Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Nog steeds zere penis...
Auteur Onderwerp: Nog steeds zere penis...
alfapointer
BerichtGeplaatst: 28-03-2018 17:08 Reageer met quote

Ik heb verleden maand nog maar eens mijn urine op cultuur laten zetten, en een cultuurstaafje van topje van plasbuis. Op alles en nog laten testen en voor de 4e maal alles negatief.
Toch beetje aangedrongen bij veneroloog en antibiotica Azythromicine genomen, ook mijn echtgenote. Sterke afname van prikkeling en pijngevoel op eikel, ook sindsdien geen roodheid en branderigheid meer op voorhuid en toompje.
Wel ook elke dag wrijf ik Dexeryl, een voedende creme op de eikel en voorhuid en gebruik ik 2 tot 3x per dag Tea Tree Oil Chi balsem. Niet teveel van gebruiken want het brandt een klein beetje dan. ik doe dat samen met de DExeryl.Ook nog af en toe wat Calendula zalf en het helpt.
Voorlopig gaat het goed, mijn klachten zijn tot 85 - 90% verdwenen..........De veneroloog heeft nog steeds geen idee wat het zou kunnen zijn.........Ik duim zo hard dat mijn duim pijn doet.
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Nog steeds zere penis...
Pagina 13 van 13  

Vorige  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring