Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > Augustus 2011 mama's
Auteur Onderwerp: Augustus 2011 mama's
Pinkiedinkie2
BerichtGeplaatst: 20-05-2012 14:12 Reageer met quote

Hoi Ineke,

Waarom verkoop je de dubbele wagen niet dan? Krijg je er vast nog aardig wat voor terug.
Ik heb ook een kinderstoel en buggy van Chicco verkocht voor samen 70 euro.
We hadden een nieuwe buggy van maclaren gekocht en Meike zit nu ook in een triptrap stoel dus ruimt lekker op.

Ik weet niet wat voor geel apparaat je bedoelt van tv, ik kijk niet veel tv, overdag al helemaal niet.
Handig dat jullie ook een glazenwasser hebben, ik vind het ideaal.

Wij hebben ook 4 dagen met z'n allen vrij gehad, heerlijk even hè.
Volgende week ook nog een lang weekend en daarna ga ik weer halve dagen proberen te werken.

Silke is zindelijk, ben er zo blij mee.
Vorig weekend was ik het ineens helemaal zat, de ene dag plaste ze vaak op de wc en de andere weer niet.
Vanaf zondag onderbroekjes aan en alleen die dag een paar keer in d'r broek geplast, tot woensdag 1x op een dag een ongelukje en daarna helemaal niet meer.
Ze komt het keurig zeggen als ze moet plassen.
Vanmorgen ook een keer gepoept op de wc, nu gaan we dat aan pakken.

Fijne dag nog!

Liefs,
Pinkie
ineke20
BerichtGeplaatst: 20-05-2012 14:29 Reageer met quote

Hoi, wat goed van Silke, gefeliciteerd! Ja zo hebben wij het ook gedaan, gewoon geen luiers meer om, alleen nog 's nachts. Ze heeft 's ochtends ook nog altijd natte luiers. Voor haar middagslaapje laat ik haar eerst plassen en dan wel zonder luier en dat gaat vaak goed maar ook niet altijd. Als ik het verkoop de spullen dan is mijn hoop zeker weg voor een 3e. Gezien mijn leeftijd kan ik ook dan niet te lang meer wachten dus we weten het wel op korte termijn. Wij schelen namelijk bijna 10 jaar.

Zo na volgende week weer halve dagen dan toch hoop ik geen nachten nog. Rust is de beste genezing vaak en denk zeker in jouw situatie.

Volgend weekend gaat Jayden een lang weekend naar oma zodat wij rustig kunnen voorbereiden en pakken. Ook nog even met 3en naar mijn zus voor onze haren. Zij is kapster, wel erg makkelijk! Kan Caitlin ook nog even ravotten in het zand bij Bloemendaal. Vindt ze helemaal geweldig en volgens mij wordt het geweldig weer dus kom maar op met Pinksteren!!

Zo even rust beide op bed, heerlijk!

Liefs, Ineke20
ineke20
BerichtGeplaatst: 28-06-2012 17:25 Reageer met quote

Hoi Pinkie, hoe is het? Reageer ook nog op je mailtje hoor maar loop toch ook even over.

Jayden heeft zijn eerste tandjes gekregen maar niet onder maar boven. Heeft heeft nu 2 voortandjes maar volgens mij komen er meer aan en gaat het nu even heeeel snel.
Gister mochten mijn kids opnieuw op de foto op het KDO want ze hadden de fotograaf maandag eigenlijk al gehad. Baalde zo toen ik ze maandag bracht en het te horen kreeg want omdat ik het niet wist hadden ze errrggggggggg gemakkelijke kleren aan ivm met het terugkomen van v....tie. Caitlin had zelfs een beetje hoogwater maar vind die broek nog zo leuk. Etc. vond dat ze er niet leuk uitzagen en de leidster ging kijken wat ze voor mij kon doen en het is gelukt!! Is dit niet super van ze??

Werken valt zeker nog steeds zwaar? Moet je ook weer aan wennen he. Zometeen ook nog de schoolvakantie voor de boeg. Hoe gaat dat dan met de oudste van je?
Liefs, Ineke20
ineke20
BerichtGeplaatst: 20-08-2012 15:49 Reageer met quote

Hoi Pinkie, Embarassed Embarassed jeetje dat ik de verjaardag van Meike ben vergeten. Sorry, dit is echt niets voor mij. Hoe is jullie vakantie geweest???
Het is geen excuus dat ik het vergeten ben maar was weer eens even met mezelf bezig. Na de 6e borstontsteking, gordelroos en insult was ik echt klaar met die bv. Ben ik al langer maar wist niet meer hoe ik er van af kon komen. Toen de ha op huisbezoek kwam maar weer eens gemeld. Ze wist misschien iets wat kon helpen. Dostinex/cabergoline is eigenlijk een middel wat meer wordt gebruikt bij vrouwen die geen of niet mogen bv geven dus meteen aan de flesvoeding gaan maar dit zou helpen. Nou werken deed het wel maar niet zoals ik wilde. De bijwerkingen kwamen in alle hevigheid maar ipv minder te produceren kreeg ik meer tot gelijk. Ik weer naar ha, nog een keer de kuur mocht. Nou heeft het idd gewerkt. Kolfde gisteren ineens nog maar 40 mm maar heb nu ineens weer stuwing Confused Rolling Eyes Embarassed . Heb gelukkig preventief een anti-biotica kuur mee gekregen. Niemand had nog tips hier helaas!
Over dat andere thanks, dat ik met mijn vragen bij je terecht kan als ik ze heb. Het gesprek is weer even in de koelkast omdat we het eerst moeten hebben over een evt 3e, ook gezien mijn leeftijd.
Nog leuke dingen gedaan van het weekend met het mooie weer? Wij hebben het rustig aan gedaan. Voorkant in de bankerei olie gedaan. Kids in zwembadje in de tuin.
Hoe was overigens de eerste verjaardag van Meike?
Liefs, Ineke20
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 20-08-2012 21:53 Reageer met quote

Hallo Ineke, af en toe lees ik hier even mee als ik zie dat het bij de actieve topics staat. Ik ben ook een augustus mama namelijk (30 augustus wordt mijn kleine meid alweer 1)
Nu zag ik ook het topic staan wat je hebt geopend, maar dacht dat het was bedoeld van een mama die geen bv wilde geven... Vandaar dat ik daar niet heb gelezen...

Ik heb 10 maanden bv gegeven en ben van de een op de andere dag gestopt, Ik heb 1 week last gehad, als de stuwing mij echt te erg werd, dan kolfde ik even 10 a 20 ml af, zodat de druk er af was, verder ook niet, soms kolfde ik dan pas na 1,5 a 2 dagen heel iets... Ik heb wel pijn gehad, maar zo ineens na een week was het voorbij, heb nog wel even zoogcompressen gebruikt voor het geval dat, maar niks meer gelekt... Ik lees ook dat je bv ontstekingsgevoelig bent, ik heb dat nooit gehad, ook niet onze zoon, dus weet niet of deze manier voor jou een goede manier is... Ze zeggen ook nog wel eens dat je de bandjes van je bh erg hoog moet zetten, zodat je borsten dus hoger op komen... Ik hoop dat je er wat aan hebt, want de medicijnen ken ik niet...

Succes met stoppen in ieder geval !

Zijn jullie kindjes allebei al een jaar ?

(Ik zou een september mama worden was de bedoeling, maar onze dochter is eerder gehaald omdat ze zwaar dreigde te worden...)

Liefs Marieke
ineke20
BerichtGeplaatst: 21-08-2012 11:23 Reageer met quote

Hoi Marieke, leuk dat je hier ook af en toe mee leest en ook schrijft. Je hebt dus eerst een zoon gekregen en laatst een meisje?! Hoe oud is je zoon? Er zit dus 4 dagen tussen onze kids.
Heb bij beide een overproductie gehad maar met Caitlin (de1e) helemaal geen borstontstekingen gehad. Bij Jayden (beide verplicht in ziekenhuis bevallen) moest ik afgekolfde melk brengen en van het personeel moest ik toen meteen al met een lactatiedeskundige gaan praten omdat ze het absurd veel vonden wat ik kolfde. Vond ik onzin maar moest toch 3 dgn in ziekenhuis blijven dus oké. Was een betweter, had het idee dat ik alles al wist want had al een kindje bv gegeven. Kolfde na een kleine 2 wk al een half liter per kolfbeurt. Van mijn kraamverzorgster mocht ik alleen de druk eraf halen want was bang dat ik nog meer ging aanmaken. Nou de 3e dag (toen ik thuis was) had ik al mijn 1e borstontsteking. Ene moment voel je je niet lekker en heb je nog verhoging en nog geen uur later heb je 40 graden koorts. Heb me zelden zo beroerd gevoelt. Crying or Very sad
Heb met Caitlin er ook erg lang over gedaan om te stoppen maar het ging goed. Zou dit keer begeleiding, niet dus. Van saliethee tm geen muisjes meer eten etc. Moet wel zeggen een borstontsteking zorgde voor een hele goede en snelle vermindering. Kolfde alleen maar bij Jayden (voornamelijk). Eerst 8 x per dag en was tot 2 x per dag gekomen maar toen ik een keer moe was dacht ik ook even iets korter te kolven en het was de volgende dag meteen weer raak. Heb gisteren weer de apotheek gebelt en moest toch even kolven. Was het een hele voeding dan weer contact opnemen met de ha maar dat was het gelukkig niet. Nu als ik stuwing heb idd even de stuwing wegkolven en verder niet. Dit kan nog wel 2 wk duren. Ze denken dat de medicijnen zorgen dat mijn lichaam harder gaat werken omdat het de natuur is om bv te geven. Veel vrouwen zouden dit willen haha Very Happy maar dit is ook niet alles. Als wij nog voor een 3e gaan weet ik heeeeel zeker dat ik genoeg bv heb als ik dat dan ga en MAG geven (van mijn vent), al wordt het een drieling. Na mate je ouder wordt heb je toch meer kans op een meerling en ik ben ook een meerling (2-eiig, dus slaat geen generatie over).
Liefs, ineke20
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 21-08-2012 23:22 Reageer met quote

Hallo Ineke, Zo je hebt dus echt wel een super productie !
Maar kan idd ook lastig zijn als je dus wilt stoppen, pff een halve liter zeg, Ik mocht al blij zijn als ik de 200 ml (een hele voeding) haalde, soms bleef ik net op de 180 a 190 steken. Maar ach, mijn meisje groeide er als kool op, en onze zoon eerder ook trouwens.

Denk je dat je man bij een evt 3e (en 4e en 5e, hihi) niet zou willen dat je bv gaat geven ? Gezien de hoeveelheid kun je makkelijk al die mondjes vullen, maar als je dan ook nog weer eens meer gaat produceren door de vele vraag, nou pfff. dan wil ik niet weten hoe groot jouw borsten wel niet moeten zijn... haha... Is het trouwens ook niet zo dat alcohol de productie tegen gaat werken ? Niet dat je je nou moet gaan bezatten hoor, hihi. Maar staat me iets van bij.

Ik kan me er gelukkig niets bij voorstellen, bij borstontsteking, maar van de verhalen die ik her en der gehoord heb is het alles behalve prettig... En jij hebt het dus meerdere malen gehad...

Jayden is 26 augustus jarig ? Was jij het nou die aan de snelweg is bevallen dan ? Of was dat Pinkie... Dacht tenminste ergens eens wat te hebben gelezen daar over...

Hoe oud is Caitlin nu ?
Onze zoon, Brent, is nu 2 jaar en bijna 9 maanden (Hij is van 29-11-2009)
Onze dochter, Thirza, is dus 30 augustus jarig.

Bij ons gaat er geen derde meer komen, mijn man is er klaar mee... Van mij mocht er best nog een 3e bij komen, maar het is ook wel goed zo hoor... Maar ik mis het zwanger zijn wel, het getrappel, de dikke bolle buik, de echo's en het horen van het kloppende hartje... Nouja alles eigenlijk...

Liefs Marieke
Pinkiedinkie2
BerichtGeplaatst: 22-08-2012 21:46 Reageer met quote

Hoi Ineke,

Hoe gaat het nu?

Maakt niets uit dat je de verjaardag van Meike vergeten bent hoor!
Alweer 1 jaar, wat gaat dat snel he!
Ze loopt nu langs de bank en klimt overal op, niets is veilig meer.
En 4 tandjes in 3 weken erbij, gelukkig geen last ervan gehad, alleen hele dunne poep.
Jayden ook bijna jarig!

Ik had al even op je berichtje gereageerd over de dostinex.
Die heb ik dus ook gehad, maar alleen met een lactatiekundige mocht ik het nemen, omdat ook mijn verhaal toen zeer complex was ivm het 36 uur niet kolven en ik klapte toen uit elkaar en viel ervan flauw.
Waarom heb jij eigenlijk geen lactatiekundige erbij, dat snap ik niet? Want dat is de enige die er echt verstand van heeft.
Een huisarts weet er bar weinig van en de apotheek ook echt niet.
De huisarts wilde mij namelijk syntocinonspray geven ipv dostinex, het was dat ik zelf wist wat ik moest hebben vanwege m'n werk.

Ik zou bij een 3e geen bv meer gaan geven als ik jou was, sorry dat ik het zeg. Je hebt er zoveel ellende van gehad en je roept het dan alleen maar over jezelf af.
Het moet toch wel leuk blijven?

Gister weer met werken begonnen na de vakantie.
De aankomende weken moet ik weer veel werken, ook veel nachten en meteen de dag erna weer dagdiensten, dus nog even afzien.
Het is in de zomer altijd erg druk.

Hoi Marieke,

Leuk dat je even hier langs komt.
Thirza dus ook bijna 1 jaar.

Voor jullie geen derde meer, als je jezelf er bij kan neerleggen dan is het ook goed he.
Wij hebben er wel drie, maar nu is het ook klaar, druk genoeg, haha.

Liefs,
Pinkie
ineke20
BerichtGeplaatst: 24-08-2012 14:32 Reageer met quote

Hoi Pinkie, heb dezelfde adviezen als jij gekregen. Alleen dag 1 moest ik nog wel 's avonds kolven, daarna niet meer tot ontploffen maar was wel bang ivm ontstekingen. Gaat blijkbaar snel bij mij. Bovendien stond er eindelijk eens een fantastisch weekend voor de boeg. Heb met heel veel lactatiedeskundigen gesprekken gehad. 1 goede (zij komt ook 1 keer per maand in het mamacafe) en bij mijn laatste ontsteking wilde ik dus weer een gesprek met haar en zij was net op vakantie. Is er volgende week weer. Nou wilde daar niet op wachten en mijn huisarts kent mijn situatie vandaar dat ik het maar weer eens meldde. Neem het haar wel lichtelijk kwalijk dat ze er zelf niet eerder mee is gekomen. Wist niet eens van het bestaan. Moet eerst nog een derde krijgen voordat ik over bv kan gaan nadenken. Denk echt niet dat mijn vent nog wil. Bv wil ik geven ivm de vele allergieën in de familie en als ik zie hoe mijn neefje eruit ziet dan voel ik me haast verplicht om het te doen (zo zielig). Ben dan nu wel gerust gesteld dat er wel een middel is als het zelf niet meer lukt. Het ging zo goed het afbouwen. Leuk is bv voor mij tot nu nog niet geweest, dat had ik gehoopt bij Jayden maar dat werd ook alleen kolven. Bij mijn dochter idem dito maar dan vanaf 2 mnd ongeveer. Vind het wel iets heel moois. Als er een wonder mag geschieden en wij krijgen een 3e dan zal ik er zeker heel goed over nadenken.

Marieke, ik ben dat idd van die snelweg helaas en alcohol heb ik ook wel iets over gehoord (weet niet of het idd werkt) maar ivm mijn chronische ziekte mag ik helemaal geen alcohol. Mijn borsten waren idd echt heel groot. Ik kan je een foto mailen, heb gewoon een t-shirt aan hoor maar je ziet het heel goed. Heb pinkie ook gemaild wat er van over is gebleven en dat is niet iets om trots op te zijn. Zet het alleen niet hier dus dan kun je mij mailen want die is bekend.

Nog even hopen dat idd zondag de verjaardag doorgaat want heb hier 3 personen met buikgriep ondertussen en mijn vent wil dus annuleren.

Pinkie, sterkte aankomende week met werken!! Wink

Liefs, ineke20
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 24-08-2012 19:24 Reageer met quote

Pinkie, 3 lijkt me idd wel een stuk drukker dan 2, maar goed dat zal een kwestie van wennen zijn lijkt me... Maar goed ik vind het ook prima zo hoor, haha...

Ineke, ben eerlijk gezegd wel benieuwd, mijn mail adres staat ook wel gewoon bij mijn profiel. Ik hoorde vandaag ook nog dat weinig drinken ook de productie afremt, en iets van Yoghurt met iets er door heen op je borsten smeren, maar degene die dat zei wist niet meer wat ze door de yoghurt deden... Misschien iets om even op te googelen ??? Ijs pack er op leggen was ook nog iets wat ik hoorde... Tsja dan valt de alcohol dus af, haha... Moet eerlijk zeggen dat ik sinds ik weer alcohol drink en Thirza dus ook niet meer van mij drinkt, ik toch wel weer wat aankom in gewicht, dus ben weer flink aan het water, haha...

Vinden jullie het niet vervelend dat ik hier kom buurten ? Eerlijk zeggen hoor !

Liefs Marieke
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 26-08-2012 6:37 Reageer met quote

Ineke gefeliciteerd met de verjaardag van Jayden !
Hoop dat iedereen weer opgeknapt is en jullie het lekker kunnen vieren !!!

Pinkie, ik las net een stukje van de eerste pagina, en zag daar de namen van je kids voorbij komen, kom je toevallig uit Friesland ? Vind de namen namelijk vrij Fries klinken, haha...

Nou zal me eens verder klaar maken voor mijn werk, grrr... (het bed lag nog zo lekker !!!)
ineke20
BerichtGeplaatst: 30-08-2012 9:36 Reageer met quote

Marieke, gefeliciteerd met je dochter Very Happy Thirza. Heel fijne dag gewenst.

Ben blij dat alles weer voorbij is. Zaterdag hebben we hier een buurtbbq, Ben al lang blij dat de weersvoorspellingen droog weer aangeven. Is het zaterdag ook niet burendag?

Jayden is een vrolijk mannetje maar heeft al bijna 2 weken geen melk gedronken en drinkt gemiddeld tussen de 300 a 400 ml VOCHT per dag. Dit is incl. fruithap en groenten.
Het CB zou me bellen maar is niet gebeurt. Maak mij hier wel zorgen over op de lange termijn. Iemand tips? Bied al zoveel mogelijk en vaak VOCHT aan als water en diksap. Ook verschillende merken. De kinderarts zei als ze echt dorst hebben drinken ze wel. Zij komt sporadisch kindjes tegen op de poli die zijn uitgedroogt.

Gelukkig dat Meike er zo weinig last van al die tandjes heeft. Jayden heeft volgens mij wel last er van, geef hem dan dentinox op een wattenstaafje en kauwt het op de goede plek. Ideaal. Jouw meid maakt grote stappen vooruit. Tandjes, staan, lopen en praten, wauw!!!!

Liefs,
Ineke20
ineke20
BerichtGeplaatst: 30-08-2012 11:01 Reageer met quote

Marieke, heb je eigenlijk mijn mailtje met foto's ontvangen? Rolling Eyes
Pinkiedinkie2
BerichtGeplaatst: 08-10-2012 14:02 Reageer met quote

Hoi Ineke,

Hoe gaat het met je?
Jeetje ik ben zo druk dat ik amper tijd heb om bijv. hier te komen.
Het is best wel pittig nu Meike ook overal op klimt en zo, ik heb ogen te kort nu met drie kids.

Hoe gaat het met jou?
Helemaal van de borstvoeding af?

Liefs,
Pinkie
ineke20
BerichtGeplaatst: 08-10-2012 14:32 Reageer met quote

Hoi Pinkie, geloof je meteen dat je ogen te kort komt en zeker met drie kids!! Die van mij vind de trap namelijk ook helemaal geweldig. Hij is ook zo snel. Tenminste 1 iemand die echt soepel is hier in huis haha. Caitlin is echt een molenpaard hoe zij zich voort beweegt, net haar vader. Jayden kan enigzins los lopen maar vind het nog eng dus met de rolator en anders kruipen want dat gaat sneller. Zijn zus roept hem ook steeds, kom Jayden kom!!! Gaan echt leuk met elkaar om.

Hopelijk heb je het dan prettig druk, vooral druk met leuke dingen en bezigheden.

Ben na die vervelende kuur (was het augustus of juli) al helemaal af van de borstvoeding gelukkig. Nog kort soms 1 keer p/dg de druk weg gekolt. Menstrueer alleen niet. Had nog een nieuw onderwerp geopend maar weinig reactie helaas.
Mijn fysieke toestand is even wat minder, gebroken teen en vorige week hechtingen uit mijn voorhoofd gehaald maar heb mijzelf weer eens na lange tijd verwend met nieuwe kleren en schoenen.

Was al bang dat ik iets verkeerd had gezegd maar ben blij dat het dat niet is maar de drukte dat je niet meer reageerde, anders moet het gewoon zeggen hoor!

Ga jij/jullie nog wat in de herfstvakantie doen? Wij niet want wij kennen die nog niet met onze jonge kids gelukkig.

Mss een tip voor mijn dochter haar luierbroekje? Zij heeft s nachts nog van die luierbroekjes aan van een bepaald merk (niet de duurste hoor) maar dacht van een nog goedkoper merk te nemen maar ze vindt het plaatje niet leuk/eng. Ze wil alleen haar vertrouwde merk! Mijn vent zegt we kopen wel weer die andere en bewaren deze wel voor Jayden maar dit is toch eigenlijk te absurd voor woorden. Als het lukt om die andere aan te krijgen en ze komt er achter trekt ze hem meteen uit!!

Hoe is het verder met jouw?

Gr. Ineke20
Pinkiedinkie2
BerichtGeplaatst: 06-11-2012 16:24 Reageer met quote

Hoi Ineke,

Ik had helemaal niet gezien dat je meteen al gereageerd had, dus weer laat!

Fijn dat je van de bv af bent, inmiddels al ongesteld geworden?

Loopt Jayden inmiddels?
Meike loopt ook.

Was je gevallen dat je een gebroken teen en wond op je voorhoofd had?
Hoe gaat het verder?

Hier goed.
Vannacht de nachtdienst weer in, drie nachten.

Wat een toestand met de luierbroekjes!
Welk merk hebben jullie?
Wij de c1000, omdat die open kunnen met klittenband.
Die anderen scheuren wel eens open en dan zijn ze kapot.

We hadden niets gedaan in de herfstvakantie, ik had geen vrij.
Jisse had drie keer gelogeerd.
Over een maand wordt hij 7, ook Sinterklaas weer, weer effe druk dan dus.

Waarom maak je geen Facebook aan?

Liefs,
Pinkie
ineke20
BerichtGeplaatst: 07-11-2012 10:20 Reageer met quote

Hoi Pinkie,

Reageer altijd vrij snel als het kan anders ben ik steeds druk in mijn hoofd van alle things to do dingetjes en dat is weer slecht voor mijn ziekte.

Heb een facebook account, zal anders jouw wel uitnodigen. Ben niet super actief ook al wil ik dat wel maar ben nog niet zo handig. Komt tijd komt raad he.

Jayden loopt wel maar is nog erg bang dus 9 van 10 keer niet los. Als het dan los is dan 2 tot 3 stappen en dan gaat hij weer zitten. Sad Hij babbelt zoveel, echt heel leuk. De babbelkont/babbelkous wordt hij op de creche genoemd. Zo snel als hij is zo langzaam was zijn zus. Hij zingt ook al aardig het liedje "de helicopter" . Bij Caitlin was ik al blij als ze een paar woordjes zei maar hij maakt al kleine zinnetjes van 3 woorden, bovendien de woorden hebbeb ook meerdere klemtonen/lettergrepen. Op het CB hadden ze dit nog niet eerder meegemaakt. Nou dan groei je wel als moeder de hoogte in van trots. Nou was ik dat zo ie zo wel. Verder heb ik morgen met het CB weer een afspraak voor de slechte slaapgewoonten van Jayden om te kijken of zij nog tips hebben. Volgende week donderdag ook met de kinderarts o.a hiervoor maar natuurlijk ook voor zijn reflux. Deze slechte slaapgewoonten zorgen weer dat het slecht gaat met mijn ziekte, het is oa een oorzaak dat het nu zo instabiel is. Afgelopen week belandde ik er weer door in het ziekenhuis, weer een wond. Gelukkig zijn mijn kids door onbekende opgevangen want het gebeurde op straat. Ga nu ook acute hulp voor Caitlin krijgen want zij gaat problematisch gedrag vertonen. Dit ga ik natuurlijk ook in de toekomst met Jayden krijgen en wil niet dat zij een trauma krijgen door mijn ziekte. Menstrueer weer maar zelfs dat heeft voor grote problemen gezorgt voor Caitlin. Wil je dit wel uitleggen als dit wil maar dan mail ik je liever! Zeg het maar??!

Zoals je ik wel eerder heb vertelt is Caitlin een beetje houterig. Wij vinden dat ze zich als een molenpaard beweegt. Ze heeft ook X-benen maar dat mag nog met haar leeftijd maar als dat nog lang blijft moest dat gecorrigeerd worden met steunzolen zei de kinderfysio ongeveer 3/4 jaar geleden. Ga af en toe naar het mama-cafe en daar zijn af en toe lezingen. Zo ook van een osteopaat. Heb het "kleine probleem" uitgelegt en zij komt volgende week ook een huisbezoek brengen om haar eens te inspecteren. Ze vond het interessant klinken dus wilde nog wel komen want ze is eigenlijk met zwangerschapsverlof. Wilde geen collega ( is mijn probleem van wantrouwen). Vertrouw niet snel iemand. Als er iets is kan ze Caitlin niet behandelen maar zo importent is het probleem ook niet maar wie weet zijn wij gewoon overbezorgde ouders en dan kunnen we dit weer naast ons neerleggen. Hoor namelijk dat veel ouders profijt hebben van een osteopaat. Kort om hier weer een drukke periode van artsen en hulpverleners.

Gisteren is Jayden voor het eerst geknipt , zo leuk ook al zie je het bijna niet.
Very Happy Very Happy .

Slaap ze nu!! Ben ook heel erg benieuwd naar een update van jouw gezinnetje, oh ja wij hebben kruid**t van luierbroekjes en gaat prima aan en uit. Geen problemen. Heb overigens het idee dat als ze 's ochtends wakker wordt dat ze dan van luiheid in haar luierbroekje plast ( mss ook door mijn incident met menstrueren??) want wil 's ochtends nooit plassen en doet meteen haar luier uit en als ze wil plassen alleen beneden.

Werkse vanacht, bewonder het! Zou het niet kunnen fysiek gezien.

Tot horens
Liefs,
Ineke20
Pinkiedinkie2
BerichtGeplaatst: 07-11-2012 21:35 Reageer met quote

Hoi Ineke,

Ik krijg nooit mailtjes van reacties omdat ik dat jaren terug bij drukke forums niet fijn vond.
Vandaar dat ik dan denk dat de laatste reactie van mij is als je net na mij dezelfde dag gereageerd hebt.

Leuk dat Jayden zo goed praat.
Hier gaat dat ook goed. Ze zegt nu ook de naam van de gastouder.
Ze liep in een week denk ik los.
Vorige week stevigere schoentjes gekocht en ze loopt meteen een stuk beter.

Je mag me gerust mailen zonder te vragen hoor!
Vervelend dat het minder met je gaat!

Dacht dat je nog geen fb had, leuk dat je me hebt toegevoegd.

Wie weet helpt de osteopaat!
Ben er met Silke toen ze zo onrustig was met de reflux eens geweest.
Daarna werd ze opgenomen en daarna niet meer geweest.
Je hoort idd vaak goede dingen erover.
Jisse heeft ook steunzolen voor z'n doorgezakte voeten.
Toen hij ze kreeg was hij de jongste persoon met zooltjes voor de podotherapeut.
We gaan elk half jaar voor controle.

Leuk dat Jayden geknipt is!
Vond hij het niet erg?
Meike is nu drie keer geknipt, ze heeft zoveel haar met krullen.

Ik heb slecht geslapen, was om 14 uur wakker door buitenspelende buurjongens.

Hier gaat het goed met de kids.
Jisse gaat super op school, hij hoeft als enige van de klas niet mee te doen met de rest van de klas met lezen en heeft een moeilijker boekje met eigen opdrachten.
Benieuwd of hij dit jaar nog in Sinterklaas zal geloven.
8 dec wordt hij alweer 7 jaar.
Silke is lekker eigenwijs, kan zich prima vermaken.
Alleen sinds ze van haar speen af is met slapen slaapt ze erg onrustig en gaat ze de laatste dagen haar bed ineens uit om te spelen.
Ze heeft elke keer weer nieuwe ideeën.
Meike wordt ook steeds wijzer, ze vindt Bumba het einde en kan echt al geïnteresseerd daarnaar kijken.
Ze heeft nu 8 tanden, twee kiezen en twee kiezen die bijna doorkomen.
Vorige week is ze door een Vlaamse reus in haar vinger gebeten bij de kinderboerderij.
Een week antibiotica gehad en het is nu nog ontstoken, lelijke open wondjes.
Probeer nu soda maar dat is geen succes.
Ben wel blij dat haar vinger er nog aan zit, beest heeft echt hard doorgebeten op vier plaatsen.

Nog twee nachten te gaan, ben altijd weer blij als het voorbij is.

Liefs,
Pinkie
Index > Zwangerschaps Geklets > Augustus 2011 mama's
Pagina 38 van 38  

Vorige  1, 2, 3 ... 36, 37, 38

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring