Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > September 2011 mama's
Auteur Onderwerp: September 2011 mama's
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 30-10-2012 16:14 Reageer met quote

He Jess, ja dat hebben wij ook !!!
De dagen zijn gewoon veeeeeeeeeel te kort !!!
Slaapt Daneel 's morgens eigenlijk nog ?
Thirza is maar net hoe het uitkomt, de ene keer slaapt ze 's morgens even en e's middags ook even
en de andere keer slaapt ze 's middags alleen, maar dan langer...

Brent is 29 november jarig, jij bent slim, haha...

Doe je wel een beetje rustig aan nu ?
Even de rust pakken die jij en je kleine uk nodig hebben !!!
Zie dat Miran en Patries ook FB hebben, kun je me niet even een bricht op FB sturen met hun namen ? dan kan ik ze opzoeken !

Thirza loopt echt lekker de kamer door, en ach Daneel laat vast niet lang op zich wachten. Onze beide monstertjes kennende. Brent liep wel al zelf de trap op toen ik zwanger was, al vrij vroeg, hoop dat je dat Daneel ook nog kan leren voor je 3e cadeautje tevoorschijn komt !

Wanneer begint je verlof ook alweer ???

Hier ga ik nu eindelijk de laptop aan de kant gooien, want moet echt nog wat aan de studie gaan doen ! TOT later !!!

Liefs
girl1984
BerichtGeplaatst: 01-11-2012 8:46 Reageer met quote

hey girls!

hier alles goed! had van het weekend wel ff buikgriep te pakken, dat was minder, maar daardoor heb ik wel dinsdag al mn 1ste echo gehad! en een prachtig kloppend hartje gezien! helemaal blij! benu nu 8,5 week!

met Emily ook alles goed! wat ik alleen volgens mij heel niet gemeld heb hier is dat ze pas weer een dag en nacht in het WKZ heeft doorgebracht! was op 15 september! ben het door de zwangerschap helemaal vergeten te vertellen! er was een stukje eten vast blijven zitten in haar slokdarm waardoor er niks meer doorheen kon! het moest toen onder narcose verwijderd worden met een scopie! was wel weer ff heftig, maar het kan nou eenmaal gebeuren met haar aandoening! er was een vernauwing opgetreden na de operatie en dit komt in de helft van de gevallen voor! dus voorlopig nog niet met de pot mee-eten, maar alles pureren!

de tandenstand staat al maandenlang op 8! maar ik voel wat bobbeltjes van kiezen komen dus het kan nooit lang meer duren! emily durft ook nog geen stapje te maken. ze kan wel zelf stil staan, maar durft vervolgens niet verder! wel loopt ze overal langs en loopt ze aan 1 hand!
ik ebn druk bezig het woordje 'baby' aan haar te leren haha

marieke: wat leuk dat thirza al loopt! en brent alweer bijna jarig! hoe oud wordt ie dan? emily slaapt nog wel 2x trouwens, om 10 uur en om 3 uur!lief ja, die kusjes geven! emily kan het nu ook, maar ik moet heel erg zeuren voordat ik er 1 krijg!

jess, leuk dat je er weer bent! haha, net langs elkaar heen met facebook! het is idd heel snel gegaan nu, dat had ik echt niet verewacht! vorige keer 14 maanden en nu gelijk raak! echt een wonder! maar ben er superblij mee! ja nog even tegelijk zwanger! wanneer ben je uitgerekend? ik 9 juni! wel balen dat je het zo druk hebt!!! maar je voelt je wel goed? krijg je er geen harde buiken van ofzo? probeer maar rustig aan te doen! maar jij moet natuurlijk ook naar school en alles! daar heb ik nog geen last van! heb het vrij rustig op het moment! ook wel is lekker!

tries, leuk dat ik je ook op facebook heb gevonden! ik zal miranda ook opzoeken! had r wel op mn hyves maar niet op facebook!

xxx Bri
jess27
BerichtGeplaatst: 01-11-2012 13:05 Reageer met quote

He Bri,
Wat fijn dat je de echo al hebt gehad zeg! Ik dacht vanmorgen toen ik je bericht op facebook las, pff... die heeft de echo wel heel vroeg gehad, vandaag, maar je had hem dus alles lekker binnen, hihi, lekker hoor!
Kon je het grote nieuws niet meer voor je houden?
haha!
Voel je jezelf wel goed? Ziek, zwak en misselijk of te doen?

Dat van Emily had ik idd destijds gelezen op het forum, staat me ook nog bij, want het was op Daneel zn verjaardag!
Enne... wij hier ook nog steeds op de 6mnd potjes, dus wat eten zitten we weer even op het gelijke niveau, al hoop ik dat dat nou echt eens een keertje gaat veranderen hier hoor, pff....
Goh, Emily heeft ook al veel tandjes hoor, wauw!
En met lopen zijn de meeste september kindjes dus niet zo snel dit jaar, haha, was voor ons even wennen, want Seldon liep al bij 11 maanden!

Ik 17 janauri uitgerekend!
Moet zeggen dat ik tot nu toe eignelijk geen last heb van harde buiken, of in ieder geval niet bewust Wink! Wel last van maagzuur, maar ja, dat overleef ik dan wel weer!
Moet ook wennen aan het in de winter zwanger zijn zeg maar! Bij de andere 2 stapte ik s ochtends gewoon in mijn slippers/sandalen/klompen en nu moet ik gewoon die laarzen aandoen, haha, valt niet altijd mee met die groeiende buik, haha! Ben ook nog op zoek naar iets vna een poncho ofzo, kan die mooi over mijn eigen jas die nu natuurlijk al niet meer dicht kan, maar ik ga namelijk echt geen nieuwe jas kopen voor die paar maandjes!

Bri, Miran, Mariek en Tries,
Kunnen jullie eens schema's sturen wat een 'normaal' kind, dus jullie kinderen, hahahaha, nu eet?
Ben wel beineuwd, kan het me namelijk gewoon niet meer zo heugen van Seldon, volgens mij at hij gewoon altijd alles met de pot mee, ook met brood!
Krijgen die van jullie nog melk voor het slapen gaan?

Daneel slaapt bij ons maar1x per dag, ongeveer van 12.00-15.00 zeg maar. Soms iets minder, ligt er ook aan hoelaat hij 's ochtends wakker was!
Meneer gaat nu namelijk heel vaak van 3 tot 5 snachts in zijn bed spelen en kletsen met zijn knuffels en vervolgens moet ik hem s ochtends echt wakker maken rond 9 uur omdat het voor mij anders geen zin meer heeft om nog later te beginnen met werken..... grrr... je hebt hier dan zelf alleen nadelen van, want ik moet er toch om 7 uur uit voor school Sel en ik ben vervolgens ook midden in de nacht nog een tijd wakker omdat hij zo lekker HARD loopt te kletsen, blablalblalblalbla gaat het dan naast mijn hoofd op die stomme camera. Maarja, dan kun je de camera wel uitzetten en stel dat er dan iets gebeurt en ik hoor hem niet, zou ik me weer schuldig vinden, dus ja, niks aan te doen dan maar.....das het nadeel van beneden slapen en de kids boven!

Tja Mariek, rustig aan doen, ik doe mijn best, hihi, maar lukt niet echt ,pfff.... beetje jammer.
Had uitgerekend dat Rolf en ik 17 nov s avonds weer voro het eerst samen op de bank kunnen zitten, haha, zo hou je je relatie wel spannend he?
Daarna hoop ik het echt rustiger te krigjen, dus dan hopelijk ook tijd voor een date, zou leuk zijn!
Ik zie dat je mrian en tries al gevondne hebt op FB, dus hoef ik niks meer aan te doen Wink!
Mijn verlof begint officieel 20 december, 4 weken voor de uitgerekende datum, maar ik hoop in december al een beetje half/half te gaan werken. Uren zat, dus dat is geen probleem, nu kijken of het ook kan qua werkzaamheden!

Ga nu ook weer even gauw aan de slag hier, om 15.00 uur weer richting studie namelijk, dus ja, nog maar even wat kantoorwerk doen nu!

Leifs Jessica
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 01-11-2012 15:08 Reageer met quote

Bri, nou geweldig meid !!! Helemaal super dat alles goed was, nu dan nogmaals gefeliciteerd !!! Ik had ook wel meeggekregen van de operatie van je meisje, pff lijkkt me dan toch weer eng hoor !!! Brent wordt dan 3, pfff weet me die hele lange dag van 3 jaar geleden nog heeeeel goed te herinneren, pfff 22 uur persdrang... dat vergeet ik nooit meer !!! Maar vind het wel veeeeel te snel gaan hoor, 3 alweer !!!

Jess, ligt het daar aan !!!!! Thirza is in Augustis geboren, hahahahahhahahaha...
Volgens mij heb ik een zwarte poncho liggen, wil je hem hebben ??? Heb hem nooit gedragen...
Lastig is dat he, een beetje een goed regelmaat vinden voor de slaapjes, bij de oppas gaat Thirza 's morgens nog slapen, dan is ze helemaal op om 10 uur, ook niet gek want ze wordt dan al om 6.15/6.30 uit haar bedje gehaald... Thuis slaapt ze langer, dus dan hoeft ze ook niet meer naar bed 's morgens... Maar zo'n lange middag trekt ze dan natuurlijk ook niet. Dus ja dan gaat ze wat later op de middag weer naar bed, maar altijd rond 19.00/19.30 weer naar bed ! Als ze dus gewoon thuis is, dan slaapt ze dus rond een uur of 12.30/13.00 en dan kan ze best lang slapen. ALs ze erg weinig slaapt op een dag ligt ze al weer om 18.30/18.45 in bed. In principe heeft ze wel een aardig vast schema, maar ach ik ben heel makkelijk en af en toe moeten we er gewoon van af wijken...

Maar even een schemaatje van een (niet normaal maar veel te snel willend) kindje Wink

's morgens 1 boterham met een fles melk (gewone halfvolle melk)
+/- 10.00/10.30 vers fruit in stukjes gesneden met roosvicee na
+/- 12.15/12.30 1 boterham met een flesje thee
+/- 16.00/16.30 cracker of klein koekje/rijstwafeltje met roosvicee
+/- 17.30/18.00 warme maaltijd, over het algemeen gewoon met de pot mee. (Soms een potje, maar die vindt ze niet meer zo lekker)
+/- 19.00/19.30 fles halfvolle melk

Oh Jess, ik heb nog vrij in de kerstvakantie, en anders kan ik op donderdag bijna altijd, dus je roept maar een keer hoor !!! Hoop dat het gaat lukken met het minder werken in december ! Succes straks nog even met je studie !!!

Had je trouwens mijn mail nog gekregen ???

Liefs Marieke
girl1984
BerichtGeplaatst: 15-11-2012 16:25 Reageer met quote

jess, jeetje voor jou nog maar 2 maandjes tot je nieuwe beebje er is! dat schiet al op zeg! idd lastig dat je nu met laarzen zit ja, ik heb daar straks minder last van! ik hield vorige keer zoveel vocht vast! hopen dat dat dit keer wat minder wordt! zou lekker voor je zijn als je in december al wat minder kan gaan werken! hier is trouwens
Emily's eetschema:
08.00 pap
10.00 fruithapje met roosvicee
13.00 1 boterham met vruchtenhagel/jam oid
15.00 liga of lange vingers met roosvicee
18.00 warme maaltijd (gepureerd) met yoghurt of danoontje
bij ons is de avondfles er al af!
ze slaapt nog 2x per dag, rond 10 uur en rond 15 uur, allebei ongeveer 1,5 uur!

marieke, onze schema's lijken best op elkaar toch?
Brent alweer 3 joh! gaat idd hard!

hier alles super! heb vandaag de 2e echo gehad en alles was helemaal goed! ben officieel op 8 juni uitgerekend! nu dus 10 + 5 weken! superscahttig beebje gezien wat al volop aan het bewegen was! helemaal verliefd!
hey als jullie een keer afspreken in de kerstvakantie mag ik dan ook komen??? lijkt me superleuk om jullie een keer in het echt te zien Smile we kletsen al zo lang samen hier! onze kindjes kunnen samen spelen! ik wil best een eindje rijden hoor! maar alleen als jullie het leuk vinden natuurlijk!
met Emily ook alles super! brood eten gaat heel goed! we hoeven tegenwoordig nog maar een kwartiertje te zitten en dan heeft ze zelf haar broodje op! wel zonder korstjes en in stukjes gesneden natuurlijk! ze hoeft nog maar zelden over te geven dus het oprekken van de slokdarm heeft geholpen! de 1ste stapjes zijn ondertussen ook gezet! ze doet het nog niet uit zichzelf, dat vindt ze nog erg spannend maar als ik haar neerzet en ga zelf 1,5 meter verder zitten stapt ze naar me toe! 6 is het record volgens mij haha! nog steeds 8 tanden, geen kiezen!
het worrdje 'bah' zegt ze nu tegen alles wat ze vies vindt haha

zo dat was weer een update!
xxx
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 15-11-2012 20:54 Reageer met quote

Ja onze schema's lijken best op elkaar, maar lijkt het zo of drinkt Emily niet zo veel ???

Ja joh, Brent is alweer bijna 3. De tijd vliegt !!! Echt niet normaal hoor, volgend jaar gaat hij al naar de kleuterschool, moet er nog niet aan denken !!!

Van mij mag je mee hoor ! Leuk !

En wat leuk ook al de eerste stapjes ! Gaat dan ineens zooooooo snel, echt veel te snel, Thirza loopt echt het hele huis door. Moet nu weer mijn keukenkastjes in de gaten houden, haha... Fijn adt het met het eten ook goed gaat ! is de operatie niet voor niets geweest !

En de 2e echo, super dat alles goed was, gaat wel snel vind ik hoor, en ooooeeeeehhhhhhhh het kriebelt bij mij ook, maar mijn mannetje wil niet meer, haha... Is ergens ook prima hoor ! Maar zou nog wel willen.

Thirza heeft ook al een aantal woordjes die ze zegt :
-Papa
-Mama
-Bent (Brent)
-wafwaf (ons hondje)
-bah
-oh ooooh (als ze iets laat vallen)
-uh uh (als ze iets doet wat niet mag)
-dah dah (dag dag, en vaak zwaait ze er bij)
-uh tee (huppakee)
-happe of hap (met het eten)
-aap

Jess, is de postbode ook geweest ??
En wie had er nou het laatst gemaild ??? Jij weet dat vaak wel, ik moet het terug zoeken, haha... Ennuh ikke is lui, haha !!

Oja, denk dat ik na deze opleiding nog even door ga met studeren, haha... Gisteren namelijk functioneringsgesprek gehad en ze wil toch wel heeeeeeeel graag dat ik de niveau 4 opleiding nog ga doen... (en misschien daarna ooit wel de niveau 5 opleiding) Dus Toch... Die kans had ik dus ook al begin dit jaar, maar toen heb ik een andere keus gemaakt, maar vind dat niet erg, misschien krijg ik hierdoor weer wat vrijstellingen bij de volgende opleiding. En dan heb ik misschien weer wat meer ervaring !

Nou ik ga nog even wat doen.
Liefs Marieke
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 20-11-2012 13:24 Reageer met quote

Hallo meiden !!!

Vandaag dus naar het bureau geweest. Thirza weegt 12.190 gram en is 78,6 cm. Dus dat maat 74 al lang niet meer past is overduidelijk !!! 80 wel beter, en shirtjes zijn dan vaak al wat strakker, dsu die soms al 86 want ons meisje heeft wel wat body, haha... En stevige kuiten. Verder waren ze goed tevreden. Wat gewicht gaat ze gewoon goed, aangezien het een stevig meisje is. En haar lengte is precies gemiddeld. Ook prima dus !!! We krijgen wel weer een nieuwe oproep...

Liefs
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 20-11-2012 13:28 Reageer met quote

Onze baby's:

- Marieke
Dochter, Thirza, geboren op 30 augustus. 4110 gram en 53 cm
03/10/11 4840 gram, 54,0 cm
15/11/11 5800 gram, 57,5 cm
20/12/11 6440 gram, 60,5 cm
02/01/12 6785 gram
17/01/12 7050 gram, 62,5 cm
06/02/12 7270 gram, 63,0 cm
20/03/12 8350 gram, 66,2 cm
19/06/12 10130 gram, 71,8 cm
21/08/12 11325 gram, 74,0 cm
20/11/12 12190 gram, 78,6 cm

- Miranda
Dochter, Caley Patricia, geboren op 8 september.3742 gram en 51 cm
7/11/2011 6080 gram en 59 cm
24/01/2012 7900 gram 66 1/2 cm
16/03/2012 9070 gram 67 cm

- Jessica
Zoon Daneel Roel ,15 september, 3995 gram,51 cm
30/9/11 4070 gram
7/10/11 4460 gram
18/10/11 4780 gram, 54,2 cm
15/11/11 5850 gram, 58,5 cm
20/12/11 7320 gram, 62 cm
17/01/12 8060 gram, 65 cm
20/03/12 9000 gram, 68,5 cm
22/05/12 9360 gram, 72,5 cm
21/08/12 10520 gram, 76 cm

- Brigitte
Dochter Emily Roos, 20 september, 4010 gram, 53cm
17/10/11 4530 gram, 56,5 cm
18/11/11 5450 gram, 58,5 cm
15/12/11 6050 gram, 61,5 cm
12/01/12 6790 gram, 63,5 cm
22/03/12 7780 gram, 70 cm
03/05/12 8190 gram, 73 cm
05/07/12 9070 gram, 76 cm
24/09/12 9250 gram, 81 cm!!!

-Tries
dochter Chayenna, geboren op 27 september.3710 gram
2/11/11, 4705 gram, 54 cm
12/12/11, 5995 gram
9/1/12, 6835 gram, 63,5 cm
8/2/12, 7410 gram, 65,5 cm
28/3/12, 8270 gram, 69,2 cm
18/7/12, 9670 gram, 73,5 cm
22/8/12, 10330 gram, 75 cm

Bianca,
Dochter Hailey-Jade, geboren 25-03-2012, 3100 gram, 49 cm
17-04, 3520 gr, 51cm
22-05, 4560 gr, 55,2cm
07-06, 5060 gr
19-06, 5400 gr, 57,3cm
05-07, 5950 gr, 59cm
30-08, 7150 gr, 66cm

Afspraken:
Patricia,28 nov. (14de maand)
Miranda,
Jessica, 20 nov, CB arts, BMR + Men C (14e maand prikken)
Marieke, krijgen een nieuwe oproep
Bianca, 13 sept cb arts
Brigitte, 19 nov, CB arts + vacc.
jess27
BerichtGeplaatst: 21-11-2012 12:30 Reageer met quote

Onze baby's:

- Marieke
Dochter, Thirza, geboren op 30 augustus. 4110 gram en 53 cm
03/10/11 4840 gram, 54,0 cm
15/11/11 5800 gram, 57,5 cm
20/12/11 6440 gram, 60,5 cm
02/01/12 6785 gram
17/01/12 7050 gram, 62,5 cm
06/02/12 7270 gram, 63,0 cm
20/03/12 8350 gram, 66,2 cm
19/06/12 10130 gram, 71,8 cm
21/08/12 11325 gram, 74,0 cm
20/11/12 12190 gram, 78,6 cm

- Miranda
Dochter, Caley Patricia, geboren op 8 september.3742 gram en 51 cm
7/11/2011 6080 gram en 59 cm
24/01/2012 7900 gram 66 1/2 cm
16/03/2012 9070 gram 67 cm

- Jessica
Zoon Daneel Roel ,15 september, 3995 gram,51 cm
30/9/11 4070 gram
7/10/11 4460 gram
18/10/11 4780 gram, 54,2 cm
15/11/11 5850 gram, 58,5 cm
20/12/11 7320 gram, 62 cm
17/01/12 8060 gram, 65 cm
20/03/12 9000 gram, 68,5 cm
22/05/12 9360 gram, 72,5 cm
21/08/12 10520 gram, 76 cm
20/11/12 11050 gram, 79 cm

- Brigitte
Dochter Emily Roos, 20 september, 4010 gram, 53cm
17/10/11 4530 gram, 56,5 cm
18/11/11 5450 gram, 58,5 cm
15/12/11 6050 gram, 61,5 cm
12/01/12 6790 gram, 63,5 cm
22/03/12 7780 gram, 70 cm
03/05/12 8190 gram, 73 cm
05/07/12 9070 gram, 76 cm
24/09/12 9250 gram, 81 cm!!!

-Tries
dochter Chayenna, geboren op 27 september.3710 gram
2/11/11, 4705 gram, 54 cm
12/12/11, 5995 gram
9/1/12, 6835 gram, 63,5 cm
8/2/12, 7410 gram, 65,5 cm
28/3/12, 8270 gram, 69,2 cm
18/7/12, 9670 gram, 73,5 cm
22/8/12, 10330 gram, 75 cm

Bianca,
Dochter Hailey-Jade, geboren 25-03-2012, 3100 gram, 49 cm
17-04, 3520 gr, 51cm
22-05, 4560 gr, 55,2cm
07-06, 5060 gr
19-06, 5400 gr, 57,3cm
05-07, 5950 gr, 59cm
30-08, 7150 gr, 66cm

Afspraken:
Patricia,28 nov. (14de maand)
Miranda,
Jessica, krijgen een nieuwe oproep, waarsschijn 18 mnd thuisbezoek, wordt nu een bureaubezoek wegens de bezuinigingen.
Marieke, krijgen een nieuwe oproep
Bianca, 13 sept cb arts
Brigitte, 19 nov, CB arts + vacc.
jess27
BerichtGeplaatst: 21-11-2012 12:43 Reageer met quote

He!

Ook wij dus gisteren naar bureau geweest. 11 kg en 79 cm, super netjes dus! Sel woog bij 14 mnd bezoek 13 kilo! Voor mama met dr dikke buik dus fijn dat ik nu 2 kilo minder moet dragen, haha! Achja, aan de andere kant hoefde ik Sel al minder te dragen, want hij liep al bij 11mnd en Daneel durft nog niet, beetje jammer! 7 stappen blijft het record!
Misschien is het ook wel onze eigen schuld, maar hij vermaakt zich nog zo goed in de box, dus ja, waarom zouden we hem dan meer buiten de box laten op dit moment he? Zeker nu de kerstboom etc er over een tijdje weer staat, wil ik nu eigenlijk nog even profiteren van het feit dat hij de box nog zo leuk vind, kan hij straks ook niet met kerstballen gaan gooien Wink!

Verder geen kick gegeven bij de prikken, stoere vent he? Hij vond haar ring waar een steentje op zit vele te interessant, haha, dus die prik was gezet voor hij dacht, o ja, eigenlijk moet ik even huilen!
Mooi dus hoor!

Sel 's ochtends ook goedgekeurd bij de GGD arts voor 5 jaar bezoek! Is nu 116 cm en 21 kg, netjes in het midden, hadden ze toch niet gedacht bij het 14mnd bezoek hoor destijds, hihi!
Wel ziek geweest hij en vandaag weer voor het eerst naar school, ben beineuwd hoor!

Mariek, hoe is het met Brent? Knapt hij al een beetje op? Hoop het wel heel erg voor jullie hoor!
Je poncho zit geweldig met dit weer, echt super top hoor, bedankt nog he en we verekenen het zeker nog hoor!
enne.... jij bent aan de beurt hoor met mailen. Mijn laatste mail was dat ik wel interesse had in die poncho, hihi, je hebt hem dus wel gelezen Wink!

Thirza kan trouwens al wel veel woordjes hoor, pff... knap! Daneel klets veel, maar duidelijk, haha, nee kan er niks van maken!
Leuk dat je waarschijnlijk gaan doorstuderen, klinkt leuk!
De studie voor mij is nu momenteel wel zwaar. Kost vele tijd en ik ben ook in de afronding van mijn werkzaamheden en ook nog wachtend op input hoe het volgend jaar allemaal gaat met werkzaamheden omdat de transitie met de jeugdzorg er aan zit te komen, maar tegelijkertijd ook nog de grote bezuinigingen, grrr... het wil gewoon niet opschieten allemaal. Vanmiddag gesprek met leidinggevende, hoop dus iets meer duidelijkheid!

Bri, fijn dat alles goed was met de babe hoor, echt leuk weer he zo'n inimini!
Vrijdag heb ik nog een groeiecho, doen ze standaard vbij ons en sel gaat dan mee, leuk hoor, hij is echt een grote broer zo en lekker zorgzaam, dropje!

Tja Daneel nog steeds geen brood en stukje, maar wat eet meneer wel? of alles heel fijn zoals in 6 mnd potje of alles keihard zoals beschuit, soepstengels en gisteren een stuk van mijn pizza op!
Pff... dit kan je toch naar niemand meer verkopen he? haha! Ga dus vrijdag eens brood roosteren, misschien dat dat wel gaat, hij houd gewoon niet van half/half!
Blijft wel het avondeet probleem, want ook stukje aardappel etc zijn niks, want dat is toch gelijk zacht in je mond. Ook daar maar es wat op verzinnen dan!

Ik ga weer gauw even aan de slag nu!

Greetz
girl1984
BerichtGeplaatst: 29-11-2012 11:14 Reageer met quote

Onze baby's:

- Marieke
Dochter, Thirza, geboren op 30 augustus. 4110 gram en 53 cm
03/10/11 4840 gram, 54,0 cm
15/11/11 5800 gram, 57,5 cm
20/12/11 6440 gram, 60,5 cm
02/01/12 6785 gram
17/01/12 7050 gram, 62,5 cm
06/02/12 7270 gram, 63,0 cm
20/03/12 8350 gram, 66,2 cm
19/06/12 10130 gram, 71,8 cm
21/08/12 11325 gram, 74,0 cm
20/11/12 12190 gram, 78,6 cm

- Miranda
Dochter, Caley Patricia, geboren op 8 september.3742 gram en 51 cm
7/11/2011 6080 gram en 59 cm
24/01/2012 7900 gram 66 1/2 cm
16/03/2012 9070 gram 67 cm

- Jessica
Zoon Daneel Roel ,15 september, 3995 gram,51 cm
30/9/11 4070 gram
7/10/11 4460 gram
18/10/11 4780 gram, 54,2 cm
15/11/11 5850 gram, 58,5 cm
20/12/11 7320 gram, 62 cm
17/01/12 8060 gram, 65 cm
20/03/12 9000 gram, 68,5 cm
22/05/12 9360 gram, 72,5 cm
21/08/12 10520 gram, 76 cm
20/11/12 11050 gram, 79 cm

- Brigitte
Dochter Emily Roos, 20 september, 4010 gram, 53cm
17/10/11 4530 gram, 56,5 cm
18/11/11 5450 gram, 58,5 cm
15/12/11 6050 gram, 61,5 cm
12/01/12 6790 gram, 63,5 cm
22/03/12 7780 gram, 70 cm
03/05/12 8190 gram, 73 cm
05/07/12 9070 gram, 76 cm
24/09/12 9250 gram, 81 cm
19/11/12 9520 gram, 82 cm

-Tries
dochter Chayenna, geboren op 27 september.3710 gram
2/11/11, 4705 gram, 54 cm
12/12/11, 5995 gram
9/1/12, 6835 gram, 63,5 cm
8/2/12, 7410 gram, 65,5 cm
28/3/12, 8270 gram, 69,2 cm
18/7/12, 9670 gram, 73,5 cm
22/8/12, 10330 gram, 75 cm

Bianca,
Dochter Hailey-Jade, geboren 25-03-2012, 3100 gram, 49 cm
17-04, 3520 gr, 51cm
22-05, 4560 gr, 55,2cm
07-06, 5060 gr
19-06, 5400 gr, 57,3cm
05-07, 5950 gr, 59cm
30-08, 7150 gr, 66cm

Afspraken:
Patricia,28 nov. (14de maand)
Miranda,
Jessica, krijgen een nieuwe oproep, waarsschijn 18 mnd thuisbezoek, wordt nu een bureaubezoek wegens de bezuinigingen.
Marieke, krijgen een nieuwe oproep
Bianca, 13 sept cb arts
Brigitte, krijgen een nieuwe oproep rond 18 mnd
girl1984
BerichtGeplaatst: 29-11-2012 11:25 Reageer met quote

Hai meiden!

marieke, eerst dronk ze best slecht ja, maar nu drinkt ze zeker 1,5 beker roosvicee op. Bij de pap zit natuurlijk melk in, dus volgens mij valt het wel mee nu!
Nog gefeliciteerd met Brent! lief die eerste woordjes he! thirza kan er al meer als Emily! hier zijn ze: papa, mama, bah, dag! en wat een lekker stevig meisje haha, Emily is een lange slanke dame, maar de groeispurt is nu wel gestopt!

jess, bij jou klinkt ook alles goed! de kleine man doet het ook goed he? wat goed dat jullie allebei nog studies doen he! knap hoor de combinatie! ik wil weer gaan leren als de kids wat ouder zijn! vind mn baan nu nog heel leuk maar wil over een jaar of 7 (als mn baas met pensioen gaat) iets heel anders gaan doen! zit te denken aan O.K. assistente! jij dus ook nog steeds geen stukjes eten met Daneel... hier pureren we alles hoor! ze eet nu dus wel met de pot mee, maar alles eerst door de staafmixer!
jouw verlof schiet ook al lekker op he?
ik ga waarschijnlijk eind april met verlof! pak nu 6 weken van tevoren, vorige keer hield ik het echt niet vol op het eind! heerlijk de hele zomer verlof! heb ik toch goed uitgekiend he haha!

verder hier alles goed! emily heeft haar 1ste kies vorige week gekregen, gelukkig niet zo veel last van!
ze durft nu kleine stukjes zelf te lopen, maximaal 2 meter zeg maar haha, zo schattig! ze vindt speelgoed van the little people helemaal geweldig, dus wat op marktplaats gescoord! morgen sinterklaas vieren en dan wordt ze weer erg verwend! ik geniet volop van dr!
met nr 2 ook alles goed! bijna 13 weekjes nu! hij laat zich alleen niet goed horen met de angelsound... ik hoor m wel bewegen, maar kan het hartje maar heel in de verte horen... komt denk ik door de placenta die ik dit keer bovenaan heb zitten! verder geen bijzonderheden!

xxx Bri
jess27
BerichtGeplaatst: 17-01-2013 10:56 Reageer met quote

Ha Meiden,

Long long time ago, hier maar weer eens een berichtje van mij! Dat is dan weer het nadeel van facebook he? We zijn toch op de hoogte van elkaar, dus ja, is het forum iets minder nodig, maar toch, op zijn tijd is het wel gezellig om ook hier weer eens wat te delen met elkaar!

Gaat het allemaal goed met de zwangerschap bri?
Ben je nu al bijna op de helft? Wat gaat de tijd hard he bij een volgende zwnagerschap, wauw! Voel je je goed? Wil je nu weten wat het wordt of gaan jullie weer voor de verrassing?

Tries, hoe gaat het met de verkoop van je huis? Komen er een beetje kijkers? Echt geintereseerde ook of valt het nog een beetje tegen?

Marieke, met jou ook alles ene beetje goed? Druk of te doen momenteel?

Bianca, jou meisje lekker eigenwijs met overdag slapen op het moment, hihi, pre pubertje Wink! Hopelijk laat ze jou gauw smiddags weer even een momentje voor jezelf hebben hoor!
De 2,5 uur dat DAneel smiddags slaapt vind ik heerlijk! Heel veel mensen denken dan dat ik rust of zo, maar ik ga dan juist aan het werk, heerlijk om even wat aan het huishouden of schoolwerk te doen, zonder dat je op je kind moet letten!

Met mij gaat het goed! Vandaag uitgerekende datum van nummer 3, maar voel natuurlijk nog niks, zal er wel weer dik overheen gaan! Had het eigenlijk wel gehoopt deze week, want ik vind die kou helemaal niks en kan ik lekker legaal een week binnen blijven, hihi! We blijven maar duimen dat deze wel een beetje zin heeft om zich snel te laten zien!
Gisterenavond heb ik mijn eindopdracht ingeleverd van mijn opleiding! Zo'n rust nu opeens in mijn hoofd en zo trots dat ik dat ook nog even heb gedaan in mijn verlof! Heb er veel tijd in gestoken en nu heeeeeel erg haRD duimen dat het in 1x wordt goedgekeurd! Ben echt super benieuwd wat hij ervan gaat vinden!

Vandaag voor mezelf dus maar een relaxdag ingepland, niks moet, alles mag Wink! Misschien dat ik vanmiddag als Daneel slaapt zelfs met een boek op de bank ga zitten, ik heb geen idee wanneer ik dat voor het laatst heb gedaan, veel te lang geleden dus! Ben beinuewd of het me gaat lukken om echt te relaxen, ben dat verleerd denk ik.... Wink!

Met de jongens gaat het verder ook goed! In december is Sel wel erg vele ziek geweest. Is toch best een gevoelig mannetje tussen zn oren en alle feestdagen en alles wat daarbij hoort hebben hem echt opgevreten, pff.... overal maakte hij zich druk om en na het vuurwerk was het helemaal gebeurd! 1,5 week ziek zwak en misselijk geweest.... echt zoals je hem dan helemaal niet kent, hangerig op de bank, 20 uur van de 24 uur per dag slapen en niks eten en heel veel drinken! Toch maar een kuur gehaald en daar is het mannetje helemaal van opgeknapt! Is inmiddels weer een weekje beter nu en weer lekker actief en vrolijk mannetje, erg fijn!

Daneel heeft volgens mij het griepvirus op zijn billen gehad! Wat heeft dat mannetje daar een uitslag gehad zeg echt niet normaal. Ik bne juist altijd van de potten sudocreme, smeer ik preventief, maar nu werkte er niks. Hij dus antibiotica op zn billen gehad en ook dat gelukkig geholpen. Dat het best erg was, zie je ana de littekentjes die er nu nog steeds zitten, echt een vervelend virus dus gehad daar, rot voor het mannetje, hij ging al huilen als hij geplast/gepoept had, want dan moest hij weer verschoond worden.... zielig hoor!

De afgelopen maand dus veel bij de dokter geweest, schaamschaam, ik ben helemaal niet iemand van de kuurtjes en pillen etc, kom er normaal (buiten mijn zwangerschappen) ook nooit en voelde me nu echt zo'n miep moeder, maar ja, gelukkig dat alles geholpen heeft en dat iedereen weer beter en actief is voor de baby er is.....

Nou ik ga toch maar eventjes een wasje opvouwen nu, dan heb ik toch iets gedaan he vandaag, hihi!

Hopelijk worden we weer iets actiever op het forum, ik ga ook mijn best doen!

Liefs Jessica
girl1984
BerichtGeplaatst: 15-05-2013 17:42 Reageer met quote

hey meiden!

ik dacht laat ik hier weer is wat posten!
heb nu lekker tijd in mn verlof en ben binnenkort weer druk dus vandaar!

met mij gaat het prima! ben ondertussen ruim 36 weken zwanger en 8 juni is de verwachte datum!
het is nog een verrassing wat het wordt maar ben ondertussen errug nieuwsgierig! de zwangerschap verloopt goed. de beeb ligt goed dus het ziet er naar uit dat ik dit keer natuurlijk kan bevallen!!! ben ik superblij mee! moet wel vrijdag voor een suikertest want ook dit beebje is weer erg groot dus voor de zekerheid.

met Emily gaat het super! de laatste keer bij het cb (met 18 mnd) was ze 85cm en 10,8 kilo. het blijft een lange dame haha. ze is volop aan het kletsen en maakt al kleine zinnetjes! heeft ook goed haar eigen willetje ontdekt en laat zich flink horen als ze haar zin niet krijgt haha! ze kan nu gelukkig ook zelf de trap op en af, want tillen wordt natuurlijk steeds zwaarder! verder is het een supervrolijk meisje en ik geniet volop van dr! ze vindt mama's buik erg interessant en volgens mij gaat ze heel lief zijn voor dr broertje of zusje Smile

hoe gaat het met de rest???

xxx Bri
Index > Zwangerschaps Geklets > September 2011 mama's
Pagina 106 van 106  

Vorige  1, 2, 3 ... 104, 105, 106

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring