Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > December 2011 Mama's
Auteur Onderwerp: December 2011 Mama's
Leen08
BerichtGeplaatst: 27-02-2012 11:33 Reageer met quote

Goedemorgen ,
Hè bah je vriend weer ziek en jij dus ook goed last gehad. Echt griep of verkouden?
Tja het doorslapen zit er hier ook nog niet altijd in, vannacht toevallig wel! Omdat hij een week lang weinig dronk (elke drie uur één kant ipv elke vier a vijf uur twee kanten) heb ik hem gisteren om tien uur nog wakker gemaakt voor een voeding en toen heeft hij tot kwart voor zeven geslapen, dus dat was wel lekker. Eergisteren had hij maar vier gehad omdat hij s avonds toch niet uit zichzelf gekomen was en dat wil ik toch eigenlijk niet, vier is gewoon te weinig en zeker met één kant.
Jij toch ongesteld geworden bleh ik begrijp dat je er nog geen zin in had. Vraag me wel af of je merkt of er iets is veranderd had ik namelijk na de eerste bevalling wel. Bij mij werd het minder maar duurde langer en had ook nooit meer bsv verlies. Bij mij is het roze ook weer weg dus nu weer afwachten wat er over vier weken gebeurd.
Zo dus het mannetje was een beetje verstopt Sad ja dan voel je je rot maar gelukkig nu alles kwijt.
Is Rowan ook zo bezig met zijn lijfje? Ontdekken van zijn handjes, rechtop willen zitten kletsen en lachen? Heerlijk hè ik geniet zo vreselijk van Kevin. Kan geloof ik niet vanaf mijn telefoon een foto plaatsen dus als ik achter de pc zit zal ik het doen.
Werken komt dichterbij, ik heb nog wat vakantie opgenomen dus moet 2 april weer beginnen, weken gaan veel te vlug.
Ik ga even wat doen voordat hij weer wakker wordt, liefs.
*Lin*
BerichtGeplaatst: 27-02-2012 15:03 Reageer met quote

Ja griep, verkouden en volgens mij ook een aankomende keelontsteking.. Ik denk dat ik hem aangestoken heb..
Ik had ook keelontsteking erbij. Ik heb dat al gauw .. heb het de afgelopen 5 jaar nu 13x gehad.. Ze willen mn amandelen maar niet knippen. ...???

Rowan keuvelt ook erg veel, zeer gezellig. En hij lacht ook heel erg veel. Ik merk wel dat hij minder wil slapen. Deden we eerst: Flesje, uurtje spelen slapen... dat uurtje spelen word nu al gauw ander half uur en dan is hij nog steeds klaarwakker. Ik leg hem wel in bed maar dat gaat niet van harte.. Maar goed hij blijft wel een vrolijk manneke en huilt nog steeds erg weinig. Ik mag niet klagen en denk ook maar zo, als hij in bed ligt dan rust hij ook wel uit.
Waar ik me wel een beetje druk over begin te maken is dat hij bij mij beter drinkt dan bij mn vriend.. Bij mij drinkt hij keurig eigenlijk altijd zn fles leeg en bij mn vriend laat hij heel veel staan en als ik het dan overneem drinkt hij wel weer..
Dus als mn vriend nu flesje doet zorg ik dat ik ook uit de kamer ben, dan heeft hij de keuze niet. Ik hoop dat het straks op de opvang ook een beetje wil.

Ja ik ben benieuwd hoe lang de menstruatie aanhoud.. ik had eerder weinig bloedverlies en dan zo rond de 5 dagen dus het is even afwachten.

Nou ik ben benieuwd naar de foto van Kevin!
Wat fijn dat je vannacht hebt kunnen doorslapen zeg! lijkt me soms wel lastig dat jij er altijd uit moet voor de voeding.. Hier kunnen we nog een keer afwisselen. Ik doe doordeweeks en mn vriend in het weekend.
Ik hoop voor je dat je snel van de gebroken nachten af bent (en ik hoop het stiekem ook voor mezelf. al vind ik zo'n momentje soms best fijn )

tot snel weer!
x
*Lin*
BerichtGeplaatst: 19-03-2012 21:57 Reageer met quote

Hai dames!

Hoe is het met jullie? Hier gaat het uitstekend. Rowan groeit en drinkt prima. Vrolijke babbelaar is het.
Woensdag staan zn 2e prikjes alweer gepland en volgende wk maandag als hij 3 maanden is moeten we weer voor controle naar het zkh.

Ik heb wel 1 vraag.. 's avonds naar bed is hier echt een strijd aan het worden de laatste weken. Eerder kon ik hem om half 8 zo in bed leggen en dan sliep hij tot de laatste fles maar nu móet hij op de arm in slaap vallen want naar bed wil hij niet.
Overdag is het geen probleem maar 's avonds wel..
Ik snap het niet.
Hoe doen jullie dat?

Liefs
Leen08
BerichtGeplaatst: 23-03-2012 11:33 Reageer met quote

Leen08
BerichtGeplaatst: 23-03-2012 11:36 Reageer met quote

Hallo meiden,
Ik moet bekenen dat deze foto van 2 weken geleden is maar erg veel is hij niet veranderd.
Ben zo terug (hoop ik) Kevin is wakker en wil eten Wink
Liefs.
bliksempjuh
BerichtGeplaatst: 23-03-2012 11:52 Reageer met quote

Leen, Lekker kereltje hoor!
Nog ff idd en dan moet jij alweer gaan werken! Gaat volgens mij best wel snel voorbij zo je verlof, en zeker als de kleintjes er eenmaal zijn! Geniet nog van je laatste paar dagen met je mannetje!

Bedankt nog voor je lieve berichtje bij Clomid...echt heel lief!
Hier gaat het toch wel heel spannend worden! Gisteren eerst bij de vk geweest en deze begon erover om me volgende week proberen te gaan strippen! Moet ook mijn bloeddruk in de gaten houden omdat deze iets aan de hoge kant is (135/84).
Daarna echo gehad ivm vruchtwater omdat dit 3 weken geleden matig was. Was nu weer minder geworden maar nog binnen de grens dus er hoefde niet accuut actie ondernomen te worden. Wel gaat er naar de vk het advies om mij niet heel lang door te laten lopen!

Liefs Bianca
38,1 wkn
Leen08
BerichtGeplaatst: 23-03-2012 12:57 Reageer met quote

Ik was even vergeten dat hij vanmorgen twee borsten had gedronken, dus hij was wel wakker maar drinken hoefde nog niet. We hebben even gespeeld en daarna was hij er wel aan toe. Hij dronk weer twee en viel daarvan in slaap, hij ligt nu zijn volle buik weg te slapen.
Ach die weken gaan razendsnel en zeker als de kleine er eenmaal is. Het gaat nu nog sneller omdat ik tussendoor de oudste van en naar school breng dan de voedingen en een boodschapje, nou dan is de dag om. Ik wilde een heleboel doen maar ben bijna nergens aan toe gekomen. Moet ook zeggen dat ik zoveel mogelijk van het mannetje geniet, dit komt nooit meer terug en als je dan na een paar weken boven het wiegje hangt 's morgens en je zegt goedemorgen en je krijgt een grote glimlach, nou dan zal de rest me een zorg zijn. Daar doe je het voor!

Bianca, ik hoop dat ze je volgende week strippen en dat je lijf het signaal oppakt. Ik las bij Clomid dat het nu begint door te dringen dat jullie dadelijk met een hummeltje zitten, ik begrijp wat je bedoeld dat gevoel had ik zelfs ook met de tweede.

Nou het was weer van korte duur want ik moet Stefanie gaan ophalen.
Groetjes.
*Lin*
BerichtGeplaatst: 27-03-2012 11:08 Reageer met quote

Goedemorgen dames!

Hier weer een update van mij.
Hier gaat het heel erg goed! Rowan die heeft een heel mooi ritme, slaapt heerlijk door. En de avonden zijn geen strijd meer. Heerlijk. Het is een vrolijk manneke die heel veel lacht. Inmiddels alweer bijna 6kilo. Gisteren zijn we weer bij de kinderarts geweest en hij hoeft pas terug als hij 1 is.. het gaat super. Wel heeft hij een voorkeurshouding waarvoor we over 3 weken nog even terug moeten naar de fysio. Hij slaapt graag op rechts. Maar als ik hem nu op links leg vind hij het ook wel prima, dus ik denk dat het allemaal wel goed komt.

Hier is het werkende leven weer begonnen en het bevalt me weer goed. Eerste dag was wel heel erg pittig maar ik zit er weer helemaal in.

En hoe is het bij jullie?
x
Leen08
BerichtGeplaatst: 28-03-2012 9:50 Reageer met quote

Hallo Linda, ik geniet van mijn laatste dagen, moet 2 april weer beginnen. Fijn dat de avonden weer goed lopen en eigenlijk dat het allemaal zo lekker gaat. Super dat jullie tot december weg mogen blijven bij de kinderarts dat is fijn om te horen. En die voorkeur, ja stimuleren om op de andere kant te liggen en meer kun je dan even niet. Je hebt allemaal wel een houding die het prettigst is alleen hun hoofdjes zijn nog zo zacht hè dus het gaat dan zo snel tekenen. Kevin had een voorkeur maar nu ligt hij tijdens het slapen zowel naar links als naar rechts te ' kijken' op zijn zij wil hij meestal niet meer.
Dus je bent weer blij dat je mag werken, je bent er ook lang uit geweest, ging het goed of waren er nog collega's die het lastig vonden ivm Annelin. Hier gaat het ook goed buiten dus dat Kevin alleen de borst wil en niets anders, hij drinkt nu dmv een tuitbeker slok voor slok. Ook heeft hij sinds een paar dagen ontdekt dat zijn hand in zijn mond kan en ligt dus regelmatig te kokhalzen. Straks naar het consultatiebureau voor de 3 maanden check en prikken, maar hij is de zes kilo al voorbij hoor. We hebben ook een aardig ritme maar toevallig kwam hij de afgelopen twee nachten, eerst om drie uur en vanmorgen om vijf uur.
Ik ga even wat doen in huis, vrijdag komen de dames van yoga hierheen met alle kleintjes en maandag weer werken dus dan moet het hier op orde zijn.

Groetjes en veel liefs Hélène en Kevin 12w6 ofwel morgen echt 3 maanden Shocked de tijd gaat veel te hard.
Leen08
BerichtGeplaatst: 24-04-2012 21:21 Reageer met quote

Ter nagedachtenis aan Annelin, ik kende je niet maar zal je niet vergeten.

Laatste kus, geschreven door mijn buurvrouw die zelf drie kindjes veel te vroeg verloor.

En dan is er

dat moment
waarop jouw leven
ons verlaat

ik geef een laatste kus

ik wil niet
nee, ik wil het niet
ik huil de wereld bij elkaar

maar besef
hier eindigd het
er is geen weg terug

jouw stem verdwenen in de stilte
zo herkenbaar jouw gezicht
en jouw lichaam dat vertrouwd
maar nu zo roerloos

in ons midden ligt

ik wil niet
nee, ik wil het niet
ik huil de wereld bij elkaar

maar besef
aan dit vaarwel
is geen ontkomen aan

lief, mooi mens zo plotseling
weggerukt
bij ons vandaan

ik huil de wereld bij elkaar
ik huil

want jij bent dood gegaan
Leen08
BerichtGeplaatst: 12-05-2012 9:18 Reageer met quote

Hallo Linda,
Ik post maar even hier want weet zelf hoe gevoelig het kan zijn als je bezig bent om zwanger te raken. Fijn dat het goed gaat met Rowan en dat hij al van zijn hapjes geniet. Vervelend alleen van de ecseem, tja die traumatische ervaring heeft hij wel. Staan jullie open voor het alternatieve circuit is misschien een goede ondersteuning naast de crème?
Ach meisje denk aub aan jezelf, kan heel goed begrijpen dat je het nog geen plaatsje kan geven maar je lichaam is wel belangrijk! Niemand verwacht dat jullie Annelin zullen vergeten en dat heeft veel tijd nodig om een plekje te geven.

Hier gaat het goed, Kevin groeit goed (te hard naar mijn zin) en gaat zelfs langzaam aan maat 68 in. Hij heeft nog 5 borstvoedingen op een dag en moet het daarmee ook nog twee maanden doen Smile Hij geniet er in iedergeval nog van. Ik vind het leuk als hij dadelijk potjes gaat eten maar dan is er wel een tijdperk voorbij. Omrollen heeft hij nog niet door maar zal vanzelf wel komen, we oefenen wel.
Stefanie is nog steeds blij met haar kleine broertje en sjouwt er veel mee rond.
Ik heb ook nog wel wat last van mijn lijf maar dat komt allemaal door geen spierkracht, ik zou dus ook moeten oefenen maar dat wil niet lukken. Ook heb ik 1 maand roze afscheiding en 1 maand een menstruatie gehad maar dat is alweer 8 wkn geleden, gelukkig.
Hoop elkaar nog een keer te spreken, veel liefs Hélène.
*Lin*
BerichtGeplaatst: 12-05-2012 13:07 Reageer met quote

Inmiddels gaat het met zn eczeem heeel erg goed. Ben maandag naar de huisarts geweest en 3creme's mee gekregen.. en het is een wereld van verschil. Zn huid is nu heel stevig en geen droog plekje meer te vinden. Heerlijk. En sindsdien slaapt hij ook niet meer onrustig. Rowan zit op 4 flessen, 1x fruit 1x groente per dag. 's avonds 21.00u laatste fles en dan om 7u 's morgens weer. Heerlijk.
Rowan zit momenteel ook in 68 , eigenlijk 62 maar ik heb liever dat het iets losser zit zodat hij de warmte goed kwijt kan (ivm eczeem)
Gelukkig zijn de eerste sessie prikjes achter de rug.
Leuk dat Stefanie zo trots is.. super! Een echte hulp dus.. lekker hoor.

Mijn menstruatie is tot nu toe 2x terug geweest. De ene keer precies 8 weken na de bevalling en de vorige keer dwars door de strip van de pil heen, maar ja dat komt vanzelf wel weer. Zal allemaal nog wel niet helemaal op orde zijn.
Ja ik ga maandag ff naar de huisarts want ik heb ook mn nek helemaal vast zitten dus kan momenteel erg moeilijk tillen en dan vraag ik ook bekken fysio.

Hoe is het met je man eigenlijk? Is hij al aan de beterende hand?

Geniet van je weekend en spreek je gauw weer!
x
*Lin*
BerichtGeplaatst: 30-06-2012 8:49 Reageer met quote

Joehoe! Dames hoe is het met jullie???
Al in de vakantie sferen?

x
Index > Zwangerschaps Geklets > December 2011 Mama's
Pagina 15 van 15  

Vorige  1, 2, 3 ... 13, 14, 15

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring