Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Nachtmerrie's, gevoel van kortsluiting in hoofd
Auteur Onderwerp: Nachtmerrie's, gevoel van kortsluiting in hoofd
?nder
BerichtGeplaatst: 19-11-2010 2:07 Reageer met quote

Beste,

Ik heb last van nachtmerry's, ik word wakker in mijn bed en kan me niet bewegen, als ik mijn ogen open zie ik meestal een mannetje raar naar mij staren, het begint meestal met een normale droom, todat ik in mijn droom realizeer dat het een droom is, dan begint t elende, ik slaap op mijn buik, op dat moment voel in een grote druk in mijn onderrug, dat doet echt pijn, meestal heb ik ook blauwe plekken op mijn lichaam als ik mij zelf met wilskracht worstel om toch te bewegen. (meestal lukt dit ook op pure wilskracht toch bewegen) maar dan blijft het bewegen meestal bij een vuist die ik in de gezicht van het raar kijkend mannetje gooi, die dan dwars door zijn hoofd heen gaat, waarna hij langzaam verdwijnd.

In het begin was het heel erg beangstigend, maar nu is het alleen maar irritant, ik kan niet meer slapen ik mis mijn school, mijn cijfers gaan achteruit omdat ik niet kan leren, het domineert mijn leven, ik kan niks meer en begin me ook nutteloos te voelen.

Graag zou ik hup willen

Sad Sad


Alvas bedankt,
groetjes
trudy
BerichtGeplaatst: 19-11-2010 22:45 Reageer met quote

Als ik te lang op mijn buik lig krijg ik ook gigs rugklachten maar hoe jij dan aan blauwe plekken komt??
Maak een afspraak bij de ha en bespreek je nachtmerrie wellicht kan hij je verwijzen naar een psycholoog ik denk dat je daar wellcht hulp kunt krijgen.
?nder
BerichtGeplaatst: 20-11-2010 4:52 Reageer met quote

Als ik op mijn buik slaap, dan komt er een druk op mijn borst waarbij ik soms denk dat ik ga overlijden door verstikking, ook zit er dan een mannetje op mijn borst, hallucinatie dus. ik ben emotioneel in orde.
Index > Neurologie > Nachtmerrie's, gevoel van kortsluiting in hoofd
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring