Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Nog steeds zere penis...
Auteur Onderwerp: Nog steeds zere penis...
Jason1985
BerichtGeplaatst: 29-05-2011 17:09 Reageer met quote

Hallo,

Ik heb een vraag: is het mogelijk je penis te beschadigen na iets te harde/lange seks? Ik heb in december 2010 namelijk onveilige seks (orale) gehad met een vrouw. De seks duurde vrij lang. Daarna kreeg ik last. Daarom dacht ik eerst aan een soa. Ik heb 2x een soa-test gedaan; bij zowel huisarts (via urine) als GGD (wattenstaafje+bloed afname). Voor laatstgenoemde moest ik zelfs naar het ziekenhuis waar ze een klein onderzoekje gedaan hebben. Dat was allemaal oké. Na ruim 3 maanden heb ik een hiv-test gedaan, was ook oké.

Ik bleef echter last houden, ondanks dat ik al 2 keer in die tussentijd naar mijn huisarts ben geweest, die aangaf dat het wel "over zou gaan", omdat er verder ook niks aan te zien was/is... Daarna heb ik gevraagd aan hem of ik doorverwezen mocht worden naar een uroloog. Dat kon en deze meneer heeft mij zowel extern als intern (d.m.v. een echo) onderzocht. Ook hier is niks te zien: geen ontstekingen, afwijkingen etc. Ook hij gaf aan dat het wel over zou gaan. Echter, we zijn nu ruim 6 maanden verder en het doet nog steeds zeer. Iets in de plasbuis (althans dat is wat ik vermoed) blijft pijn doen, zowel na het plassen als na het klaarkomen. En verder zo'n beetje de hele dag door, dat is meer een sluimerende pijn, irriterend gevoel. Als ik dan een tijdje niet geplast heb, dan doet het minder pijn, maar ja: ik kan niet met een volle blaas blijven lopen, dus daarna begint het weer. En voor de duidelijkheid: het is geen blaas- of urinebuisontsteking, want dat is allemaal getest.

Wat kan dit in vredesnaam zijn? Ik ben echt wanhopig op dit moment... Gaat dit de rest van mijn leven zo blijven?

Gr. Jason
TomDoe
BerichtGeplaatst: 30-05-2011 21:25 Reageer met quote

Hallo Jason,

heb je andere verhalen net gelezen en volgens mij zit ik in hetzelfde ellendige schuitje.

Heb zelf dik een jaar geleden orale seks gehad met een meisje tijdens mijn vakantie in Rhodos.

De dag erna had ik last van een kriebelende eikel en dacht een SOA opgelopen te hebben. Na thuiskomst even aangezien, maar toen toch naar de dokter gegaan.

Heb alles bij elkaar 3x een soa-test gedaan, maar alles is negatief. Telkens weer een aantal weken afgewacht om te kijken of de pijn over zou gaan en dat leek ook soms zo. Zo kan het weken goed gaan en weinig last ondervinden van het branderig gevoel in mijn eikel(blasbuis), maar toch voel ik me niet 100% zoals het eerst altijd was.

Na 3x een SOA-test ben ik doorverwezen naar een Uroloog. Deze heeft me ook zowel extern als intern (cystoscopie) onderzocht. Helemaal niets te vinden...

Toen moest ik weer een aantal maanden kijken hoe het ging en bij aanhoudende klachten terugkomen.

Het leek weer eens goed te gaan en de klachten werden iets minder, totdat ik laatst weer een flinke opleving kreeg en de branderigheid weer erger werd.

Gelijk weer een afspraak gemaakt met de uroloog. Deze heeft me nu een 2 weken durende antibiotica kuur gezet. 500 mg ciprofloxacine en 2 pillen per dag in de hoop dat het over gaat.

Verder heb ik het meeste last overdag en het minst laat savonds en smorgens na lang niet plassen.
Ook zweet ik volgens mij veel meer bij mijn lies, benen en voeten. Mijn onderbroeken zijn wel eens vochtig van het zweten op de erge momenten. Vroeger had ik hier ook nooit last van...

Tevens valt me nog op dat ik na het weekend het meeste last er van krijg, maandag en dinsdag. Ik drink in het weekend best veel alcohol en rook ook wat sigaretten. Met roken ben ik gestopt en de alcohol wil ik nu ook een tijdje laten staan om te kijken of het dan minder wordt.

Het begint nu echt mijn leven te domineren en hoop dat er mensen zijn die dit herkennen en de oplossing kennen.

Al het advies en hulp is welkom!
Jason1985
BerichtGeplaatst: 24-07-2011 21:01 Reageer met quote

@TomDoe, allereerst mijn oprechte excuses voor de late reactie!

Oké, ja dat is inderdaad heel erg vervelend...
Volgens mij heb ik jouw verhaal ook al eens vaker gelezen op internet, maar onder een andere noemer. Is dat correct?

Ook naar mijn idee heb ik inderdaad veel klachten die overeenkomen met wat jij beschrijft. Nou, we zijn er maar mooi klaar mee... Maar één keertje onveilig seks gehad of wellicht iets te lange seks en hier zitten we dan: met een probleem dat wellicht nooit meer overgaat. Constant jezelf de vraag stellen: waar is het misgegaan dan? Is het inderdaad iets wat de medici nog niet heeft ontdekt: een nieuwe soort soa? Of heb ik een penisbeschadiging opgelopen omdat misschien de seks iets te lang duurde en dat ik simpelweg niet gevoeld heb dat ik moest stoppen ofzo? Dat je lichaam dat misschien niet aangeeft van "tot hier en niet verder, nu moet je stoppen met seks"? De laatste maanden is er één methode die werkte: niet zoveel met je penis bezig zijn, dat werkt bij mij wel, maar neemt de klachten niet weg bijvoorbeeld NA het plassen of NA masturberen... Oke, iets minder dan, maar niet super. Dan is er altijd weer die lichtelijke irritatie van binnen in de plasbuis ofzo... En je voelt dat die penis dan van binnen ook zeer en gevoelig is... Ook is mijn eikel wat gevoelig na het klaarkomen en heb ik (wat jij ook beschrijft) ineens last van een vreemd soort zweten, bijna het gevoel alsof je flauw gaat vallen ofzo, dan wordt het ineens heel warm en dergelijke... Heel vreemd allemaal... Tevens merk ik dat ik nu minder met seks bezig ben dan in het verleden, heb er weinig zin in... Ook niet in masturberen... Af en toe moet je wel immers omdat... nja je weet wel denk ik, maar anders hoeft het van mij niet zo meer. En dat is best vreemd, aangezien ik vroeger heel veel belangstelling had voor seksuele dingen. Wat ook normaal zou moeten zijn voor een 25 jarige man, toch??

Sowieso verbeeld ik me sowieso ook dat ik (eventueel) minder vaak seks zou kunnen hebben dan in het verleden... Ik heb nu (gelukkig wat dat betreft) geen vriendin, maar weet ook niet of dat wel zo'n goed idee is... Wat als ik haar zou teleurstellen dan? Ik kan dat niet over m'n hart verkrijgen ofzo... Ik weet niet of ik misschien nu te moeilijk denk ofzo, maar het spookt wel door m'n hoofd. Hoe heb jij dat precies dan, heb je een vriendin bijv.? Herken je dit probleem/hoe ga je ermee om?
Ter aanvulling: als ik naar mezelf kijk, dan heb ik het idee dat het hele gevoel omtrent seks en mijn stijve penis heel anders is dan voorheen. Dat ie minder stijf wordt bijvoorbeeld... Zou dat komen doordat ik angst heb om seks te hebben (omdat het dan misschien zeer zou kunnen doen)? Dit soort vragen beheersen nu ook langzamerhand zo'n beetje mijn leven.

Ik wil ook nog graag terugkomen op meer van jouw concrete klachten, aangezien ik daar dus ook dingen van herken. Ik zal morgen weer een bericht gaan posten.
TomDoe
BerichtGeplaatst: 26-07-2011 11:55 Reageer met quote

Jason, vervelend dat je net als mij nog steeds geen oplossing gevonden hebt.

Ik zal de laatste ontwikkelingen nog even vertellen.
Ongeveer 2 maanden geleden had ik dus die antibioticakuur. Deze heeft helaas helemaal niets geholpen. Dit heeft het probleem alleen maar erger gemaakt..

Een week of 2 geleden zat ik weer bij de uroloog voor een controle. Het enige wat de uroloog mij kon vertellen, was dat ik waarschijnlijk een soort van chronische urithritis had en dat het dus over was.

Dat ging er bij mij dus helemaal niet in en ik hamerde er ook steeds weer op dat ik tijdens seksueel contact iets opgelopen moest hebben. Ook vertelde ik over de vage andere klachten, maar hier wist hij ook niets van. Het was gewoon allemaal onlogisch wat hij zei.

Na dat bezoek ben ik weer eens flink op internet gaan snuffelen en kwam ik terecht bij een site over candida. www.candida.nl
Volgens de huisarts kon ik dit niet hebben, omdat er niets zichtbaar was bij mijn penis. Volgens internet blijkt nu dus, dat dit helemaal niet hoeft en dat het dus gewoon in je lichaam kan zitten, zonder dat je er weet van hebt.

Op die site heb ik naar de symptomenlijst gekeken en ik had er verrassend veel.
Zoals:
- Jeuk/brand eikel
- heel af en toe bij anus
- spruw in de mond (witte gloed)
- zweetvoeten
- en ga zo maar door

Allemaal klachten/symptomen die ik vroeger dus nooit heb gehad! Daarna ook een aantal vragentesten ingevuld en de uitkomst was dat ik bijna zeker candida zou hebben.

Dus ik denk nu, YES dit moet het eindelijk zijn! Ga nu een candida BLOED test laten doen en tevens nog HIV voor de zekerheid.

Verder eet ik nu ook anders. Minder suiker, geen koffie, heel weinig alcohol en vele granen etc.
Ben nu een week bezig en het lijkt al te helpen!

Op internet zijn ook nog vele verhalen van jongens te vinden met dit zelfde probleem.

Hou julie op de hoogte en Jason, ik hoop dat je aan mijn bevindingen ook iets hebt.
Andreo
BerichtGeplaatst: 17-11-2011 18:46 Reageer met quote

TomDoe schreef:
Hallo Jason,

heb je andere verhalen net gelezen en volgens mij zit ik in hetzelfde ellendige schuitje.

Heb zelf dik een jaar geleden orale seks gehad met een meisje tijdens mijn vakantie in Rhodos.

De dag erna had ik last van een kriebelende eikel en dacht een SOA opgelopen te hebben. Na thuiskomst even aangezien, maar toen toch naar de dokter gegaan.

Heb alles bij elkaar 3x een soa-test gedaan, maar alles is negatief. Telkens weer een aantal weken afgewacht om te kijken of de pijn over zou gaan en dat leek ook soms zo. Zo kan het weken goed gaan en weinig last ondervinden van het branderig gevoel in mijn eikel(blasbuis), maar toch voel ik me niet 100% zoals het eerst altijd was.

Na 3x een SOA-test ben ik doorverwezen naar een Uroloog. Deze heeft me ook zowel extern als intern (cystoscopie) onderzocht. Helemaal niets te vinden...

Toen moest ik weer een aantal maanden kijken hoe het ging en bij aanhoudende klachten terugkomen.

Het leek weer eens goed te gaan en de klachten werden iets minder, totdat ik laatst weer een flinke opleving kreeg en de branderigheid weer erger werd.

Gelijk weer een afspraak gemaakt met de uroloog. Deze heeft me nu een 2 weken durende antibiotica kuur gezet. 500 mg ciprofloxacine en 2 pillen per dag in de hoop dat het over gaat.

Verder heb ik het meeste last overdag en het minst laat savonds en smorgens na lang niet plassen.
Ook zweet ik volgens mij veel meer bij mijn lies, benen en voeten. Mijn onderbroeken zijn wel eens vochtig van het zweten op de erge momenten. Vroeger had ik hier ook nooit last van...

Tevens valt me nog op dat ik na het weekend het meeste last er van krijg, maandag en dinsdag. Ik drink in het weekend best veel alcohol en rook ook wat sigaretten. Met roken ben ik gestopt en de alcohol wil ik nu ook een tijdje laten staan om te kijken of het dan minder wordt.

Het begint nu echt mijn leven te domineren en hoop dat er mensen zijn die dit herkennen en de oplossing kennen.

Al het advies en hulp is welkom!heel herkenbaar, heb ik ook allemaal gehad maar is vanzelf weer overgegaan, na talloze doktersonderzoeken die niets konden vinden en geen medicijn dat hielp, maar vooral dat bij alcohol drinken komt mij ook erg bekend voor, dat vond ik altijd wel typisch, ik denk zelf dat het van je prostaat af komt die geprikkeld is geraakt,dat geeft oa ook een branderig gevoel bij het plassen, heb er af en toe nog wel eens last van ,alleen als ik heel heftig ben klaargekomen,maar verder niet,
Frederic321
BerichtGeplaatst: 07-10-2012 12:08 Reageer met quote

Dag Jason en TomDoe, ik zit en hetzelfde schuitje als jullie. Een hele dag door branderig gevoel, soms gaat het iets beter maar lijkt het meer op een ontsteking. Mega veel onderzoeken gehad maar allemaal zonder resultaat. Ik denk dat het candida zou kunnen zijn maar dat strijden de dokters tegen.
Hebben jullie nog last van dit probleem of is dit overgegaan. Ik heb nu bijna een jaar last van en ben heel depresief. Mijn werk lijd er enorm van en slapen doe ik ook al niet meer. 11 kg vermagerd. Ik word er gek van. Hopelijk op een berichtje terug.
Gr
Andreo
BerichtGeplaatst: 19-10-2012 18:46 Reageer met quote

Frederic321 schreef:
Dag Jason en TomDoe, ik zit en hetzelfde schuitje als jullie. Een hele dag door branderig gevoel, soms gaat het iets beter maar lijkt het meer op een ontsteking. Mega veel onderzoeken gehad maar allemaal zonder resultaat. Ik denk dat het candida zou kunnen zijn maar dat strijden de dokters tegen.
Hebben jullie nog last van dit probleem of is dit overgegaan. Ik heb nu bijna een jaar last van en ben heel depresief. Mijn werk lijd er enorm van en slapen doe ik ook al niet meer. 11 kg vermagerd. Ik word er gek van. Hopelijk op een berichtje terug.
Gr


hallo je hebt gewoon prostaat problemen!!!
pechvogel59
BerichtGeplaatst: 18-12-2012 17:37 Reageer met quote

Hallo mannen,
Ook ik zit in hetzelfde vervelende schuitje. Wel veilige sex gehad, maar wederzijdse orale sex zonder condoom. Ik heb precies dezelfde verschijnselen als door jullie beschreven. Heeft 1 van jullie inmiddels al aanvullende informatie? Hoe gaat het nu met jullie? Al verbetering? Weten jullie inmiddels al meer over de oorzaak?
Frederic321
BerichtGeplaatst: 12-01-2013 15:16 Reageer met quote

Hallo, ik heb nog steeds geen oplossing, niemand kan me helpen. Ze vinden geen bacterieen of een ontsteking. Ik ben radeloos en hoop dat er nog ergens een oplossing uit de bus valt.
Ondertussen komt de ene tegenslag na de andere door dit probleem en leef ik nu wel opgesloten.
Weet gij al iets meer of waar ik terrecht kan?
Grtz
pechvogel59
BerichtGeplaatst: 14-01-2013 13:25 Reageer met quote

Ik heb me laten testen op soa en blaasontsteking. Niets gevonden. De klachten bleven maar voortduren.
Ik was ten einde raad en heb daarom (omdat ik een Christen ben) God gebeden voor een oplossing. Vrijwel meteen kwam er iets in mijn gedachten waarvan ik zelf overtuigd ben dat het de stem van Jezus was.
Hetgeen ik hoorde was: Ga ruime broeken dragen die niet knellen in het kruis en ga minstens 7 liter water per dag drinken........ Ik ben dat meteen gaan doen en......geloof het of niet, na 5 dagen merkte ik duidelijk verbetering en na 7 dagen waren mijn klachten weg. Bijzonder he?
Dus probeer het ook! Het is een kleine moeite en wat heb je te verliezen?
Jason1985
BerichtGeplaatst: 16-04-2013 12:59 Reageer met quote

pechvogel59 schreef:
Hallo mannen,
Ook ik zit in hetzelfde vervelende schuitje. Wel veilige sex gehad, maar wederzijdse orale sex zonder condoom. Ik heb precies dezelfde verschijnselen als door jullie beschreven. Heeft 1 van jullie inmiddels al aanvullende informatie? Hoe gaat het nu met jullie? Al verbetering? Weten jullie inmiddels al meer over de oorzaak?


Hallo pechvogel,

Ik heb je berichten gelezen en idd: dit zijn exact dezelfde kenmerken die ik ook had. Het is geen soa en er het is waarschijnlijk ook geen ontsteking. Als ik naar mezelf kijk denk ik dat het iets met een bacterie te maken zou kunnen hebben (vanuit haar mond) of er is iets geforceerd tijdens de seks (zoiets kan zomaar) met als gevolg dat irritante gevoel in de plasbuis. Ik maakte me daar ook helemaal gek om en ik was er de hele dag mee bezig omdat het een heel zeurderig gevoel is waar je niet om heen kunt. Maar uiteindelijk zal het (grotendeels) verdwijnen en ik weet zeker dat dit bij jou ook over zal gaan (er vanuit gaande dat je wel alle soa tests gedaan hebt?).

Tips: drink veel water, drink wat minder alcohol, slaap goed en ga naar bed op regelmatige tijden, ga regelmatig naar het toilet om afvalstoffen kwijt te raken, eet goed en gezond. En bovenal: doe andere dingen, dan hoef je er niet aan te denken. Bij mij duurde het minimaal 6 maanden voordat het gevoel grotendeels verdwenen was. Zelfs nu voel ik af en toe nog wel eens wat, maar dat is amper de moeite waard!
Smirnofff
BerichtGeplaatst: 19-05-2013 11:21 Reageer met quote

en is er al wat schot in de zaak gekomen? Zit namelijk met zelfde probleem nu 4maanden... Echt niet plezant..
tonnis
BerichtGeplaatst: 24-06-2013 22:59 Reageer met quote

Jason1985 schreef:
Hallo,

Ik heb een vraag: is het mogelijk je penis te beschadigen na iets te harde/lange seks? Ik heb in december 2010 namelijk onveilige seks (orale) gehad met een vrouw. De seks duurde vrij lang. Daarna kreeg ik last. Daarom dacht ik eerst aan een soa. Ik heb 2x een soa-test gedaan; bij zowel huisarts (via urine) als GGD (wattenstaafje+bloed afname). Voor laatstgenoemde moest ik zelfs naar het ziekenhuis waar ze een klein onderzoekje gedaan hebben. Dat was allemaal oké. Na ruim 3 maanden heb ik een hiv-test gedaan, was ook oké.

Ik bleef echter last houden, ondanks dat ik al 2 keer in die tussentijd naar mijn huisarts ben geweest, die aangaf dat het wel "over zou gaan", omdat er verder ook niks aan te zien was/is... Daarna heb ik gevraagd aan hem of ik doorverwezen mocht worden naar een uroloog. Dat kon en deze meneer heeft mij zowel extern als intern (d.m.v. een echo) onderzocht. Ook hier is niks te zien: geen ontstekingen, afwijkingen etc. Ook hij gaf aan dat het wel over zou gaan. Echter, we zijn nu ruim 6 maanden verder en het doet nog steeds zeer. Iets in de plasbuis (althans dat is wat ik vermoed) blijft pijn doen, zowel na het plassen als na het klaarkomen. En verder zo'n beetje de hele dag door, dat is meer een sluimerende pijn, irriterend gevoel. Als ik dan een tijdje niet geplast heb, dan doet het minder pijn, maar ja: ik kan niet met een volle blaas blijven lopen, dus daarna begint het weer. En voor de duidelijkheid: het is geen blaas- of urinebuisontsteking, want dat is allemaal getest.

Wat kan dit in vredesnaam zijn? Ik ben echt wanhopig op dit moment... Gaat dit de rest van mijn leven zo blijven?

Gr. Jason
tonnis
BerichtGeplaatst: 24-06-2013 23:10 Reageer met quote

hoi jason 1985 ik heb het zelfde probleem vanaf jan.2010 pijn in de penis de hele dag bij elke stap de penis recht leggen(tot dat je er gek van word) ik heb na 2 jaar nog geen verbetering heel traject van urologen doorgelopen allemaal niks.
de uit eindelijke conclusie volgens de geleerden (haha)
te gespannen bekkenbodem loop al 7 maand bij speciale fisio voor bekken bodem maar geen resultaat tot weinig.
iemand van jullie nog wat op geschoten...
tonnis
BerichtGeplaatst: 25-06-2013 17:24 Reageer met quote

als je er al meer als 2 jaar mee loopt wordje er wild van

Laatst aangepast door tonnis op 25-06-2013 17:39, in totaal 1 keer bewerkt
tonnis
BerichtGeplaatst: 25-06-2013 17:24 Reageer met quote

zeg pechvogel 59 , je mag ook wel een keer voor mij gaan bidden loop al 2 jaar met die zooi niks helpt....
tonnis
BerichtGeplaatst: 25-06-2013 22:22 Reageer met quote

Jason1985 schreef:
Hallo,

Ik heb een vraag: is het mogelijk je penis te beschadigen na iets te harde/lange seks? Ik heb in december 2010 namelijk onveilige seks (orale) gehad met een vrouw. De seks duurde vrij lang. Daarna kreeg ik last. Daarom dacht ik eerst aan een soa. Ik heb 2x een soa-test gedaan; bij zowel huisarts (via urine) als GGD (wattenstaafje+bloed afname). Voor laatstgenoemde moest ik zelfs naar het ziekenhuis waar ze een klein onderzoekje gedaan hebben. Dat was allemaal oké. Na ruim 3 maanden heb ik een hiv-test gedaan, was ook oké.

Ik bleef echter last houden, ondanks dat ik al 2 keer in die tussentijd naar mijn huisarts ben geweest, die aangaf dat het wel "over zou gaan", omdat er verder ook niks aan te zien was/is... Daarna heb ik gevraagd aan hem of ik doorverwezen mocht worden naar een uroloog. Dat kon en deze meneer heeft mij zowel extern als intern (d.m.v. een echo) onderzocht. Ook hier is niks te zien: geen ontstekingen, afwijkingen etc. Ook hij gaf aan dat het wel over zou gaan. Echter, we zijn nu ruim 6 maanden verder en het doet nog steeds zeer. Iets in de plasbuis (althans dat is wat ik vermoed) blijft pijn doen, zowel na het plassen als na het klaarkomen. En verder zo'n beetje de hele dag door, dat is meer een sluimerende pijn, irriterend gevoel. Als ik dan een tijdje niet geplast heb, dan doet het minder pijn, maar ja: ik kan niet met een volle blaas blijven lopen, dus daarna begint het weer. En voor de duidelijkheid: het is geen blaas- of urinebuisontsteking, want dat is allemaal getest.

Wat kan dit in vredesnaam zijn? Ik ben echt wanhopig op dit moment... Gaat dit de rest van mijn leven zo blijven?

Gr. Jason
tonnis
BerichtGeplaatst: 25-06-2013 22:28 Reageer met quote

even een vraagje jason 1985 , hoe is hij nu met jou ,heb exat de zelfde problemen als jij alleen is de elende een maand later begonnen.
de pijn wordje maf van en de hele dag de penis recht leggen komen mij bekend voor..laat eens wat horen.....
tonnis
BerichtGeplaatst: 07-08-2013 14:54 Reageer met quote

TomDoe schreef:
Hallo Jason,

heb je andere verhalen net gelezen en volgens mij zit ik in hetzelfde ellendige schuitje.

Heb zelf dik een jaar geleden orale seks gehad met een meisje tijdens mijn vakantie in Rhodos.

De dag erna had ik last van een kriebelende eikel en dacht een SOA opgelopen te hebben. Na thuiskomst even aangezien, maar toen toch naar de dokter gegaan.

Heb alles bij elkaar 3x een soa-test gedaan, maar alles is negatief. Telkens weer een aantal weken afgewacht om te kijken of de pijn over zou gaan en dat leek ook soms zo. Zo kan het weken goed gaan en weinig last ondervinden van het branderig gevoel in mijn eikel(blasbuis), maar toch voel ik me niet 100% zoals het eerst altijd was.

Na 3x een SOA-test ben ik doorverwezen naar een Uroloog. Deze heeft me ook zowel extern als intern (cystoscopie) onderzocht. Helemaal niets te vinden...

Toen moest ik weer een aantal maanden kijken hoe het ging en bij aanhoudende klachten terugkomen.

Het leek weer eens goed te gaan en de klachten werden iets minder, totdat ik laatst weer een flinke opleving kreeg en de branderigheid weer erger werd.

Gelijk weer een afspraak gemaakt met de uroloog. Deze heeft me nu een 2 weken durende antibiotica kuur gezet. 500 mg ciprofloxacine en 2 pillen per dag in de hoop dat het over gaat.

Verder heb ik het meeste last overdag en het minst laat savonds en smorgens na lang niet plassen.
Ook zweet ik volgens mij veel meer bij mijn lies, benen en voeten. Mijn onderbroeken zijn wel eens vochtig van het zweten op de erge momenten. Vroeger had ik hier ook nooit last van...

Tevens valt me nog op dat ik na het weekend het meeste last er van krijg, maandag en dinsdag. Ik drink in het weekend best veel alcohol en rook ook wat sigaretten. Met roken ben ik gestopt en de alcohol wil ik nu ook een tijdje laten staan om te kijken of het dan minder wordt.

Het begint nu echt mijn leven te domineren en hoop dat er mensen zijn die dit herkennen en de oplossing kennen.

Al het advies en hulp is welkom!
syndicate
BerichtGeplaatst: 07-08-2013 17:38 Reageer met quote

Ook ik heb hetzelfde probleem. 5 maanden nu.
Word er ook gek van.


Volgende week ga ik weer naar het ziekenhuis heb al verschillende onderzoeken gehad bij de uroloog en huisarts zonder resultaat.
Als ze volgende week weer niks vinden ga ik zorgen dat ze me doorverwijzen naar een academisch ziekenhuis. Ik ga net zo lang door tot ze gek van me worden en echt goed op onderzoek uitgaan, en laat het er niet bij zitten. Er moet een oorzaak voor zijn.

Ik heb het idee dat het te maken heeft met bepaalde kliertjes ofzo die van binnen zitten die geen vocht meer aanmaken of geirriteerd zijn of iets dergelijks waardoor het van binnen mischien droog is en gaat tintelen/branden. Maar kom hier maar is achter.. ik zou niet weten hoe je dat moet onderzoeken.

Het aparte is ook dat het gevoel zich verplaats door de penis (soms de voorkant, zijkant en een andere keer de achterkant) en soms zelfs naar de bal.

Ik slik nu tramadol 50mg een sterke pijnstiller dit verlicht het gevoel enigszins. En als de eikel echt erg branderig of tintelend aanvoelt smeer ik er lidocaine op, dit is een verdovende creme. Dit zijn maar tijdelijke oplossingen natuurlijk. En ben benieuwd naar de echte oplossing.

Hou me op de hoogte van jullie vorderingen, dan zal ik dat ook doen Wink

positief proberen te blijven, hoe moeilijk het ook is!
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Nog steeds zere penis...
Pagina 1 van 13  

1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring