Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > Maart 2011 Mama's
Auteur Onderwerp: Maart 2011 Mama's
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 13-09-2012 15:34 Reageer met quote

Succes Mana !
mana
BerichtGeplaatst: 08-10-2013 11:19 Reageer met quote

Goedemorgen dames,

ik ben lang niet op de site geweest, mijn laatse mail was dat ik bezig was met de gyn maar ik moet zeggen dat ik na 3 keer clomid gebruikt hebt gewoon gestopt ben omdat het hier thuis bij mij helemaal niet goed ging. spanningen en stress van hier tot keulen. Mijn stiefdochter van 14 jaar speelde ons uit, manupilatie, liegen, haar moeder bellen als er wat hier thuis gaande was en ook ons nog eens zwaard maken bij haar.
heleboel om op te noemen.

En de dag dat we genoeg van alles hadden na 3,5 jaar dat ze bij ons woonde is dat ze bij een crisies opvang belande. Ze werd gewoon gevaarlijk, ze liet ANNABEL in de donker om bij de trap te vallen, alleen omdat ze mij nog steeds niet wil accepteren na dat ik nu al 6jaar met haar vader ga, en ze zeg iedereen dat ze altijd enigs kind is geweest en hard voor haar is om ons te accepteren.

Alles ging de laatste maanden slecht vooral toen ze wist dat ik weer naar de gyn ging voor nog een kind. Toen werd ze nog gekker in huis, ze wou ook zelf beslissen om bij vriendinen te slapen en als je nee zei was het dat ze brieven thuis liet, alle keren dat ze ging afspreken met vriendinnen was goed maar het momend je een dag zei nee vandaag mag je na school lekker thuis komen werd ze zo kwaad dat ze de deur voor je neus dicht klapte en met spullen gooide in haar kamer.

Ik deed alles voor dit kind maar toch een of ander wil ze dat niet zien, of vind dat niks voor haar.

Ik zei gewoon op een dag ik ben hiermee klaar ik accepteer niks meer , je gaat maar lekker terug naar je moeder en door jeugd zorg is ze nu bijna 4 maanden bij der eigen moeder, hoewel jeugdzorg nu weer probeert om haar naar ons terug te sturen want die moeder heeft haar na bijna 4 maanden nog niet ingeschreven op haar adres want zei wil nu vrij zijn en geen koppijn hebben van der eigen dochter, elke keer verzin ze een smoes.We trappen er niet in en we zijn gewoon klaar mee.

We probeerden vanaf het begin een gezin te vormen en een ieder bijeen te houden maar jammer mijn stiefdochter wou dat niet.

Zo dames dat was een lange geschrijf van mij Very Happy Laughing

Ik moet wel eerlijk zijn dat de spanningen minder zijn in huis het gaat ook steeds beter hier.
Na dit alles kon ik pas beginnen met mijn dieet want met strees val je ook nooit af, ik ben van 140 kg nu 132 kg ik wil op 90kg komen hopend dat ik het kan volhouden want ik heb echt een lange weg te gaan.

Annabel is nu 2jaar , 7 maanden en 2dagen jong Very Happy waar gaat de tijd zeg, ik zal kijken als ik nog weet hoe ik een foto kan plaatsen.

En hoe gaat het met jullie allemaal van maart mama2011 zijn er nieuwe baby's geboren Surprised zo ja gefeliciteerd ben je aan het proberen zeg ik ga ervoor het gaat jou lukken, is het de ene keer niet gelukt zal het de andere keer wel lukken Very Happy

Groetjes dames en succes
Index > Zwangerschaps Geklets > Maart 2011 Mama's
Pagina 146 van 146  

Vorige  1, 2, 3 ... 144, 145, 146

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring