Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > zwarte plek spect scan
Auteur Onderwerp: zwarte plek spect scan
Maine
BerichtGeplaatst: 03-12-2010 17:51 Reageer met quote

Hallo allemaal
Afgelopen woensdag heb ik mee gedaan aan een onderzoek, hierbij werd een spect scan gemaakt van de hersenen.
Het grootste gedeelte was enigzins opgelicht waaronder de dopaminereceptoren, maar ook was duidelijk te zien dat daar meteen achter een redelijk grote zwarte plek te zien was...die ze ook even noemde...omdat ik moe was van het onderzoek en degene die het onderzoek leidde ook snel weer verder moest ben ik daar verder niet over door gegaan.
Eenmaal thuis ging ik erover na denken en vraag me nu toch af wat dat op zou kunnen wijzen, heeft dit te maken met een stuk wat geen zuurstof krijgt, een beschadiging misschien??
Aankomende donderdag word ik pas teruggebeld hierover, omdat dan degene weer aanwezig is die mij hiero antwoord zou kunnen geven dus tot zolang maar even mijn vraag hier gesteld, ben benieuwd of er iemand is die hier wat meer over kan vertellen?
Babinski
BerichtGeplaatst: 05-12-2010 13:45 Reageer met quote

Het ligt er helemaal aan waar die zwarte plek zich bevindt. Voor hetzelfde geld is het één van de ventrikels, dan is het gewoon normaal. Veel zinnigs kunnen we er dus niet over zeggen. In ieder geval veel sterkte.
Index > Neurologie > zwarte plek spect scan
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring