Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Nog steeds zere penis...
Auteur Onderwerp: Nog steeds zere penis...
syndicate
BerichtGeplaatst: 17-05-2015 0:11 Reageer met quote

Voorlopig even mn laatste bericht. Kan eindelijk zeggen dat het beter gaat en na 2 jaar de goede kant weer op gaat. Ben eindelijk weer vrolijk.

De meeste stress ontstond door de eindeloze zoektocht naar de kwaal en dat je niet wist wat het was. Nu weet ik wel degelijk zeker dat het de prostaat is die geirriteerd is door bacteriën die in het weefsel zitten. Zeker de laatste maanden voelde ik duidelijk dat het brandende gevoel bij de prostaat vandaan kwam. Achter de penis, en ook vreemde gevoelens in de lies ed.

Wat mij zeker heeft geholpen is deze website. Het ziet er niet heel professioneel ofzo maar ik weet zeker dat de info klopt! Lees maar door dan zullen je ogen open gaan en is de verklaring uiteindelijk simpel.

http://www.prostate-massage-and-health.com/prostatitis.html#.VVe8vHp1HqB

(waarschijnlijk mag ik geen websites posten en wordt het verwijdert, google dan op 'prostate massage and health')

Je moet de gehele site is doorlezen dan kom je echt tot inzicht in je klachten en wordt het ook duidelijk verklaard! Vanuit het oogpunt van iemand die zelf ook met de klachten heeft gelopen en van daaruit een eigen site is begonnen om mensen te helpen. Dokters snappen er niks van.

Het gaat dus over prostaatmassage, dit is nodig om de doorbloeding in je prostaat te bevorderen en zo verse zuurstof in je prostaat te brengen. Op deze manier kunnen de bacteriën ook afgevoerd worden. dit kun je het beste doen met een Aneros, prostaatmassage apparaat.

Ik was vorig jaar al eens op deze site gestuit toen dacht ik flikker op ga geen ding in mn hol stoppen en heb er geen aandacht meer aan besteed. 2 maanden geleden kwam ik weer op deze site terecht en na alle informatie gelezen te hebben klinkt het allemaal vrij logisch. Er staat ook 'je gaat op zoek naar een wonderpil die je van je klachten gaat afhelpen maar dit is een eindeloze reis. Deze bestaat niet.

Ik doe nu de prostaatmassage zoals uitgelegd op de site en voel me al stukken beter. De dag na de massage voelt het wat branderig maar dit komt door de bacterien die uit je prostaat komen die gaan irriteren en die moeten worden afgevoerd. Je kunt van de prostaatmassage nog een flink prostaatorgasme krijgen ook dus dat is weer mooi meegenomen.

Ik raad jullie aan ALLES op de site door te lezen. En succes met alles! Ik wens jullie het beste.

Groeten Syndicate
pekesjanker
BerichtGeplaatst: 19-05-2015 16:57 Reageer met quote

Hoi, ik volg al sinds februari deze site en heb gelijkaardige klachten,ik ben een belg (25jaar oud) dus zit met een goed ziekenverzekeringsysteem,wat wil zeggen dat ik al veel pistes ben afgelopen, ik som deze even op :

in februari ben ik nr huisarts geweest deze zei dat het een blaasontsteking was,antibioticum voorgeschreven--> geen resultaat.

midden maart ben ik nr een uroloog geweest en deze zei dat het hypertrofie vd prostaat was (komt dagelijks voor bij adolescenten zei hij,heeft ook scan vd prostaat genomen etc..),deze heeft mij xatral 5mg voorgeschreven,dit zou de druk op de prostaat moeten verminderen..hier kwam ik spijtig genoeg helemaal niet goed van,ik kon mijn redelijk fysiek belastende job niet meer uitvoeren doordat ik me er zo loom van voelde (en niets van verbetering merkte),ben dan maar nr huisarts geweest vr vervangmiddel (prosta-urgenin), uiteindelijk geen resultaat.

2 weken geleden nr andere uroloog geweest die de vorige helemaal voor onbekwaam heeft uitgemaakt,heeft ook scan van prostaat genomen en mij verzekerd dat dit het probleem zeker niet was en dat hij zelf niet wist wat het dan wel zou kunnen zijn. Met andere woorden stond ik weer even ver als in februari. Deze uroloog gaat binnen 2weken eens id plasbuis kijken (great -_-),dit noemt een cystoscopie, of er iets inzit dat deze misschien kan irriteren.
In the meanwhile heeft hij mij wel en ik schrijf dit op een manier dat het aandacht trekt UROPYRINE voorgeschreven,dit ontsmet alles omtrent de urinewegen en ik kan zeggen dat sinds ik dit neem echt nog een minimum van zeurderige pijn ervaar..een echte aanrader..

verder ga ik afwachten of ik binnen de 2 weken ng iets van last ervaar en wat de scan al dan niet zal aanwijzen.

Zijn er trouwens nog mensen met dit probleem die:

- het gevoel hebben dat soms het ''mondje" vd penis wat dikker staat?(hangt af van dag tot dag)

- al lange tijd dagelijks Cannabis gebruiken?

- Bijna dagelijks seks hebben?

- Langharige huisdieren hebben?

- Gamen als Hobby hebben (dit wil zeggen,veel zitten id vrije tijd)

Ik probeer gwn overeenkomsten te vinden zodat we er samen aan uitgeraken wat dit triggered..
Jaapi
BerichtGeplaatst: 26-05-2015 12:01 Reageer met quote

Zijn er nog topic starters aanwezig? Of is Geebee nog actief?

Ik zie met zijn verhaal de meeste zaken overeenkomen.

Zelf vandaag naar een UMC geweest. Uroloog heeft weer een test gedaan. Hij gaf aan het lijkt toch echt het meeste op een bacteriele infectie. Chlamydia of MycoPlasma o.i.d.

Soms komen ze er dus blijkbaar nooit achter. Dan noemen ze het maar een NSU.

De bekken bodem spieren kunnen wel het gevoel overnemen van je infectie. Waardoor je met dezelfde symptomen rondloopt.

Over twee weken de uitslag. Ik hoop dat ze wat vinden en dat ik iets kan nemen zodat we na 1,5 jaar weer een verder kunnen met het leven...

Wat een ellende zeg.
syndicate
BerichtGeplaatst: 01-06-2015 23:49 Reageer met quote

Helaas toch weer een terugval.

Nu amitryptiline proberen tegen zenuwpijn
meeskees
BerichtGeplaatst: 14-06-2015 6:14 Reageer met quote

Het begon bij mij een maand of 4 geleden met een rode vlek op de penis na masturberen en een branderig gevoel bij de tip van de penis. Dit was tijdens een sexloze periode (maanden). Ik probeerde een aantal zalfjes die de penis minder rood maakten maar bij het klaarkomen stond mijn hele eikel in brand. Toen ik weer een keer sex had met mijn vrouw klaagde deze de volgende dag over branderigheid. Toen dacht ik dus dat het een bacterie was. We hebben samen eerst amoxicillin (hielp niet) en toen doxycycline gebruikt. De laatste leek wel iets te helpen maar de branderigheid ging nooit helemaal weg. Dokter naar de urine laten kijken. Die zag niks. Ook nog een keer een diflucan pil genomen en antifungal creme op mijn penis gesmeerd omdat deze toch weer rood werd. Misschien door de antibiotica. Hielp ook weinig, maar uiteindelijk is de rode eikel weer normaal geworden door het smeren van betadine. De rode eikel was hiermee binnen 2 dagen weer normaal.

Maar goed. Ik heb geen afscheiding, hoef niet vaak te plassen, de penis is niet rood meer, en het is dus voornamelijk die branderigheid. Cranberry, probiotica, vitamine c, veel drinken. Het zal mij allemaal super gezond maken, maar helpen doet het niet. De branderigheid is erger geworden, en voel ik nu ook in mijn schaamstreek en in mijn billen nadat ik een tijdje gezeten heb. Vooral mijn billen kunnen erg branderig worden. Soms voel ik mij zelfs helemaal koortsig. Ik ben ook al flink afgevallen, en ik ben al zo slank. Op dit moment neem ik af en toe Ibuprofen maar verder niets. Mijn vrouw heeft minder last maar helemaal weg is het ook niet bij haar. Ik heb gelezen dat ik nog andere antiobiotica kan proberen zoals metronidazole, azithromycin, of ciprofloxacin. Misschien voor een langere tijd? Aan de andere kant is dat ook allemaal niet zo gezond. Ik weet het even niet meer.
Jaapi
BerichtGeplaatst: 16-06-2015 10:42 Reageer met quote

Vervelend dat er zoveel mensen met klachten zijn... En dat er geen enkele oplossing is. Uitslag UMC geen bacterie. Op kweek gezet en werkelijk op alles getest. Dus tja... Daar sta je dan. Arts gaf ook aan dat hij het nu ook niet meer weet en dat de tijd dit soort wonden vaak heelt, ofwel, het word steeds minder. Ik merk het zelf ook. Met af en toe een terugval. Ik ben gestopt met onderzoeken en inmiddels is er ook bij mij anti depressiva voorgeschreven. Je gaat je er in verdiepen en wanneer je dat doet, dan is het hek van de dam. Voel me niet top maar hoop dat t een keer over gaat, beter gaat.

Niemand weet het meer en alles is getest. Tja.. Dan houd t hier even op. Mocht iemand een nieuwe ingeving krijgen dan hoor ik dat graag uiteraard.

Groet,
Jaapi
Xander21
BerichtGeplaatst: 07-07-2015 19:18 Reageer met quote

Ik heb sinds 5 weken veel van dezelfde klachten en ik weet EXACT wanneer dit begonnen is.
Het is volgens mij niet eerder bij anderen genoemd.

Ik stond op mijn werk en wilde even snel mijn voorhuid goedtrekken...zodat niemand het zou zien.
Ik trok bij het randje van mijn eikel en kreeg meteen een branderig/bijna koud gevoel aan de rechterkant van mijn eikel vlakbij de plasbuis ook.
Een paar uur later trok dit een beetje weg, maar ik masturbeer elke dag (soms wel 2 x)
en deed dit ook meteen toen ik thuiskwam want ik wilde weten of er geen bloed uit zou komen ofzo.

Na een week kreeg ik meer last en aan de rechterkant van de schacht kreeg ik ook nog een vervelende beurse plek.
Dit is grotendeels wel weggegaan na 2,5 week... maar de branderigheid bij mijn eikel blijft maar intens en dit maakt me gek.
Ook voel ik het vaak in de regio van mijn billen. Enorm branderig.

Standaard 21:00 s'avonds voel ik me misselijk, ik krijg hartkloppingen en het gevoel alsof ik ieder moment flauw kan vallen.
Dit was in de tweede en derde week wel erger en na 2 x een zaadlozing in korte tijd kreeg ik een vreemd/naar gevoel vanuit mijn prostaat
(toen een beetje gemasseerd tussen mijn balzak en anus en ging het grotendeels weg).
De volgende twee dagen waren een hel, veel pijn bij de basis van mijn penis en veel druk plus die branderigheid.

Nu heb ik weinig gemasturbeerd de laatste tijd (vorige week 1 x en kreeg de volgende dag meteen weer dat rotgevoel)...
deze week 2 x achtereen (volgende dag beetje gevoelig maar stukken minder erg).
Nu wil ik het eigenlijk voorlopig helemaal niet doen om te zien wat voor effect het heeft. Ik heb een enorm snelle ejaculatie.

Ik heb na het plassen wel wat meer nadruppeling maar niet extreem...plassen zelf is totaal geen probleem.
Ik heb wel het gevoel dat er iets opgepropt zit in het topje van de eikel af en toe. Het gevoel straalt of van de eikel uit tot aan de rectum of andersom.
Aan het begin (week 2 en 3) kon ik amper zitten door scherpe pijn...
Nu kan dat weer wel, maar soms is het zo heet tussen mijn penis en anus dat ik liever sta, maar dat is niet altijd zo.

Ook heb ik door de stress een enorm slechte stoelgang gekregen.
Voorheen ging ik wel 2 of 3 keer per dag voor nr2 naar de wc, nu zit ik al vanaf zaterdag te wachten tot ik een keer moet.

Ciprofloxacine kuur gekregen, de eerste week leek het de goede kant op te gaan, maar het branderige gevoel is er nog steeds.
Uiteindelijk bleek ik geen prostaatontsteking te hebben.

Van de week naar de uroloog geweest maar het zag er volgens hem goed uit.
Hij zei omdat alles in verbinding met elkaar staat je al snel last van andere kwalen kan krijgen
(dit klopt enigzins wel want ik stond echt een week op klappen voor mijn gevoel bij mijn prostaat, en dat was die week erna niet meer)

Urinetesten volgende week en die week erop krijg ik nog een plasstraaltest.


Ik drink bakken met koffie, sowieso al slecht voor mensen met tinnitus, dus ik probeer nu echt te minderen en beter te gaan eten, want ik at echt heel weinig en door de stress ben ik de eerste 4 weken enorm veel afgevallen.


Andere kwalen:

Migraine met aura (lichtflitsen etc)
Droge ogen, gevoelige huid.
Spataderen op rechterbeen (zelfde branderige gevoel als bij penis eigenlijk)
Xander21
BerichtGeplaatst: 09-07-2015 9:59 Reageer met quote

Na 4 dagen niet aan mijn penis te hebben gezeten komt er wel verbetering in bij mijn eikel (stukje minder branderig), MAAR als ik sta op mijn werk bijvoorbeeld en die branderige gevoelens van/naar mijn prostaat gaan maar door en dan word ik helemaal beroerd. Ik hoop dat ik ook eens echt flauwval want ik heb het idee dat mijn werkgever en uroloog trouwens ook, het allemaal niet zo serieus nemen. Weinig mensen contact meer omdat ik er zo depressief van ben.

Wat mij opvalt is dat ik s'ochtends als ik wakker word helemaal nergens last van lijk te hebben...maar na 10 minuten begint het gewoon weer. Ik moet mezelf echt de dag door zwoegen.

Laatst aangepast door Xander21 op 09-07-2015 10:08, in totaal 1 keer bewerkt
Lyncx
BerichtGeplaatst: 09-07-2015 10:06 Reageer met quote

Beste lotgenoten

Ik heb ook dezelfde klachten als iedereen, het heeft bij mij sowieso met irritatie te maken, als ik iets van zeep op dat mondje krijg (auw!) ongeveer t gevoel toen ik het voor het eerst kwam

Ik weet alleen niet percies wat mijn oorzaak geweest kan zijn, er zijn namelijk een paar dingen gebeurd waar ik denk dat het van kan komen, en ja we moeten het zelf doen, wij zijn de dokters hier met ze allen) jij gaat een gestudeerd proffesional toch niet verbeteren zeker? daarom krijgen we niet zo veel hulp.

1. ik heb een beneden zitten masturberen op de bank, de kat en hond liggen elkaar niet zo goed en de een vond het nodig de ander van de bank te jagen, een nagel of bek heeft in me penis gehangen, zelf dacht ik dat me toompje een beetje uitgescheurd was en dat dat getrek de andere klachten veroorzaakte

naar de dokter geweest en het genante verhaal verteld, anti bacteriele zalf en later nog een schimmelzalf omdat het dus niet overging(verrassing)

2. me penis was wel eens vaker droog maar nu wel heel erg, ik wilde me voorhuid goed doen omdat het niet lekker zat(opgerold een beetje) te hard eraan getrokken blauwe plek in me huid en natuurlijk pijn.
Ik werk aan een kassa en geld is heel smerig, vergeet vaak me handen te wassen)mss zit hier nog iets in)

3. orale seks, you know it


verder ben ik nog helemaal niet naar de dokter of ziekenhuis geweest, ook geen zin in.. we weten het.

dan merkte ik toch ook nog wel iets op van anderen, ik ben namelijk ook een piekerend persoon, en zal zo wat dingen noteren die overeenkwamen met anderen, verder het ik ook veel stress met het zoeken naar werk, vriendin, etc..

====
wat mij op viel is dat sommige welleens blowden, ik blow dagelijks en niet te zuinig ook niet, heb ook sinds deze klachten kwamen een hele droge mond, nu denk ik steeds dat dit van het blowen komt maar had dit eerder nooit.
Ik heb letterlijk boterhammen met water weg staan spoelen, elke 1-2 minuten weer droog. (4 dagen lang, nu valt mee(wel dagelijks))

de tweede overeenkomst lag in het computeren, ik ben heel lang gamert geweest en heb een grafische opleiding gehad, ik heb dus heeeel wat uurtjes zittend doorgebracht, het zou een oorzaak kunnen zijn.

verder heb ik sinds me 18-20 ofzo al dat ik af en toe eens een hele zere zenuw in me onderrug heb, eenmaal heb ik zelfs 2 dagen plat op bed gelegen.
Ik denk zelf dat ik door me rug ga op dat moment, maar het zou ook te maken kunnen hebben met een opgezwolle prostaat.
overigens heb ik niet alleen in me onderrug soms klachten, maar loopt door naar de nek (mss verkeerderde houding computere)

Ook denk ik dat mijn weesrtand niet zo hoog is, wondjes lijken ook langzamer te genezen? herkent iemand dit? ik ben inmiddels aan alles aan het twijfelen en voel me ook zwaar depressed, niets was zo lekker als seks of masturberen, nu weet ik hoe het voelt dus zin heb ik bijna niet meer.
ik denk dat stress inderdaad wel een grote boosdoener is, maar hoe ga je hier positief mee om Sad

verder heb ik Adhd, drink bijna nooit, blow dus wel heel veel, heb ook met xtc geexperimenteerd. masturbeerde normaal gesproken wel 4x in de week, nu nie zo meer al word het uiteindelijk wel fijn ( jammer genoeg pas net voor klaar komen. t voelt gewoon niet meer hetzelfde, alsof van de droogte/plakkerig dat rotgevoel komt, en dan ineens weer mondje penis, maar sowieso is mijn gehele eikel gevoeliger. herken alle klachten eigenlijk.. behalve die rode vlekken of plekjes, ook heb ik geen huidschilfers, het is vaak net alsof ik moet plassen.

Hoop dat meer mensen vergelijkbaargeden hebben wat betreft hobbies en stress in het leven, mss vslt daar iets te vinden
Xander21
BerichtGeplaatst: 09-07-2015 10:20 Reageer met quote

Ik herken mezelf er wel in. IK ben een echte hypochonder, toen mijn moeder ernstig ziek werd kreeg ik oorsuizen (hoge pieptonen en die heb ik nog steeds) heb wel eens paniekaanvallen op mijn werk of in de trein bijvoorbeeld.

Ik ben direct gestopt met roken toen dit gebeurde (daarvoor 1 jaar gerookt) nu als ik aan dit soort dingen denk krijg ik alweer dat weeige gevoel. Hoe minder ik er aan denk hoe beter het gaat dus probeer maar door te knallen.

Als ik thuis ben zit ik bijna alleen maar...laptop of tekenen.

Ik drink bijna nooit...ik kan ook moeilijk ontspannen.

Voorhuid lijkt strakker te zitten bovenop eikel...streepjes ervan staan er ingedrukt als ik het terugduw. Nooit eerder gehad.

Ik heb ook mijn handen niet gewassen toen ik het voor het eerst inspecteerde...niet 100% zeker.
Lyncx
BerichtGeplaatst: 09-07-2015 11:04 Reageer met quote

Ik ben overigens wel voorstander om collectief met anderen naar een instelling te gaan, zodat ze nieuw onderzoek kunnen doen naar deze aandoening/klachten.
het zit waarschijnlijk in het prostaat, en mannelijke stress/hormonen zullen het versterken of mss wel veroorzaakt hebben,Of zitten er ook vrouwen bij? anyway ze kunnen dan sneller vergelijkbare omstandigeheden ontdekken, en omdat we bij dezelfde personen terecht komen, zullen die er meer van leren, nu lopen we allen naar zoveel mensen die gewoon volgens het boekje leven, tuurlijk komen er nieuwe ziektes aandoeningen die we nog niet kennen, we moeten het niet meer zoeken bij mensen die niet mee willen denken, wie herkent de klachten het best? eerder werd een dokter genoemd die al wel kennis had, zo iemand of van een academisch ziekenhuis zouden we collectief moeten benaderen, ik denk dat dat wonderen zal doen, sommige lopen er al jaren mee, dit kan niet de bedoeling zijn ^^

eigenlijk schaam ik me nergens voor, als ik daarvoor ergens heen moet rijden so be it, alles voor een gezondere toestand.

zijn er nog meer mensen die weleens blowde? of als meerderen hier vaak/dagelijks.
Lyncx
BerichtGeplaatst: 09-07-2015 11:43 Reageer met quote

Xander21 schreef:


Ik drink bijna nooit...ik kan ook moeilijk ontspannen.

Voorhuid lijkt strakker te zitten bovenop eikel...streepjes ervan staan er ingedrukt als ik het terugduw. Nooit eerder gehad.

Ik heb ook mijn handen niet gewassen toen ik het voor het eerst inspecteerde...niet 100% zeker.

Ik bedoel dat met het vasthouden van geld( wat iedereen in zijn klouwen heeft of mond) de hele dag door bij zoveel mensen en dan naar de wc gaan, zou verstandiger geweest zijn als ik van tevoren mijn handen waste telkens, een bacterie of parasiet zou zo overgedragen kunnen worden wellicht

Ik denk dat die streepjes gewoon een uitgedrogings verschijnsel is, ik heb dat zelf niet.

vroeger had ik wel altijd meer smegma, nu bijna niet, en denk dat dat mijn dop enigszins vochtig hield, en stonk ie meer daardoor, dat lijkt nu mee te vallen.

Ooh en ik leef trouwens ook echt niet gezond
-hele wisselende tijden naar bed, wel vaak laat
- sochtends kan ik niet ontbijten, geen trek, en krijg vrij weinig weg, misschien zelfs wel een beetje lammigheid en koppigheid tesamen (waarom eten als ik nog niet echt honger heb)
- eet vaak frikandellen broodjes, kaasbroodjes of tostis als ontbijt/lunch (12:00 dan ongeveer) en als ik werk eet ik brood met pindakaas en een soort nephagelslag wat grotendeels gewoon suiker is.
en ja savond lust ik ook die pizza, friet of gebakke aardappels, lasagne spaghetti gewoon de lekker dingen zegmaar haha, en sowieso weinig groentes
ben best lui over het algemeen, mischien hebben anderen ook best vieze kamers? Razz en vergeten jullie ook weleens je beddengoed elke week te vervangen Wink
eerlijk en open is hoe we het het snelst oplossen, the key to victory zegmaar
Ik lees ook wel eens op sites dat je voorvocht meestal tijdens de seks hoort te krijgen, ik heb vaak al voorvocht als we nog aan het zoenen/knuffelen zijn, of ik ben gewoon een geil mannetje waar opzich ook wel mee te leven is, of het is mss dat ik voor de daad zelf gewoon wat nerveus ben en alleen maar met die seks bezig ben in me hoofd, wat dus opzich wel psygisch kan werken

groeten

Laatst aangepast door Lyncx op 09-07-2015 12:12, in totaal 1 keer bewerkt
Xander21
BerichtGeplaatst: 09-07-2015 12:11 Reageer met quote

Ik schaam me wel snel omdat hij in slappe toestand een stuk kleiner is dan stijf (komt 13 cm bij) anders had ik hem allang onder elk röntge apparaat gelegd.

Mij lijkt het meest onwaarschijnlijk dat het om een soa gaat aangezien ik al 2 jaar geen sex heb gehad en daarvoor wel getest ben. Ik weet ook exact wanneer ik het gevoel kreeg...toen ik hard aan mijn penis trok.

Ik heb amper smegma meer...voorheen wel

Als ik mijn eikel omhoog houd dan zie ik bij de kant van de branderigheid een half cirkel dat iets lichter van kleur lijkt. Voorheen nooit opgevallen.

Ik at rond deze periode ook erg slecht...of junk food of chinees... toen ik last van mijn been kreeg ben ik gestopt met dit soort eten...ipv daarvan at ik heel weinig overdag (3 broodjes en 1 stuk fruit). Aangezien ik een fysiek veel vragende baan heb moet ik veel meer eten dan dat.
Lyncx
BerichtGeplaatst: 09-07-2015 12:30 Reageer met quote

Ja dan zou je zeggen dat ik een dik persoon ben, maar ik ben zo ektomorfisch als wat, (komt waarschijnlijkdoor roken en blowen, stilt de honger even) het zou verschillende redenen kunnen hebben of allemaal, ik eet onregelmatig, echt alleen als ik honger heb, ongezonde dingen dan, maar soms ook gewoon heel lang niet al heb ik wel honger, maar mijn honger gevoel is ook niet zoals eerst, van damn ik val daarlijk van me houtje(als ik lang genoeg wacht wel natuurlijk maar toch anders). nou had ik ook altijd al wel last van veel opboeren, het lijkt wel of alle gassen bij mij naar boven een makkelijkere weg vinden, dus mss onstoppingen door vet eten ook in de bloedvaten, weet ik het Smile ik kan beter alles melden dan iets vergeten wat t kan zijn
Xander21
BerichtGeplaatst: 09-07-2015 17:49 Reageer met quote

Jij en ik hebben denk ik hetzelfde (en anderen hier ook, kan het door te hard zuigen/trekken/neuken gebeuren?)

Ik denk dat nr2 de reden is. Precies mijn verhaal...niks bacterie, niks soa...gewoon te hard getrokken en nu is die hele regio geirriteerd. De klachten na zaadlozing zijn bij mij niet meer van toepassing en ook kan ik makkelijker zitten. De beurse plek aan de rechterkant bij de schacht is weg maar het voelt toch niet als aan de linkerkant. Brand lijkt zich ook meer te verplaatsen naar binnen (prostaat) vandaag.
Lyncx
BerichtGeplaatst: 09-07-2015 20:42 Reageer met quote

ik denk wel degelijk dat het een onsteking/bacterie of misschien zelfs een zenuw aandoening is, ik voelde het al wel voor ik met een meisje intiem werd,wel werd het toen heel erg (dacht toen nog idd te hard aan me vel getrokkken te hebben( onsteking ofzo)) onze gezonde levensstijl zal er ook wel invloed op hebben gehad.
tp80
BerichtGeplaatst: 12-07-2015 23:36 Reageer met quote

Ik zou het niet teveel op de voeding gooien of hygiene. Geloof me maar als ik zeg dat ik erg ver ga wat dat soort dingen betreft. Niet zo extreem als de super food hippies, maar wel echt heel gezond. Uitzondering daarop is dagelijks blowen en hoe triest het ook klinkt, het is zo'n beetje het enige wat ik nog niet heb gecheckt qua effect op de klachten. Misschien wel omdat het voor mij ook wel een manier is geworden om dagelijks te kunnen ontspannen en wat makkelijker met mijn stressvolle leven om te kunnen gaan. Ik geloof dat ik zo'n beetje de eerste was in dit forum onderwerp die het opviel dat we vergelijkbare types zijn. In ieder geval ervaren we allemaal stress, hoge spanning (vandaar ook bijna allemaal blowers denk ik) en we zijn naar mijn idee ook wel gevoelige types (in de zin van je snel druk maken). Het is in dit verhaal daarom erg lastig de (ik noem het maar even) 'psychische' kaart te spelen of juist de lichamelijke. Voor allebei valt wat te zeggen namelijk. Een combi van beiden ligt wat mij betreft enorm voor de hand en dan denk ik toch dat er toch een soort van bacterie/virus/schimmel aan ten grondslag ligt. Als dat vervolgens niet wordt opgelost probeer je dan maar eens niet druk te maken. Ik ben al jaren aan het sukkelen en geloof me maar dat het na verloop van tijd beter wordt. Maar het verdwijnt in ieder geval bij mij nooit helemaal. Maar goed..
Wat ik nog wilde delen is het volgende.. (Ik heb al heel wat letters getypt op dit forum dus al het andere kun je gewoon teruglezen, anders val ik in herhaling) ik merk de laatste tijd dat ik een soort van helder slijm produceer wanneer ik geil aan het worden ben. Een soort van extreem vroeg voorvocht aangezien het duidelijk met aan sex denken te maken heeft. Voorvocht is primair bedoelt om je urinebuis te reinigen van urineresten voordat je een zaadlozing krijgt zeg maar.. Voordat ik deze klachten had heb ik dat zeker weten nooit gehad. Zou het kunnen dat er nu eenmaal een hoop te reinigen valt? Ik weet het ook niet maar het valt me gewoon op.
Verder vind ik het idee van gezamenlijk optrekken ook niet heel gek. Hier wisselen we maar wat wanhopig onze klachten uit, maar we doen eigenlijk niets. Ik denk dat we met 5 mensen al een heel eind komen. Liefst mensen die zoveel mogelijk met elkaar gemeen hebben zodat we voor 100% zeker over hetzelfde praten. Maar hoe komen we daar achter? Is het een idee om een soort van checklist op te bouwen, zodat we wellicht zelf al patronen gaan zien? Om deze vervolgens aan te bieden aan een beetje progressieve uroloog? Ik heb niets te verliezen, ken weinig schaamte en geneer me allang niet meer. Ben benieuwd hoe jullie hier tegenaan kijken. Het lijkt me wel handig dit met mensen te doen die zo goed als alle mogelijkheden in het reguliere circuit al benut hebben.
Xander21
BerichtGeplaatst: 13-07-2015 10:03 Reageer met quote

Ik zou echt stoppen met roken als ik jou was. Die gezonde voeding heeft ook veel minder effect als je veel rookt.

De dag nadat ik er last van heb gekregen ben ik gestopt...dus ik werd gestressed van het vervelende gevoel en de afkickverschijnselen.

Vanochtend weer hetzelfde tafereel als bijna elke dag...wakker worden... Niks voelen...wat een heerlijkheid en dan na 15 minuutjes ofzo begint de branderigheid weer. Hebben jullie dat ook? Je zou zeggen dat het bijna een ontspanningsprobleem is. Spanning op de plasbuis. Zou ik nou eens proberen om zo min mogelijk water te drinken ipv zoveel op een dag want aangezien je snachts 8 uur niet plast en de volgende dag wakker wordt zonder klachten en zodra ik ga plassen begint het weer lijkt het.

Ik word er echt helemaal gestoord van...in het weekend en savonds lig ik op de bank in mijn joggingbroek en dan gaat het redelijk...maar op mijn werk is het een drama...ik houd het amper een hele dag vol.

Ben er ook achter dat ik na grote maaltijden veel meer last krijg en soort van flauwval angst krijg. Ik kan de klok er op gelijkzetten. De momenten duren wel wat korter als voorheen gelukkig.

Ik functioneer totaal niet meer op mijn werk...ben echt bang dat ik hierdoor problemen krijg en ik alleen nog maar stressvoller.
Lyncx
BerichtGeplaatst: 13-07-2015 21:52 Reageer met quote

heey, ik rook al 10 jaar, en het is pas een half jaartje bezig bij mij. ik fungeer ook niet meer op me werk, zit zo meteen ook zonder en vraag me af wat ik dan vol kan houden.

mijn klachten nog een keer:

branderig puntje in mondje penis
droge eikel, bijna geen/geen smegma meer
droge mond
hongergevoel voelt anders, soms opgeblazen gevoel
niet snel meer opgewonden
schacht voelt vaak gekneusd aan en dan weer niet (vooral boven op de schacht)

klachten van anderen die ik niet heb:

rode vlekjes
pus/slijm
kringen van uitdroging
branderig gevoel bij het plassen
pijn tussen kont en balzak
jeuk anus

ja ik heb ook veel voorvocht als ik nog aan het zoenen/droogneuken ben, en bij mij is dat wel al sinds de eerste keer, dat heeft te maken met dat je heel erg zenuwachtig bent voor de daad, en er heletijd aan denkt hoe je het aan gaat pakken zometeen. in je hoofd zit je er al in xD om het zo maar te zeggen
Xander21
BerichtGeplaatst: 14-07-2015 19:42 Reageer met quote

En toch zou ik stoppen als ik jou was, neem er valeriaan voor om lekker rustig te blijven.

Ik heb een vaste baan, maar ik heb vandaag gemeld dat ik het zo niet langer volhoud, het is een drama want wegblijven van mijn werk maakt me nog geïsoleerder met mijn probleem. Ik ben dan weer bang dat het averechts werkt, zoveel mogelijk afleiding is het beste, maar fysiek werk lukt nu niet meer.

Vandaag kreeg ik voor de 4e keer de resultaten van de urinetesten en kweek en het was allemaal goed (joh). Volgende week ga ik maar weer naar de uroloog.

Mijn klachten op een rij:

Branderig gevoel van Eikel tot aan de Anus (meestal aan de rechterkant, maar kan wel eens veranderen), soms zo intens dat ik er beroerd van word. Sinds twee dagen weer als aan het begin.

Drogere eikel

Wat rode vlekjes rond het mondje (viel me eerste maand niet op, nu wel, maar alleen te zien in heel fel licht)

Geen smegma

Dat van de schacht komt me bekend voor, ik heb daar 3,5 week last van gehad, maar dat is wel weggegaan. Zat beetje net onder de eikel tot aan de helft van de schacht.

Voorhuid lijkt strakker te zitten (met als resultaat regelmatig striemen op de eikel)

Trillingen in mijn onderrug

Laatste beetje plas wil er moeilijk uit (binnenin zeg maar, is een tijdje goed geweest, toen slecht, nu weer wat beter)

Na ejaculatie de volgende dag meer gevoelig (voorheen was het echt pijn en druk!)

Eerste 10 minuten, als ik wakker ben in bed, (bijna) nergens last van...
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Nog steeds zere penis...
Pagina 10 van 13  

Vorige  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring