Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Het Restaurant > onbegrepen klachten
Auteur Onderwerp: onbegrepen klachten
joost35
BerichtGeplaatst: 05-05-2010 16:59 Reageer met quote

langs deze weg wil ik even hetvolgende melden.ik heb maanden last gehad van mijn onderrug. Ben daarmee ook naar de fysio gegaan maar die konden uiteindelijk niets meer voor me betekenen. ik bleef na mijn 16 behandelingen last houden ,ttaal geen verbetering.Toen ben ik via een vriend van me terecht gekomen bij Top-Care. Top-Care is een revalidatie kliniek. Daar heb ik een intensief programma doorlopen maar dat heeft me enorm geholpen nu. Daar werd niet alleen maar gekeken naar mijn klacht maar er kwam een hele andere benadering. alles werd meegenomen mijn werk,thuissituatie, omgeving. stukje pijnhantering enz.ik werd begeleid door fysiotherapeuten en psychologen. Ik voel me nu enorm verbeterd. Mijn rugpijn is nog steeds niet helemaal over maar ik kan er nu heel goed mee omgaan. Top-Care heeft mij de handvaten gegeven om weer alles te doen wat ik altijd heb gedaan. Ik weet dat er heel veel mensen rondlopen zoals ik. En daarom wilde ik mensen dit niet onthouden. Als je kijkt op www.ciran.nl zie je een folder staan. De behandeling zat helemaal in mijn basisverzekering. Niet dat dat nu het belangrijkste is want dat is je gezondheid maar toch wel leuke bijkomstigheid.
trudy
BerichtGeplaatst: 05-05-2010 19:58 Reageer met quote

Goh ik weet ook nog wel een prima instantie waar mensen tercht kunnen maar volgens mij mag dat soort reklame helemaal niet hier!
joost35
BerichtGeplaatst: 06-05-2010 9:41 Reageer met quote

nou dit gaat mij niet om reklame te maken. ik vind alleen dat het wel bekend moet zijn bij mensen. heb zelf veel te lang doorgelopen voor ik bij de juiste instelling terecht kwam. vandaar dat ik het dus benoem. het is voor mensen met burn-out tress a-specifieke klachten. een heel grote doelgroep dus en daarom vertel ik er hier over.
trudy
BerichtGeplaatst: 06-05-2010 10:54 Reageer met quote

Yep herkenbaar,zelf loop ik bij een haptonoom die gespecialiseerd is in dit soort klachten.
En er zijn vast nog veel meer van dit soort instellingen die mensen op een goede manier kunnen helpen.
Zelf ben ik er voor andere klachten die helaas chronisch zijn en dus nooit meer weggegaan, er mee leren leven is wat ik er mee wil doen omdat het niet anders is en ik niet wil verdrinken in mijn pijnklachten.
trudy
BerichtGeplaatst: 06-05-2010 10:55 Reageer met quote

Btw Venlo is nu niet bepaald bij mij in de buurt.
joost35
BerichtGeplaatst: 06-05-2010 12:48 Reageer met quote

ok waar woon je dan want er zijn meerdere partijen in nederland die werken volgens concept van ciran
joost35
BerichtGeplaatst: 06-05-2010 13:26 Reageer met quote

om gebruik te maken van die haptonoom moet je dan wel aanvullend verzekerd zijn?want dat hoeft bij ciran dus niet.toch voordeel zat in de basisverzekering. Ook pijnhantering enzo gehad ,een heel gespecialiseerd team zit sinds tijden weer heerlijk in mijn vel
trudy
BerichtGeplaatst: 06-05-2010 17:00 Reageer met quote

Zoek maar eens op centrummensenwerk.
Voor mij is dat de oplossing voor mijn lichamelijke gebreken.
Ik heb een afweerstoornis en neuropatische klachten op verschillende plaatsen in mijn lichaam.
Ondertussen heb ik ook een neurostimulator geimplanteerd gekregen bij een pijnpoli.(de uitvinding van de eeuw)
en het laatste nieuws is dat mijn acgewricht versleten is.
Voor langere afstanden om te lopen heb ik sinds kort een rolstoel maar ik hoop daar niet al te lang en te veel gebruik van te maken.
Positiviteit is ook iets wat me op de been houd.
Toen ik 36 was is me al een rolstoel beloofd maar dat heb ik mede door degene waar ik onder behandeling ben toch mooi 19 jaar uit kunnen stellen.
Huggybear1967
BerichtGeplaatst: 08-11-2013 11:43 Reageer met quote

Laat je goed voorlichten als je een traject bij CIRAN gaat volgen. Ik heb er eigenlijk zeer weinig aan gehad. Ook de folder kwam zeer vreemd op mij over met foto's van besmeurde kinderen. Het geheel kwam nogal amateuristisch op mij over. Wat kopietjes met informatie en oefeningen in de brandende zon. Een dergelijk traject kost € 9500,= euro en daarnaast verplichten je ook twee dagen naar Belgie in een klooster te gaan. Het is erg sektarisch op mij overgekomen. Ik lijd aan epileptie en heb COPD als je een epileptische aanval weten ze niet wat zij moeten doen. Ze hadden me niet moeten aannemen voor het traject omdat ze niets voor mensen met COPD kunnen doen. Het gaat ze volgens mij alleen om het geld.
Index > Het Restaurant > onbegrepen klachten
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring