Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Zenuwpijn
Auteur Onderwerp: Zenuwpijn
Lindy.H
BerichtGeplaatst: 30-06-2010 16:06 Reageer met quote

Hallo iedereen,

Ik heb nu al een paar maanden zenuwpijn. Het zit boven mijn rechterslaap en doet wel een paar uur per dag pijn. Het is het soort pijn dat je krijgt als je teveel ijs eet, alleen dan op één plek.
Volgens mijn huisarts zijn er weinig manieren om dit op te lossen, de beste manier is om medicijnen te nemen. Maar die medicijnen, zo vertelde hij, hebben veel nare bijwerkingen. Juist om die bijwerkingen heb ik besloten géén medicijnen te nemen op dit punt. Misschien dat dat nog komt als het erger word.

Nu is mijn vraag of er nog andere manieren zijn om de pijn te verminderen.
Mijn huisarts vertelde ook dat ze een spuit in de zenuw kunnen stoppen om de pijn te verminderen, maar dan komt het na een week ofzo weer terug..?
Lindy.H
BerichtGeplaatst: 15-07-2010 13:38 Reageer met quote

Heeft niemand hier ervaring mee?
Ik ben bang dat ik het op meer plekken krijg. Soms heb ik een zelfde soort pijn aan de andere kant van mijn hoofd, iets hoger dan de andere. En sinds een paar dagen heb ik die pijn ook bij mijn pols. Aan het begin van mijn onderarm en pols voel ik het; steken en die 'koude' pijn.
Wat moet ik nu? Ik kan geen afspraak meer regelen bij de huisarts, want ik ben ongelofelijk druk en morgen ga ik op vakantie!
Index > Neurologie > Zenuwpijn
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring