Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Mijn man heeft geen zin in seks
Auteur Onderwerp: Mijn man heeft geen zin in seks
troedelke
BerichtGeplaatst: 09-10-2011 15:36 Reageer met quote

@Vulcan..is dit niet een topic over
'mijn man heeft geen zin in sex''

of zit ik hier verkeert ?
ik dacht het niet
trouwens wat doet een man op dit topic ? of heb jij zelf een libido probleem en wil je dat aan ons vrouwen hier je probleem vertellen zodat de vrouwelijke lezers ''de man geen zin voor sex '' beter kan begrijpen
vulcan
BerichtGeplaatst: 09-10-2011 17:57 Reageer met quote

Troedelken, lees jij met een paardenbril of wat? Ten eerste ben ik bijlange niet de enige ben die hier op de topic (gratis) advies verstrek, ten tweede, als mijn advies je niet 'past' negeer het dan gewoon. Vragenstellers willen een klaar en duidelijk antwoord op hun probleem en maken hun keuze zelf wel, maar kom dan aub toch niet met dat kinderachtig gelul op de proppen. Ik zit niet te geilen op verhaaltjes zoals die nico38.
nico38
BerichtGeplaatst: 09-10-2011 18:37 Reageer met quote

vulcan als je weet dat iemand je zogezegde raad niet zo leuk vind is het niet slimmer gewoon je kwebbel dicht te houden ? Je moet er al zeker geen andere mensen in betrekken !
troedelke
BerichtGeplaatst: 09-10-2011 19:21 Reageer met quote

Vulkan ..jou advies ? welk advies deze;
Het voordeel, of nadeel is, dat men op internet echt alles kan verkondigen, evangelie of gezwans, klinkt het niet dan bots het

nou dan botst het idd want wat heeft dit advies betrekking op mijn probleem??
En ik heb ook graag een klaar en duidelijk antwoord/advies
maar zulk antwoordt of hoe jij het noemt advies ,
verklaar mij nader want ik begrijp je echt niet
vulcan
BerichtGeplaatst: 09-10-2011 19:31 Reageer met quote

nico38 schreef:
vulcan schreef:
Troedelken, lees jij met een paardenbril of wat? Ten eerste ben ik bijlange niet de enige ben die hier op de topic (gratis) advies verstrek, ten tweede, als mijn advies je niet 'past' negeer het dan gewoon. Vragenstellers willen een klaar en duidelijk antwoord op hun probleem en maken hun keuze zelf wel, maar kom dan aub toch niet met dat kinderachtig gelul op de proppen. Ik zit niet te geilen op verhaaltjes zoals die nico38.


vulcan als je weet dat iemand je zogezegde raad niet zo leuk vind is het niet slimmer gewoon je kwebbel dicht te houden ? Je moet er al zeker geen andere mensen in betrekken !


Mensen ja, pubers nee!
nico38
BerichtGeplaatst: 09-10-2011 20:01 Reageer met quote

zegt meer over jou dan over ons
probly
BerichtGeplaatst: 09-10-2011 21:01 Reageer met quote

als je jong bent, is het vuur er langs beide kanten.Maar na jaren gaat die passie weg en sta je daar met je verlangens.
Veel huwelijken stranden en dan heb je drama's en veel pijn.
Een andere seks partner is veel beter dan een kapot huwelijk, en in feite doe je niemand kwaad.Je huwelijk lijkt plots veel beter te zijn want je hebt "iets" anders dat je blij stemt en waar je naar uit kijkt.Het is inderdaad waar dat je liefst met je geliefde waar je mee door het leven gaat dit wil delen.Maar als die geliefde dit nu niet zo wil of kan, wat doe je er dan aan? Je hebt de keus, blijven en het zelf oplossen of weg gaan en een drama veroorzaken.
troedelke
BerichtGeplaatst: 09-10-2011 21:29 Reageer met quote

Nico38 ,ik heb liever niet dat je ermee bemoeit,ik ben groot genoeg.

Probly ..bedankt voor je advies ik zal zeker nog eens alles goed overwegen welk besluit ik ga nemen

weet je wat zo typisch is ?
je hoort zo vaak dat als men uiteen gaat dat zelfs de partner die jaren lang niet van de zetel af te krabben was dan ineens wel tot leven komt en de weg opeens weet naar de kapper en de kledingzaak en met de nieuwe partner wél leuke dingen onderneemt..zo was ik getuigen bij me gescheiden ouders.
En weggaan hoeft niet altijd tot een drama te lopen
tenminste bij me ouders was het niet die hebben elkaar nog geholpen met de verhuizing

ach ik zal wel zien soms moet je door de zure appel bijten om weer de weg van geluk te vinden

fijne avond nog en jij ook Vulkan
ulenspieghel
BerichtGeplaatst: 10-10-2011 8:09 Reageer met quote

Na 48 jaar samen zijn in een huwelijk komt de mot er een beetje in langst beide kanten, seks word vervangen door liefde, echte liefde voor elkaar,wij hebben in onze jonge jaren veel stormen doorstaan, partner ruil, trio' s enz. bij sommige ervaringen ervaart men dat iedereen zelfs een beetje biseksueel is , vaak verschoot ik van mezelf , en was verwonderd wat mijn echtgenote allemaal deed met andere vrouwen, ook daar kwam stillaan de mot in, achteraf genoten wij nog na van deze ervaringen wat uitmonde in wilde seks, vandaag op onze oude dag zijn wij beiden tot seksuele rust gekomen.en hoeft het allemaal niet meer. wat wij gehad hebben kan ons niet meer ontnomen worden daar troosten wij ons mee.
ulenspieghel
BerichtGeplaatst: 10-10-2011 8:22 Reageer met quote

en ik voeg er aan toe, wie altijd in het zelfde potje plast spoedig door verveling en gewoonten geplaagd worden wat uitmond in flauwe seks, telkens wij vreeën met derden of met vier, kwam er achteraf terug vuur in onze seksuele relatie, men moet elkaar vertrouwen, en de zon in het water zien schijnen, wat ge ziet wat uw partner doet moet ge aanvaarden, en uw partner moet aanvaarden wat ge zelf doet met anderen, jaloersheid is in dit geval taboe. maar ik denk dat jaloersheid veel relaties de das omdoen bij trio" s en partnerruil .een seks avontuurtje met goede betrouwbare vrienden wakkerd gegarandeerd de vlam terug aan..
vulcan
BerichtGeplaatst: 10-10-2011 9:28 Reageer met quote

Wat Ulenspieghel schrijft vind ik dan weer heel sterk uitgedrukt, een beetje erover zelfs, toch schuilt er een grond van waarheid in. Iedereen is echter niet in de wieg gelegd voor een robbertje partnerruil, veel hangt af van hoe je bent ingesteld. Bij hoe seksafhankelijk we zijn speelt leeftijd zeker een grote rol. Op latere leeftijd wordt seks minder aantrekkelijk, of toch minder belangrijk. Knuffelen (babyseks) krijgt dan meer de bovenhand. Ik sluit me aan bij een eerdere reactie van Brisc, kom je niet aan je trekken, maak daar geen nodeloze tamtam over en ga op een ander, er is altijd wel iemand in de buurt waarop je kan vertrouwen. En tracht het te combineren met je gezinssituatie.
Annabelle
BerichtGeplaatst: 10-10-2011 12:17 Reageer met quote

troedelke schreef:
ik ben ten einde raadt ;mijn man heeft geen zin in sex!
Hij is gezond en ook zijn libido is gezond ! Wil maar even aangeven dat het aan zijn gezondheid niet ontbreekt !
Overdag als de kinderen er zijn ..[ is veilig ] dan is hij erg lief doet alles voor me,ook voor de kids.
Ik merk aan alle kanten dat hij best gek op me is.
Máár is het bedtijd of de kids zijn er niet,dan heeft hij opeens van alles te doen ! Of meneer heeft ..leesgoed; hoofdpijn,buikpijn ,moe, pfff ! Zijn dat normaal geen vrouwen smoesjes ??Ik zeg wel eens tegen hem ; jammer dat je niet kan zeggen dat je ongesteld bent !!
Of hij gaat eerder naar bed. Dan ga ik hem achterna maar dan is hij moe ,hoofdpijn of weet ik wat al !
Nee het ligt niet aan mij , hoor ! Verzekert hij me .
Ik heb al een gezecht ; als ik vreemd ga is het jou schuld ! Dan wordt hij boos maar nog geen sex !
Als ik erna vraag waarom niet ? Krijg ik domme antwoorden ! Kijk ik hoef echt niet elke dag.Ik zeg maar zo liever 1x per week goed dan 5x niks !
maar het is nog niet eens in de week nog niet eens in de 2 weken het is verdomme eens in de 6 a 10 weken !!
Nog even en ik pak me koffers in ! Want écht hey , zo wil ik niet verder leven ! Ik ben 37jaar moet ik mij nu al van sex ontdoen omdat meneer geen zin heeft ?
En nu denk niet dat ik een dik behaard vrouw ben nee ik heb een normaal postuur en ben geschoren en verzorg me goed en heb ook mooie lingerie .
maar dat ziet meneer niet !
Ik zit met hetzelfde probleem, en nog steeds geen oplossing.
En zoals je zegt het is geen leven, je loopt gefrustreerd rond, je leeft niet meer op een normale manier, en op den duur wil jezelf niet meer een moment samen delen, want het is toch voor smoesjes te horen.
Op lange termijn is het niet vol te houden.
ulenspieghel
BerichtGeplaatst: 10-10-2011 13:01 Reageer met quote

Vulkan! is het dan niet beter dat ge samen een scheve schaats rijdt dan heimelijk op een ander te gaan,wij hebben het eerlijk gespeelt en zijn na meer dan 48 jaar nog bij elkaar.ik heb de jaren van de vrije liefde meegemaakt, was hippie , en wij gingen los om met seks. vandaag is men puriteinser geworden, laffer heimelijker, ook zit de schrik er dik in voor aids en andere vuile ziektes. vandaag zouden wij er zeker niet meer aan beginnen .
en nog iets, al voor aan seks te beginnen is zich grondig wassen een must.voor wie er aan meedoet., ook al deden wij het toen zonder condoom.maar we waren heel kieskeurig.
.ik heb ook een goed bedoeld vraagje voor troetelke! ligt het misschien niet aan je zelf.dat je man geen seks meer wilt.
ulenspieghel
BerichtGeplaatst: 10-10-2011 13:20 Reageer met quote

Hoe ontstaat partnerruil of een trio , warm weer een zwem partij, met vrienden ,wat gespeel in het water, elkaars speels de broek uitrekken,
een beetje alcohol hoort erbij, dan naar huis, nog wat BQ , en dan begint het geflirt bij een potje muziek een dans je, en het is gegarandeerd koekenbak. alle vier het bed in want men is een beetje dronken, en daar begint dan de hemel op aarde,.en is voor herhaling vatbaar.iedereen kijkt ernaar uit, soms houd het bij sommigen voor eenmaal op, andere willen het wekelijks , maar wij waren nogal nieuws gezind en kozen regelmatig andere vrienden uit voor een partijtje seks, soms wel met twee mannen een vrouw, of omgekeerd twee vrouwen en voor mij de hoofdprijs, , er waren momenten dat wij naakt zwommen met vier koppels, dan was de keuze rap gemaakt.voor wie zou logeren.
later kochten wij een grote witte boot, als die zou kunnen spreken
wat wij daar op uitgespookt hebben, zelfs schoonzus en schoonbroer deelde in ons seks leven. en met wie allemaal kregen de aanhoorders rode oortjes.nog een goede raad, wees niet kortzichtig, sta open , wees niet jaloers, profiteer van uw jonge leven, seks is het mooiste wat een mens kan beleven in zijn leven.
als we er nu op terug aan denken krijgen we nog binnen pretjes
wat iederen er ook moge van denken.
troedelke
BerichtGeplaatst: 10-10-2011 18:04 Reageer met quote

@Annabella..&..ULENSPIEGHEL..

Ik moet dat ook niet hebben dat stiekeme gedoe van vreemdgaan
we hebben openlijke gesprekken gehad over trio en naar een swinger club toe ,maar des tijds na de bevalling was ik erg dik en had geen zelfvertrouwen genoeg om in de lingerie te hyssen aan de bar van de parenclub te hangen..maar nu ik slanker ben en meer zelf vertrouwen heb gekregen wil ik graag met me man gaan en nu wilt hij niet meer
ook niet om de sfeer te proeven.
Of het aan mij ligt dat me man geen sex meer wilt ?Vertelde hij het mij maar dan kon ik er wat aan doen of minstens begrijpen

Annebelle ,..word misscien tijd om een eigen leven te gaan leiden ? ga ik ook doen
Estellia
BerichtGeplaatst: 11-10-2011 13:16 Reageer met quote

ulenspieghel schreef:
Hoe ontstaat partnerruil of een trio , warm weer een zwem partij, met vrienden ,wat gespeel in het water, elkaars speels de broek uitrekken,
een beetje alcohol hoort erbij, dan naar huis, nog wat BQ , en dan begint het geflirt bij een potje muziek een dans je, en het is gegarandeerd koekenbak. alle vier het bed in want men is een beetje dronken, en daar begint dan de hemel op aarde,.en is voor herhaling vatbaar.iedereen kijkt ernaar uit, soms houd het bij sommigen voor eenmaal op, andere willen het wekelijks , maar wij waren nogal nieuws gezind en kozen regelmatig andere vrienden uit voor een partijtje seks, soms wel met twee mannen een vrouw, of omgekeerd twee vrouwen en voor mij de hoofdprijs, , er waren momenten dat wij naakt zwommen met vier koppels, dan was de keuze rap gemaakt.voor wie zou logeren.
later kochten wij een grote witte boot, als die zou kunnen spreken
wat wij daar op uitgespookt hebben, zelfs schoonzus en schoonbroer deelde in ons seks leven. en met wie allemaal kregen de aanhoorders rode oortjes.nog een goede raad, wees niet kortzichtig, sta open , wees niet jaloers, profiteer van uw jonge leven, seks is het mooiste wat een mens kan beleven in zijn leven.
als we er nu op terug aan denken krijgen we nog binnen pretjes
wat iederen er ook moge van denken.


Wow, dat jij daar zo makkelijk in ben met je partner! Dat vind ik knap van je. Ik bedoel het goed Wink
Ik zou er zelf niet echt aan moeten denken om een trio te beginnen of meerdere sexpartners... Mijn vriend trouwens ook niet, dus dat scheelt.
Mijn ex had daar wel behoefte aan, maar dat wilde ik echt niet.
Ik ben op zich best traditioneel/ouderwets/preuts...

Het is bij mij en mijn vriend zelfs zo dat als er een man naar mij kijk, maak me vriend goed duidelijk dat ik bij hem hoor en andersom doe ik het ook. Haha.
We zijn niet jaloers, we maken alleen duidelijk dat we bij elkaar horen haha. Ik kan me vriend gemakkelijk met andere vrouwen laten en hij heeft er geen moeite mee als ik met andere mannen ben. Dat is ook gezond.

Maar iedereen heeft zijn eigen manieren op het gebied van sex.
En je moet doen wat het beste bij jou en je partner past.
Annabelle
BerichtGeplaatst: 12-10-2011 13:51 Reageer met quote

troedelke schreef:
@Annabella..&..ULENSPIEGHEL..

Ik moet dat ook niet hebben dat stiekeme gedoe van vreemdgaan
we hebben openlijke gesprekken gehad over trio en naar een swinger club toe ,maar des tijds na de bevalling was ik erg dik en had geen zelfvertrouwen genoeg om in de lingerie te hyssen aan de bar van de parenclub te hangen..maar nu ik slanker ben en meer zelf vertrouwen heb gekregen wil ik graag met me man gaan en nu wilt hij niet meer
ook niet om de sfeer te proeven.
Of het aan mij ligt dat me man geen sex meer wilt ?Vertelde hij het mij maar dan kon ik er wat aan doen of minstens begrijpen

Annebelle ,..word misscien tijd om een eigen leven te gaan leiden ? ga ik ook doen

Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan, een eigen leven leiden is het begin van een breuk.
Zou je het hem niet gewoon vragen of hij nog zin heeft in een leven samen met jou.
Zodat je ook verder kunt met jou leven.
Ik heb hem het ook gevraagd, maar hij wilt met mij verder, ook al weet hij wat mijn behoeften zijn.
Het is niet te begrijpen.
Annabelle
BerichtGeplaatst: 12-10-2011 13:59 Reageer met quote

Estellia schreef:
ulenspieghel schreef:
Hoe ontstaat partnerruil of een trio , warm weer een zwem partij, met vrienden ,wat gespeel in het water, elkaars speels de broek uitrekken,
een beetje alcohol hoort erbij, dan naar huis, nog wat BQ , en dan begint het geflirt bij een potje muziek een dans je, en het is gegarandeerd koekenbak. alle vier het bed in want men is een beetje dronken, en daar begint dan de hemel op aarde,.en is voor herhaling vatbaar.iedereen kijkt ernaar uit, soms houd het bij sommigen voor eenmaal op, andere willen het wekelijks , maar wij waren nogal nieuws gezind en kozen regelmatig andere vrienden uit voor een partijtje seks, soms wel met twee mannen een vrouw, of omgekeerd twee vrouwen en voor mij de hoofdprijs, , er waren momenten dat wij naakt zwommen met vier koppels, dan was de keuze rap gemaakt.voor wie zou logeren.
later kochten wij een grote witte boot, als die zou kunnen spreken
wat wij daar op uitgespookt hebben, zelfs schoonzus en schoonbroer deelde in ons seks leven. en met wie allemaal kregen de aanhoorders rode oortjes.nog een goede raad, wees niet kortzichtig, sta open , wees niet jaloers, profiteer van uw jonge leven, seks is het mooiste wat een mens kan beleven in zijn leven.
als we er nu op terug aan denken krijgen we nog binnen pretjes
wat iederen er ook moge van denken.


Wow, dat jij daar zo makkelijk in ben met je partner! Dat vind ik knap van je. Ik bedoel het goed Wink
Ik zou er zelf niet echt aan moeten denken om een trio te beginnen of meerdere sexpartners... Mijn vriend trouwens ook niet, dus dat scheelt.
Mijn ex had daar wel behoefte aan, maar dat wilde ik echt niet.
Ik ben op zich best traditioneel/ouderwets/preuts...

Het is bij mij en mijn vriend zelfs zo dat als er een man naar mij kijk, maak me vriend goed duidelijk dat ik bij hem hoor en andersom doe ik het ook. Haha.
We zijn niet jaloers, we maken alleen duidelijk dat we bij elkaar horen haha. Ik kan me vriend gemakkelijk met andere vrouwen laten en hij heeft er geen moeite mee als ik met andere mannen ben. Dat is ook gezond.

Maar iedereen heeft zijn eigen manieren op het gebied van sex.
En je moet doen wat het beste bij jou en je partner past.


Ik denk dat ieder mens een eigen beeld heeft van wat liefde voor elkaar betekent. Het moet alleen maar passen bij jou partner. Het gaat niet over preuts zijn of zo. Je krijgt niet de kick van een trio of aan partner ruil te doen. Ik persoonlijk ook niet, maar toch denk ik wel dat er mensen elkaar heel graag zien en toch aan dergelijke spelletjes mee doen.

Praten is en blijft de beste oplossing, natuurlijk moet jou partner ook willen praten. En let op het kan een lange periode van praten en nog praten worden.
succes
Annabelle
BerichtGeplaatst: 12-10-2011 14:00 Reageer met quote

Brisc schreef:
Struisvogelpolitiek. Je kop in het zand steken noem ik dat. Spijtig, goede seks kan inderdaad heerlijk zijn, met of zonder je vaste partner. Uiteraard moet het op veel vlakken bijzonder goed klikken in een buitenechtelijke relatie. Die relatie mag er echter niet toe leiden dat je een afkeer krijgt van je huidige man.


Ben je er nog Brisc?
Brisc
BerichtGeplaatst: 13-10-2011 9:23 Reageer met quote

Hey Annabelle, wat is er gebeurd, ik kan je niet meer bereiken op je e-mailadres?
Index > Seksuologie > Mijn man heeft geen zin in seks
Pagina 4 van 6  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring