Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Licht voelen in je hoofd
Auteur Onderwerp: Licht voelen in je hoofd
vragenvragen
BerichtGeplaatst: 21-06-2010 19:06 Reageer met quote

Hallo,

Ik zal in het kort aangeven wat er is gebeurd:

* op mijn werk werd ik onwel door een vreemde lucht. Ik moest in de ambulance waar ik zuurstof zou krijgen maar het ambulance personeel vergeten was dit aan te zetten. Dat was woensdag.

De maandag was er een metaallucht te ruiken en toen werd ik weer onwel en raakte mijn concentratie kwijt. Alsof het beeldscherm ver weg van me was.

Vrijdag was er een rioollucht op mijn werk. De vrijdag avond was ik op visite bij mensen waarbij ik in gesprek was. Maar toen voelde ik me zo raar in mijn hoofd dat ik het gesprek even moest stopzetten. Alsof je even lijkt te verdwijnen. De zondagochtend kon ik een gesprek niet volgen omdat ik mij weer raar voelde in mijn hoofd. In mijn fam. komt hersenbloeding voor.

Volgens mijn huisarts zou ik daar te jong voor zijn namelijk 31 jaar. Wat het wel is weet hij niet. Immers een dokter kan ook niet alles een antwoord hebben. Hij denkt meer richting hyperventilatie. Hij heeft vanmorgen mijn voeten getest op response van mijn hersenen. Het zou normaal zijn.

Beetje onbevredigend antwoord. Dus het zit niet in de hoek van tia of hersenbloeding maar ik voel me wel licht in het hoofd en het lijkt er wat op dat ik mijn evenwicht verlies.

Wat kan het toch zijn?
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 29-06-2010 0:03 Reageer met quote

Hai, hoe is 't nu?
Is er wel eens gedacht aan een lichte vorm van Epilepsie (abcense)? Daarbij kun je nl. een vreemde geur ruiken, die er eigenlijk niet is, en je voelt je even een beetje 'raar'.
Kun je hier wat mee?
Groetjes, Musje.
vragenvragen
BerichtGeplaatst: 29-06-2010 11:18 Reageer met quote

Ik denk dat er sprake is van een misverstand. Ik heb geen geuren geroken die er in wezen niet waren. Vorige week kreeg ik koorts van 39.5 graden. Trok later weer weg en kwam weer terug. Huisarts laat mij nu onderzoeken op long en bijholte. Er zijn röntgen foto's gemaakt in het ziekenhuis.

Bedankt voor je medeleven!
francina
BerichtGeplaatst: 29-06-2010 16:33 Reageer met quote

ik weet niet of je er te jong voor kan zijn.. die vrouw die voor mij woonde en was verhuist kreeg een dubbele zware hesenbloeding. ze was 38 jaar met een zoontje 10. misschien was er iets stuk daar. (ik doe laboratoriumtechniek dus miss heb je wat aan ) ik weet wel een metaallucht kan van kwik af komen of natirum maar denk niet dat ze natirum in pure vom bij jou zouden hebben en dat moet je bewaren in olie (puur natrium ziet eruit als ijzer en reageert met lucht een blokje van 2 bij 2 is al genoeg om een huizenblok mee op te blazen) maar kwik gebruiken bij testen van voedsel in de chemie bij vis maar in de zuurkast die alle dampe wegzuigt. want van kwikdamp krijg je neurotische probleempjes. tast ze zenuwstelsel aan. het kan zijn want ik las net iets met je evenwicht. dat je een evenwichtstoornis krijgt. ik weet niet of je vaak muziek luistert of in je familie voorkomt (mijn moeder heb daar last van en ruikt ook soms rare lucht en woord dan licht in drr hoofd ik heb dat ook wel is heb er ook last van tis erfelijk bn 1Cool maar er zitten in allebei de oren drie buisjes die zorgen voor je evenwicht als die beschadigt zijn of niet goed groeien vanwege een verkeerd gen dan kan je dat krijgen. ik weet niet of je staat blootgesteld aan een omgeving met harde geluiden of dat je vaak muziek hard luistert of dat je ouders er last van hebben maar misschien heb je er wat mee. die vrouw die hier eerst woonde die een hersenbloeding kreeg die had geen klachten. die kreeg ut gewoon.
vragenvragen
BerichtGeplaatst: 29-06-2010 18:57 Reageer met quote

Vandaag is een arbo medewerker langs geweest in opdracht van mijn werkgever. Een collega van mij heeft (weet naam zo 123 niet meer) waarbij ze medicatie krijgt omdat ze dan erg trilt. Zij werkt al een hele tijd bij *. Ik weet niet of dit komt door de luchten in op de werkvloer. Eind mei was er ook een rare lucht. Nog vreemder: Om 11.00 uur hadden schoonmaakster gemeld dat ze een vreemde lucht rook en raar in haar hoofd werd. Haar dienst zat er op dus gaf dat alleen door. Om 11.50 kwam er nog meer rare luchten vrij. Met de melding om 11.00 uur is geen onderzoek of actie gestart.....Het was juridisch een getouwtrek wie de lucht veroorzaakt had. Later gaf een bouwvakker wel toe dat hij het gedaan heeft.

On this moment:

Momenteel krijg ik een soort penicilline kuur om de koorts te laten zakken.

Metaal lucht:

Na die metaal lucht was het wel zo dat ik mij erg duizelig voelde. Alsof een collega van mij van een grote afstand bij mij staat.

De werkgever:

Mijn manager zegt dat het gewoon veilig is in het pand. Hij vroeg me ook hoe ik terug keek op de afgelopen periode waarop ik antwoordde angstig. Hij wilde in wezen bij mij afdwingen dat ik me veilig voel.

Aan Francina

Heel erg bedankt voor je tip gezien de metaal lucht mogelijk verklaard dit waarom ik mij zo dizzy voel. Ik heb er nu nog steeds zo nu en dan last van.

Ik luister wel muziek, klassieke muziek of rustige pop muziek. Doorgaans luister ik eventjes muziek op mijn telefoon en naar Radio 1.*= naam van de werkgever zeg ik liever niet
Index > Neurologie > Licht voelen in je hoofd
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring