Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Longziekten > Nog lang klachten na longembolie(n)?
Auteur Onderwerp: Nog lang klachten na longembolie(n)?
Chris42
BerichtGeplaatst: 06-02-2014 14:42 Reageer met quote

Hallo allemaal, wat fijn om jullie berichten te lezen. 2,5 week geleden lag ik ineens op de IC met meerdere longembolien in beide longen. Na een halve week was ik weer thuis. Ik had gehoopt dat ik er weer snel bovenop zou zijn, maar moet al bijkomen van zittend douchen en afdrogen. Ik ben vaak licht in mijn hoofd, hadden jullie dat ook? Maandag heb ik mijn eerste afspraak bij de longarts. De komende dagen sus maar wat meer oefenen met stukjes lopen en naar buiten gaan, al heb ik het gevoel dat dat nog lastig genoeg zal zijn. Eerst met de dag een beetje beter, dan met de week en dan met de maand zeiden ze in het ziekenhuis. Hopelijk weet ik maandag iets meer!
Filmpje
BerichtGeplaatst: 19-03-2014 20:16 Reageer met quote

In juni 2013 had ik grote embolie in longslagader en een paar kleinere.
Ineens was ik niets meer waard. Wandelingetje kostte veel moeite en vooral had ik last van duizeligheid en heel slecht slapen. Eigenlijk hoor ik daar weinig mensen over. Inmiddels ben ik weer grotendeels hersteld. Duurde wel een haljaar voordat ik weer volledig kon werken en nog ben ik vaak moe na een lange dag werken en ben ik gevoelig op de longen met soms steken. Al met al voel ik me best wel goed hersteld. Het vervelendste nu is dat ik van de bloedverdunners zo'n haaruitval heb en ik miet ze blijven slikken.
Chris42
BerichtGeplaatst: 19-03-2014 22:03 Reageer met quote

Ik herken alles Filmpje. Bij mij is het nu 2 maanden geleden en ik ben doodop. Hoop over een tijdje echt weer te kunnen werken maar ik zie het voor de komende tijd nog somber in. Voor je haar raad ik vitamine B met biotine aan. Succes!
Filmpje
BerichtGeplaatst: 20-03-2014 8:54 Reageer met quote

Vitamine B slik in inderdaad al tegen haaruitval. Bedankt voor de tip.
Je zult zien dat je langzaamaan weer opknapt. Vooral veel geduld hebben en aanvaarden. Ik loop inmiddels al weer grote afstanden en heb er weer zin in om lekker te koken voor vrienden etc. Daar ontbrak me lange tijd de energie voor. Kijk vooral naar wat je wel kan. Veel succes bij je herstel
Chris42
BerichtGeplaatst: 29-03-2014 19:35 Reageer met quote

Dankjewel!
Inge75
BerichtGeplaatst: 04-02-2015 12:35 Reageer met quote

Hallo allemaal

meer dan 1,5 jaar geleden heb ik een ruiterembolie gekregen drie dagen na een operatie. Gelukkig lag ik dus al in het ziekenhuis en ben ik weer bij gekomen. Helaas na 1,5 jaar revalideren voel ik me nog steeds niet goed. Ik heb veel pijn rond mijn longen/ borststreek, pijn tussen mijn schouderbladen, kortademig en mijn conditie lijkt maar niet te verbeteren. ik ben nog steeds niet aan het werk in mijn functie en zal dit ws ook voorlopig niet meer kunnen. al met al valt het herstel heel erg tegen.
Index > Longziekten > Nog lang klachten na longembolie(n)?
Pagina 2 van 2  

Vorige  1, 2

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring