Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > dagelijks hoofdpijn
Auteur Onderwerp: dagelijks hoofdpijn
zonnebloem78
BerichtGeplaatst: 18-10-2010 13:05 Reageer met quote

Hallo,

Ik ben een beetje wanhopig. Ik heb nu zo'n twee jaar last van hoofdpijn; ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed. Ik ben bij de kno-arts terecht gekomen, omdat ik telkens voorhoofd- en bijholteontstekingen had. Na vele antibioticakuren ben ik twee maanden geleden geopereerd. Mijn hoofdpijn werd nadien alleen nog maar erger. Na 2 weken was de boel alweer verkleefd en kon ik weer opnieuw naar de poli om het open te laten maken. Nu is mijn hoofdpijn nog steeds zo erg. Ik heb nu al veel behandelingen fysiotherapie achter de rug en hierdoor krijg ik ook veel last van mijn nek. Mijn hoofdpijn is de laatste weken zo erg, dat ik echt niet meer kan functioneren. Ik heb mij ziek gemeld op mijn werk, ik ben aan het einde van mijn latijn. Ook ben ik telkens licht in het hoofd en trekt de hoofdpijn soms door naar mijn oren. Ook heb ik last van mijn ogen en ben ik heel moe. Mijn ogen zijn ook al eens gecontroleerd en daar was niks mis mee. Ook heb ik al een osteopaat geprobeerd. Herkent iemand deze problemen en wat is er aan gedaan? De kno-arts zegt dat de hoofdpijn niet uit mijn bijholten kan komen, omdat deze tijdens de operatie schoongemaakt zijn. En als ik op internet lees, kom ik de vreemdste dingen tegen. Ik weet het echt niet meer. Vast bedankt voor jullie reacties.
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 18-10-2010 22:46 Reageer met quote

Hallo Zonnebloem,
Heel vervelend om continu hoofdpijn te hebben... Ik lees vaak op internet dat voorhoofdsholtes en bijholtes na een operatie nog meer geĆ­rriteerd en pijnlijker zijn dan eerst. Crying or Very sad
Is er wel eens een scan van je hoofd gemaakt? En ben je al eens bij een neuroloog geweest? Ook bestaat er in sommige ziekenhuizen een hoofdpijnpolikliniek!
Heel veel sterkte en groetjes, Musje.
zonnebloem78
BerichtGeplaatst: 19-10-2010 10:30 Reageer met quote

hallo musje,

dank je voor je reactie. er is 1,5 jaar geleden een ct-scan van mijn hoofd gemaakt, waar toen niks op te zien was. vrijdag moet ik weer naar de kno-arts en dan wil ik vragen of hij een mri wil laten maken of mij door wil sturen naar de neuroloog. ik ben helemaal op en het ergste is dat mensen het niet aan je zien, dus al snel denken dat het allemaal nog wel meevalt.
Index > Neurologie > dagelijks hoofdpijn
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring