Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Arachnoidale cyste in slaapkwab bij mijn dochtertje van 8
Auteur Onderwerp: Arachnoidale cyste in slaapkwab bij mijn dochtertje van 8
Moeder van 2
BerichtGeplaatst: 20-01-2011 14:55 Reageer met quote

Mijn dochter van 8 loopt nu bijna 1,5 jaar met dagelijks hoofdpijn rond,staat er mee op en gaat ermee naar bed. Uiteindelijk bij de kinderneuroloog terecht gekomen en nu blijkt ze een arachnoidale cyste van 4 cm in haar slaapkwab te hebben, een gedeelte van haar slaapkwab is ook niet aangelegd.
De arts weet niet zeker of haar hoofdpijn ook hiermee te maken heeft of dat het bij toeval ontdekt is. Dit zijn we op dit moment aan het uitzoeken. We moesten ons geen zorgen maken mensen lopen 30 jaar hiermee rond zonder klachten, mocht de cyste groeien en meer klachten gaan veroorzaken dan kan de cyste niet verwijderd worden maar word er een permanente drain in het hoofd geplaatst en word het vocht naar de buikholte afgevoerd maar daar moesten we nog niet aan denken (maar weet het wel graag vooraf wat ons evt te wachten staat )en het is wel mijn dochtertje en ze heeft iets in haar hoofdje wat er niet hoort. En nu? Zijn er mensen (vast wel) die hetzelfde hebben. Ik kan er ook weinig op internet over terugvinden.
Index > Neurologie > Arachnoidale cyste in slaapkwab bij mijn dochtertje van 8
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring