Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Steeds meer pijn..
Auteur Onderwerp: Steeds meer pijn..
Vloe
BerichtGeplaatst: 12-02-2011 0:24 Reageer met quote

Hallo, mijn naam is Iris en ik 19 jaar oud.

Sinds een jaar is mijn lichaam beetje bij beetje achteruit gegaan.

Het begon met steken rondom mijn ribbenkast en borst, deze steken gingen door naar mijn buik en het voelde alsof er een bliksemschicht in mijn buik was. Dit had ik erg vaak, en voelde heel naar. Dit heb ik nu nog steeds.

Daarbij heb ik ook al een jaar lang veel hoofdpijn, en kan ik veel en harde geluiden niet verwerken met mijn hoofd en daardoor krijg ik al gauw last van hoofdpijn.

Ook plas ik heel veel. Ik plas meer dan dat ik drink, ik vraag mij af hoe dit kan. Ik plas om het half uur terwijl ik maar 1 kopje thee heb gehad.

Ik heb sinds september 2010 last van opgezette lymfeklieren, deze voel ik overdag veel en er last van.. daardoor hou ik mijn hoofd automatisch scheef. met als gevolg dat mijn nek nare en vervelende kraken maakt. Ik vind dit geluid eng en ben er bang voor dus ik probeer het te voorkomen.

Steeds meer kom ik ontzettend moeiljk uit mijn woorden, vaak wil ik wel iets vertellen maar dan begin ik er al niet eens aan, omdat ik er zo veel moeite mee heb. Als iemand vraagt, hoe ging dat dan? Dan heb ik vaak als antwoord, moeilijk uit te leggen. Omdat ik het gewoon zo moeilijk vind. En als ik wel een verhaal vertel, doe ik dit in delen.. met vaak een stop omdat ik woordne zoek in mijn hoofd maar die kan ik niet vinden.. Hier baal ik van en dan voel ik mij dom.. Ik wissel vaak ook woorden om.

Bukken, tillen, traplopen kost mij veel moeite. Het wordt steeds erger en ik word er heel erg verdrietig van. Ik takel steeds meer af. Op mijn stage plek hebben we een grote lange trap, elke ochtend als ik op me stage aankom zie ik op tegen die mega trap. Als ik buk, vragen mensen, kind gaat het wel goed met je? Het gaat zo traag, heb je pijn? Maar het is gewoon zo moeilijk voor mij...

In december 2010 heb ik gehad dat ik mijn tong maar voor de helft voelde, ik zei voor de grap, 'MAM ik voel me tong maar voor de helft' maar later dacht ik, dit is niet leuk? Ik praat alsof ik dronken ben. Ook hoorde ik maar door 1 oor.. Ook heb ik ontzettend veel piepjes en suizen en andere vreemde dingen in mijn oor.. heel vervelend..

2 weken geleden, werd ik zondags wakker en ik kon niet meer lopen Crying or Very sad ik schrok hier erg van en werd er super verdrietig van. Zelfs staan was al moeilijk, ik zakte continu door mijn benen heen en ik viel naar voren of naar achteren. Ik heb toen kleine stukjes geprobeerd te lopen met mijn vriendje die mij vast hield. Ik werd hier erg verdrietig van, en ik ben zo bang dat ik dit vaker krijg.. en dat ik straks helemaal niet meer kan lopen Sad

Ook heb ik al 6 jaar last van RESTLESS LEGS, dit tegenwoordig ook over dag, om GEK van te worden.....

Elke ochtend ben ik bang om wakker te worden omdat ik zo bang ben dat ik weer last heb van iets. Mijn 1e vraag en gedachte is: Waar zal ik nu weer last van hebben?

Gisteren heb ik de hele dag steken links achter in me hoofd/hersenen gehad... dit maakte me erg moe, mijn rijles ging ook slecht hierdoor.. ik kan me moeiljk concentreren..

Ik zit al bij een neuroloog, heb een mri scan gehad en een slaap onderzoek. 23 febr. heb ik de uitslag. Spannend!

Herkend iemand zich hier in? Ik vraag mij af of ik met mensen kan mailen die zichzelf erin herkennen en dat ze weten waar ik over praat..

Groetjes Iris
Vloe
BerichtGeplaatst: 12-02-2011 0:25 Reageer met quote

Sorry voor de spelfouten, dit is dus ook een probeer van mij, ik sla woorden over .. :S
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 14-02-2011 2:01 Reageer met quote

Hallo Iris,
Wat een naar verhaal, dit is toch niet normaal voor iemand van jouw leeftijd... Confused Is er een scan van je hoofd gemaakt?
Ik hoop dat je de 23e te horen krijgt wat er aan de hand is en dat er een behandeling voor is.

Ik wens je heel veel sterkte; groetjes, Musje.
Index > Neurologie > Steeds meer pijn..
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring