Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > hersenstambloeding gehad in 2009
Auteur Onderwerp: hersenstambloeding gehad in 2009
mariekZ
BerichtGeplaatst: 30-04-2011 22:16 Reageer met quote

hoi
ik heb ook een hersenstambloeding gehad in mei 2009, ik kreeg thuis pijn aan mijn hoofd , gewone hoofdpijn en heb met de auto gereden tot aan mijn ma , gelukkig is dit maar 3 straten verder, daar begon de hoodpijn erger te worden en mijn ma zei dat mijn ogen donker begonnen kleuren , en door de hevige pijn heeft mijn ma de 100 gebeld deze waren vlug te plaatse maar ik was al in een coma , in het ziekenhuis gekomen , hebben ze me geopereerd en een stuk schedel weggenomen , ik heb 1,5 maand in een coma gelegen en ik kwam beetje per beetje bij , ik had ook een buis in mijn keel via de buitenkant dat me wel hinderde maar ik kon me niet meer bewegen enkel 1 vinger aan mijn rechterhand ,ik was kwaad dat ze me gered hadden , het was helemaal niet leuk niks meer kunnen de prognose was ook niet schitterend , ik ging niet kunnen zitten niet kunnen stappen niks meer kunnen leuk he en ik was maar 39 jaar , ik heb 5 maand in het ziekenhuis verbleven waar ik elke dag moest overgeven , dubbel zicht heb en moest revalideren .
Nu bijna 2 jaar verder , heb ik nog altijd dubbel zicht , zit ik met een pamper aan voor urine , en het evenwicht is nog niet terug , ik kan niet zeggen dat ik blij ben sorry , mijn schedel hebben ze vorig jaar terug geplaats dat was weer een operatie , maar ik zou het graag beter doen , dat stom evenwicht , die pamper ik geraak die stilaan beu/
ik wilde dit even kwijt , maar probeer hier zo veel mogelijk over te lezen , gelukkig heb ik nog mijn verstand want daar hadden ze ook voor gevreesd
Josy12
BerichtGeplaatst: 28-08-2011 21:28 Reageer met quote

Hoi, Ik heb je berichtje met veel interesse gelezen. Ik kan mij inbeelden dat het erg naar voor je moet zijn om met de gevolgen te leven van die hersenstambloeding.
Ik zoek er veel informatie op het net over.
Een maand geleden is mijn man onverwachts overleden aan een hersenstambloeding.
Wij wisten niet wat hem overkwam..Hij zowel als ik dachten dat het om een malaise ging en dat het wel zou overgaan....
Het begon met een krachtverlies in een hand. Liet zijn sleutels vallen. Daarna zei hij zich draaierig, duizelig te voelen, niet meer te weten waar hij was....Desondanks dat wou hij toch nog proberen iets te gaan klaarmaken in keuken. Ik zei dat hij beter wat op de bank kon gaan rusten. Een arm en een been voelden verdoofd aan zei hij...Hij zweette heel erg op het voorhoofd. Hij wou geen dokter. Hield me zelfs vast aan tip van mijn kleding. Ik kon niet weg om mijn gsm te nemen. Daarna braakte hij ook. En veel speeksel ineens...ik had geen idee wat hij had! Hij zag ook niet goed meer denk ik, hij keek naar de klok en het was net of hij zag niet goed. Hij hield een hele tijd mijn hand vast...Dat vergeet ik nooit meer..Wat dacht hij toen???? Hij viel in een diepe slaap, althans zo leek mij dat, want hij snurkte.
Aangezien hij van buiten kwam dacht ik dat zijn vrienden iets in zijn glas of zo hadden gedaan.Hij deed zo vreemd...Dus ik dacht als hij zijn roes heeft uitgeslapen is hij vast weer de oude. Maar plots kokhalsde hij in zijn slaap! Toen riep ik de hulpdiensten. Men zei dat hij in coma was. Ze hebben hem niet meer kunnen redden...Ik ben mijn lieve man dus verloren en hij was amper 51...Hij had nog zoveel plannen. Ik weet dat als hij er bovenop zou zijn gekomen, hij verlamd of zo zou geweest zijn. Maar ik zou hem met veel liefde verzorgd hebben. Ik mis hem zo erg nu! Vraag is of hij wel gelukkig zou zijn geweest met allerlei gebreken...ik weet het niet. Maar wat ik wel weet is dat ik zoveel van hem hield dat ik hem graag verzorgd had. Beter dan dat hij nu onder de grond zit...Veeel te vroeg!!!Denk daaraan Mariek, aan je ma en de mensen die van je houden. Ik wens je in elk geval veel sterkte en moed.
Rudy C
BerichtGeplaatst: 26-07-2016 16:07 Reageer met quote

@MariekeZ

Sterkte toegewenst ! Je zal naar alle waarschijnlijkheid nog steeds restverschijnselen ondervinden.Ikzelf kreeg mijn hersenstambloeding in 2013, ik was toen 43 jaar oud en heb nog steeds bijna alle symptomen zoals u hebt beschreven behalve de incontinentie. Indien u dit zou lezen mag u altijd contact opnemen met :
rudy.callaerts@gmail.com
Index > Neurologie > hersenstambloeding gehad in 2009
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring