Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > Penis vergroting
Auteur Onderwerp: Penis vergroting
Dutch-elite
BerichtGeplaatst: 22-09-2010 2:33 Reageer met quote

Ik heb het zelfde probleem ik ben nu 18 en heb een kleine penis, daardoor zonder ik me af, ik ben nu al heel erg alleen en dan moet ik nog een aantal jaren.
ik duw iedereen van me af want ben bang voor de schaamte als mensen erachter komen.

ik ga niet uit alleen maar omdat ik dan bang ben dat ik zo erg voor paal sta en dat ik me dan nergens meer kan vertonen.

mijn moment dat ik de knoop daar hakte en mezelf ben gaan afzonderen was dat ik smoor verlieft was op iemand en het klikte wel want we konden goed met elkaar lachen en toen ik haar eenmaal haar wou vragen was het een schok toen ik haar hoorde praten met haar vriendinnen over of ik groot geschapen was nou dat was een steek in mn hart.
toch ging ik ermee door en vroeg haar uit
na een filmpje pakken gingen we naar mijn huis en we wouden de grote stap zetten dus gingen we verder alleen toen we eenmaal op dat punt waren zei ze IS DAT HET?

ik was eerst half in shock omdat het zoveel pijn deed
dat mn soulmate dat kon zeggen ik was kapot
sins dien hou ik me afzonderlijk van iedereen alleen maar omdat voor meiden/vrouwen een grote penis er wel degerlijk toe doet.

en ik vindt het hatelijk dat er hier mensen zijn die zeggen dat het niet erg is.
jullie (FEMALE) weten niet hoe het voelt jullie kunnen alles laten fixen.

en jullie weten niet hoe het voelt hoe het is om naar een toekomst vol leegte te kijken, alleen maar omdat grote er wel degerlijk toe doet.

dus kees ik begrijp je bent niet meer alleen. Twisted Evil
nirmal
BerichtGeplaatst: 24-09-2010 20:44 Reageer met quote

Ik weet niet of je moet hopen dat ze ooit piemels kunnen vergroten. De vraag is ook of wat men tegenwoordig doet met borsten, schaamlippen en weet ik al niet, wel zo goed is.

Het is alleen maar goed of noodzakelijk als de nadruk op dat fysieke stuk wordt gelegd. Dus op die grote borsten, die kleine strakke schaamlippen en die grote piemel. Alsof dan een relatie pas goed kan zijn na vervulling van die fysieke voorwaarden... well...forget it... Dat fysieke valt volkomen weg, hoe mooi en strak of groot alles ook is, als die werkelijke intimiteit ontbreekt.

Werkelijke intimiteit is een vorm van samenzijn waarin je elkaar in de volkomen naaktheid en voorbij veroordeling durft te ontmoeten en er voor elke wond mildheid en begrip is naar elkaar, ongeacht wat die wond is, hangende schaamlippen, kleine borsten of een kleine piemel, of een kindertijd vol mishandeling of incest, ik noem maar wat.... Als die vorm van intimiteit ontbreekt in een relatie kun je een piemel van een halve meter hebben, geloof me, die komt je broek niet meer uit behalve om te plassen.

De verhalen hier van jongens en mannen met kleine piemels zijn gezien hun verhalen voornamelijk gericht op het fysieke deel van een relatie. Alsof een relatie bepaald wordt door een piemel... Hoeveel echtparen hebben überhaupt nog echt goeie sex met elkaar ondanks al die vervulde voorwaarde van mooie strakke borsten en geweldige schaamlippen en een piemel van 25 cm? In veel gevallen gaat op een gegeven moment het sexleven naar de klote omdat men in feite niets meer deelt, niet echt meer die intimiteit in durft te gaan. Met ziet elkaar als vanzelfsprekend en stopt met een daadwerkelijk delen met elkaar en uiteindelijk zal dat een seksuele uitwisseling volkomen blokkeren... op een gegeven moment zal het niet genoeg meer zijn...

Echt hoor, al is je piemel nog zo klein, het is geen reden om niet op zoek te blijven naar die ene vrouw die werkelijk geintresseerd is in jou, en niet in de lengte van je leuter. Zij zal ook genoegen nemen met een liefdevolle streling van je vinger... En die zijn er, die zijn er echt, alleen moet je dan even verder kijken dan de "snolletjes achter een breezertje" typjes en je zult jezelf in jouw eigen waardigheid moeten gaan neerzetten, ook al is je piemel minder dan het gemiddelde, daarmee kun je nog steeds een boeiend mens zijn die de moeite waard is om aan te kijken.


Nirmal
cecile2
BerichtGeplaatst: 25-09-2010 18:31 Reageer met quote

Ik lees wel hoe verbitterd je bent Kees, maar ik meen heel serieus wat ik schrijf. Ik ben helemaal geen vrouw die erg bezig is met seks en aan piemels kom ik helemaal niet toe.
Ik wilde alleen maar aangeven hoe ik met je mee kan voelen.
Ook ik heb grote problemen met mijn lichaam, vind het niet mooi, ben ook vaak afgewezen en heb daarom het liefdesleven en de seks maar helemaal naar de achtergrond verschoven. Ze noemen het dysmorphofobie: ingebeelde lelijkheid.
Ik vind mijn lelijkheid niet ingebeeld, ik baal ontzettend van mijn uiterlijk, volkomen dysharmonisch.
Het gevolg is niet dat ik verbitterd ben geworden en achteraf er liever niet had willen zijn. Maar mijn interesses liggen al heel lang op een ander vlak.
En volkomen oprecht leef ik met je mee: geloof me, ik begrijp je heel erg goed.

Gelukkig heb ik er mee leren leven. Dan maar geen liefdesleven, er is genoeg ander moois op de wereld.
Kayley
BerichtGeplaatst: 25-09-2010 19:48 Reageer met quote

Nirmal,


Helemaal gelijk!
Take it all, or leave;)
cecile2
BerichtGeplaatst: 26-09-2010 8:33 Reageer met quote

Natuurlijk heeft Nirmal gelijk, maar werkte het altijd maar zo!
Kees, en ook Dutch elite, lees ik, zijn zwaar vernederd toen het puntje bij paaltje kwam, en ze hebben daar een enorm trauma aan overgehouden. Niet zo gek wanneer er vanaf de kindertijd al steeds maar weer honend gereageerd is op een voor een man zo belangrijk deel van zijn lichaam!!

Ik kan met hen meevoelen in die zin dat ik mijn blote lijf afzichtelijk vind, en ik heb ook allang geen zin meer om iemand daar seksueel mee te confronteren om dan zelf met afwijzing geconfronteerd te worden.

Ik stort me in mijn vrije tijd op zaken als literatuur, natuur, kunst en psychologie, en daar heb ik vrede mee. Net als Kees word ik als een beetje zonderling ervaren, als een nerd, maar dat kan me niks meer schelen. Gelukkig heb ik een paar mensen uit o.a. de literaire club met wie ik af en toe leuke dingen doe.
Uiterlijk doet er voor ons onderling niks toe omdat we met hele andere zaken bezig zijn!

Gelukkig ben ik als vrouw in staat er niet verbitterd door te raken.Er zijn ook "mooie" mensen die telkens weer de kous op hun kop krijgen. Ik word niet aantrekkelijk gevonden en dat ben ik ook niet.
Ik heb de ervaring afgewezen te worden op mijn uiterlijk, dit is zeer vernederend en op een gegeven ogenblik dacht ik: "Ik laat dit niet meer met me gebeuren!"
Dan maar geen liefdesleven, ik heb geen zin meer om daar moeite voor te doen. Het leven is te kort om je keer op keer te laten vernederen.

Voor Kees spijt het me enorm dat hij vol verdriet hierover door het leven is gegaan. Begrijpen doe ik het wel. Ik had ook graag een beter uiterlijk gehad.
nirmal
BerichtGeplaatst: 26-09-2010 10:04 Reageer met quote

@Cecile2,

Soms zet het leven je een hak, dat kan via je uiterlijk, een kleine penis, of een vrouw die ziek wordt, een kind dat aan de drugs gaat of verongelukt.

Dingen die we vanuit onze persoonlijkheid natuurlijk niet willen maar toch gebeuren, er toch zijn. Hoe deal je daarmee zonder verbitterd te worden, zonder de zin in je leven te verliezen. Da's een kunst, een levenskunst, voor de één vraagt het dit, voor de ander dat, maar over het algemeen zitten antwoorden en is kracht te vinden in het bewust worden van de diepere essentie van wat lijden dan is. Het leven zet je een hak, lijden is er, wat betekend het, waarom is het zoals het is, en waarom is het in of aan jou zoals het is.

Met het concept toeval, pech of geluk, samenloop van omstandigheden kom je er meestal niet. Dan plaats je alles in een concept waar jij dan geen enkele zingeving in zal kunnen vinden. Je legt je dan neer dat de dingen gebeuren en eigenlijk heb je er ook niets mee te maken, wat gebeurd had net zo goed de buurman kunnen gebeuren, het is niets van of voor jou. Het concept God werkt ook niet, tenminste wel als afleiding en accepterend (lees berustend) vermogen, maar inzicht geeft het niet. Als we het concept God er bij gaan halen komen we niet verder dan te stellen dat die God's wegen ondoorgrondelijk zijn, kortom, geen flauw benul.

Ik ben van mening dat slechts één concept werkelijk betekenis aan en inzicht in het lijden van jou als mens kan geven, en dat is bewust wording van wie je werkelijk bent, waar je vandaan komt, waar je heen gaat, waarom het is zoals het is en gaat zoals het gaat...

Na een aardig aantal jaren met die vragen bezig te zijn geweest als antwoord op mijn lijden, is mijn conclusie dat niets op zichzelf staat, dat alles verbonden is in een onlosmakende samenhang van wat wij leven noemen.

Misschien moet ik wel een hele kleine penis hebben om in dit leven te leren dat liefde niet door mijn penis te verkrijgen is. Dus niet als straf, maar als onmogelijkheid om te ervaren wat ik eigenlijk al wist. Ik hoef dus niet de pijnlijke herhaling in, dat zou je als een vorm van liefde kunnen zien. Mogelijk als gevolg van een leven waarin ik net even iets teveel met een penis gedaan heb... zou zo maar kunnen als je ons arrogante westerse idee eens los zouden kunnen laten dat reïncarnatie onzin is en het bestaan van een hel of hemel het enige is. Misschien heb jij geen mooi lichaam om dezelfde reden, misschien heb je daar ooit teveel macht en misbruik mee gehad of ben je daardoor enorm veel misbruikt en hoeft dat in dit leven niet meer te gebeuren...

Er kunnen zoveel diepere oorzaken zijn waarom mensen lijden. Maar het ligt niet zo in onze westerse aard om werkelijk naar de betekenis te gaan zoeken. Onze calvinistische voorgrond geeft eerder aan dat we gestraft worden, dat we ooit iets fout hebben gedaan of zo...

Lijden heeft betekenis en als je die, misschien wel alleen in het licht van een continuïteit van leven te vinden, kunt vinden, is lijden geen lijden meer maar een leerproces, misschien wel pijnlijk en moeilijk leerproces, maar toch... Dan is er zingeving en tegelijkertijd relativering.

Dus Cecile2, ja, voor mij werkt het altijd zo, ieder lijden heeft zin en betekenis, alleen niet ieder mens neemt de moeite om verder te kijken dan slechts zijn of haar emotionele, mentale of fysieke bewustzijnsgebieden... en dát is het werkelijke lijden... dingen hebben of meemaken zonder werkelijk bewustzijn...

Nirmal
Dutch-elite
BerichtGeplaatst: 26-09-2010 22:15 Reageer met quote

elke vrouw hier blijft bij de mening de lengte van de pnis doet er niet toe.

ik ben een aantal forums afgegaan voor vrouwen en daar waren er een paar gasten die voor de gein vroegen wat ze van een 10cm penis vonden.

nou geloof me 9 van de 10 zegt te klein
en 1 van de 10 zegt voor een one night stand zou ik het wel willen maar als vriendje niet echt.

dus dan kan je heel misschien wel een leuke avond hebben maar je blijft eigenlijk de rest van je leven alleen.

ik weet natuurlijk niet wat voor mensen het zijn maar het concenpt blijft het zelfde grote doet er wel toe ook al is het misschien de liefde van de leven.

en zoals bij mezelf en bij kees is dat duidelijk bewezen, dus dit staat vast
(kleine penis is eenzaam leven).

Dus als het waar is wat jullie zeggen dat het niet uit maakt komt dan is met feiten.
en laat mij en de andere zien dat ze niet als
(LONE WOLFS) door het leven gaan.
nirmal
BerichtGeplaatst: 26-09-2010 23:08 Reageer met quote

@Dutch-elite,

Dus als bij jou en kees het zo is, is het een bewezen feit en is dat altijd en overal zo. God, ik wou dat het allemaal zo eenvoudig was... Als ik en mijn buurman van kanker kunnen genezen dan kan iedereen dat? Helaas, naar mijn mening te kort door de bocht.

Het laat slechts zien hoe jullie er in staan, en jouw verhaal laat zien hoe sommige vrouwen er in staan. Anonieme vrouwen? wat voor website? hoe waren de vragen gesteld? Allemaal wat vaag en nietszeggend. Als je had gevraagd wat vrouwen vinden van mannen met één blind oog of mannen met twee goeie ogen zul je hetzelfde effect zien, de mannen met goeie ogen gaan voor.. maar het zegt niets want het zijn nooit alleen de ogen waar het om gaat, netzo als dat het nooit over alleen die penis gaat...

Jou verhaal is alleen voor de hand liggend als je het alleen over die penis hebt. Maar die penis is niet het enige dat telt. Als een man een penis van 30 cm heeft en het is gewoon een arrogante zak, dan zal ook hij uiteindelijk alleen zijn, ondanks de lengte van zijn penis. En wie weet heeft hij talloze "one night stands" maar ook dat zal slechts kortstondige bevredigingen geven en leegte achterlaten omdat intimiteit nou eenmaal iets anders is.

Ik blijf er van overtuigd dan iemand die gewoon aardig, lief en leuk is en intiem weet te zijn, en die kan een hele kleine penis hebben, maar die zal uiteindelijk wél een partner kunnen vinden en behouden. Er zijn namelijk vrouwen die het werkelijk niet veel uitmaakt en weten dat er meerdere wegen zijn om tot een bevredigende seksuele uitwisseling te komen als aan de basis van intimiteit voldaan is.

Heel misschien is de eenzaamheid waar jij het over hebt veel meer een gevolg van het feit dat sommige mannen hun eigen penis en lijf zo sterk afwijzen, dat door deze afwijzing, wat dan zo sterk in hun communicatie systeem zit, er daardoor geen toegankelijkheid meer mogelijk is van of door bijvoorbeeld vrouwen. En misschien is dat wel een veel groter probleem dan het werkelijk hebben van een kleine penis...

Maar eh....ik vind het wel welletjes, ik heb mijn zegje gedaan, je hoeft het er niet mee eens te zijn.

Nirmal
Konan
BerichtGeplaatst: 04-10-2010 3:47 Reageer met quote

Hey allen, vind het heel triestig wat ik hier allemaal heb gelezen!

Komt vooral omdat ik het ook meemaak en begrijp hoe kwaad je ervan word als je hoord 'size doesn't matter' of 'het zit tussen je oren', awel ik heb nog nooit iemand met een kleine penis tegen mij horen zeggen 'hey size doesn't matter'

Ik ben 24jaar en leid ook een eenzaam leventje, vrienden hebben dan allemaal vaste relaties en komen ze naar me toe en vragen me hoe komt het dat je geen relatie hebt, en wat ik het meest van al haat is dat ze zeggen, je bent zo knap,sportief, lief, je kan omgaan met iedereen en toch geen vriendin? (dit zeg ik niet om als een showventje over te komen, maar omdat ik het echt vaak hoor en het is pijnlijk!!)

en hoeveel meisjes me dan hebben aangesproken in het uitgaans leven en alleen ik weet wat de resultaat zal zijn..
Mensen begonnen zelfs te twijfelen of ik gay ben,
Na zoveel keer dat te horen begon ik gelijk te zeggen 'alleen in't weekend' uit woede dus maar liet het dan grappig overkomen..

Ik begrijp kees volkomen want ik deed ook graag voetbal en was er verdomd goed in, sinds ik stopte heb ik een afkeer gekregen tegenover voetbal wrslk omdat het me te pijnlijk was..

en om de kers op de taart te zetten werd ik ook nog op internaat gezet, er waren leuke tijde maar vooral zeer stresserend en afschrikkend!

Ik heb een beste vriendin en zij heeft complexen gehad met haar borsten ze heeft geplant om een borstvergroting te doen, en dan zegt ze 'maar niemand begrijpt me', 'ik voel me als een man en dat haat ik', dan zeg ik tegen haar van I know how you feel, dan zegt die 'dat is echt niet waar, je moest maar eens weten'
Dan denk ik in meneige van jah, ik denk dat ik het zelfs beter weet (aangezien zij tenminste een relatie heeft van 4jaar) soms wil ik het er gewoon uitroepen, maar dan denk ik gewoon 'woessaaah'

wat ik hiermee wil zeggen, ook al vind ik een meisje dat me accepteerd hoe ik ben, ik zal nog steeds niet blij zijn met mezelf net zoals men beste vriendin..

Ik heb naar alle soorten mogelijkheden gezocht, zelfs een operatie schoot in men hoofd omdat ik zo kapot ben vanbinnen begon ik te denken 'ben toch sowieso ontevreden ook al mislukt de operatie, veel verschil in men seksleven zal niet veranderen..' maar dan kwam ik een site tegen dat Bathmate op de markt bracht na maanden twijfelen tussen pillen of een hydro penis pomp dacht ik, ik zal eerst gaan voor de bathmate, heb veel forums bezocht om te zien wat mensen ervan vinden, veel tevreden weinig ontevreden, nu heb ik die al bijna een maandje.
mijn ervaring als ik het 30min gebruik:
positief:
-word langer en dikker
-verschoten van de resultaat
-je voelt je stuk beter in je vel eindelijk!!!

negatief:
-het is na een uur terug je oude ik..

Wat ik nog niet van kan meespreken is of de resultaten blijvend zijn, natuurlijk zeggen ze dat wel op hun site maar who knows..
wat me wel opvalt is als ik het een paar dagen niet gebruik is die wel nog iets langer en dikker dan ervoor niet veel verschil maar een verschil nonetheless of hoe je het ook zegt Very Happy

Ik ben dit niet aan het promoten of wat dan ook,
dacht voor diegenen die dit niet hadden geweten om een duwtje te geven naar hoop!

in ieder geval I wish penisvergroting was simpel net als borstvergroting Sad
apenhebbenhaar
BerichtGeplaatst: 27-10-2010 17:09 Reageer met quote

jezus wat zeiken jullie allemaal ik ben 14 en me piemel is stijf 19cm en breedte 4,5cm als ie stijf is kan ik haast niet meer lopen als ik n normale broek aan heb grootte hebben is ook niet zo fijn
roske
BerichtGeplaatst: 27-10-2010 22:22 Reageer met quote

ik snap het wel. Ik ben een vrouw, maar die hebben soms precies hetzelfde. Ik durf ook geen relatie met iemand aan te gaan of sex omdat ik ontevreden ben over mijn lichaam. En ja voor vrouwen is het wel voor dehand liggender om operaties aan te gaan, als ze het geld ervoor (over) hebben. Ik heb dat geld gus gewoon echt niet, dus ik moet mezelf ook maar leren accepteren hoe ik ben.
Overigens zweer ik er ook bij, net als nirmal en cecile2, dat er veel vrouwen zijn die een penis echt niet belangrijk vinden.(waaronder ik) Het kan zelfs een opluchting zijn te weten dat de ander ook niet perfect is. Helaas is dit moeilijk te geloven, en als je het dan al geloofd, dan is het nog moeilijk te accepteren dat je niet perfect bent. Ik vind mijn lichaam lelijk, en ook al weet ik dat er mannen zijn die het niet erg vinden dat ik er vanonder mijn kleren niet mooi zie, tog wil ik dat iedereen mij mooi vind, ook in bikini.
En nee, het is geen ingebeelde leleijkheid.

Dus ik ben het niet met je eens dat wij FEMALE niet weten hoe het is om een kleine penis te hebben. Want het is precies hetzelfde als te grootte schaamlippen, overbaharing, cellulites, kleine borsten en alle andere dingen die je lelijk van jezelf kunt vinden. Makkelijk om te zeggen dat een vrouw alles kan veranderen aan zichzelf.
body
BerichtGeplaatst: 28-10-2010 15:42 Reageer met quote

hey rob Razz
ik moet je even van je dromen helpen kerel
als je lang genoeg je lul rek en de goede beweeging maakt

kan je veel groter worden
om je lul niet zelfde spier is als je lichaam kerel

en als je gewichtjes er aan hangt 2 tot 3uur perdag en traint
word die zeker 4cm langer

en die rekker wat je kan kopen help ook als je eits blijf rekken wa

word die altijd langer is ook als je zwaren oorbel in je oor heb word dat vlees ook langer alles is nu mogelijk zonder in greepjes

gr
body
BerichtGeplaatst: 28-10-2010 15:52 Reageer met quote

Henkie

dat help ook niet gas lol masseren lol meen je dan word die dikker haahha en langer kerel

geef je tips ok als je ze op volg moet jij weten Razz

ik doe het namelijk ook en dat help echt
je pak je duim en wijsvinger maak je rontje met die vingers
schuif het om je plasser en gaat melk beweging maken dat het bloed naar je kop gaat in je lul dan merk je druik die hou je vas even dan op nieuw en zo blijf je zelf melke hoe bij koe en knijp in je plasser hoe je koe melk dan gaat je bloed cellen scheuren en maken zich weer

maar worde groter dus meer bloed in je lul
plus dat doe je half uur elke dag 3 keer maar als je klaar bent met die bewegingen dan pak je eits om aan je eikel te kunnen hangen ga je gewichtjes hangen 2 maande dit doet elke dag aan dacht in gooit word die zeker 4cm langer en dikker

wand kijk als ik eits rek heel lang dan word die gewoon langer je lul spier is net eits anders als lichaam spier

heb veel gelezen en gevraag aan dokter en gezien op tv in buiten land een man gewichtjes aan hangde en ook groter worde dus is wel op losing in plaats onder mes

gr
body
BerichtGeplaatst: 28-10-2010 15:55 Reageer met quote

en vrouwen houden van grote en kleine

als je vrouw heb die je lul niet goed vind is sletje waarom zij moet van jouw houde
en niet van je lul sex is liefde geen speltje maar dat is op vandaag anders wa

vrouwe denken anders nu
maar hier

Henkie

dat help ook niet gas lol masseren lol meen je dan word die dikker haahha en langer kerel

geef je tips ok als je ze op volg moet jij weten Razz

ik doe het namelijk ook en dat help echt
je pak je duim en wijsvinger maak je rontje met die vingers
schuif het om je plasser en gaat melk beweging maken dat het bloed naar je kop gaat in je lul dan merk je druik die hou je vas even dan op nieuw en zo blijf je zelf melke hoe bij koe en knijp in je plasser hoe je koe melk dan gaat je bloed cellen scheuren en maken zich weer

maar worde groter dus meer bloed in je lul
plus dat doe je half uur elke dag 3 keer maar als je klaar bent met die bewegingen dan pak je eits om aan je eikel te kunnen hangen ga je gewichtjes hangen 2 maande dit doet elke dag aan dacht in gooit word die zeker 4cm langer en dikker

wand kijk als ik eits rek heel lang dan word die gewoon langer je lul spier is net eits anders als lichaam spier

heb veel gelezen en gevraag aan dokter en gezien op tv in buiten land een man gewichtjes aan hangde en ook groter worde dus is wel op losing in plaats onder mes
berendzwart
BerichtGeplaatst: 21-01-2011 21:39 Reageer met quote

Ik heb het grootste deel van de reacties gelezen, en wil hier met name reageren op de berichten van Kees en Dutch-elite.

Ik ben zelf 22 en heb ook een kleine penis (12 cm). Heb me hierdoor ook veel onzeker gevoeld en minder snel op meisjes af durven stappen. Deze zomer ben ik ontmaagd, vraag me niet hoe maar ik had redelijk wat gedronken en van het een kwam het ander. Goed, ik heb dus niet echt veel sexuele ervaring en ook voldoende reden om me onzeker te voelen over mijn kleine penis.
Maar het hele punt is JOUW EIGEN FILOSOFIE. Ik heb altijd tegen mezelf gezegd: Ik doe er alles aan om de dingen die ik wil veranderen te veranderen, dingen die ik NIET KAN VERANDEREN accepteer ik gewoon! Dus kleine penis, gescheiden ouders, iemand verliezen, natuurlijk is het kut! maar je kan twee dingen doen:
1. veel thuis zitten, je ontrekken aan het sociale leven en maar vaak genoeg tegen jezelf zeggen hoe veel pech je wel niet gehad hebt en hoe een kutleven je hierdoor hebt gekregen. maw. berusten in het laten van veel dingen die je WEL ZOU WILLEN doen.
2. Er gewoon schijt aan hebben! Heb je weleens stil gestaan bij de hoeveelheid pech waarmee kinderen in Afrika zijn geboren? Bij wijze van spreken dan. Het gaat er in ieder geval om dat je de positieve dingen altijd overal uit moet halen! Ik kan me van binnen kapot lachen(zonder dat iedereen dit altijd hoeft te merken) om de kleinste dingetjes die ik om me heen zie. Ik kan me heel goed voorstellen dat het op zijn zachtst gezegd geen fijne ervaring is als een meisje je afwijst vanwege je penislengte, maar denk is na! Wil je uberhaupt een meisje die er zo over denkt? Ik niet in ieder geval! En als je nu denkt: "ja maar ik kom niet in contact met die ("kleine") groep meisjes die er niet om geeft, wel dan heb ik een tip voor je: niet als je je afzondert en op je kamertje blijft zitten en niet eens meer wat probeert met vrouwen. Ben je 40? interesseert me geen reet, iedereen moet gewoon doen wat hij voelt en wil, duik lekker die "midlife crisis" in man! geniet van het leven, doe waar je zin in hebt, ga uit, wordt dronken, spreek meisjes aan. Onthoud dat ik hierboven gezegd heb hier zelf ook de nodige problemen heb met naar meisjes toe durven stappen.
Als mensen problemen hebben met een man van 40 die nog gekke dingen doet, dan hebben ze PECH!

Ik hoop dat dit bericht positief over komt, want zo is het absoluut bedoeld! Enige gebruikte krachttermen zijn toch misschien ook wel een beetje als prikkel bedoeld: LAAT JE TOCH NIET BEPERKEN DOOR ZO IETS ONBELANGRIJKS!

Hoorde ik hierboven niet iemand zeggen dat hij/zij niemand kende met een kleine penis die zegt: "het interesseert me niet" , nou IK WEL HOOR! Het interesseert me geen reet, mocht een meisje er ooit wat (negatiefs) over zeggen, dan zal dat me uiteraard kwetsen, maar in acht nemende dat vrouwen makkelijker te kwetsen zijn dan mannen, zal het voor mijn rechtvaardigheidsgevoel/gekwetsde gevoel afdoende zijn om iets lelijks tegen haar terug te zeggen (je bent dik, je hebt een lelijke neus, wat dan ook).
Om vervolgens vrolijk verder te zoeken naar de volgende leuke meid.

Doe hiermee wat je wil, Kees en dutch-elite.
Ik zeg alleen hoe ik met jullie soortgelijke situatie omga(of om zou gaan als ik jullie leeftijd zou hebben), en het bevalt me prima!

succes ermee!
Paul1967
BerichtGeplaatst: 04-07-2011 18:58 Reageer met quote

Ik heb ook een klein pikkie, zo'n 10 cm in erectie.
Volgens de medische maatstaven gewoon binnen de norm.
Een klein penisje heeft toch ook een aantal voordelen.
Zo kun je opgewonden geraakt, gerust met een erectie rond lopen zonder dat iemand het ziet. 25 cm zit dan echt in de weg, terwijl 10 cm alle ruimte laat om via de broekzak de nodige stimulatie te geven.
Als je aan zelfbevrediging doet op plekken die wat minder geaccepteerd zijn binnen de gemeenschap, is hij zo weggeborgen zonder dat er een haan naar kraait, terwijl 25 cm wegbergen een opgave is.
Sex met vrouwen is wellicht wat onhandig, maar de roede ter hand nemen op wat minder courante plekken dan de slaapkamer, maakt heel veel goed. Dat is het voordeel van een minder bedeeld lid.
Zo kun je volledig bevredigd raken van voorbijgaande vrouwen, die nergens erg in hebben, terwijl jij het moment van je leven hebt.
Dat is namelijk het voordeel. Of je nu 30 cm of 10 cm hebt, de orgastische gevoelens zijn gelijk Smile.
jajaja123
BerichtGeplaatst: 04-07-2011 21:40 Reageer met quote

Ja heren ik ook heb een vrij kleine penis,
Zo'n 4 cm slap en 11-12 cm stijf.
net als jullie allemaal voel ik me net zo onzeker hierover, en inderdaad andere mensen kunnen dit gevoel niet snappen.
Problemen met plassen in openbare wc's.
Onzekerheid tegen over meisjes.
Et etc etc..
het is verschrikkelijk ik weet het !
Ik ben inmiddels 19 jaar trouwens dus er is nog een kleine kans dat hij groeit ( yeah right Rolling Eyes )
maarja heren !!
Er is altijd hoop,2 jaar geleden heb ik de liefde van mijn leven ontmoet nu zijn we bijna anderhalf jaar samen.
en wat blijkt ! nee hoor ze vind hem niet te klein !
Sterker nog die van mij is wel wat dikker ja, en soms doet het zelfs pijn Shocked
mijn vriendin vind het trouwens veel lekkerder om eerst klaar te komen via vingeren/beffen. en daarna nog.. nouja de daad ^^
en ik geniet ( denk ik ) net zoveel als menig ander man bij een orgasme.
Wat ik ook nog wou toevoegen, ik ben ook nog eens best dik !!
Mijn vriendin ? een spetter blonde krullen blauwe ogen flinke c - cup .
Waarom ze dan alsnog bij me is? geen idee? nee hoor grapje ik heb best een flinke babbel en een ardige dosis humor.
Dit komt niet vanzelf, dit is gepaard met een hoop zelf vertrouwen !
Zelf vertrouwem , humor , en schone sokken. daar vallen meesten vrouwen op ( correct me if i'm wrong) en natuurlijk zullen er genoeg vrouwen zijn die niet van een kleine penis houden, maar genoeg ook wel hoor Wink
en ik klink heel positief, maar ik snap het nog steeds hoor ELKE ochtend weer hopend naar beneden kijken en dan toch verdrietig worden. ik weet het, het doet zo een pijn. elke dag ook bezorgd ook al zegt m'n vriendin vaak genoeg dat ze hem groot zat vind. dat ze me eventueel zou verlaten voor een wat groter geschapen jongen.
Ik leef met jullie mee ! maar leef niet om je penis heen ! je penis is niet je leven.
Door dat me penis klein is denk ik meer aan liefde en dat vind mijn vriendin ook erg fijn, laat je gevoelige kant maar zien hoor ! niet te vaak dan he:P

Jongens Succes !
en jongens met een grote penis, sorry jullie begrijpen dit niet leuk als je medeleven toont maar je kan het nooit maar dan ook NOOIT begrijpen. Wink
samooo(
BerichtGeplaatst: 16-07-2011 1:34 Reageer met quote

ik ben een jongen van 15 en heb een probleem mijn penis is erg klein en hij wil maar niet groeien ik ben ten einde raad wat moet ik doen;)
pieterara
BerichtGeplaatst: 05-08-2011 22:36 Reageer met quote

Ik hoor hier nu allemaal mensen klagen over een te kleine, maar een te grote is ook niet altijd fijn. Zelf heb ik een piemel die in slappe toestand ongeveer 16 cm is en in stijve toestand 21/22 cm. Dit ziet er natuurlijk wel mooi en indrukwekkend uit (al zeg ik het zelf), maar er zitten eigenlijk meer nadelen aan dan voordelen.

Ten eerste heb je het nadeel dat erover gesproken wordt. Bij de sportvereniging waar ik zit (ik noem bewust de sport niet) krijg je binnen no time de naam van "die met die enorme leuter". Dat klinkt in het begin misschien leuk, maar het wordt minder als meiden dan met je naar bed willen om het eens met een grote te doen. Ook als ik naar de Sauna ga zie je mensen kijken en soms zelfs wijzen. Dat maakt het voor mij erg ongemakkelijk.

Maar het grootste nadeel is toch wel mijn sexleven. Ik ben dol op orale sex, vooral ook het ontvangen ervan. Echter heb ik in mijn leven pas 2x een vrouw ontmoet dit met deze omvang om kan gaan. De anderen willen het vaak niet eens proberen, en als ze dat al doen dan krijgen ze met moeite mijn eikel in hun mond, wat het genot niet echt heel groot maakt. Daarbij moet ik altijd ontzettend veel aandacht geven om mijn bedpartner zo nat mogelijk te maken (een vluggertje zit er voor mij niet in) en eigenlijk is er ook altijd glijmiddel nodig (een hele spontane one-night stand zit er dus niet in, want zonder glijmiddel is de pret snel voorbij). Als dat zover is, zal de sex in de meeste gevallen niet langer dan 5 a 10 minuten duren. In het begin was dat omdat de druk op mijn penis zo groot werd dat het lastig was om me in te houden, maar daar ben ik inmiddels aan gewend. Nu is het alleen dat het bij de meeste dames na 5 tot 10 minuten gaat schuren en/of branden, omdat er teveel wrijving is.

Al met al ondervindt mijn sexleven er dus eigenlijk meer nadeel dan voordeel van. Afgezien van het voordeel dat als vrouwen horen van het formaat ze het ook willen zien.

Tot slot nog het meest genante aan een hele grote penis is dat die tijdens het sporten altijd in de weg zit. Opgevouwen in een strakke boxershort zit niet echt lekker en ook dan verschuift die steeds verder naar het pijpje, en een wijde boxer kan niet, want dan hangt die al snel uit het broekspijpje.

Om dus even terug te komen op de stelling: waarom willen jullie in godsnaam een grote penis, doe mij liever een gemiddelde, dan heb je het volgens mij verreweg het beste getroffen. Ik zou graag willen ruilen met iemand die 14-17 cm heeft hoor!
Bi-tje
BerichtGeplaatst: 15-08-2011 14:18 Reageer met quote

Heb alle berichten in het forum gelezen. Wil een eerlijk antwoord geven op de vraag of formaat telt.
Ik ben geen breezersletje....of whatever....ben al een dikke 10jaar getrouwd waarin ik monogaam ben. Een van mijn eerste vriendjes waarmee ik geslachtsgemeenschap heb gehad had een penis van 20cm in erectie. Sex was geweldig... geen problemen zoals hierboven omschreven. Mijn man heeft een formaat van zo'n 15cm.. Ik vind dat erg jammer.. met een (nog) groter formaat kun je namelijk zonder het contact te verliezen je in een ander standje manoeuvreren. Gelukkig toch nog groot genoeg om van de sex te kunnen genieten. Ik zal eerlijk zijn, al zit niet iedereen erop te wachten...ik zou een hele kleine penis als een enorme afknapper beschouwen... hetzelfde geld voor niet lekker kunnen tongen.
Andere vrouwen hebben dit misschien met brandwonden of tattoe's.
Weet zeker dat er vrouwen zijn die het niet erg vinden.. gelukkig is niet iedereen hetzelfde!
Index > Psyche > Penis vergroting
Pagina 10 van 11  

Vorige  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring