Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Nog steeds zere penis...
Auteur Onderwerp: Nog steeds zere penis...
syndicate
BerichtGeplaatst: 03-09-2015 13:58 Reageer met quote

Geebee schreef:
Beste J
.

Groetjes Geebee

Hoi GeeBee, hoe is het nu met je?

Gr syndicate
tp80
BerichtGeplaatst: 03-11-2015 8:42 Reageer met quote

Nog even een berichtje van mijn kant.. Bij mij gaat het inmiddels een behoorlijke tijd goed. Zo goed als perfect zelfs. Ik wil niet te vroeg juichen, maar toch..
Wat heb ik gedaan.. Stoppen met blowen zodat ik voldoende uitgerust ben en daarnaast capsules magnesium gaan slikken. Ik las ergens dat dit een positief effect zou hebben op het tegengaan van spierspanning. Ik weet niet 100% zeker of dit de oplossing is, maar in ieder geval heb ik sindsdien niet of nauwelijks klachten. Let wel op dat je creatine pakt ipv oxide. Ik hoop dat dit hierbij meteen m'n laatste bijdrage is. Groeten!
tp80
BerichtGeplaatst: 03-11-2015 9:00 Reageer met quote

Ik bedoel magnesium citraat ipv creatine (das weer wat anders)
Xander21
BerichtGeplaatst: 03-11-2015 11:00 Reageer met quote

Nou dat is toevallig! Ik ben sinds kort ook magnesium citraat gaan nemen en heb echt zeker 70 % minder last en heb ook wat fysio gehad. Ik had vooral last net achter mijn penis tot aan mijn rectum... toch een spier...
Barree
BerichtGeplaatst: 24-12-2015 14:21 Reageer met quote

Ik heb hier ook sinds een 2-tal weken last van en het is begonnen een 3-tal weken nadat ik orale seks had.

Symptomen zijn :
-rood uiteinde aan penis, rond de opening van de plasbuis ziet het rood
-branderig zeurderig gevoel in de eikel, niet de hele dag door maar komt soms op voor een even
-soms branderige urine
-voor ik het had en ik kwam klaar spoot mijn sperma er als het ware uit, en nu is het veel dikker en komt het er moeilijker uit, het gutst meer.
-veel gevoeligere eikel na het klaarkomen, meer dan voor ik het had

Laten testen op SOA's maar de gewoonlijke boosdoeners zoals chlamydia en gonorroe waren allen negatief.

De huisarts zei dat het waarschijnlijk een gewone urethritis is, een urineweginfectie en schreef me doxycycline voor, kuur van 10 dagen. Alle klachten zouden weg moeten zijn na enkele dagen.

Zit nu aan dag 9 en de klachten zijn minder maar nog steeds erg aanwezig, en nog steeds rode verkleuring rond de opening van de plasbuis.

Dokter gecontacteerd en zei dat het waarschijnlijk een wat hardnekkige bacterie is dus heeft me meer doxycycline voorgeschreven, en zei dat je het soms tot een maand moet nemen. Als het niet betert word er urine op kweek gezet.

To be continued....
wimp
BerichtGeplaatst: 10-03-2016 15:19 Reageer met quote

OOk ik HAD deze klachten.
Begon met bijbalontsteking, bleek prostaatontsteking. Omdat ik ooit nog eens zoiets had gehad (zaadleider ontstoken na contact met vriendinnetje, maar nooit soa gevonden), bleef maar duren. Zeker 5 maanden. Toen was dit ver voorbij en stopte ik met AB (Tavanic en naderhand Bactrim Forte, die beter werkte dan Tavanic!). Onmiddelijk daarna pijn bij plassen. Om de 10 minuten moeten plassen, niet te doen qua pijn. Ik dacht werkelijk aan zelfmoord. Uroloog en dokter vonden niets, geen ontsteking. Uroloog zei dat het mogelijk was dat er een bacterie of iets anders (schimmel?) in de plasbuis was gaan zitten. Als ik ontsmettende zalf smeerde (polyseptol of daktarin) dan ging het beter. Stilletjes aan ging het beter en beter. Tot ik Isobetadine zalf ging smeren, ook in de buis zelf aanbrengen met dopje van oogzalf tube. Heel pijnlijk, de eerste paar minuten. Na ongeveer een week (en iedere dag ook pillen nemen tegen schimmelinfectie) en goed smeren, en de dag beginnen met een citroen eten begon het beter te gaan. Nu is het volledig weg. Misschien, na 5 maanden AB was er een schimmelinfectie? Ik probeerde intussen nog eens met een overgebleven pilletje AB, maar het werd onmiddellijk veel erger. Bier drinken: erger. Gist:schimmel dus. Uroloog gaf me oogzalf (bevat AB voor plaatselijke aanbrenging, werkte niet maar wel goed dopje voor isobetadine aan te brengen Wink) Ook gaf hij me Uropyrine. Dit is een soort buizenreiniger voor de urinewegen. Kleurt je urine oranje en ontsmet alles. Mannen, geef niet op, geef niet toe, probeer, experimenteer met middelen en kijk wat helpt. ER IS EEN UITWEG! EN inderdaad, ik neem ook Magensium en Pro-lusten voor de prostaat. Helpt goed!
medf
BerichtGeplaatst: 23-03-2016 13:24 Reageer met quote

Ik heb dezelfde symptomen zoals inmiddels veel beschreven in dit forum

-rood uiteinde aan penis
-licht rood vlekkerige eikel
-branderig zeurderig gevoel in de eikel, niet de hele dag door maar komt soms op voor een even
-orgasmes zijn veel minder heftig
-sexdrive veel lager dan vroeger

Ik heb alle denkbare tests ondergaan. Uiteindelijk terecht gekomen met het UMCG. Ook hier is niets uitgekomen en heeft men aangegeven niets meer voor mij te kunnen betekenen.

Er moet toch iemand zijn die een oplossing voor dit probleem heeft gevonden. Alsjeblieft, deel dit op dit forum.

Ik wordt er na twee jaar inmiddels radeloos van
tp80
BerichtGeplaatst: 25-03-2016 19:30 Reageer met quote

Ik kan alleen maar zeggen dat het bij mij ook jaren heeft geduurd. En nu is het nog steeds niet helemaal goed, maar wel acceptabel. En geloof me maar dat ik van ver kom. Ik ben ervan overtuigd dat magnesium tekort in ieder geval een rol speelt. Maar ook gist/schimmel sluit ik nog steeds niet uit. Het zal een samenspel van factoren zijn, want ik heb ook meerdere urineweginfecties gehad waarbij in ieder geval 2x een bepaalde bacterie is gevonden. Ik slik nu dus magnesium en daarnaast van die supplementen met cranberries. Geen idee of dat laatste helpt, maar baat het niet dan schaadt het niet.
Verder moet je ervoor zorgen dat je mentaal sterk in elkaar steekt. Niet bij elk wc bezoek de boel gaan onderzoeken enz. Gewoon normaal doen, leuke dingen doen, sex hebben wanneer dat kan etc. etc. Dat is allemaal lastig als het niet lekker aanvoelt en het zo'n wissel trekt op je stemming. Maar als je daar in blijft hangen kom je in een cirkel waar je maar lastig weer uit komt. Ik heb verder een stressvolle tijd achter de rug en nu het wat rustiger is ben ik er ook wel redelijk van overtuigd dat dat ook een heel belangrijke rol heeft gespeeld. En die koppeling met schimmels is snel gemaakt, want stress is minder weerstand. Sowieso heb je weleens te maken met verminderde weerstand dus daarom maak ik me ook niet meer zo druk. Relaxed worden dus!
Hans1984
BerichtGeplaatst: 14-10-2016 13:35 Reageer met quote

Hallo iedereen,

Ik ben een man uit België, 32 jaar en sukkel al ongeveer 5 maanden met de volgende klachten:

* pijn aan de penis van 's morgens tot 's avonds
* constant het gevoel dat ik moet plassen (ook al ben ik net geweest)
* branderig gevoel bij het plassen
* soms doorzichtige afscheiding uit de plasbuis

Ben al bij verschillende huisartsen en urologen geweest maar voorlopig zonder een duidelijke oorzaak, laat staan een oplossing. Ik begin echt wanhopig te worden en vrees hier niet meer vanaf te geraken. Ook de relatie met mijn vriendin begint hieronder te lijden.

Het is allemaal begonnen eind mei. Met bovenstaande klachten naar de huisarts geweest, eerste diagnose was een schimmelinfectie, ook urinestaal genomen en daaruit bleek dat ik Chlamydia had opgelopen. Antibiotica (azitromycine 2x 500 mg) genomen maar uit een 2e test bleek de Chlamydia nog aanwezig te zijn.

Vervolgens doorgewezen naar een uroloog, ander soort antibiotica gekregen maar na een volgende test nog altijd Chlamydia. Deze uroloog ging met vakantie dus naar een andere uroloog geweest, opnieuw een antibioticakuur gekregen maar opnieuw positief getest op Chlamydia. Omdat ik niet goed opgevolgd werd naar nog een andere (ondertussen de 3e) uroloog gestapt, opnieuw urine-, sperma- en urethrastaal laten testen en nog altijd positief op Chlamydia, opnieuw antibioticakuur.

Ondertussen zijn we begin augustus, negatief getest op Chlamydia (deze zou dus weg zijn) maar de klachten houden aan. Azitromycine (opnieuw, deze keer 4x 500 mg), samen met Diclofenac en Uropyrine gekregen, maar de pijn werd zelfs erger. De nacht na de inname van de 2g Azitromycine zelfs flauwgevallen bij toiletbezoek. Ik zat ondertussen onder de Ibuprofen maar zelfs de 600 mg kon de hevige pijn niet verzachten.

Ik heb dus al heel wat soorten antiobiotica genomen, ik weet niet precies in welke volgorde maar zeker deze:
* Azitromycine (2x)
* Biclar Uno
* Doxycycline

Omdat ik op internet had gelezen dat je van veel antibiotica nemen een schimmelinfectie kan krijgen, dit voorgelegd aan de uroloog. Itraconazole kuur gekregen van 7 dagen samen met Canestene creme (te smeren op de eikel). Aan het einde van deze kuur (begin september) dacht ik ervan af te zijn, voor het eerst in maanden had ik zo goed als geen klachten meer. Eindelijk (!) terug een paar keer seks gehad, deze keer wel met condoom. Echter, enkele dagen na het stopzetten van de kuur kwamen de klachten terug. Opnieuw de uroloog gecontacteerd, nieuwe kuur Itraconazole gekregen, deze keer 14 dagen. Dit hielp echter niet meer, de klachten bleven.

Tot op vandaag blijven de klachten aanhouden, ik weet niet meer wat gedaan en de dokters ook niet meer.

Hebben jullie nog ideeën, suggesties, opmerkingen, ...?


Mvg,
Hans
Hans1984
BerichtGeplaatst: 20-12-2016 17:56 Reageer met quote

Hallo,

Even een update:

Volgens de laatste labotests zou de Chlamydia dus weg zijn maar helaas blijven de klachten:

* pijn aan de penis van 's morgens tot 's avonds
* constant het gevoel dat ik moet plassen (ook al ben ik net geweest)
* branderig gevoel bij het plassen
* soms doorzichtige afscheiding uit de plasbuis

Noch de huisdokter, noch de uroloog weet nog wat te doen. Ondertussen voedingssupplementen geprobeerd, o.a. Enzyran, tabletten op basis van cranberries, probiotica maar helaas geen beterschap.

De pijn blijft aanhouden, ik weet niet meer wat gedaan en wordt er gek en radeloos van.

Iemand nog een idee?

Mvg,
Hans
Thomas3
BerichtGeplaatst: 21-12-2016 11:58 Reageer met quote

De ziekte is niet moeilijk te genezen.
Het moeilijkste is dat je paar maanden zonder seks moet leven.
Dit ziekte zit in een groep van blaasontsteking, prostaatontsteking, prostaatkanker, HIV en Aids.
Hans1984
BerichtGeplaatst: 21-12-2016 12:05 Reageer met quote

Dag Thomas,

Kan je je even nader verklaren? Ik heb nl. al meer dan een half jaar amper seks gehad. Dat is zo goed als onmogelijk.
Heb je hetzelfde probleem gehad? Ben je er vanaf geraakt? Zoja, hoe?

Alvast bedankt voor je reactie.

Thomas3 schreef:
De ziekte is niet moeilijk te genezen.
Het moeilijkste is dat je paar maanden zonder seks moet leven.
Dit ziekte zit in een groep van blaasontsteking, prostaatontsteking, prostaatkanker, HIV en Aids.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 21-12-2016 14:05 Reageer met quote

Thomas3 schreef:
Quote: Klopt..
De vraag is alleen hoe kom je ervanaf
10.000 euro voor degene met het antwoord.

Misschien wel. Rolling Eyes


Op 8-4-2015 heb ik de oproep van iemand gereageerd. Helaas was het een luchtbel.

Ik had wel de symptomen als jullie. Maar meer op de beginfase prostaatkanker. Omdat ik was toen opzoek naar de oorzaak van prostaatkanker, je weet de oorzaak pas als je dit ook meegemaakt had.

* pijn aan de penis van 's morgens tot 's avonds
* constant het gevoel dat ik moet plassen (ook al ben ik net geweest)
* branderig gevoel bij het plassen
* soms doorzichtige afscheiding uit de plasbuis
* pijn in de onderrug of opeens vastzit dat niet recht kan staan.
Embarassed
Hans1984
BerichtGeplaatst: 21-12-2016 14:08 Reageer met quote

Beste Thomas,

Wat bedoelt u? Hebt u prostaatkanker?
Xander21
BerichtGeplaatst: 30-01-2017 13:52 Reageer met quote

Ik heb de diagnose... Pudendus Neuralgie (Pudendus zenuw beschadigd/ bekneld), de meeste specialisten kenden dit niet eens. Gelukkig heb ik iig de diagnose en al een behandeling (zenuwblock) gekregen. Nu 3 weken aankijken wat er gebeurt.

Klachten begonnen na het stoten van penis tegen werkdesk en er vervolgens een rukje aan te geven... brandende pijn van topje penis tot aan mijn rectum. Bij zitten staan/ tillen en na ontlasting de hevigste pijn. Alles aan de rechterkant.
mwaal
BerichtGeplaatst: 15-02-2017 23:25 Reageer met quote

Hallo,

Ik herken heel veel verhalen van jullie allemaal, heel veel berichten zijn van jaren geleden, jullie zullen er misschien vanaf zijn.

Het is bij mij ook begonnen nadat ik orale seks heb gehad. De dagen er na had ik kriebelachtig gevoel in mijn penis, ook moest ik vaak plassen, er werd gedacht aan een blaasontsteking. Dit was niet het geval, mijn urine werd op kweek gezet om te kijken of er iets anders aan de hand was. Na een week kreeg ik uitslag, er was niets gevonden. Inmiddels heb ik meerdere soa testen gedaan, ook hier werd niks gevonden.

Ik heb er nu ongeveer 5 maanden last van en heb verschillende klachten. Aan de penis zelf is niets te zien, die ziet er nog hetzelfde uit als voorheen (denk ik). In de laatste 5 maanden heb ik soms pijn gehad in mijn penis, pijn in de penis, lastig aan te wijzen waar de pijn precies zat. Ook waren er periodes dat ik na het plassen en na het klaarkomen een branderig gevoel had in mijn plasbuis. Dat branderige gevoel heb ik ook gehad op spontane momenten op de dag. En zoals ik hier ook gelezen heb, heb ik ook het gevoel dat er soms nog wat in mijn plasbuis zit (urine), maar als ik dan mijn penis 'uitknijp' komt er niets uit. mijn plasbuis voelt zo aan van binnen, maar er zit dus niets in.

Gelukkig zijn er ook periodes dat ik dagenlang geen last heb. Helaas lees ik weinig berichten van mensen die er vanaf zijn. Wanneer iemand dit leest en ook dit probleem heeft, of heeft gehad en tips heeft om er (deels) vanaf te komen.

Neem contact op met me via: maartenwaal93@hotmail.com
Ik kom graag in contact met personen die dit ook hebben. Hopelijk kunnen we elkaar helpen!

Groet, Maarten
dif
BerichtGeplaatst: 04-05-2017 11:06 Reageer met quote

Ook hier sinds aantal weken klachten na onveilige seks. Echt balen.

Klachten:
zeurend/gevoelig gevoel in je penis
soms doorzichtige afscheiding
aandrang om te plassen
soms eikel/ opening plasbuis beetje rood/gevoelig
nadruppelen na plassen

SOA testen gedaan, alles negatief tot nu toe. Nog niet begonnen aan antibiotica.
Ik lees dat mensen vitamine C nemen, besef wel dat dit bij bijv. blaasontsteking pas gaat werken als je VEEL neemt, minimaal 3000mg per dag. Ik ben nu aan het kijken of dit in combinatie met Cranberry goed werkt bij de genoemde klachten.

Laat svp je ervaringen weten, met zijn allen moet het lukken om erachter te komen wat het beste helpt! Bedankt!
dif
BerichtGeplaatst: 02-07-2017 11:13 Reageer met quote

Geen reacties?
mwaal
BerichtGeplaatst: 02-07-2017 11:56 Reageer met quote

Hee dif, hoe gaat het bij jou op dit moment?
mwaal
BerichtGeplaatst: 02-07-2017 11:59 Reageer met quote

We hebben precies het zelfde denk ik. Bij mij gekomen nadat ik gepijpt ben. Nu 8 maanden geleden ongeveer. Soms zijn de klachten weg, soms branderige eikel en beetje rode eikel. Ook nadruppelen heb ik last van. Het plassen zelf doet bij mij geen pijn.

Ook meerdere keren getest op chlamydia, gonorroe, hiv syfilis. Alles was goed
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Nog steeds zere penis...
Pagina 11 van 13  

Vorige  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring