Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Nog steeds zere penis...
Auteur Onderwerp: Nog steeds zere penis...
tonnis
BerichtGeplaatst: 07-08-2013 17:55 Reageer met quote

syndicate schreef:
Ook ik heb hetzelfde probleem. 5 maanden nu.
Word er ook gek van.


Volgende week ga ik weer naar het ziekenhuis heb al verschillende onderzoeken gehad bij de uroloog en huisarts zonder resultaat.
Als ze volgende week weer niks vinden ga ik zorgen dat ze me doorverwijzen naar een academisch ziekenhuis. Ik ga net zo lang door tot ze gek van me worden en echt goed op onderzoek uitgaan, en laat het er niet bij zitten. Er moet een oorzaak voor zijn.

Ik heb het idee dat het te maken heeft met bepaalde kliertjes ofzo die van binnen zitten die geen vocht meer aanmaken of geirriteerd zijn of iets dergelijks waardoor het van binnen mischien droog is en gaat tintelen/branden. Maar kom hier maar is achter.. ik zou niet weten hoe je dat moet onderzoeken.

Het aparte is ook dat het gevoel zich verplaats door de penis (soms de voorkant, zijkant en een andere keer de achterkant) en soms zelfs naar de bal.

Ik slik nu tramadol 50mg een sterke pijnstiller dit verlicht het gevoel enigszins. En als de eikel echt erg branderig of tintelend aanvoelt smeer ik er lidocaine op, dit is een verdovende creme. Dit zijn maar tijdelijke oplossingen natuurlijk. En ben benieuwd naar de echte oplossing.

Hou me op de hoogte van jullie vorderingen, dan zal ik dat ook doen Wink

positief proberen te blijven, hoe moeilijk het ook is!
tonnis
BerichtGeplaatst: 07-08-2013 17:59 Reageer met quote

loop al 2 jaar rond met de zelfde klachten als jason 1985 , artsen en urologen krijgen vet betaald maar als het er op aan komt staan ze met de bek vol tanden... (mensen uit eerdere berichten stuur ook eens wat of iemamd er af is gekomen.....)
tonnis
BerichtGeplaatst: 07-08-2013 18:02 Reageer met quote

sorry deze rot telefoon neemt andere auteurs over
Himself
BerichtGeplaatst: 12-08-2013 6:37 Reageer met quote

Het is overbelasting en het moet rust hebben om te genezen. Rust en nuchterheid, Meditatie en fitness.

De overbelasting zal vast wel ontstaan zijn door sex onder invloed van It-self.
EN die prostaatklachten Idemdito.

GOOD LUCK!!!!!!
tonnis
BerichtGeplaatst: 12-08-2013 23:05 Reageer met quote

it-self ?
tonnis
BerichtGeplaatst: 12-08-2013 23:10 Reageer met quote

even vraagje aan himself, heb ji hier zelf ook last van gehad zo ja hoe lang dan (loop er zelf al 2,5 jaar mee ) tips zijn welkom
tonnis
BerichtGeplaatst: 13-08-2013 23:46 Reageer met quote

laat maar eens wat horen iemand een oplossing of er al van gekomen?
graag reactie (ook door oud site bezoeker,s)
tonnis
BerichtGeplaatst: 17-08-2013 0:14 Reageer met quote

nog iemamd actief hier?
martijn112
BerichtGeplaatst: 27-08-2013 2:29 Reageer met quote

Hallo,

zoals vrijwel alle posters op deze site heb ik ook last van een brandend/irriterend gevoel aan het einde van de plasbuis. Ik weet voor 90 procent zeker dat het gaat om een SOA aangezien de klachten zijn begonnen na herhaaldelijk seksueel contact.

Ik herken me erg in de genoemde klachten en de gevoelde radeloosheid hier op deze site. Ik heb er inmiddels zo’n 2,5 maanden last van. Het betreft een zeurende constante pijn. De intensiteit van de pijn verschilt wel per dag. Sommige dagen is de pijn wat meer op de achtergrond, andere dagen is de pijn veel intenser en meer op de voorgrond.

Ik heb ook het gehele traject bij de huisarts/uroloog doorlopen; cystoscopie, echoscopie en verscheidene SOA tests (zowel bloed als urine) hadden allen een negatief resultaat. De officiële diagnose is; een niet specifieke urethritis. Qua medicatie heb ik Metronidazol in combinatie met Amoxicillin voorgeschreven gekregen. Dit wordt vaker voorgeschreven wanneer de oorzaak van de klachten niet direct te achterhalen zijn. De uroloog vertelde me dat er verscheidene bacteriën zijn die de klachten die ik heb kunnen veroorzaken. Misschien dat deze medicatie voor sommige sitebezoekers de oplossing vormt voor de klachten. Voor mij had het helaas geen enkel effect. Ik denk dat er een bepaalde bacterie aanwezig is die door geslachtsgemeenschap kan worden overgedragen, maar die de artsen met de huidige middelen niet kunnen vaststellen. Verder zijn er nog een aantal bacteriën die in standaardonderzoek niet worden meegenomen, maar die misschien tocht de oorzaak van de klachten zouden kunnen zijn; micoplasmabacterien of ureaplasma. Misschien ook iets om tijdens het gesprek met de uroloog naar voren te brengen.

Wat betreft pijnmedicatie heb ik dezelfde pijnstillers voorgeschreven gekregen als syndicate. Ik heb eenmalig een tablet tramadol 50mg genomen. Hoewel het wel een beetje helpt, is het een vorm van milde morfine waar ik mn lichaam liever niet aan gewend wil laten raken. Lidocaine gebruik ik wel af en toe, op de momenten dat ik van de pijn echt niet in slaap kom.

Verder probeer ik me maar een beetje vast te houden aan de gedachte dat ik hier vast niet de rest van mn leven mee blijf rondlopen. Verder merk ik dat afleiding wel enigszins kan helpen. Positief blijven is zoals syndicate al zei wel een must om je door deze periode heen te slepen!

Ik zal mijn bevindingen en hopelijk vorderingen hier op deze site blijven vermelden.

Groet
tonnis
BerichtGeplaatst: 31-08-2013 20:07 Reageer met quote

hoi (martijn) ik loop al vanaf 2010 met exat de zelfde klachten als jason 1985 nu 2013 nog geen oplossing ,dokter en fisio blijven maar hameren op te gespannen bekkenbodem ,dat daar de klachten weg komen naar een jaar fisio nog geen verbtering
syndicate
BerichtGeplaatst: 08-09-2013 20:44 Reageer met quote

Heb nog steeds dezelfde klachten. Vrij heftig de laatste dagen en zwaar deprimerend.
Ik ga me door laten verwijzen naar een academisch ziekenhuis, wie weet hebben die meer kennis op het bacterie gebied. Ik ga er vanuit dat dat het probleem veroorzaakt.

Wat ik zo apart vind is dat ik de ene keer een brandende eikel heb en een dag later een brandende zak en weer een dag later aan de zijkant van de penis een gevoel alsof er iets klem zit en dan een dag later weer wat mindere klachten. Maar nooit alles tegelijk...

Het lijkt mij dat het uit de prostaat komt die opzwelt ofzo.. Dit schijnt zoiezo tintelingen in de eikel te veroorzaken..

Lijkt me belangrijk dat dit forum up to date blijft en dat we direct posten als er enige oplossingen gevonden zijn.

(Laat je ook even testen op ureaplasma urealyticum, mijn urine is hiervoor nu op kweek gezet. Van de week krijg ik de uitslag). Zie --> www.ureaplasmaurealyticum.com)

Ook ga ik misschien wel acupunctuur proberen. Je moet toch wat

Het moet 100% een soa zijn die niet te boek staat als soa.

Gr
tonnis
BerichtGeplaatst: 08-09-2013 21:58 Reageer met quote

syndicate,je zou ook eens bekkenbodem fisio therapie moeten proberen er zijn mensen met de zelfde klachten die er langs deze weg zijn af gekomen.
door dat de bekkenbodem spieren te gespannen is kunje ook al deze klachten krijgen (wel een fisio opzoeken met bekkenbodem fisio).
ik had er weinig baad bij maar er zijn mensen die er af zijn door deze therapie,ik raad het jou echt aan DOEN.
Ze kunnen de spanning in dit gebied meten.
(ik heb zelf het hele circus door lopen dokter,urologen,umcg Groningen enz.)
alsje een bacterie hebt vissen ze die in het lab. er wel uit , maar ik denk dat ze bij
jou ook niks vinden.
(zou toch is even bij een fisio naar binnen lopen,gewoon doen)
voor eerst suces....
tonnis
BerichtGeplaatst: 08-09-2013 22:05 Reageer met quote

o ja dat accupunctuur gebeuren werkt niet al gedaan je kunt je beter het geld besparen word trouwens ook maar half vergoed door zorg verzekeraar ...
600 euro lichter dat wel...(een goede fisio weet wel waar de zaak knelt)
hou het forum levend helemaal mee eens...
tonnis
BerichtGeplaatst: 08-09-2013 22:11 Reageer met quote

ben benieuwd of Jason 1985 hier nog actief is .....
loopt er ook al lang mee,hoor je niks meer van.

..mensen posten maar voor een oplossing!
syndicate
BerichtGeplaatst: 08-09-2013 23:45 Reageer met quote

op 16-4 heeft jason1985 het over de symptomen die hij 'had' lees maar even terug.

dus ik ga er van uit dat hij er vanaf is
syndicate
BerichtGeplaatst: 08-09-2013 23:48 Reageer met quote

en oke fysio zou ik kunnen proberen maar lijkt me sterk dat dat zou kunnen helpen omdat het na orale sex is gekomen.. wat zou fysio daarbij kunnen helpen... het lijkt mij meer dat dat helpt als zo n klacht uit het niets komt door beknelling ofzo..

dank voor snelle reactie
syndicate
BerichtGeplaatst: 09-09-2013 0:13 Reageer met quote

en trouwens het Restless genital syndroom PSAS vind ik er ook wel een beetje op lijken. al komt dit meestal alleen voor bij vrouwen. en ik heb geen continue aandrang tot plassen.

en tonnis, heb jij de klachten ook gekregen na orale sex?
tonnis
BerichtGeplaatst: 09-09-2013 6:29 Reageer met quote

nee niet gekregen naar orale sex na gewone sex is het begonnen
tonnis
BerichtGeplaatst: 09-09-2013 17:50 Reageer met quote

het vreemde is wel dat ze bij de fisio op bepaalde punten kunnen drukken en de pijn exact kunnen laten opkomen,ze leren jou ook om die spieren te onstpannen.
syndicate
BerichtGeplaatst: 10-09-2013 16:40 Reageer met quote

oke dan ga ik dat ook maar proberen! weet jij trouwens of het heeft geholpen bij mensen met deze klacht terwijl ze het opgelopen hebben tijdens sex? of waren het mensen met dezelfde klacht die de klachten uit het niks kregen?


en dat punt waar ze drukken is dat toevallig de prostaat?

en als laatst. heb je al lage dosis antidepressiva tegen neuropijn? ik nog niet, wel van plan als niks helpt

bedankt alvast
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Nog steeds zere penis...
Pagina 2 van 13  

Vorige  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring