Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Mijn vriend wil geen sex met mij
Auteur Onderwerp: Mijn vriend wil geen sex met mij
Ikke-86
BerichtGeplaatst: 20-10-2012 0:24 Reageer met quote

Ik kan mij gedeeltelijk in het verhaal van Andreo en Johan23 vinden.
Ik heb altijd een vrij losbandig sexleven gehad, op veeeel te jonge leeftijd samengewoond en daarna best los geslagen. 2 jr geleden was ik daar ineens klaar mee en besloot ik dat il wel weer toe was aan een eventuele relatie. Ik heb mijn vriend ontmoet en omdat hij in het buitenland woonde zijn we best snel samen gaan wonen. Hij is een erg betrouwbaar persoon en zal mij nooit beschamen of belazeren. Toch door mijn losbandige verleden vertrouw ik hem voor geen meter. (echt veel meegemaakt) hierdoor kloot er nu iets niet tussen ons. Wat gelijk invloed heeft op ons sexleven, en dat heeft weer invloed op onze relatie en ga zo maar door. N soort negatieve spiraal. We wonen nu 6 maanden samen waarvan 4 sexloos, nix! Had aangegeven dat ik ff niet wil (laatste paar x was n drama( en ik zeg altijd beter geen sex dan slechte sex... Dan maar ff niet. Hij pushed niet, respecteerd het. Maar het is echt zo vervelend. Denk ook dat ik hem niet zo aantrekkelijk meer vind, raar toch! Toen ik verliefd was nog wel. We hebben regelmatig wrijvingen, maar ook een hoop lol.
Op dit moment vind ik het nog niet zo heel erg...
We hebben het ook altijd veeeel te druk, zijn lampje gaat ook altijd uit savonds. Hij slaapt alweer en ik zou het misschien wel willen proberen nu. Morgen is hij fit en heb ik weer n ochtendhumeur :-/
Ik ga iniedergeval niets pushen, hij ook niet. Maar de drempel om t weer te gaan doen wordt wel steeds hoger zo.
Ook weet hij niet hoe hij een vrouw zich goed, sexy kan laten voelen als dat even niet het geval is. Eigenlijk is hij onervaren met vrouwen. Het is soms bijna schattig maar ook o zo irritant.

Ik wacht het nog even af, heb sowieso begrepen dat een sexleven downs maar ook ups heeft. En om daar nou deze relatie op af te kappen is zonde. In dit geval ben ik degene die ff niet wil... En ik heb een lieve man eigenlijk dat hij er geen punt van maakt.
Johan23
BerichtGeplaatst: 20-10-2012 16:37 Reageer met quote

hey ikke,

ja is weer een voorbeeld !!
maar wees gerust, 4 maanden is nog niet zo schokkend.
er is geen "regel" voor het aantal keer dat een stel sex heeft. (zou moeten hebben)
er zijn genoeg stellen die 1 keer per kwartaal vrijen.
voor hen is dat prima.
het lijkt er op alsof je bewust een "onervaren" lover hebt gekozen.
misschien uit angst om niet weer gekwetst te worden.
wellicht aan jou om hem dingen te leren. met jouw ervaring zou dat moeten kunnen....

ja een seksleven heeft ups en downs. sleur is een gevaarlijke boosdoener.
en zie het maar eens spannend te houden.
daar moeten beiden "zin" en tijd voor maken!!

gr,

J
Andreo
BerichtGeplaatst: 21-10-2012 12:59 Reageer met quote

tja, wat is dit nu weer allemaal!

het lijkt er niet echt op dat je de ware hebt gevonden,en je vind hem ook niet meer zo aantrekkelijk,en je zegt dat hij betrouwbaar is en je vertrouwd hem voor geen meter door dat jezelf je vertrouwen bent kwijt geraakt??? dan gooi je toch je eigen ramen in! het lijkt er inderdaad op dat je bewust een totaal onervaren jongen hebt gekozen om maar iemand te kunnen hebben,eentje die lekker makkelijk toch van weinig weet en je wijs kan maken dat het volkomen normaal is dat een vrouw zo in elkaar zit dat ze even 4 maanden geen zin hebben in sex en dat het dan ook nog niet aan hem ligt ook, ja idd,is ook zo hahaha,maar wat schiet je ermee op? als je nog niet klaar bent voor een relatie en even time out nodig hebt,kun je beter ff alleen blijven ipv een ander mee in je ellende te trekken,t'is weer lekker complex allemaal he?? je weet dat het aan jou ligt en je verlangt dingen van hem,die hij jou niet kan geven en je wilt ook niet kappen want hij is zo lief dat hij er geen punt van maakt,(lekker makkelijk zo)maar dat zou hij eigenlijk wel moeten doen maar mijn inziens want jij zelf schiet hier ook helemaal niks mee op als ik het zo lees,en ja misschien zoekt hij de sex wel ergens anders? ,daar ben jij waarschijnlijk bang voor,ja vind je het gek!!als je je ventje 4 maanden droog laat staan,en hij maakt er geen probleem van.natuurlik ga je dan denken dat hij het misschien ergens anders haalt, ik snap jou wel,maar je bent helemaal verkeerd bezig en nog lang niet klaar om een relatie te beginnen,en ben je dat enigsinds wel dan zou je juist een vent moeten hebben die jou eens zo nu en dan goed over de knie legt!
Ikke-86
BerichtGeplaatst: 22-10-2012 8:44 Reageer met quote

Andreo, je bent erg goed in conclusies trekken die er niet zijn Smile
Even ter verduidelijking:

1. ik ben niet bang dat hij vreemdgaat, ik vertrouw hem niet in andere zaken

2. ik heb niet bewust een onervaren persoon gekozen. Ik heb BEWUST voor het eerst een normale man gekozen. Een normale rustige man. Slecht in sex is hij niet, maar wel onervaren in hoe je in sommige situaties met je partner moet omgaan, ja dat geeft soms wrijving. Maar ik neem het hem NIET kwalijk en ga er ook niet gelijk voor weg lopen

3. de sex, hij heeft wel voor hetere vuren gestaan. Die 4 maanden is niets voor hem. En wat dan? Omdat jij het vindt moet ik maar met tegenzin het gaan doen waardoor de boel alleen nog maar slechter zal worden? Denk het niet. Niks is slechter dan het met tegenzin gaan doen, dan kan het pijn gaan doen en is het nog erger voor de onderlinge verhouding.
Ik ben niet zo'n opgever en hij ook niet, dus hier komen we wel doorheen, met beleid. Sommige mensen maken wel eens een lastige periode mee waardoor ze het even niet willen. Moet je dan gelijk maar vreemdgaan/weglopen? Lekker respectloos!

4. ik wil niet te veel kwijt over onze relatie. Maar wij hebben nooit rust. Wij werken vrijwel alleen maar. Wij hebben geen avondjes op de bank, of avondjes achter de buis, of naar een bioscoop of kroeg. Alleen werk werk werk om te bereiken wat mijn vriend graag wil bereiken. Als we gezellig kletsen gaat dat vaak ook over het werk, overleg. En ik help hem daar keihard aan mee. En kom nou niet met dat ik hem express straf door geen sex te "geven" (hoe kom je trouwens bij geven? Moet dat alleen van de vrouw haar kant komen dan?) Maar dat is niet het geval.

Nee Andreo, je doet nu net of ik 1 of andere boosdoener ben. Ja ik ben een pittig persoon en kan onwijs moeilijk zijn. Maar ben niet zo'n persoon die van alles doet waar ik me niet van bewust ben. En bewust doe ik niets slechts. Sommige dingen lopen nou eenmaal anders dan je zou wensen. En ik kwam hier om te lezen of anderen dat ook wel hebben (ja!!!) en om er wat over te leren. Om eraan te werken. Ook samen met mijn vriend..

Dus verzin maar een nieuw verhaaltje Smile
Ikke-86
BerichtGeplaatst: 22-10-2012 10:55 Reageer met quote

Andreo schreef:


het lijkt er inderdaad op dat je bewust een totaal onervaren jongen hebt gekozen om maar iemand te kunnen hebben,eentje die lekker makkelijk toch van weinig weet en je wijs kan maken dat het volkomen normaal is dat een vrouw zo in elkaar zit dat ze even 4 maanden geen zin hebben in sex.


Dit vind ik nog wel je mooiste uitspraak Smile
Zo komt het over alsof ik 1 of ander jong ding gekozen heb die niks weet om maar iemand te hebben? Allereerst is mijn kerel 14 jaar ouder dan ik, maar goed dat doet er verder niet toe denk ik.
En ik en iemand kiezen om maar iemand te hebben?
Ik ben 6 jaar alleen geweest omdat ik er inderdaad niet aan toe was. Ik ben niet zo'n achterlijke die maar dingen doet zonder er bij na te denken. Ik denk overal over na, altijd.
En ik probeer hem al helemaal niet wijs te maken dat het normaal is :-/

Wel schitterend jou beredeneringen...
Andreo
BerichtGeplaatst: 23-10-2012 13:38 Reageer met quote

het is wel duidelijk dat jij niet eens weet hoe je zelf overkomt....maar,

Ikke-86 schreef:
2. ik heb niet bewust een onervaren persoon gekozen. Ik heb BEWUST voor het eerst een normale man gekozen. Een normale rustige man.


nou daar is hij dan ook goed mee Smile
want aan jou zit echt wel een steekje los Very Happy
ValerieCher
BerichtGeplaatst: 24-05-2014 2:06 Reageer met quote

Hoi,
Ik ben nu drie jaar samen met mijn vriend waarvan we twee jaar samen wonen en waar van we een jaar een erg moeilijke periode hebben gehad.
We hebben drie maanden lang een goed sex leven gehad, na drie maanden gingen we samen wonen omdat we het zo fijn hadden samen het ging zo goed dat we besloten om een hond te kopen en dat hadden we nooit moeten doen.
De hond kon niet alleen zijn dus konden we bijna nooit samen iets doen, hij werkte als barman in een discotheek dus hij was in de weekenden altijd aan het werk en ik moest verplicht thuis zitten, we kregen elke dag ruzie en dus hadden we ook bijna nooit meer sex, ik kon er niet meer tegen en ging een gesprek met hem aan, we kwamen op het idee om een lange pauze in te lassen, hij ging op zich zelf en ik bleef in het huis zitten waar we al woonde.
Alles ging toen fout hij deed als of het uit was en negeerde me hij gingen stappen met maten en ging helemaal van godlos terwijl ik nog thuis met de hond zat en dus niks kon doen.
Uiteindelijk heb ik met pijn in mijn hard de hond aan de overburen verkocht ( gelukkig kan ik nog vaak oppassen).
ik wilde mijn vriend terug, ik kon niet zonder hem hij maakte me ongelukkig doordat hij me negeerde, dus ik ging als een bezetene alles uit de kast trekken om hem voor mij te winnen, en dat is gelukt ik heb hem terug maar toen we het weer gingen proberen kwam ik er achter dat mijn vriend een aantal keer is vreemd gegaan in de tijd dat hij mij negeerde ( het voelt als vreemd gaan omdat ik er altijd vanuit ging dat we een pauze hadden) hij leerde meisjes kennen via internet en sprak er mee af ( deze meisjes hebben uiteindelijk contact met mij gezocht en hebben mij verteld hoe of wat ik heb berichtjes gelezen en hoe hij tegen hun was is hij nog nooit tegen mij geweest ( ik herkende hem echt niet terug) gelukkig vertelde ze allemaal dat ze alleen gezoend hadden en alleen via internet sexpraat hadden maar dat het in het echt er niet van kwam.
Ik denk dat ik verslaafd ben aan hem en dat ik hem daarom niet kan en wil los laten want hoe ik me voelde zonder hem was 1000x erger dan met hem ( ook met hem ben ik niet altijd gelukkig).
We zijn nu 6 maanden verder en mijn vriend wilt nog steeds geen sex, ik mag er niet naar vragen want dan zegt ie dat ie het helmaal niet meer wilt soms doe ik dat wel hoor omdat ik er gewoon op een gegeven moment niet meer tegen kan en dan zeg ik dat ik lang genoeg niks heb gezegd en dat het niet aan mij ligt. hij kan me zo het gevoel geven als of het aan mij ligt of als of ik een viezerik ben die sexberslaafd is en dat het niet normaal is dat als je een tijd bij elkaar ben dat je dan als nog een paar ik per week wilt, ik ga soms wel aan mijzelf twijfelen maar als ik met vriendinnen praat weet ik gewoon dat et niet aan mij ligt. Altijd als die me afwijst is het eerste wat ik denk is ik wil nu vreemd gaan en of had ik maar iemand alleen voor de sex. Vaak denk ik wel dat ik vreemd wil gaan maar ik weet dat ik dat gewoon niet kan omdat ik te bang ben om hem te verliezen en omdat ik in karma geloof. Ik weet het gewoon allemaal niet meer ik heb hem gevraagd om met mij in relatietherapie te gaan en dat vind hij goed maar hij zet geen stappen en elke keer als ik een afspraak wil maken heeft ie altijd een smoes om het op een andere dag te doen.
Hij zegt ook altijd dat ik iets voor mezelf moet doen dan ik een leven naast hem moet hebben ( die heb ik ook wel maar ik wil dat me leven met hem ook goed is) als we sex hebben hebben we dat meestal wanneer hij heeft gedronken of wanneer het echt heel lang heeft geduurd en dan denk ik altijd dat ie het doet omdat het moet en dan is het ook niet met liefde dan is het gewoon meer porno maar nooit meer vrijen zoals we in de eerste drie maanden deden.
Ik mis iemand die tegen me zegt dat ie me geweldig vind en dat ik zijn alles ben ( vroeger deed zei hij dat) nu zegt hij alleen ik hou van je maar dat is meer een standaard zin die hij gewoon zegt wanneer die weg gaat of gaan slapen. Eigenlijk wilt ie alleen maar gamen en tv kijken en ik wil allemaal leuke dingen met hem doen. Nu wil ik naar amsterdam verhuizen en hij wilt dolgraag met mij mee verhuizen en ok snap eerlijk gezegt niet waarom hij dit wilt, hij heeft niemand daar alleen mij
( zou doe dan toch nog heel erg gek op me zij?) ik snap er echt niks meer van het enige wat ik wel weet is dat ik gelukkig wil zijn met hem en dat ik harmonie wil in onze relatie en dat we weer echt een liefdes koppel worden maar hoe moet ik dit voor elkaar krijgen, wat kan ik er aan doen? Please iemand help mij want ik weet et niet meer ( soms is het zo verwarrend dat ik het leven niet eens meer zie zitten, niet dat ik ooit mezelf iets aan zou doen want dat durf ik toch niet maar ik denk het wel) trouwens ik denk ook dat ik geestelijk niet helemaal in orde ben als ik mezelf dit allemaal aan kan laten doen en als ik dit soort dingen denk moet ik wel geestelijk ziek zijn.
Als je blieft kan iemand me helpen me vertellen wat er mis is met mij en wat ik kan doen?
P.s sorry voor alle fouten in de tekst ik heb dissectie en ik ben gefrustreerd ( ik heb al 10 sigaretten gerookt en meneer ligt heerlijk te pitten) x
Koettie
BerichtGeplaatst: 24-05-2014 10:11 Reageer met quote

Je kan geen liefdesspel meer worden. Of opeens dat het goed gaat. Hij wil niet aan de relatie werken en behandeld je als vuil.

Denk dat je eigenlijk allang al weet wat je moet doen maar bevestiging zoekt.
Goodlife
BerichtGeplaatst: 24-05-2014 14:22 Reageer met quote

Ik ben met Koettie mee eens, eigenlijk weet je al wat je moet doen!

ik zal wel een paar dingen voor je op een rijtje zetten, misschien helpt het je wel.

intimiteit is de basis van een relatie, als dat weg is, dan is die relatie ook voorbij ongeacht of je wel of niet bij elkaar blijft.

Een man die 1 maand lang geen sex met je wil of niet eens met je erover wil praten, daar is wel wat mee aan de hand. Want geen enkele man kan mij wijs maken dat hij maanden geen sex wil, dat geloof ik niet. dus of hij masturbeert of hij heeft een ander of hij is zwaar depressief of hij heeft erectie- cq seksuele problemen.

En waarom mag jij niet met hem erover praten? Als je niet eens met elkaar fatsoenlijk over jullie problemen kan praten, wat heb je dan aan elkaar? Praten is juist heel belangrijk, ontwijken en verbieden heeft geen enkele zin en is echt niet goed voor je relatie.

Het feit dat hij nu opeens met je wil meeverhuizen is ook verdacht. Hij wil geen sex, geen intimiteit, geen gesprek, helemaal niks, maar wel profiteren van een nieuw huis in een leuke stad!!!

Jullie relatie is absoluut niet gezond en dat concludeer ik uit wat jij schrijft.
En dat verhaal over hond is ook een smoes. Natuurlijk kun je samen dingen ondernemen en de hond ook gewoon meenemen of een oppas regelen, er zijn altijd mogelijkheden, maar als je het niet wil, dan is het heel makkelijk om de hond de schuld geven!

Je moet echt wakker worden meisje!!! Gedraag je volwassen, zie je problemen onder de ogen. En natuurlijk houd je van hem, maar als dat niet wederzijds is of als hij geen enkele moeite wil doen voor jullie relatie, stap eruit.

Als je zo doorgaat, ben je over een tijd depressie en ongelukkig, als je dat niet nu al bent! Ongetwijfeld zou je in begin verdrietig zijn, maar dat is niet erg. Je komt er over heen.

zelfs als de dierbare mensen uit ons leven doodgaan, komen we erover heen en leren we ermee omgaan. Laat staan het beëindigen van een 3 jarige relatie waarin je niet eens gelukkig bent.

Jouw vriend toont geen enkel respect voor je, geen enkele blijk van liefde en geen enkele moeite voor jullie relatie. begrijp je dat niet, voel je dat niet? Of wil je dat niet geloven en houd je jezelf voor de gek?
single
BerichtGeplaatst: 12-06-2015 7:33 Reageer met quote

Ik al man kom net uit een twee en een half jaar durende relatie met een vrouw die on het begin al niet veel libido had. Ook viel ze nogal eens tijdens bijvoorbeeld orale seks van mijn kant in slaap. Niet zo lang daarna moest ik naar het ziekenhuis omdat ik mogelijk een tumor had en ik wilde voordat ik erheen moest (je weet nooit hoe lang het gaat duren en wat er gaat gebeuren) in ieder geval nog een keer met haar vrijen. Het was inmiddels zes weken geleden maar zij wilde niet. Toen ik terug kwam uit het ziekenhuis (tumor bleek goedaardig, zag ik dat ze die dag wel internetporno had gekeken. Ook daarna hadden we niet meer dan één keer de maand seks waarbij ik dan te horen kreeg dat ik dan wel binnen vijf minuten klaar moest zijn. Ondertussen bleef zw wel porno kijken. Ik voelde mij doodongelukkig en onaantrekkelijk. Had daardoor ook steeds minder energie voor andere dingen. Viel inderdaad ook huilend van ellende in slaap ik merkte dat ik behoefte kreeg aan vreemdgaan en heb een steroidenkuur genomen om te zorgen dat ik flink raak afgetraind.op zich moet kijken in een relatie kunnen maar als iemand niet meer opgewonden van je wordt maar wel van anderen dan is dat nogal pijnlijk en ook voor mij voelde het als vreemdgaan.
Index > Seksuologie > Mijn vriend wil geen sex met mij
Pagina 3 van 3  

Vorige  1, 2, 3

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring