Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gezondheidszorg > Medische missers- wat iedereen moet weten
Auteur Onderwerp: Medische missers- wat iedereen moet weten
kraan
BerichtGeplaatst: 14-07-2010 8:22 Reageer met quote

Artsen hebben nu in 2010 zelf aangetoond dat ze zakkenvullers en liegers en bedriegers zijn. Een overschrijding van meer als 400 miljoen is dus in de zakken van de artsen verdwenen. Ze gaan nu actie voeren tegen de plannen van mr.Klink om te bezuinigen. Het zal wel geen staking worden want dan gaat het de artsen geld kosten. Ze kunnen de actietijd besteden om een goede en eerlijke klachtenregeling op te stellen voor slachtoffers van medische missers. Daar is nog steeds niets voor geregeld. Anno 2010 worden de duizenden slachtoffers van medische missers nog steeds belazerd en bedreigd door de arrogante en asociale artsen
kraan
BerichtGeplaatst: 01-07-2013 21:06 Reageer met quote

Nog steeds geen onderzoek naar de medische missers en medische fouten en misbruik van artsen. Geen onderzoek, geen excuses, geen schadevergoedingen maar wel fraude in medische dossiers. De hedendaagse arts belazert je nog steeds met smoesjes, bedrog en fraudes, stuurt je van het kastje naar de muur, schrijft zinloze medicijnen voor, doet zinloze operaties, belazert en koopt Klachtencommissies, Tuchtcolleges en pers om, intimideert door te zeggen dat je er mee moet stoppen of er maar mee moet leren leven, of dat het anders door een hersteloperatie erger kan worden, of dat als je een klacht indient bij het tuchtcollege je niet meer door artsen wordt geholpen.
Er komt zeker geen goed onderzoek en geen excuses, doofpot. Mensen worden opzettelijk gek verklaard en opgesloten in inrichtingen of in de WAO-WIA geschopt. Fraudes, intimidaties, bedreigingen, ruzie zoeken, misleiden, daar zijn artsen wel goed in.
Bij artsen zijn het zeker geen incidenten maar een structureel probleem, het gebeurd niet door een enkeling maar door ALLE artsen. Het liegen en bedriegen bij medische missers gaat gewoon door ondanks de mooie praatjes, programma‚??s en persberichten. Het veel grotere en ernstigere probleem van artsenmisbruik zoals het niet melden en herstellen van medische missers wordt nog steeds artsen ontkend en gebagatelliseerd. Artsenmisbruik is een veel groter probleem dat iedereen aangaat.
Daarom wordt het tijd dat er ook een onafhankelijke onderzoekscommissie komt die onderzoek doet naar de foute werkwijze van de artsen, hun misbruik en seksueel misbruik in het verleden en heden.
3000 doden en duizenden met blijvend letsel per jaar en dan OPZETTELIJK geen herstelbehandeling en geen schadeafwikkeling is crimineel, a-sociaal en onprofessioneel
sparretje
BerichtGeplaatst: 11-07-2013 11:28 Reageer met quote

Je kunt natuurlijk niet alles over 1 kam scheren. Het gebeurt ook dat er problemen optreden, waarbij artsen steeds achter de feiten aan lopen. Spreek uit eigen ervaring.

Wij zijn met onze zoon van 8 jaar onder behandeling bij een arts die als de dood is voor het Tuchtcollege. Een waarschuwing komt al hard aan. Het ging niet goed met onze zoon en toen was het de vraag of er een sonde in moest. Hij heeft het niet gedaan en daar stonden wij raar van te kijken. Hij legde ons uit dat het niet alleen de sonde was maar meerdere dingen wat niet goed zat bij onze zoon. Daar bij vertelde hij dat als het fout zou gaan, wij hem voor het Tuchtcollege konden dagen en een schadevergoeding eisen. Wij hebben elkaar toen aangekeken! Waar heeft die man het over. Hij heeft het allemaal haarfijn uitgelegd dat er mensen zijn die er op uit zijn om zo een flinke som geld binnen te halen. Wij zeiden toen tegen hem dat het geld ons niet kan schelen, maar dat het om belang van ons kind ging. Wat heb je aan een geldbedrag als je kind het niet heeft gehaald of dat hij levenslang met een handicap moet leven. Dat is `smerig`geld.
Hij

Het probleem is echter als je met medische fouten, missers etc. te maken krijgt dat het een erg langdurig proces wordt. De ziekenhuizen hebben zijn dusdanig ingedekt dat je van goede huize moet komen. Is eens voor de tv geweest. De verzekeraar waarbij ze aangesloten zijn zitten ook bestuurders van het ziekenhuis in. Deze zullen de artsen het hand boven hun hoofd houden. Het wordt een langdurig en kostproces als je dit wil winnen.
Index > Gezondheidszorg > Medische missers- wat iedereen moet weten
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring