Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > anaal
Auteur Onderwerp: anaal
Lies14
BerichtGeplaatst: 12-11-2010 0:19 Reageer met quote

hoi,

onlangs zei mijn vriend me dat hij eens anaal wou gaan wat ik helemaal niet zie zitten omdat ik denk dat dit enorm veel pijn doen..

hij wil dit heel graag en ik wil hem alles geven maar ik durf gewoon niet..

hebben jullie dit misschien al gedaan en kunnen jullie misschien zeggen of dit pijnlijk of weet ik wat is? misschien tips?
ineke20
BerichtGeplaatst: 12-11-2010 13:46 Reageer met quote

Ten eerste, iets wat je niet wil moet je zeker niet doen. Voel je niet verplicht.

Het kan fijn zijn. Als je het probeert probeer zoveel mogelijk te ontspannen en gebruik een hoop glijmiddel. Je hebt ook nog sprayen die de sluitspier ontspannen. Die helpen ook zeker.

Doe het heel rustig aan, begin eerst bijvoorbeeld met een vinger om aan het aparte gevoel te wennen. Als het de eerste keer niet fijn is dat wil dan niet zeggen dat je het nooit fijn gaat vinden hoor. Bereid je goed voor met goed glijmiddel en de spray zou ik zeggen. Als het pijn doet stoppen en het later nog een keer proberen.

Heb je hier wat aan?
Succes
herman 50
BerichtGeplaatst: 11-03-2011 15:42 Reageer met quote

anale seks is heerlijk,vroeger heb ik mijn eerste ervaring in gehad,dat was een pijnlijke ervaring, toen had ik het jaren niet meer gedaan,toen kwam toch de behoefte om het weer te proberen,ik vond toen iemand in mijn omgeving,die wel anale seks wou,eerst vingeren met veel glij middel,van een vinger naar drie vingers in mijn aars toen proberen zijn penis erin te drukken,dat was weer heel pijnlijk,na de tweede poging ging zijn eikel door mijn sluitspier heen,dat deed heel even zeer,toen wou hij zijn penis verder naar binnen ,duwen , dat ging de eerste instantie niet,het was net alsof hij niet verder wou,na voorzichtig door drukken schoot zijn penis plotseling in zijn volle lengte naar binnen,hij hield zijn penis zo een poosje stil,het deed geen pijn,maar was een raar gevoel zo n grote penis in mijn endeldarm, hij was nogal groot geschapen,ik had net een gevoel of ik moest poepen,daarna begon hij langzaam te stoten,heel rustig,me vriend is homo ,dus heeft ervaring hoe hij het moet aanpakken,bij beginnelingen zoals ik,door het stoten voelden ik plotseling een intens genot opkomen,min penis kwam in erectie, niet zo n beetje ook,hij begon harder te stoten,ik kreeg na een kwartiertje neuken een enorm lekker gevoel in mijn prostaat,ik kam klaar zonder te mastruberen,een hele aangename verrassing ,dat heb ik nog nooit meegemaakt,zo n intens orgasme,ik ben geen homo maar anale seks bedrijven is de lekkerste vorm van seks die er is,zijn er meer mannen die door anaal gepenetreerd worden klaar kunnen komen,ik ben toch niet de enige met zo n ervaring,het was niet eenmalig ,de vele keren daarna gebeurde het ook, sommigen zeggen dat het uniek is.
markbreilaar
BerichtGeplaatst: 09-05-2011 1:33 Reageer met quote

hallo mijn vriendin en ik zitten er ook over te denken maar zijn er allebei bang voor ik dat ik haar pijn doe en zijn dat haar sluitspier niet meer zal werken al het fout gaat we hebben nu drie maanden(ik hoor jullie nu al zeggen das een beetje vroeg ja dat weet ik) ik hoop snel iets te horen plz
chantalamandaadriana
BerichtGeplaatst: 09-05-2011 13:53 Reageer met quote

in het begin doet het wel pynn ,
maar als hij eenmaal bezig is , is het alleen maar lekker en ben je het gewendd. =]
SophieLaren
BerichtGeplaatst: 09-05-2011 20:07 Reageer met quote

Hoihoi,

Je moet niks doen wat je niet wilt en als hij dat niet accepteerd is het niet zo goed. Maar je kunt er proberen met hem over praten.
Ik heb ook 1,5 jaar een relatie gehad en regelmatig anaal gedaan en ik vond het in het begin ook pijnlijk gelukkig is hij gestopt toen en hebben we het daarna nog paar keer gedaan. Dat ging beter. Maar ik was 14 en wist eigenlijk niet echt wat het voorstelde. Maar ik heb ook wat blaasontstekingen gehad omdat er wel veel bacterien bij vrij komen dus ik zou niet anaal en neuken doorelkaar heen doen dus.
Je moet idd zoals ze hier onder zetten eerst wat met een vinger proberen. En probeer voordat hij met zn penis erin gaat. Eerst met zn stijve penis er langs heen te vegen en doe dat zelf dan kun jij beslissen wat je wil.. en dan komt de rest vanzelf Smile

succes ermee!
MissElva
BerichtGeplaatst: 18-05-2011 15:14 Reageer met quote

Ik zie dat dit topic alweer wat ouder is. Maar het is voor de mensen die dit nog lezen misschien we handig om te weten.

Allereerst inderdaad niets doen wat je niet wilt, voel je niet onzeker of onaantrekkelijk omdat je iets niet wilt doen. Daar moet je partner genoegen mee nemen. Als die dat niet doet dan is hij/zij het niet waard.

Wat "de daad" betreft. Begin inderdaad rustig en voorzichtig. Het helpt ook als je eerst al opgewonden bent op de gewone manier. Glijmiddel of iets in die trant is ook erg belangrijk. Om eerst met een vinger te beginnen is ook een goed idee. Als je eenmaal zo ver bent is het prettig om gestimuleerd te worden bij je clitoris. Hierdoor ontspan je. Als je zenuwachtig bent en je dus aanspant word het moeilijk om naar binnen te gaan. Het eerste stuk is altijd het lastigste, dit kan soms pijn doen maar dat hoeft niet. Als je helemaal ontspannen bent en genoeg glijmiddel hebt moet het geen of nauwelijks pijn doen. Als het eenmaal binnen is en je er klaar voor bent kun je rustig beginnen en dan ervaar je zelf het gevoel en of je dat fijn vind of niet.

Anaal hoef je niet perse doggystyle te doen overigens. Je kunt zelf ook bovenop, al adviseer ik dit alleen aan gevorderden, omdat je met je gewicht te maken hebt. Mijn 1ste fijne keer was op mijn rug, ik lag op een verhoging zodat mijn partner er makkelijk bij kon. Zo kun je elkaar ook aankijken en zien of het bij beide goed gaat, op die manier kun je ook makkelijk de clitoris stimuleren. Deze houding adviseer ik echt voor beginners. Mijn 1ste keer was doggystyle en dit deed zeer, overigens was ik ook gespannen toen en wilde ik nooit meer anale sex.

Als laats nog 1 belangerijk punt. GA NOOIT TERUG! Ook niet als je een condoom om had. De bacterien van de anus breng je dan naar/in de vagina. Hierdoor kun je een schimmelinfectie oplopen zowel de man als de vrouw (hoewel het bij vrouwen vaker voor komt naar mijn weten). Een schimmelinfectie is echt geen pretje.
Deze kun je herkennen aan rode en een beetje gezwollen huid, vreselijke jeuk, branderig gevoel en eventuele vreemde afscheiding. Als je dit hebt bel dan meteen de huisarts voor een tegen middel of afspraak. Dan krijg je zalf en eventueel een eitje (bolletje met zalf voor inwendig gebruik) en ben je binnen 3 dagen van de vreselijke jeuk af, wel door blijven gebruiken zoals de bijschrijving verteld, anders komt het terug.

Ik hoop dat ik jullie zo genoeg geïnformeerd heb. Als je vragen hebt stel ze gerust.
Typfaut
BerichtGeplaatst: 19-06-2011 22:06 Reageer met quote

Inderdaad moet je nooit iets doen waar je zelf niet achter staat.

Altijd glijmiddel gebruiken, aangezien de anus niet zoals de vagina, bij opwinding vochtig en glad wordt van binnen.

Je ziet ddor de bomen het bos niet meer waarschijnlijk, maar een glijmiddel die ik je kan aanbevelen is van Anos, deze ontspant, verkoelt en is zijdezacht. Te koop bij diverse webwinkels met erotische artikelen.

http://www.online-erotiekwinkel.nl/Webwinkel-Product-5011781/Special-Anos.html

Succes en doe altijd voorzichtig!
Nautica
BerichtGeplaatst: 31-07-2011 6:41 Reageer met quote

Ja je anus is nu eenmaal niet zo flexibel als je vagina. En wees eerlijk door je vagina kan een kind passeren en door je anus alleen maar een drol. Desalniettemin is de anus ook voorzien van gevoelige zenuwen en kan anaal sex verkeer je ook plezier geven. Of dat plezier wordt hangt sterk van je partner af. Hij moet je rustig voorbereiden op wat komen gaat me veel glijmiddel. En eerlijk is eerlijk. Voor de meeste mannen is anaal sex super strak. Terwijl er maar weinig dames zijn die er een orgasme aan beleven
probly
BerichtGeplaatst: 16-08-2011 16:59 Reageer met quote

Ik wil ze niet te eten geven die hun sluitspier niet meer werkt.
Iedereen doet wat hij wil, ik ben de paus niet.Maar geef mij maar een mooie romatische liefdeservaring met een partner die blij is dat ik een vrouwtje ben,en me ook zo behandelt.
De liefde is het mooist als ze zuiver wordt bedreven.En zulke toestanden horen daar voor mij niet bij.
kevin1992
BerichtGeplaatst: 16-08-2011 23:27 Reageer met quote

Je kunt zelf eens een beetje spelen met een vinger, misschien 2. dan went het alvast wat meer en rekt wat.
Bij de seks, vooral de eerste keren, heel erg ontspannen zijn dus lekker op je gemak voelen enzo. dan kun je met veel glijmiddel eens wat proberen. heeel voorzichtig en heeel rustig erop zetten en stukje duwen dat het er een beetje inzit maar echt niet doorduwen, dan steeds seconde wachten, en weer net een paar mm verder. en zo tot het er inzit. op den duur gaat het steeds makkelijker en fijner. Als je maar heel rustig doet doet het volgens mij amper pijn. Nu heb ik het nog niet gedaan, maar van horen zeggen en zelf een beetje met de vingers spelen kan ik het wel aanbevelen.
ceylan
BerichtGeplaatst: 28-08-2011 18:12 Reageer met quote

Hallo allmaal, hoop dat jullie me kunnen helpen. Als je zo iets doet kan je dan ontmaagd worden? En kan een jongen merken dat je dat gedaan hebt? Bedankt alvast.
Nautica
BerichtGeplaatst: 31-08-2011 13:14 Reageer met quote

ceylan schreef:
Hallo allmaal, hoop dat jullie me kunnen helpen. Als je zo iets doet kan je dan ontmaagd worden? En kan een jongen merken dat je dat gedaan hebt? Bedankt alvast.


Nee dat kan niet. Niemand zal het merken als je het gedaan hebt en je anus heeft geen maagdenvlies. Als je voor het eerst in je anus wordt geneukt ben je feitelijk wel anaal ontmaagd maar dat is niet zichtbaar.
ceylan
BerichtGeplaatst: 28-09-2011 18:31 Reageer met quote

Bedankt Nautica,
ik heb nog een vraag kan je voor zoiets zwanger worden?
ceylan
BerichtGeplaatst: 28-09-2011 23:17 Reageer met quote

Nautica schreef:
ceylan schreef:
Hallo allmaal, hoop dat jullie me kunnen helpen. Als je zo iets doet kan je dan ontmaagd worden? En kan een jongen merken dat je dat gedaan hebt? Bedankt alvast.


Nee dat kan niet. Niemand zal het merken als je het gedaan hebt en je anus heeft geen maagdenvlies. Als je voor het eerst in je anus wordt geneukt ben je feitelijk wel anaal ontmaagd maar dat is niet zichtbaar.
ceylan
BerichtGeplaatst: 28-09-2011 23:25 Reageer met quote

Bedankt, maar kan van zo iets zwanger worden?
Nautica
BerichtGeplaatst: 29-09-2011 7:14 Reageer met quote

Nee, in principe kan je daar dus niet zwanger van worden. Toch is voorzichtigheid geboden. Als de man klaarkomt kan het zaad uit je anus lekken en naar de vagina stromen (afhankelijk van de houding). Je zou dus dan alsnog zwanger kunnen worden theoretisch.
Daarom is het aan te bevelen toch een condoom te gebruiken, al was het alleen maar om geen SOA op te lopen.

Let er ook op dat de man, nadat hij in je anus is geweest, niet zijn pik daarna in je vagina steekt. De bacteri├źn uit je darmen kunnen namelijk een vervelende vaginale infectie veroorzaken. Dus wil je daarna vaginaal laat hem eerst zijn pik wassen of wissel het condoom voor een nieuw exemplaar.

Ook zal je partner voorzichtig moeten beginnen als je het nog nooit gedaan hebt. De spieren in je anus moetentoch iets rekken om de dikte van de penis te kunnen hebben. Gebruik veel glijmiddel en begin eerst met 1 vinger. Als je daaraan gewend bent kun je 2 vingers proberen.
ceylan
BerichtGeplaatst: 02-10-2011 13:51 Reageer met quote

Nogmaals bedankt dat je mijn vragen beantwoord.
Het is nu 2 keer gebeurd. De 1ste keer is hij niet ver in gegaan omdat ik pijn had en de 2 x is hij wel wat verder in gegaan, alleen is hij er niet in klaar gekomen, want we hadden afgesproken als hij merk dat hij klaar komt dat hij eruit moet halen, bij de beide keren is hij er niet in klaar gekomen, dus ik hoef me niet nu niet druk te maken dat ik hierdoor zwanger kan raken want ik maak nu zo druk erover. Ik zal de volgende x condoom laten gebruiken.
Nautica
BerichtGeplaatst: 03-10-2011 0:39 Reageer met quote

Anaal sex verkeer vergt wat meer ervaring. De anus is smaller dan de vagina en de vagina is veel meer rekbaarder. Als je dus anaal sex verkeer wil moet je dat voorzichtig opbouwen. Hij kan hem er niet zomaar in 1 keer in rammen want dat doet inderdaad zeer.
Gebruik altijd glijmiddel en smeer dat op zijn pik en doe ook wat met je vinger in de anus. Dan gaat het makkelijker.
Ook als hij een condoom aan heeft is het aan te bevelen om toch extra glijmiddel te gebruiken omdat het glijmiddel wat op condooms wordt gebruikt meer geschikt is voor vaginale sex.
Je kunt een speciaal glijmiddel voor sex kopen maar je kunt ook gewoon vaseline nemen van de drogist.

Belangrijk voor jou is dat je zelf voldoende ontspannen bent om hem te ontvangen. Soms helpt een beetje persen ( hetzelfde als je doet met poepen) om hem in 1 keer te ontvangen als hij probeert binnen te dringen
ceylan
BerichtGeplaatst: 03-10-2011 20:59 Reageer met quote

[quote="Nautica"]Anaal sex verkeer vergt wat meer ervaring. De anus is smaller dan de vagina en de vagina is veel meer rekbaarder. Als je dus anaal sex verkeer wil moet je dat voorzichtig opbouwen. Hij kan hem er niet zomaar in 1 keer in rammen want dat doet inderdaad zeer.
Gebruik altijd glijmiddel en smeer dat op zijn pik en doe ook wat met je vinger in de anus. Dan gaat het makkelijker.
Ook als hij een condoom aan heeft is het aan te bevelen om toch extra glijmiddel te gebruiken omdat het glijmiddel wat op condooms wordt gebruikt meer geschikt is voor vaginale sex.
Je kunt een speciaal glijmiddel voor sex kopen maar je kunt ook gewoon vaseline nemen van de drogist.

Belangrijk voor jou is dat je zelf voldoende ontspannen bent om hem te ontvangen. Soms helpt een beetje persen ( hetzelfde als je doet met poepen) om hem in 1 keer te ontvangen als hij probeert binnen te dringen[/quoteHey Nautica,

Kan ik jou nog een vraag stellen, maar het gaat niet over onderwerp anaal.

Gr.
Index > Seksuologie > anaal
Pagina 1 van 2  

1, 2  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring