Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > Penis vergroting
Auteur Onderwerp: Penis vergroting
Klavertje 4
BerichtGeplaatst: 10-10-2005 16:16 Reageer met quote

Hallo lieve mensen, ik ben een man van 34 jaar en heb sinds kort eem relatie met de vrouw van mijn dromen.We hebben het redelijk goed samen alleen is er één probleem. Mijn penis schijnt niet goed genoeg zijn werk te doen, omdat het voor haar niet dik en lang genoeg om haar te bevredigen. Dit brengt me behoorlijk uit balans. Het spreekt voorzich dat ik ook andere technieken toepast en dat schijnt wel te lukken, maar als ik in haar ben, doet het haar weinig. Ik heb in mijn verleden andere vrouwen wel weten te bevredigen, dus zo overdreven klein geschapen ben ik ook weer niet. Is er een middel die mij kan helpen om dit probleem op te lossen? Ik hou ontzettend veel van mijn vrouw en wil haar optimaal laten genieten van mij. Wie heeft er voor mij een verstandige oplossing voor dit probleem. Het tast absoluut mijn mannelijkheid en aan en maakt me ook onzeker.
anoniem
GastBerichtGeplaatst: 10-10-2005 20:55 Reageer met quote

ik kan me voorstellen dat het je onzeker maakt maar er is nog zoveel meer om van te genieten op sex gebied dan
en ligt het niet bij haar dan het probleem want je zegt zelf dat je in het verleden wel andere vroouwen hebt kunnen bevredigen.
ik denk wel dat je hier samen over moet praten
en ja er zijn pompen op de markt maar of dat zo gezond is
sterkte

groetjes
Wendygirl
BerichtGeplaatst: 18-10-2005 4:46 Reageer met quote

Als ze echt van je houdt, moet ze je toch nemen zoals je bent. Er bestaan altijd hulpstukken om er bij te nemen.
Liefde moet je allereerst vinden in je hart, dan moet de rest vanzelf gaan, zoals het accepteren van andermans 'gebreken'. Heb je het met haar erover gehad dat het je kwetst en dat je graag zou willen dat het anders kon gaan? Misschien heeft ze het niet eens door dat ze je daarmee kwetst. Misschien door er samen erover te praten en eventueel in therapie te gaan los je het grootste gedeelte van het probleem op. Succes hiermee!
student
GastBerichtGeplaatst: 08-12-2005 21:31 Reageer met quote

Ik snap dat je je onzeker voelt hierdoor, maar het gaat niet alleen om de perfecte bevrediging als je in haar zit. Het is bij veel vrouwen zo, dat de gevoelige plek niet gevonden kan worden als de penis van de man erin zit.
Bij vrouwen ligt dit nu een keer anders dan bij een man en ook mannen merken natuurlijk verschil ( bijv. in hoe hij afgetrokken wordt door iemand anders).
Probeer een andere manier te vinden om haar klaar te laten komen, en laat niet alles afhangen van het moment dat je in haar zit. Het gaat erom dat het voor beide prettig is, misschien dat je haar met vingeren of beffen eerst kunt laten komen, vaak is de vagina van binnen dan veel gevoeliger, doordat hij wat opzwelt, misschien geeft het har dan meer genot als je in haar zit.
Maar sex is meer dan alleen in haar zitten en de prettigste sex is voor iedereen verschillend, let wel, als je er samen maar open over praat en samen probeert te ontdekken wat voor beide het prettigst is.

Succes ermee,
Jac
BerichtGeplaatst: 10-01-2006 16:02 Reageer met quote

Je kunt ook een optie overwegen dat zij haar vagina iets strakker laat maken, waardoor het gevoel extra versterkt wordt..Weet de fijne er niet van maar probeer mee te denken..
Gast
BerichtGeplaatst: 22-01-2006 16:47 Reageer met quote

De vraag of ze genoeg van je houdt om ook je kleine penis te accepteren doet niet ter zake. Mijn man heeft een hele grote en dikke penis. En toch geniet ik niet het meest van de penetratie bij onze sex. Het doet me soms zelfs pijn en een orgasme krijg ik zeker niet als hij me alleen penetreert. Er komt veel meer bij kijken bij goeie sex.
Het gaat meer om de aandacht voor elkaar. Je doet dat wat de ander lekker vindt. Neem vooral de tijd voor elkaar en vraag wat de ander lekker vindt. Het zit hem niet in de grootte als het komt op genot. echt niet.
sari
GastBerichtGeplaatst: 21-06-2006 18:10 Reageer met quote

bij een vrouw gaat het er toch vooral om dat de clitoris gestimuleerd wordt, daar zit toch het meeste gevoel, en niet in de vagina zelf (daar zitten toch geen zenuwen, anders zou je bv. een tampon voelen zitten, en die voel je niet), dus of je penis nu lang of kort is, dat maakt toch niet uit voor het gevoel van je vrouw? of ben ik zo mis?
idd, praat er met haar eens over, maar je laten vergroten lijkt me nogal drastisch en onnodig
anoniem_525
GastBerichtGeplaatst: 19-07-2006 14:35 Reageer met quote

Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd in hoeverre de dikte en de lengte nu uitmaakt voor een vrouw.

Een volgende vraag is in hoeverre de middelen die penisvergrotingsites aanbieden, ook daadwerkelijk helpen? Ik hoor dat het klets is, maar tegelijkertijd hoor ik van mensen ook weer dat het weldegelijk helpt. Weten jullie hier meer over?
Henkie
GastBerichtGeplaatst: 21-07-2006 12:47 Reageer met quote

Over enkele dagen ga ik beginnen met zo'n vergrotingskuur, daarna kan ik het je vertellen of het werkt! Cool
anoniem_525
GastBerichtGeplaatst: 24-07-2006 23:17 Reageer met quote

Ah, ik ben benieuwd Henkie! Ik hoop dat het helpt! Smile
anoniem999
GastBerichtGeplaatst: 26-07-2006 1:36 Reageer met quote

Ook ik ben zeer benieuwd naar Henkie's resultaten. Ik hoop dat het echt werkt. Misschien is dan ook nog hoop voor mij!!!
Raw100
GastBerichtGeplaatst: 27-07-2006 21:42 Reageer met quote

Henkie schreef:
Over enkele dagen ga ik beginnen met zo'n vergrotingskuur, daarna kan ik het je vertellen of het werkt! Cool


Hi Henkie je zou beginnen met penis vergroting progaramma. heeft het wel geholpen of niet en welke middelen hebben je gebruikt.

Groetje,
Raw100
Henkie
GastBerichtGeplaatst: 31-07-2006 9:59 Reageer met quote

Hi Raw!! Het heeft even tijd gekost, voordat ik de hulpmiddelen in huis had. Maar eindelijk is het dan zover! Vandaag ben ik begonnen met de eerste pil van Libidomax. Volgens de website, krijg je het beste resultaat door meer dan één kuur achter elkaar te doen. Ik ga er voor 2 achter elkaar, één kuur is 30 dagen. Het resultaat is dus nog jammer genoeg even afwachten Wink Ik hou je zeker nog op de hoogte Laughing
Oliebol
GastBerichtGeplaatst: 09-08-2006 17:32 Reageer met quote

Hey henkie werkt het al!
Henkie
GastBerichtGeplaatst: 15-08-2006 9:23 Reageer met quote

Nu.. 16 dagen verder, kan ik vertellen dat er bij mij ieder geval geen enkel resultaat is tot dus ver.. Het is nu halverwege de eerste kuur, dus nog 1 1/2 te gaan. Het is de bedoeling bij deze kuur, 2 maals daags, één pil te nemen en minimaal één keer per dag te masseren, met de bij geleverde massagegel.
Een hoop inspanning, met tot nu toe, als resultaat.........nix! Lengte is niet toegenomen én de dikte ook niet! Smile
chantalp
BerichtGeplaatst: 15-08-2006 11:01 Reageer met quote

hoi henkie voor wie doe je dat voor jezelf of vriendin?
gewoon even een vraag hoor bedoel er verder niks mee!!!
Henkie
GastBerichtGeplaatst: 22-08-2006 13:51 Reageer met quote

Nouj.. mijn vriendin zegt altijd dat ze hem precies goed vind, en ik ben er zelf ook wel tevreden over, maar ik heb altijd al willen weten of het écht werkt, wat ze allemaal zó mooi verkopen! Duzz ja, proberen dan maar, in het ergste geval kan ie alleen maar groter worden! Wink Groot is altijd goed... (ieder geval voor een man dan! Razz)
Es21
GastBerichtGeplaatst: 22-08-2006 14:53 Reageer met quote

chantalp schreef:
hoi henkie voor wie doe je dat voor jezelf of vriendin?
gewoon even een vraag hoor bedoel er verder niks mee!!!


Het moest van mij, eigenlijk wilde hij niet hoor...

Laughing Wink
anoniem_525
GastBerichtGeplaatst: 29-08-2006 17:00 Reageer met quote

Het zou belachelijk zijn als het middel niet helpt, dat zou betekenen dat ze miljoenen mensen voor de gek houden! Wat dat betreft is het te hopen dat hij alsnog een paar centimeter groeit! Very Happy
Paul
AdminBerichtGeplaatst: 29-08-2006 18:46 Reageer met quote

Henkie schreef:
Nu.. 16 dagen verder, kan ik vertellen dat er bij mij ieder geval geen enkel resultaat is tot dus ver.. Het is nu halverwege de eerste kuur, dus nog 1 1/2 te gaan. Het is de bedoeling bij deze kuur, 2 maals daags, één pil te nemen en minimaal één keer per dag te masseren, met de bij geleverde massagegel.
Een hoop inspanning, met tot nu toe, als resultaat.........nix! Lengte is niet toegenomen én de dikte ook niet! Smile


Weet je wel wat je slikt?

Er bestaat namelijk geen pil/medicament dat je penis laat groeien. Als je mazzel hebt is het alleen geldklopperij en heeft het middel geen bijwerkingen.
Index > Psyche > Penis vergroting
Pagina 1 van 11  

1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring