Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > CRP-waarde
Auteur Onderwerp: CRP-waarde
engejuf




BerichtGeplaatst: 17-03-2011 17:35 Reageer met quote

Ik ben een half jaar geleden ziek geweest. Had 2 volle dagen bijna 41 graden koorts en kon me helemaal niet meer bewegen (ik kon mijn been nog geen 5 cm verschuiven). Als iemand me rechtop zette, gilde ik het uit van de pijn. De huisarts dacht aan Q-koorts, waar bloed voor geprikt is. Dit kwam hier niet uit, maar mijn ontstekingswaarden waren ruim 400. Dit was schrikbarend hoog, volgens de artsen, en puur hiervoor moest ik opgenomen worden in het ziekenhuis. Daar was mijn CRP nog 350, terwijl ik inmiddels zelfs weer zelf een beetje kon lopen. Dit kon helemaal niet, zei de internist. Met zulke waarden ben je letterlijk doodziek. Ik had maar een verkoudheidje moeten krijgen, en ik was doodgegaan...
De hoogte van de waarden maakt dus wel uit! Ze hebben gezocht naar de infectie (die eigenlijk overduidelijk zichtbaar - en pijnlijk - zou moeten zijn), maar die is nooit gevonden.
Nu heb ik nog steeds klachten (snel spierpijn, plotselinge steken in armen en benen, 'griepbenen', snel vermoeid en duizeligheid). Ze hebben nu toch weer opnieuw op Q-koorts geprikt. Ik ben benieuwd... Misschien herkent iemand dit ziektebeeld, en kan mij een richting in sturen. De artsen weten het ook allemaal niet. Niet fijn, heb gewoon behoefte aan duidelijkheid (en wil natuurlijk van de klachten af, maar daarvoor moet de oorzaak wel gevonden worden).
Groetjes!
Bi-tje




BerichtGeplaatst: 07-08-2011 9:56 Reageer met quote

Hoe is het afgelopen?
Tolga




BerichtGeplaatst: 17-11-2014 12:54 Reageer met quote

Hallo, ik heb een vraag over BSE ... overal staat dat voor vrouwen boven 50 jaar moet op 30 staan, over hoog BSE begrijp ik wel...- ontsteking en ik heb BSE op 11 staan... Is het niet te lag en als het zo is ...wat lage BSE betekent?
Gismo




BerichtGeplaatst: 19-09-2019 16:12 Reageer met quote

Dit forum wordt enkel nog gebruikt door spammers.
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > CRP-waarde
Pagina 3 van 3  

Vorige  1, 2, 3

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring