochtends rent hij naar dr toe en geeft 'r een dikke knuffel. Kom niet aan zn zus, kijken mag ook niet!! Dan zet hij het op een gillen... haha!

Nou meiden, tot klets maar weer... op naar deel 4!!
NORAA




BerichtGeplaatst: 06-07-2011 12:22 Reageer met quote

hoi hoi!!

hier de laatste loodjes. wel erg rustig hierzo.

jtvdh de reden is omdat ze geen risico willen nemen om mij natuurlijk te laten bevallen, omdat het bij omar niet was gelukt. hij bleek uiteindelijk niet gedaald. volgens de gyn. was de kans dat deze baby niet daalt erg groot. en hij is ook niet gedaald. en ook gezien mn traumatische bevalling van de vorige keer wordt het een geplande keizersnede. ik mag over 2 wkn terug komen.

mex hoe gaat ie met jou en femke??

jip??
fluffy




BerichtGeplaatst: 06-07-2011 12:24 Reageer met quote

klara heel veel beterschap en hopelijk kan Lisa snel weer thuis komen. het zit jullie ook niet mee. Dikke knuffel. Maar moeten de hechtingen er dan niet uitgehaald worden????

Sly hoe gaat het nu met Jasper was hij snel gewend? En het gereis hoe bevalt dat? Hoe gaat het met je man, had hij wat aan de afspraak bij de dokter?

jt oef klinkt erg zwaar om zo vaak te moeten voeden? Heeft ze gewoon zoveel honger? Geef je borst of fles? Het wordt nog even spannend dus de elfde veel sterkte daarmee.
Carlo ook dus aan het kletsen, grappig klinkt het soms. Wat een lieve grote broer is hij.
Hopelijk kom je snel toe aan wat meer slaap.

Hier zijn we bijna allemaal verkouden, Leander hoest en Elana heeft verstopt neusje. Ik heb een loopneus. Houden elkaar lekker bezig zo. Voor de rest gaat het zijn gangetje.

liefs Fluf
Kwebbel




BerichtGeplaatst: 06-07-2011 15:46 Reageer met quote

Noraa, dat wordt spannend. Maar fijn dat je er wel juist rust in vindt.

Chester, welkom terug!

Cp, moeilijk dat je weer een kat hebt moeten laten inslapen. Maar wel een verstandig besluit.

Ik heb wel vaker gehoord dat wanneer je 's nachts een schaal met water en olie neerzet en er een theelichtje bij zet ze daar dan op springen en er niet meer uit kunnen. Geen idee of het onzin is of niet, maar proberen kan altijd.

Fluf, inderdaad lastig hoe je op Leander moet reageren. Zolang hij haar niks doet, negeren?

Klara, ik zit hier met tranen in mijn ogen. Wat een tegenslag weer! Bah!
Wat lijkt me dat hartverscheurend als je eindelijk dan een kindje hebt, een operatie achter de rug en haar dan ook nog uit huis moeten plaatsen. Hoop dat ze snel weer bij je terug komt wanneer je je beter voelt.
En dan toch nog zo mee kunnen leven en attent zijn naar anderen. Je bent echt een geweldige meid!
Sterkte en beterschap!!!

Jip is erg druk met werk, huishouden, kids en opleiding. Dus die heeft even geen tijd voor hier.
Klasse hoe ze dat allemaal voor elkaar krijgt.

Sly, wat goed dat Jasper het in ieder geval naar zijn zin heeft en het nu al wat vruchten af lijkt te werpen. Hopen dat hij snel vooruitgang boekt en het zo leuk blijft vinden.

Jt, fijn dat het zo goed gaat bij jullie. Allemaal dus jullie nieuwe plekje gevonden in het gezin.
Nu alleen nog de nachten. Hoe hou je het vol? Hopelijk heeft ze snel door dat ze door moet slapen. Vermoeiend hoor.

Hier gaat het op zich wel goed. We hebben sinds vandaag eindelijk een stoep, dus het begin is er.

Eva gisteren voor de laatste keer psz gehad.
Alleen gisteren mailtje van juf van Renzo. Dat hij kinderen slaat. Bij Renzo eens gevraagd en hij geeft aan dat er een paar kinderen zijn die hem steeds vervelen. Juf zou vandaag nog met hem praten.
Wij hebben toen gisteravond mailtje terug gestuurd, want de namen van de kinderen die Renzo noemde bij ons, is hij al weken aan het noemen dat die hem vervelen. Dus is niet iets wat hij nu ineens verzint. En een ander kind is anderen op aan het stoken om vooral niet met Renzo af te spreken na school. Ook dit stond in de mail en dat ik hier zelf een keer bij ben geweest dat dit gebeurde.
Renzo zegt ook al verschillende keren te hebben aangegeven dat hij gepest werd door 4 kinderen maar dat de juf hem dan wegstuurt.
Dus toen hij gesprek had vandaag ging ik er vanuit dat ze al op de hoogte was van onze mail, maar we hadden er niks meer op gehoord.
Renzo heeft in dit gesprek ook nog eens aangegeven dat hij door 4 kinderen gepest werd en volgens hem zei de juf toen: "niet anderen de schuld gaan geven!". Woedend ben ik!!!!
Hij voelt zich nu zo in de steek gelaten. die andere kinderen hebben nu een vrijbrief om hem te pesten en hij krijgt op zijn kop als hij iets terug doet.
Hebben sinds deze invalkracht er is veel van dit soort situaties en aanvaringen al gehad. Dus ik ben blij dat Renzo nog maar anderhalve dag naar school hoeft en dan even vakantie heeft.

En verder is Mary-Ann Goossens gevonden! Levend!!
Goed nieuws. Ze komt uit Stramproy waar ik ook een paar jaar gewoond heb, een dorp hier naast. En ik kende haar van de bibliotheek hier in onze plaats waar ze werkt.
Wat een opluchting moet dat zijn voor de familie. En wat heeft ze het lang volgehouden zonder eten en drinken. Krijg er de rillingen van.

Het is steeds erg rustig hier. Hoop toch snel weer wat leuke verhalen te horen.
fluffy




BerichtGeplaatst: 07-07-2011 10:04 Reageer met quote

kwebbel zit mij een beetje boos te maken hier. Hoe kan die juf dat zo zeggen. belachelijk gewoon. Is het misschien een idee om eens met de directie te gaan praten? Dat haar houding erg onprofessioneel is en dat dit niet te goede komt aan Renzo. Dan kan de school er rekening mee houden als ze een invaller zoeken.

Jullie dus bijna vakantie lekker hoor. Wij hier pas over twee en halve week. Maar komt mij nu wel goed uit heb ik lekker ook nog vakantie na mijn verlof.
Ik zou zeggen laat het zomerse weer maar komen.
Index > Gynaecologie > Ik heb vaginisme maar wil zwanger raken kan dat? (deel III)
Pagina 1 van 34  

1, 2, 3 ... 32, 33, 34  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring