Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Reusceltumor
Auteur Onderwerp: Reusceltumor
EV
BerichtGeplaatst: 29-06-2010 22:17 Reageer met quote

Hallo,

Ik heb in oktober 2009 last beginnen te krijgen aan mijn de zijkant van mijn voet, in februari 2010 ben ik naar de orthopedist gegaan er zijn foto's genomen en wat bleek was dit geen ontsteking maar een reusceltumor aan mijn voet. Ik ben in maart 2010 geopereerd geweest door dokter Gheysens, na de operatie was ik zeer goed na een week kon ik terug lopen zonder pijn, maar dit bleef niet zo, een kleine 2 maand na de operatie heb ik terug last van dezelfde pijn, ben terug geweest en de tumor is terug. Nu ben ik bij prof.Burssens in Gent geweest en die zegt dat het een zeldzame maar agressieve tumor is. Kunt er mij iemand zeggen of ze dit ook al zijn tegengekomen en op welke leeftijd?
Ik maak me daar veel zorgen om omdat die tumor zo rap terug gekomen is en dat ze me zeggen dat die kan omslaan in een kwaadaardige tumor.
Is er iemand van de streek die zoiets gelijkaardigs heeft?

Groetjes Evelyne
Nathalie1973
BerichtGeplaatst: 04-10-2010 16:04 Reageer met quote

Hoi,

Ik heb een reusceltumor in min linker middelvinger. Deze zat er binnen een paar weken en ging niet weg. Aankomende 14 oktober hoor ik wat men er aan gaat doen. Arts zei in eerste instantie dat het zeer hinderlijk is, maar geen paniek. Nu lees ik hier dat het toch wel een aggressieve tumor vorm is.

In mijn rechterhand heb ik waarschijnlijk de ziekte van dupuytren. Heeft iemand hier ervaringen mee?

Groet,
Nathalie
EV
BerichtGeplaatst: 27-02-2011 12:42 Reageer met quote

Hallo nathalie,

Ik heb in maart vorig jaar geopereerd geweest van een reusceltumor aan mijn teen, ik heb een kleine 2 maand niet van pijn gehad maar daarna is alles terug opnieuw begonnen, ik heb verschillende pijnstillers genomen maar niks die helpt, dan ben ik er maar mee gestopt. Om de 3 maand moet ik onder de scanner om te zien of de tumor niet gegroeid is, nu in maart moet ik terug geopereerd worden, er zit een zenuw gekneld door de tumor die recedief is. Ik ben wel wat bang dat er een amputatie zou van komen maar ja, we zien wel, ik laat wel niet van leven door de pijn want anders moet je niks meer doen! Wie mij meer kan vertellen over hun ervaring met een reusceltumor, laat mij gerust iets weten!

Groetjes Evelyne
Moppie1
BerichtGeplaatst: 08-06-2012 11:29 Reageer met quote

Hoi,
Ik had al geruime tijd een bult op de bovenste top van mijn rechterduim.hiervan een echo laten maken in ziekh.De artsen wisten niet wat het was.24 Mei hebben ze de bult verwijdert en gisteren kreeg ik de uislag, het bleek een reusceltumor te zijn.En met de mededeling dat het terug kan komen.Ik maak me wel een beetje bezorgd want ik werk in de schoonmaak,en wil toch wel blijven werken tot ik met pensioen ga.
Groetjes Moppie1
Nicole67
BerichtGeplaatst: 21-12-2016 23:59 Reageer met quote

Bijna 2 jaar geleden is er bij mij een rct verwijderd uit mijn linkerduim ... ik blijf echter behoorlijk veel pijn houden aan mijn duim en bij kou doet het extreem pijn ik kan niet omschrijven hoe pijn dit doet zijn er meer mensen die dezelfde ervaring hebben en misschien tips hebben of moet ik ermee terug naar een arts. Er zit geen bult meer. Toen de rct er zat had ik helemaal geen pijn het was alleen lastig. Maar nu de rct is verwijderd heb ik heel veel pijn aan mijn duim!
Jajsem
BerichtGeplaatst: 28-12-2016 0:27 Reageer met quote

Hallo,
vandaag te horen gekregen dat ik op mijn enkel een Reusceltumor heb.
Weet niet wat er me te wachten staat. De ene zegt gewoon de tumor weg laten halen in het ziekhuis in de buurt. Andere zeggen dat je naar een meer gespecialiseerd uz moet gaan.
Zou naar het UZ Gent willen gaan. Iemand daar meer info over ?
Hoe lang is de revaledatietijd na een operatie ?
Na het lezen van de forums hier toch heel wat ongeruster geworden.
Groetjes
Index > Overige ziekten > Reusceltumor
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring