Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Mijn man heeft geen zin in seks
Auteur Onderwerp: Mijn man heeft geen zin in seks
nimf
BerichtGeplaatst: 09-01-2012 12:34 Reageer met quote

@zonnestraal,
ik heb paar maand geleden een relatie verbroken v 8 jaar om diezelfde reden; ik werd er gek van...de constante afwijzing zonder aanwijsbare reden; hij had geen probleem met onze relatie..vr hem was alles ok; het was mijn probleem...ik ben zelfs in therapie gegaan omdat ik op den duur dacht dat ik niet normaal was omdat ik graag sex wou met de man waarvan ik hield...tot wanhoop heeft hij me gedreven...ik ben ook vreemd gegaan omdat mijn lichaam schreeuwde naar sex...is me uiteindelijk slecht bevallen al had ik anderhalf jaar sex met een ander, waarvan ik wel genoot op moment zelf...en die zelfs tydelijk mijn relatie heeft verbeterd omdat ik nie langer de eeuwige zeurkous (om sex)was...toch dit was nie wat ik wou..ik wou sex met de man die ik graag zag en nie met een ander...trouwens ik beging de fout om ook gevoelens te ontwikkelen vr mijn buitenechtelijke sexpartner...waardoor ook dat weer onhoudbaar werd
soit, ik ben uit de relatie gestapt...en heb momenteel een nieuwe relatie...en je raadt het nooit !!!! jawel ook hier ben ik weer in het zelfde schuitje beland...nochtans ben ik (al zeg ik het zelf) een beeldschone vrouw,lang golvend haar, maatje 38 op mijn 42 jaar, geen spoor v cellulitis, vrij strak lichaam (sport), strak kontje, cup D (een natuurlijke stevige grote boezem)...maar voila....opnieuw heeft mijn man (reeds na nog geen jaar..) geen zin meer in sex ??? last v stress...altyd moe....pfffffff...ik word er moedeloos van vanbinnen...nochtans zeur ik niet, we praten erover, ik neem initiatief..., trek opwindende lingerie aan...maar niks hoor...ofwel een vluggertje waarbij ik totaal vergeten word en hij na enkele stoten klaarkomt...niks aan dus...ik heb dus werkelijk alles al geprobeerd...maak alle andere mannen direct bloedgeil als ik wil...maar mijn eigen man geeft er (alweer) de brui aan...
voor de mannen onder jullie ...wie geeft me tips die bruikbaar zijn ?
Blondie88
BerichtGeplaatst: 12-01-2012 14:30 Reageer met quote

Heel herkenbaar deze situatie...

Zelf ben ik 23 mijn vriend is 24 en wij hebben hetzelfde probleem! Sad

Wij kennen elkaar nu zo'n 9 jaar en zijn 6 jaar samen.
Ik ben behoorlijk preuts opgevoed en het heeft een jaar geduurd voordat we sex hadden.
Hij is trouwens ook de enige met wie ik ooit sex heb gehad.
In het begin deden we het zo'n 2 a 3 keer op een dag!
Na een tijdje werd dat 2 a 3 keer in de week en nog wat later 1 keer in de week. (Allemaal geen probleem, beide gelukkig ermee.)
Vorig jaar ging het helemaal mis met het gebruik van mijn pil. Hij wilde nog geen kindje dus heb ik hem toen verteld dat het niet veilig was en we dus geen sex moesten hebben of hij een condoom om moest doen.
Ik heb uitgerekend wanneer mijn eiersprong zou zijn en dit ook aangegeven. We hebben die week zo'n 6 keer sex gehad! Niet vanuit mij!!!
Hieruit kwam een voorspoedige zwangerschap voort en tijdens de zwangerschap hadden we nog 1 keer per week sex! Tegen het einde werd het minder omdat mijn vriend het vreemd vond, maar goed het hoefde van mij ook niet meer toen.

D.m.v. een keizersnede bevallen van een pracht kindje.
Zo'n week na de bevalling wilde mijn vriend al weer sex! Dit ging niet dus heb ik hem op andere manieren "ontladen".
Later weer gewoon sex en niets aan de hand.
Nu zo'n half jaar geleden is alles opeens zomaar gestopt! Sad
Van 1 keer in de week mag ik nu in mijn handen klappen als we 1 keer in de maand sex hebben.

Ik maak heel vaak duidelijk dat ik zin heb en krijg dan als reactie, geen zin, moe of weet ik het. Sad
Mijn vriend heeft alleen zin op onmogelijke momenten! Net voordat ik wordt opgehaald om te gaan sporten, als onze kleine wakker is of als we op het punt staan om weg te gaan. (lees ik mijn jas en schoenen al aan heb!) Of als ik ongesteld ben. (Ook dan wijs ik hem nooit af en laat ik hem komen, alleen niet in mij).

Ik heb geen idee wat ik ermee moet. Laatst maakte ik aanstalte, had hij een stijve maar krijg ik alsnog te horen, Nee ben moe moet morgen weer vroeg werken en dan draait hij zich gewoon om!

Heb hem gevraagd of hij een ander heeft of wat dan ook maar dan wordt hij boos en zegt hij dat hij helemaal geen ander heeft maar niet wilt omdat ik er teveel om "zeur".
Er gewoon over praten kan niet want dan "zeur" ik en voelt hij zich gedwongen.

Vreemd gaan is echt GEEN optie voor mij! Hebben beide duidelijk aangegeven dat de ander het beter kan vertellen en we dan een einde maken aan de relatie om de ander niet te kwetsen!
Zou er zelf echt kapot van zijn als hij een ander had dus zal dat zelf ook echt nooit doen!
Mijn vriend is ook niet in voor een rollenspel of wat dan ook. Het is me 1 keer gelukt om hem op te winden door middel van sex praat maar daar reageerd hij nu ook niet meer op. Sexy lingerie aandoen werkt ook niet

Resultaat: Ik flink gefrustreerd en soms ook gewoon boos op hem, maar ik durf er niet meer over te beginnen want dan voelt hij zich weer gedwongen enz.
Peterpaul
BerichtGeplaatst: 15-02-2012 1:07 Reageer met quote

Heel erg lastig in de situatie hierboven. Er is sprake van een disbalans. Dan is het vervelend. Mijn situatie is anders. Al jaren heb ik geen sexueel contact meer. Ben ooit getrouwd geweest, 21 jaar geleden. Dat huwelijk is stukgelopen, niet vanwege sexuele problemen, maar omdat we niet bij elkaar pasten. Ander verhaal, we kunnen nog prima opschieten met elkaar. Als kennissen en ouders van onze kinderen. Mijn zoon is 20, dochter 22. Ben zelf 45.

Mijn laatste sexuele contact was bijna 21 jaar geleden. Eerlijk gezegd ben ik wel gek op dames, echt Smile. Het is ontzettend spannend en leuk om het spel te spelen van toenadering. Maar als het contact uit kan lopen op een relatie, dan dooft het vuurtje direct. Allerlei huis-tuin-en-keuken verklarende psychologie omtrent mijn gedrag zoals bindingsangst, is toch bang voor vrouwen, hangt nog aan de moederborst, is onzeker, is eigenlijk homo, blabla etc. gaat volstrekt niet op. Nee, het is simpel, ik heb gewoon niets met sex. Sex doet me niks en ik vind het een volstrekt overgewaardeerde activiteit.

Ik heb veel vriendinnen maar wil er niets mee (sexueel dan). Geen problemen en altijd gezellig. Ik heb een rijker leven dan ooit tijdens mijn huwelijk.
Relatie zonder huwelijk gaat wat mij betreft prima, ben er blij mee en lekker geen gedoe!
Sanne3
BerichtGeplaatst: 24-02-2012 10:22 Reageer met quote

Ik ben net 39, heb sinds een paar maanden een nieuwe vriend. De sex was al vanaf het begin niet heel spetterend, maar wel regelmatig. Nu is hij bijna 2 maanden thuis gebleven van werk, hij was ziek maar geen aantoonbare ziekte. Nu denkt hij zelf dat hij een (lichte) burnout heeft. Hij heeft op relationeel gebied de laatste jaren heel veel meegemaakt, dus het kan best kloppen. Sinds 2 maanden heeft hij haast geen zin in sex. De laatste maand hebben we het misschien maar 1x gedaan en het was tam.
Hij zegt dat het niet aan mij ligt maar dat hij momenteel uitgeput is. Hij is nu weer halve dagen aan het werk. Ik merk verder nog geen verbetering. Wie heeft hier ervaring mee? Ik twijfel of ik moet stoppen met deze realtie, wil niet als broer en zus leven. Een nieuwe relatie stel je je toch anders voor!
bittan
BerichtGeplaatst: 24-02-2012 10:53 Reageer met quote

De midlifecrisis is een raar beestje. Je zal je vriend de tijd moeten geven om er bovenop te raken, en dat kan een poosje duren. Veel keuze heb je niet, maar de bal ligt volledig in jouw kamp.
Xander
BerichtGeplaatst: 03-03-2012 18:09 Reageer met quote

Zelf heb ik al 20 jaar geen seks met mijn vrouw. Mijn vrouw heeft hier nooit over geklaagd, voor haar was het gewoon een kwestie van een knopje omdraaien in haar hersenen. Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat vrouwen geen seksuele behoeftes hadden. Zelf ben ik ook heel tevreden met de situatie, ik hoef geen drie keer per week op mijn blote knietjes te smeken voor seks, geen geklungel met condooms of pillen, nooit last van een vrouw die onbeschikbaar is. En als ik masturbeer moet ik mijn aandacht niet verdelen onder twee. Niets dan voordelen, zeker nu ik een dagje ouder word en mijn prestaties het laten afweten. Er is niemand die zich daar zorgen over maakt. Daar ik nooit seks heb gehad ben ik gerust dat ze me om die reden niet meer in de steek zal laten. Mensen dit is gewoon een aanrader. Enkel spijtig dat knuffelen ook niet kan... maar na 20 jaar wen je eraan. Wij geven veel om mekaar en dat is wat echt telt. In deze relatie kunnen we elk ons zelf zijn. Als ik zou moeten herbeginnen zou ik weer voor dergelijke relatie kiezen.
Jeeo
BerichtGeplaatst: 05-03-2012 17:48 Reageer met quote

Beste mensen, het is altijd lastig om er achter te komen wat de werkelijke oorzaak van het geen zin in seks hebben. Ik ben een man die door mijn toenmalige werk overbelast was door onregelmatige diensten. Sinds enkele jaren werk ik in kantooruren en dat heeft mij heel veel goed gedaan. Ik ervaar minder stress op het werk. Als ik thuis kom ben ik minder moe en heb ik energie over voor 'leuke dingen'. Zou dit bij jouw man ook niet het geval kunnen zijn dat hij teveel hooi op zijn vork heeft en zich verantwoordelijk voelt voor het inkomen? Blijft, dat jij bij je eigen partner niet aan je trekken komt.
Misschien heeft hij het gevoel dat hij telkens iets moet presteren waar hij niet aan kan voldoen. Met jezelf vrijen, wat je gelukkig ook doet, is op zich fijn op het moment, maar uiteindelijk niet bevredigend.
Mijn vrouw wilde wel graag sex, maar ik kon het niet meer opbrengen. Door er lang en open over te praten, hebben we besloten om er iets aan te doen.
Wat ons heeft geholpen is het lezen van het boek 'De magie van Tantra' geschreven door Margot Anand. Door eerst het hele boek te lezen en daarna stap voor stap elk hoofdstuk alle oefeningen samen te doen, kom je op een geheel ander niveau van sexbeleving dan normaal gesproken. Je leert bijvoorbeeld om je seksuele energie te sturen en het orgasme uit te stellen. Hoe langer dit duurt hoe intenser je erotische belevingen zullen zijn. Je leert ademhalingstechnieken waardoor je bijzonder ontspannen raakt. Hoe meer ontspannen je bent hoe dieper het orgasme zal zijn. Het voert te ver om alles hier neer te schrijven. Er zal een wereld voor jullie open gaan. Zowel de vrouw als de man komt uitgebreid aan bod. Onze situatie was destijds vergelijkbaar met die van jullie.
Wij hebben er samen aan gewerkt om ons deze methode eigen te maken. We hebben samen veel gelachen, gehuild en intense stiltes beleefd.
Ik weet niet of dit iets is wat jullie zal aanspreken, maar het heeft ons enorm geholpen om meer begrip voor elkaar te krijgen en te leren dingen voor jezelf te vragen. Praat over jullie remmingen, die jij of je man misschien voor bepaalde dingen hebben. Hoe kan de ander je helpen om daar van af te komen. Het hele leerproces heeft ons een jaar gekost, maar deze investering is dubbel en dwars terug verdiend! Wij kennen elkaar nu veel beter, we weten wat de ander graag wil en het nemen van initiatief komt nu van beide kanten. We komen steeds weer nieuwe verrassingen tegen.
Blijf vooral veel knuffelen en veel sterkte er mee!
pleasehelpme
BerichtGeplaatst: 13-03-2012 23:02 Reageer met quote

***
swietie
BerichtGeplaatst: 14-04-2012 19:41 Reageer met quote

IDD.Meestal zijn het de vrouwen die geen zin hebben.
Ik wil echter wel maar mijn gevoel om mijn lichaam te stimuleren werkt gewoon niet meer.
Mijn vrouw waar ik super gelukkig mee was is overleden op jonge leeftijd.Al snel kwamen er meiden op mijn pad en na 3 mnd ging ik...... ik had er wel zin in.
Tijdens de daad begon ik te denken en de boel werd slap in no time.Dacht kan gebeuren.Keer erna precies het zelfde zo frustrerend.Dat ik er na 4 jaar mee ben op gehouden om te sexen.
Moest viagra slikken om iets te kunnen en echt te willen,maar kreeg hoofdpijn maagzuur niet normaal.
Ik stopte maar met sex nu ben ik bijna 10 jaar verder... nog steeds is mijn lichaam dood.Ik zelf wil heel graag dat gevoel weer ervaren maar moet nog steeds een nep viagra kopen op de zwartemarkt om iets te kunnen.
Ik heb iemand leren kennen die ik echt leuk vind maar helaas hij komt niet meer omhoog.
Ook geen ochtend...
Maar middenin de nacht maakt "hij" mij wakker om niets te willen.
Ben bij de dokter geweest ben bij psyg geweest niets helpt het zit tussen mijn oren ik krijg het maar niet weg.Mijn hoofd wil graag,ik vind vrouwen ook aantrekkelijk en sexy maar heb mezelf opgebrand op de verkeerde manier misschien.
Jammer ben inmiddels 45 en mijn relatie gaat alweer kapot om de zelfde reden als waar die andere voor weg gelopen zijn.
XvennekeX
BerichtGeplaatst: 04-12-2012 6:32 Reageer met quote

Hey
ik heb ook een probleem men vriend kan me soms echt zot maken zoals nu en dan zegt hij dat hij ga slapen en nu zit ik er wel mee en dat is ook niet leuk voor mij hoe krijg ik dit opgelost? Zo kan ik echt niet slapen ik word daar verdrietig van en soms kwaad ik geef wel toe dat ik wel rap goesting heb maar we hadden afgesproken van als hij geen zin heeft dat hij me dan ook niet zot maakt en dan gaan slapen zoals met zijn penis tegen mij drukken of aan men vagina voelen of borsten ik ben een heel gevoelig persoon vanbinnen en van buiten en gelijk deze nacht hij weer niet aan zijn afspraak gehouden en heb ik het weer moeilijk wie zou er mij kunnen helpen ? Want zo wil ik dit niet meer
Henkiepenkie
BerichtGeplaatst: 11-09-2014 0:38 Reageer met quote

troedelke schreef:
@Annabella..&..ULENSPIEGHEL..

Ik moet dat ook niet hebben dat stiekeme gedoe van vreemdgaan
we hebben openlijke gesprekken gehad over trio en naar een swinger club toe ,maar des tijds na de bevalling was ik erg dik en had geen zelfvertrouwen genoeg om in de lingerie te hyssen aan de bar van de parenclub te hangen..maar nu ik slanker ben en meer zelf vertrouwen heb gekregen wil ik graag met me man gaan en nu wilt hij niet meer
ook niet om de sfeer te proeven.
Of het aan mij ligt dat me man geen sex meer wilt ?Vertelde hij het mij maar dan kon ik er wat aan doen of minstens begrijpen

Annebelle ,..word misscien tijd om een eigen leven te gaan leiden ? ga ik ook doen


Henkiepenkie: Tja Troedelke, je had 't eigenlijk niet slecht maar je was niet tevreden. Je wou steeds meer. Ik weet zeker dat 't nu niet meer aan de man lag maar aan jou! En als je 'n goede vent hebt moet je 'm houden. Om hem eerst hemel en aarde te beloven en 'm dan weg te jagen is niet zo slim. Kan geen medelijden met je hebben. Eigen schuld!
Journalist..
BerichtGeplaatst: 07-10-2015 11:03 Reageer met quote

Hallo,

Ik schrijf een artikel over vrouwen met een hoger libido dan hun vriend/man, dit schijnt namelijk even vaak voor te komen als omgekeerd. Toch horen we er bijna nooit iets over. Wie mag ik hierover een paar vragen stellen voor een groot vrouwenblad? Je blijft volledig anoniem.

Vriendelijke groet,

Jody
Andreo
BerichtGeplaatst: 09-10-2015 12:28 Reageer met quote

Journalist.. schreef:
Hallo,

Ik schrijf een artikel over vrouwen met een hoger libido dan hun vriend/man, dit schijnt namelijk even vaak voor te komen als omgekeerd. Toch horen we er bijna nooit iets over. Wie mag ik hierover een paar vragen stellen voor een groot vrouwenblad? Je blijft volledig anoniem.

Vriendelijke groet,

Jody


Dat is dus niet zo.ik heb zeker al 20 relaties gehad met verschillende vrouwen en de 1 wilde wel meer sex dan de ander natuurlijk maar een hoger libido dan mij hadden ze geen van allen en ik wilde echt niet iedere minuut van de dag sex .een man wil gewoon meer omdat daar zaad zit en weg moet,een vrouw heeft dat gewoon niet dus niks dat moet.

ook hoor ik altijd van andere mannen dat ze meer zouden willen met hun vrouw en hoor altijd van vrouwen over hun mannen praten van hij wil alleen maar sex en ik niet.

een enkele vrouw wil misschien wel elke dag sex maar dat zijn of hoeren die er hun geld mee verdienen of uitzonderingen maar die neuken dan ook elke vent. als een man elke keer sex zou kunnen hebben als de vrouw er ook altijd mee in zou stemmen zouden er minder mannen vreemd gaan of zelfs niet, want een man gaat meestal enkel vreemd als hij tekort komt bij zijn eigen vrouw, iets wat vrouwen maar niet lijken te snappen. wat op zich wel weer logisch is ook want als ik iets niet zo lekker vind dan eet ik het ook niet elke dag,
satopex
BerichtGeplaatst: 11-10-2015 14:36 Reageer met quote

daar ben ik het volkemen mee eens adreo een man moet regelmatig zijn zaad lozen.en als hij daar te lang mee wacht(b.v. met aftrekken) komd hij veel te snel klaar.dit voor frustatie van de vrouw. Rolling Eyes
Anoniempjee1976
BerichtGeplaatst: 18-11-2015 11:45 Reageer met quote

Bij mij is het juist omgekeerd: Mijn “vrouw” heeft geen zin in seks… Zullen we ruilen? Very Happy Ach, ik kan nu wel even lachen met mijn eigen frustraties.

Ik heb altijd vrouwen aangetrokken die vroeger een man hadden, die zoals ze zelf zeiden maar 1 ding willen: seks. Bij mij vonden ze een luisterend oor, vriendschap, romantiek... Juist deze vrouwen werden verliefd op mij…

Hoewel ik diepgaande gesprekken, intimiteit, humor ook erg belangrijk vind… Heb ik net als een gezond mens grote passie, stout durven zijn, veel experimenteren…

Ik ben getrouwd met een vrouw die enkel seks lijkt te willen om kindjes te maken. (Enkel wanneer zij denkt haar eisprong te hebben) Dan wilt ze dan wel weer… Ondanks ik slanke man ben, voor sommige vrouwen aantrekkelijk. Toch voel ik me door haar niet meer begeerd.

Ik was zo gek een passionele mooie vrouw te laten gaan die erg verliefd werd op mij toen ik 2 jaar getrouwd was, omdat ik “trouw” met mijn vrouw zo belangrijk vond heb ik hier niet op ingegaan. Ondanks grote passie heb ik deze verleiding kunnen weerstaan.

Wel, dat gebeurd me geen 2 keer meer…. Als er nu wederzijdse verliefdheid met werkelijk een passioneel iemand tussen mij en de ander ontstaat dan ga ik ervoor en offer ik mijn relatie op en scheid ik liever.
MADELINA
BerichtGeplaatst: 17-02-2016 11:02 Reageer met quote

Hallo, hoe gaat het ondertussen met jullie relatie. Ik zit middenin het verhaal van een partner te hebben die zeer weinig seksverlangens heeft en onze relatie prima vindt. We vrijen 2x in een maand. Ik wil veel meer. Ik heb proberen praten en naar een relatietherapeut gegaan. Hij belooft effort maar het blijft bij woorden en als ik mijn grotere behoeftes uit dan is het mijn probleem. We hebben een beste vriendachtige relatie. Ik wil me vrouw voelen. Ik wil zeker moeite doen en experimenteren in onze relatie. Ik heb al zoveel geprobeerd. Sexy lingerie, rolspel, speelgoed, .. Heel even gaat het dan iets beter en dan voel ik me zo hoopvol en blij maar enkele dagen later is het weer weken stil. Elk initiatief komt van mij. Ik weet niet hoe ik nu het beste voor mezelf kan zorgen. Aanvaarden dat het niet meer voor mij weggelegd is, kan ik niet. Ik zoek dus gezonde oplossingen. Eigenlijk voel ik me radeloos en ben blij dat ik dit forumgesprek gevonden heb een vrouw die meer zin heeft dan een man lijkt uitzonderlijk. Daarom voelde ik me hier ook alleen bij. Veel succes en ik hoop dat voor jou alles beter uitgedraaid is.

Annabelle schreef:
Crying or Very sad Het is allemaal zo vreselijk, wat ik hier allemaal lees. Er is geen hoop, e, we moeten er maar mee leren leven. Dat wil ik niet! ik heb behoefte aan sex,maar alleen maar met de man waar ik zoveel van hou.Maar hij is altijd moe. Het is zo erg dat hij nog niet eens beseft dat we niet vaak vrijen, voor hem is alles dik in orde, en ik, ik zie hier af. Praten ja,ja,maar als hij niet voelt wat ik mis in onze relatie, waarom dan praten. Ik weet geen raad meer, en ik word er boos van, en dat wil ik niet, er zo mee bezig zijn in mijn hoofd. En elke dag opnieuw hopen dat hij naar mij zou verlangen zoals ik naar hem verlang.
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
MADELINA
BerichtGeplaatst: 17-02-2016 11:08 Reageer met quote

Ik zit middenin het verhaal van een partner te hebben die zeer weinig seksverlangens heeft en onze relatie prima vindt. We vrijen 2x in een maand. Ik wil veel meer. Ik heb proberen praten en ben naar een relatietherapeut gegaan. Het helpt echt niet.Hij belooft effort maar het blijft bij woorden en als ik mijn seksuele behoeftes uit dan is het mijn probleem. Want voor hem is alles goed. Hij zegt mij nog aantrekkelijk te vinden. We zijn 10 jaren samen. Hij is 49. We hebben een 'beste vriend'-achtige relatie. Ik wil me vrouw voelen. Ik wil zeker moeite doen en experimenteren in onze relatie. Ik heb al zoveel geprobeerd. Sexy lingerie, rolspel, speelgoed, .. Heel even gaat het dan iets beter en dan voel ik me zo hoopvol en blij maar enkele dagen later is het weer weken stil. De tv wint van mij. Elk initiatief komt van mij. Ik weet niet hoe ik nu het beste voor mezelf kan zorgen. Aanvaarden dat het niet meer voor mij weggelegd is, kan ik niet. Ik wil me ook niet meer verlagen met te blijven smeken of zagen over seks.Ik zoek dus gezonde oplossingen. Eigenlijk voel ik me radeloos en ben blij dat ik dit forumgesprek gevonden heb. Een vrouw die meer zin heeft dan een man lijkt uitzonderlijk. Daarom voelde ik ook alleen met een taboeprobleem. Zijn er aub tips of helpende ervaringen die jullie willen delen?
ilse1183
BerichtGeplaatst: 23-02-2016 17:41 Reageer met quote

De eerste 2 jaar ging prima kwa vrijen. We trouwde, ik was daarna ook al vrij snel zwanger. Vanaf dat moment is het alleen maar bergafwaarts gegaan( tijdens me zwangerschap wou hij niet omdat ik zwanger was, daarna wou hij niet omdat ik te dik was en mij dus sexueel onaantrekkelijk vond ( nu 30kilo lichter en een eetstoornis verder, is het schijnbaar Nog niet goed😭) dan was het weer dat het niet ging omdat ik boos was geweest etc etc) En geloof me, het is echt ongelofelijk frustrerend, het maakt mij zelfs heel onzeker, voel me afgewezen, en mijn zelfvertrouwen is gezakt tot het 0 punt gezakt.
We schelen 16 jaar, ik ben 33.... Sorry het klinkt wat lomp,maar of het aan zijn leeftijd ligt, ik weet het niet. En ik heb er al 100.000 gesprekken over gehad, en zeg ook dat ik het belangrijk vind intimiteit, dat ik me nu afgewezen voel ( en besodemieterd ...heb ik nog nooit gezegd....maar zo voelt het wel. )
We hebben besloten om in relatietherapie te gaan, want ondanks dat hij mij afwijst, houd ik wel enorm veel van mijn man en we hebben een prachtige zoon, genoeg reden om ervoor te vechten.
Andreo
BerichtGeplaatst: 24-02-2016 13:21 Reageer met quote

Anoniempjee1976 schreef:
Bij mij is het juist omgekeerd: Mijn “vrouw” heeft geen zin in seks… Zullen we ruilen? Very Happy Ach, ik kan nu wel even lachen met mijn eigen frustraties.

Ik heb altijd vrouwen aangetrokken die vroeger een man hadden, die zoals ze zelf zeiden maar 1 ding willen: seks. Bij mij vonden ze een luisterend oor, vriendschap, romantiek... Juist deze vrouwen werden verliefd op mij…

Hoewel ik diepgaande gesprekken, intimiteit, humor ook erg belangrijk vind… Heb ik net als een gezond mens grote passie, stout durven zijn, veel experimenteren…

Ik ben getrouwd met een vrouw die enkel seks lijkt te willen om kindjes te maken. (Enkel wanneer zij denkt haar eisprong te hebben) Dan wilt ze dan wel weer… Ondanks ik slanke man ben, voor sommige vrouwen aantrekkelijk. Toch voel ik me door haar niet meer begeerd.

Ik was zo gek een passionele mooie vrouw te laten gaan die erg verliefd werd op mij toen ik 2 jaar getrouwd was, omdat ik “trouw” met mijn vrouw zo belangrijk vond heb ik hier niet op ingegaan. Ondanks grote passie heb ik deze verleiding kunnen weerstaan.

Wel, dat gebeurd me geen 2 keer meer…. Als er nu wederzijdse verliefdheid met werkelijk een passioneel iemand tussen mij en de ander ontstaat dan ga ik ervoor en offer ik mijn relatie op en scheid ik liever.


Zulke typjes heb ik meestal dus ook.vrouwen vallen juist op zulke mannen omdat ze denken dat die mannen sex niet belangrijk vinden omdat ze zelf geen sex willen.maar dan kan je hele dagen hun problemen gaan aanhoren. want dat zijn vrouwen met problemen over hun exen. die heb ik dus ook gehad. dan zeggen ze die ex deed dit bij me en die ex deed dat bij me en dan denk ik pleur toch een end op! want ik ben toch iemand anders..ik ken er zelfs eentje die niks met mannen te maken wil hebben maar wel zaad nodig had en naar de spermabank ging.ze verklaarde nog nooit sex te willen maar ze wil wel een vriend.god heeft ons mannen maar mooi in de steek gelaten toen hij de vrouw voor ons mannen schiep.maar ik ben nu alleen. trek mij 3 tot 4 keer per dag af en kom telkens heerlijk klaar.nog nooit was ik zo geil als nu dan bij een vrouw in een relatie, door al dat gezeur van hun verlies je gewoon je libido,daarom krijgen getrouwde mannen nu ook steeds meer prostaatkanker, ze komen te weinig klaar
Anoniempjee1976
BerichtGeplaatst: 29-02-2016 10:57 Reageer met quote

Andreo schreef:
Anoniempjee1976 schreef:
Bij mij is het juist omgekeerd: Mijn “vrouw” heeft geen zin in seks… Zullen we ruilen? Very Happy Ach, ik kan nu wel even lachen met mijn eigen frustraties.

Ik heb altijd vrouwen aangetrokken die vroeger een man hadden, die zoals ze zelf zeiden maar 1 ding willen: seks. Bij mij vonden ze een luisterend oor, vriendschap, romantiek... Juist deze vrouwen werden verliefd op mij…

Hoewel ik diepgaande gesprekken, intimiteit, humor ook erg belangrijk vind… Heb ik net als een gezond mens grote passie, stout durven zijn, veel experimenteren…

Ik ben getrouwd met een vrouw die enkel seks lijkt te willen om kindjes te maken. (Enkel wanneer zij denkt haar eisprong te hebben) Dan wilt ze dan wel weer… Ondanks ik slanke man ben, voor sommige vrouwen aantrekkelijk. Toch voel ik me door haar niet meer begeerd.

Ik was zo gek een passionele mooie vrouw te laten gaan die erg verliefd werd op mij toen ik 2 jaar getrouwd was, omdat ik “trouw” met mijn vrouw zo belangrijk vond heb ik hier niet op ingegaan. Ondanks grote passie heb ik deze verleiding kunnen weerstaan.

Wel, dat gebeurd me geen 2 keer meer…. Als er nu wederzijdse verliefdheid met werkelijk een passioneel iemand tussen mij en de ander ontstaat dan ga ik ervoor en offer ik mijn relatie op en scheid ik liever.


Zulke typjes heb ik meestal dus ook.vrouwen vallen juist op zulke mannen omdat ze denken dat die mannen sex niet belangrijk vinden omdat ze zelf geen sex willen.maar dan kan je hele dagen hun problemen gaan aanhoren. want dat zijn vrouwen met problemen over hun exen. die heb ik dus ook gehad. dan zeggen ze die ex deed dit bij me en die ex deed dat bij me en dan denk ik pleur toch een end op! want ik ben toch iemand anders..ik ken er zelfs eentje die niks met mannen te maken wil hebben maar wel zaad nodig had en naar de spermabank ging.ze verklaarde nog nooit sex te willen maar ze wil wel een vriend.god heeft ons mannen maar mooi in de steek gelaten toen hij de vrouw voor ons mannen schiep.maar ik ben nu alleen. trek mij 3 tot 4 keer per dag af en kom telkens heerlijk klaar.nog nooit was ik zo geil als nu dan bij een vrouw in een relatie, door al dat gezeur van hun verlies je gewoon je libido,daarom krijgen getrouwde mannen nu ook steeds meer prostaatkanker, ze komen te weinig klaar


Dank voor je reactie Andreo, Ik kan me uiterst goed voorstellen, dat je denkt, zoals je denkt, Andreo. Tevens heb ik toch liever een gezonde seksuele relatie met een vrouw. Tenminste ik heb de hoop nog niet helemaal opgegeven. En ook al ben ik getrouwd, ik masturbeer me ook veel meer dan dat we seks hebben. Is wel frustrerend ja. In ieder geval, als we scheiden en ik nog een relatie zou beginnen, dan zou seks een belangrijk gespreksonderwerp zijn. Dat ik vrij snel ter sprake zal brengen. Het heeft ook met mijn persoonlijke groei te maken. Ik ben vrij preuts opgevoed, daarom sprak ik daar vroeger niet zo veel over. Ik heb dus gedeeltelijk de situatie waar ik in zit nu daarom ook een stuk aan mezelf te danken. Nu ben ik opgeleid door de beste seksuologen in België en heb dus een grote vocabulaire gekregen op het gebied van seks en is er nog weinig taboe. Ik sta er dus nu veel anders in.
Index > Seksuologie > Mijn man heeft geen zin in seks
Pagina 5 van 6  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring