Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > carpaal tunnel syndroom
Auteur Onderwerp: carpaal tunnel syndroom
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 04-07-2010 22:20 Reageer met quote

He Silver, ben nu weer voor het eerst achter de computer sinds de operatie...
Maakt niet uit hoor, als het beesie maar een naam heeft he ?!
Hier gaat het wel aardig, vandaag mocht het drukverband er weer af, maar heb er toch ook weer opnieuw omheen gedaan, het bloedde nog steeds wat en zag er niet heel geweldig uit, heb ook wel een beetje meer pijn, maar goed ik ben ook rechts, dus ik gebruik hem nu ook meer... Doe je toch automatisch he.. Als je rechts bent. Maar goed ik ga er vanuit dat het snel weer wat beter gaat. Volgende week donderdag mogen de hechtingen er weer uit, deze keer zitten er zelfs maar 2 in... En ik vond het de vorige keer al weinig, toen had ik er3... Ik had nu een andere arts die me opereerde, deze verdoofde op een andere plek en ik had ook niet eerst een wattenlaag onder het drukverband, de vorige keer wel, zo verschillend, en dat in hetzelfde ziekenhuis... Maar ach ik ga van het goede uit, dus zal wel snel beter gaan... Leuk dat je naar me vraagt !!!

Groetjes Marieke (Stier)
silver55
BerichtGeplaatst: 06-07-2010 7:49 Reageer met quote

hallo marieke

ja dat heb ik ook al gehoord dat het overal verschillend is, zelfs in het zelfde ziekehuis!

Ik wens je een spoedig herstel toe; heb je eigenlijk nog last van je andere hand?

Bij mij zal het dan net andersom moeten, ik heb eerst rechts gedaan en wil als ik het volhoud nog een maandje wachten tot ik de linker laat doen!

Heel veel sterkte en groetjes
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 06-07-2010 11:17 Reageer met quote

He Silver, mijn andere hand is absoluut nog geen 100 % weer, maar goed dat kan ook niet zo snel he... Ik kan er al wel weer heel veel mee, maar potjes losmaken wil nog niet zo lukken. En ook sommige deurklinken krijg ik met moeite open, maar goed het heeft ook echt even de tijd nodig om te herstellen, tijd die ik het eigenlijk niet gun, haha... Ben wel blij dat het achter de rug is, want nu kunnen we met een gerust gevoel verder voor ons volgende grote doel, een tweede kindje... Hopelijk gaat het snel lukken...

Groetjes
silver55
BerichtGeplaatst: 06-07-2010 18:42 Reageer met quote

he marieke,

12 mei ben ik geholpen en heb in mijn duim en duimmuis nog weinig kracht verder gaat het, afgezien van de littekenplek die langzaam geneest, redelijk qua kracht; heel veel sterkte met je herstel en natuurlijk nog meer succes met je kinderwens!! Laat je af en toe nog even horen hoe het met je is?

Groetjes
Gismo
BerichtGeplaatst: 19-09-2019 18:29 Reageer met quote

Dit forum wordt enkel nog gebruikt door spammers.
Index > Spier- en gewrichtsklachten > carpaal tunnel syndroom
Pagina 2 van 2  

Vorige  1, 2

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring