Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > December 2011 Mama's
Auteur Onderwerp: December 2011 Mama's
bliksempjuh
BerichtGeplaatst: 14-02-2012 17:44 Reageer met quote

Leen, Wat fijn dat alles zo lekker loopt en dat Kevin toch ook eigrnlijk al best lekker een paar uurtjes doorslaapt zo s'nachts!
Succes bij de gyn!

Zie hieronder hoe je foto's kunt plaatsen en dan gelijk in het goede formaat!

* www.tinypic.com
* File: Bladeren in je comp. naar de foto die je wilt hebben.
* Daaronder staat resize: dan klik je op website/e-mail -> dan word de foto verkleint...
* upload now -> letter na typen... upload now.
* Code for forums...kopieëren en hier plakken en foto/plaatje staat er

Liefs Bliksem
32,5 wkn
*Lin*
BerichtGeplaatst: 14-02-2012 20:36 Reageer met quote

Hier gaat het ook allemaal goed. Rowan groeit goed, Het krijgt mooie spekjes waardoor hij nu precies op zn zus lijkt. (annelin was in 3 dagen ruim een halve kilo gegroeid) Volgende week krijgt hij zn eerste prikjes.. brr ik moet er nog even niet aan denken. maar goed, hij krijgt nu 150cc en eerst deed hij er ruim 5,5 u mee maar inmiddels weer krap 4u dus ik zat te denken om maar weer te verhogen naar 180 maar ja anderzijds.. hij drinkt niet altijd zn hele fles leeg.. nog even aanzien dus.

26 maart moeten we weer voor controle naar het ziekenhuis.

Verder hebben we gisteren eindgesprek gehad over Annelin. we hebben hele mooie gipsen afdrukjes van haar handjes en voetjes gekregen. Heel mooi geworden.
Ook is duidelijk geworden dat er totaal niks gevonden is wat het zuurstof tekort kan verklaren. Zowel uit de testen van Rowan als Annelin is nergens een afwijking gevonden. Ergens ben ik hier erg blij om zodat het dus niet aan mij ligt, ergens maakt het me wel angstiger met het oog op een evt volgende zwangerschap.

Vandaag ben ik voor het eerst weer even op mn werk geweest. Even Rowan laten zien en ik moet zeggen.. Het was moeilijker dan ik dacht. Mensen willen wel vragen maar je ziet ze twijfelen en ergens begrijp ik dat ook heel goed. Maar vanaf nu zal het alleen maar makkelijker worden want ik heb nu de meesten al wel gezien.

Ik ben afgelopen woensdag naar het ziekenhuis geweest voor mn eigen controle en ik ben goedgekeurd! haha had ik ook al wel verwacht. Ik heb sowieso maar vrij weinig bloed verloren en stolsels heb ik nagenoeg niet gehad. ja 3x een heel kleintje. En klachten heb ik ook niet echt gehad op mn liezen na maar dat kwam door de tangen.
Ongesteld ben ik nog niet geworden.
Ik ben inmiddels ruim 30 kilo (van de 45!!!!!!) kwijt dus nog 15 te gaan. maar we gaan de goede kant op. Het was gelukkig ook veel vocht dus dat was er zo weer af. Met mn bekken weet ik niet zo goed eigenlijk. Ik heb dagen dat ik ze niet voel maar als ik maar een keer een onverwachtse beweging maak dan zijn ze wel flink weer aanwezig.

kan je mij dat trucje van de maxi cosi ook vertellen? Ik krijg er zo'n last van de nek van.. Ik heb al een massage gevraagd voor mn verjaardag volgende maand.. Smile

maar wat Fijn dat je al mooi door kan slapen ! Super dat wil ik ook wel maar ja dat komt vanzelf, Mijn moeder heeft er 7 maanden lang uitgemoeten 's nachts voor mij dus...

Hoe je een foto plaatst weet ik niet maar geloof dat bliksem dat uitgelegd heeft. Ik zal wel even kijken of het mij ook lukt en dan zal ik ff een foto van Rowan plaatsen.

Nou ik post snel weer als ik weer nieuws heb.

xx
Leen08
BerichtGeplaatst: 15-02-2012 16:36 Reageer met quoteKevin 1 dag oud
Leen08
BerichtGeplaatst: 15-02-2012 16:36 Reageer met quote

Bliksem bedankt het werkt!
*Lin*
BerichtGeplaatst: 15-02-2012 16:37 Reageer met quote

wat een mooitje! ik ga ook proberen of ik het voor elkaar krijg
*Lin*
BerichtGeplaatst: 15-02-2012 16:51 Reageer met quoteRowan dag 1
*Lin*
BerichtGeplaatst: 15-02-2012 16:54 Reageer met quoteAnnelin 29 dec. 3 dagen
Leen08
BerichtGeplaatst: 15-02-2012 18:46 Reageer met quoteZo en dit is met 6 weken en 2kg spek eraan. Mijn controle bij de gyn is afgebeld want ze was ziek. Kevin krijgt ook woensdag zijn prikken, ik ben benieuwd hoe hij erop reageert. Stefanie ging er altijd wel makkelijk doorheen. Ik ben uit voorzorg naar de fysio gegaan om wat tips te halen voor het voorkomen van problemen. Ik moet er continue aan denken dat ik mijn bekken kantel en rechtop zit/sta. De maxi-cosi truc is: links ervan gaan staan met je linkerbeen voor, eventueel met je linkerhand ergens op steunen, dan je rechterbeen gestrekt naar achter terwijl je voor over bukt, maxi-cosi met je rechterhand pakken en tijdens het optillen je been weer laten zakken. Je been werkt dan als hefboom, hierna kun je hem overpakken in je eleboog want dit draagt makkelijker. En links=rechts en andersom als je dit prettiger vind.

Linda, mooie foto's. Mag ik eerlijk zijn, ik weet dat de foto op Annelin haar sterfdag is gemaakt en ik ben geen dokter, maar ze ziet er niet helemaal gezond uit. Ik hoop niet dat ik je nu beledig want dat is niet mijn bedoeling. Iets opschrijven kan soms heel anders overkomen als dat je het bedoelt.

Lastig he die voedingen, ik ken verschillende mensen die ook het flesje op verzoek gaven dus zoals bij borstvoeding maar je zult zelf wel weten wat het mannetje nodig heeft. Fijn dat de gipsen afdrukjes mooi zijn dat is een prachtige herinnering aan jullie kleine meid. En ja een dubbel gevoel met de test uitslagen, maar houd de moed erin als je klaar mocht zijn voor een volgende zwangerschap.
Kan me heel goed voorstellen dat je collega's het moeilijk hadden met de situatie, ze zullen het de volgende keer dat ze jou zien ook makkelijker vinden.
Wauw wat een getallen met je gewicht, we wegen nu dus evenveel, hihi. Ik had de hoop dat het veel vocht was maar dat valt tegen. Afvallen dat wil nog niet lukken, nou moet ik zeggen dat ik ook toegeef aan de honger en ongeveer 6 boterhammen op een dag eet en 's avonds best twee keer kan opscheppen. Ik kan niet tegen het hongergevoel en met de borstvoeding wil ik het ook eigenlijk niet. Ik ben 10kg kwijt en moet er dus nog 10.

Nou we 'spreken' elkaar weer want nu willen de grote eten.
Groeten en liefs Hélène.
*Lin*
BerichtGeplaatst: 15-02-2012 19:08 Reageer met quote

Ja klopt, deze is gemaakt toen ze al was overleden.Een paar uur later. Ze ziet er idd ziek uit , ze zit ook vol vocht.waardoor ze heel erg gezwollen is. Ze is ook heel grauw. Als jullie het willen kan ik ook wel foto plaatsen van haar toen ze nog wel leefde maar dat is aan jullie. Het is niet schokkend maar je moet er wel tegen kunnen.

Rowan daarintegen is heel bruin. Hij had veel bloedplaatjes waardoor hij heel rood werd en hij werd ook nog gelig dus ja dan krijg je bruin...
Leen08
BerichtGeplaatst: 15-02-2012 20:49 Reageer met quote

Fijn dat je me goed hebt begrepen en ja ik zou graag een foto van jullie meisje zien. Heeft Rowan ook zo'n bolletje met haar, bij Kevin lijkt het nog steeds niet te groeien.
*Lin*
BerichtGeplaatst: 15-02-2012 20:53 Reageer met quote

ja rowan heeft heel veel haar.. heb vanmorgen na het badje stekeltjes gemaakt met haar olie haha zag er erg leuk uit en wonder boven wonder zit het nog steeds..


hier onder foto van onze dappere kleine mooie meid.. Deze is 's nachts 27e gemaakt toen ze ongeveer 10u oud was

*Lin*
BerichtGeplaatst: 15-02-2012 20:54 Reageer met quote

bedoel 's morgens
Leen08
BerichtGeplaatst: 15-02-2012 21:12 Reageer met quote

Ach ja, zo vervelend om te zien dat je kindje aan alle toeters en bellen hangt. Maar dapper was ze zeker helaas kon ze de strijd niet winnen.
Grappig dat Rowan vandaag met stekels heeft gelopen die van Kevin zijn maar 5 mm lang.

En wat vliegen de dagen/weken voorbij, vindt jij dat ook? Ik weet het nog van mijn verlof bij Stefanie en geniet heel bewust maar het lijkt nu nog sneller te gaan door het heen en weer geloop naar school. Ook zit mijn man weer thuis, hij had een hoge bloeddruk en kreeg medicijnen waar hij helemaal gek van werd en uiteindelijk hart kloppingen dus moest per direct stoppen.

Alvast een fijne avond, XXX
*Lin*
BerichtGeplaatst: 15-02-2012 21:22 Reageer met quote

wow wat vervelend! jeetje ik hoop dat je man snel weer op knapt. heeft hij nu andere medicatie?

Die dagen vliegen idd voorbij. Niet normaal. over een maand moet ik alweer aan het werk en dan ben ik ruim een half jaar bij huis geweest! een half jaar! jeetje dat is echt omgevlogen.
*Lin*
BerichtGeplaatst: 17-02-2012 8:58 Reageer met quote

hej dames.. mag ik even wat vragen..
Ik heb al 2 dagen vreselijk buikpijn, alsof ik in een weeenstorm zit die niet meer stopt. Nu denk ik zelf dat mn menstruatie weer op gang gaat komen , herkent iemand dit?
Leen08
BerichtGeplaatst: 17-02-2012 17:55 Reageer met quote

Even snel, sorry meid ik zou het niet weten. Zou kunnen dat je menstruatie komt of in ieder geval dat de hormonen bezig zijn.
*Lin*
BerichtGeplaatst: 18-02-2012 0:25 Reageer met quote

Pijn neemt alweer behoorlijk af, niet ongesteld geworden. misschien was het wel mn eisprong, geen idee. Die voelde ik eerder ook altijd behoorlijk. Nou ja afwachten maar
*Lin*
BerichtGeplaatst: 21-02-2012 17:30 Reageer met quote

hej dames
Hier weer een korte update van mij.. Ik denk dat ik al weet wat de buikpijn was aangezien ik nu buikgriep heb..
Bah. Ben in geen jaren ziek geweest en dit jaar heb ik de griepprik overgeslagen omdat ik zwanger was, nou dat merk ik wel. Maar goed, we komen er vanzelf weer boven op

Rowan heeft vanmorgen zn 1e prikjes gehad. Oh wat vond ik dat moeilijk. Hij moest zelf ook even flink brullen maar later was het weer over.
paar uur later vond hij het alsnog niet prettig en heeft de hele boel bij elkaar gekrijst.. Ik wist even niet meer hoe ik hem nou kon troosten. Brr zo sneu. van kwart over twaalf tot kwart over 2 alleen maar brullen brullen brullen.. Ik heb m in de maxi cosi gezet en heb even met hem een rondje gereden en nu slaapt ie al vanaf half 3 ongeveer.. oh wat kan je je dan machteloos voelen zeg. Ik kon niks voor hem doen
Nu heb ik tijdens dat rondje gelijk even paracetamol gekocht voor kinderen maar staat op de verpakking dat het pas vanaf 3 maanden mag.. en hij is 2mnd.. maaar bij cons buro zeiden ze dat het geen probleem was, ik wacht nu even af wat hij doet als hij straks wakker is.. als hij koortsig is en weer zo huilerig dan geef ik m er misschien toch 1.
Vannacht heeft hij voor t eerst doorgeslapen! Zo fijn! Ik schrok er zelfs van toen ik om 5u wakker werd.. Hij had om half 11 voor t laatst gehad.

Rowan weegt inmiddels 5100 dus is flink gegroeid.

nou ben benieuwd hoe het met jullie is! en met de kleintjes!
Leen is je man al een beetje opgeknapt?
x
Leen08
BerichtGeplaatst: 25-02-2012 23:30 Reageer met quote

Hallo,
Hè bah buikgriep, gaat het ondertussen al beter? Tja je weet nooit of het met prik niet gebeurd was maar het geeft een dubbel gevoel.
Rowan dus ook zijn prikjes gehad. Zielig he als ze zo huilen en je kunt ze niet helpen en het troosten lijkt ook niet te helpen. heb je nog een zetpilletje gegeven? Kevin afgelopen woensdag ook, hij moest even huilen maar was met een paar minuutjes over. Vervolgens heeft hij de hele dag geslapen en alleen 's avonds drie kwartier gehuild omdat hij elke keer wakker werd en hij wilde slapen. Hij heeft een graadje verhoging gehad en dit was de volgende dag alweer over. Ik merk zelf dat ik veel rustiger kan blijven als toen de tijd bij Stefanie en begrijp je machteloosheid volkomen.
Heerlijk dat hij zo doorgeslapen heeft, zet hij het voort of was het eenmalig? En hij groeit goed! Ons beertje was 5,5kg en 57cm hij is nu met 8wkn net zo groot als Stefanie met 12wkn. Maar ja hij begon al een pond hoger en het is een knul en Stefanie (nog steeds) een klein poppetje.

Bij mij zijn de hormonen bezig, ik heb weer voor het eerst haarverlies en nadat ik twee weken geleden weer wat slijm had heb ik nu bij bijna elk toilet bezoek wat roze slijm. Het zet niet door gelukkig, heb er helemaal nog geen zin in. Bij Stefanie heeft het 6mnd geduurd.

Met mijn man gaat het eindelijk iets beter, per direct stoppen met de medicijnen was eigenlijk ook niet goed maar het blijkt achteraf dat hij op het randje van een hartaanval heeft gestaan en daar wil je toch niet aan denken met 40 jaar en een pasgeboren zoon.

Hoe is het met je bekken gaat het beter? Ik kantelen dat het verweken weer begint te herstellen.
Nou ga maar naar bed, eigenlijk moet hij vandaag nog een keer hebben dus even kijken of hij uit zichzelf komt.

Groetjes en liefs Hélène en Kevin 8w2
*Lin*
BerichtGeplaatst: 27-02-2012 11:09 Reageer met quote

Hai Hai..

Nou inmiddels ben ik weer beter na een goede week ziek te zijn geweest maar nu is mn vriend wéér ziek, hij was iets voor mij ook al ziek maar heeft niet uitgeziekt en dat gaat hij nu wel doen.
dat doorslapen was helaas eenmalig maar vanaf vandaag word zn voeding weer verhoogd, nu naar 180 en dan zal hij het iets langer volhouden denk ik..

Gisteren ben ik weer ongesteld geworden. Bah. Ik had er nog helemaal geen zin in. Met mn bekken gaat t redelijk. Ik heb van de gym lerares een advies voor medicijn gekregen en die ga ik straks even op halen. Over de gehele linie gaat t goed, maar af en toe dan "knakt" het en dat doet erg zeer. Maar goed.

Op het randje van een hartaanval? Jeetje .. das wel schrikken dan.. Dat wil je niet nee..

Ik heb Rowan na zn prikjes geen zetpillejte gegeven.. Ik durfde het niet goed. Op het cb zeiden ze dat het wel mag maarop het doosje stond vanaf 3 maanden en hij is 2 maanden.. Dus ik heb het zonder gedaan, achteraf waren zn darmen volgens mij iets verstopt want later die dag toen hij weer wakker was hield hij niet meer op met poepen.. Ik bleef er maar luiers onder schuiven. Ik overdrijf niet als ik zeg dat hij wel 5 minuten gepoept heeft aan een stuk door.. En daarna was hij weer helemaal zichzelf en vrolijk.

Komt voor jullie de datum om te werken ook al weer veel te dicht bij? Ik moet er niet aan denken dat ik over een maand alweer op de werkvloer sta..

Liefs
Index > Zwangerschaps Geklets > December 2011 Mama's
Pagina 14 van 15  

Vorige  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring