Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > wie kan me meer vertellen?? lange voorhuid.
Auteur Onderwerp: wie kan me meer vertellen?? lange voorhuid.
Intel
BerichtGeplaatst: 20-04-2010 20:14 Reageer met quote

zijn er mensen die hinder hebben meegemaakt in het bedrijfen van seks door hun te lange voorhoud.

voor de duidelijkheid: het gaat NIET!! om een voorhuid die vast, klemzit of nauw is. Hij is aleen lang en ruim, waar door de eikel niet vanzelf ontblood bij een stijfe penis.

het probleem dat ik ondervind is: bij penetratie het gevoel hebben of wiebelje je een beetje in je eigen veletje op en neer. dit stimuleert mij niet, of nauwlijks. mijn penis bewoog zichtbaar met lange halen heen en weer in haar vagina, het voelde aan mij penis of ik amper bewoog. ik mis de wrijfing, voel aleen haar warmte verder niks. ze was ook niet te nat ofzo.

iemand die dit herkent, of hier meer over weet?

met aftrekken heb ik geen last, dan kan ik het uiteinde van de huid ver naar achter trekken en is het fijne gevoel er wel. tijdens het neuken komt mijn eikel domweg niet bloot om dat ik tot het einde van mijn (13 cm) penis naar binnen ben voor dat dat de huid zover opgeshoven is.

alvast bedankt

    Moderator opmerking:
    dit onderwerp is verplaatst. Wilt u berichten in het juiste subforum plaatsen? Zie ook de Forum regels
Steenbok91
BerichtGeplaatst: 20-04-2010 20:17 Reageer met quote

Als je hem naar achteren trekt voordat je in haar vagina gaat dan?
Intel
BerichtGeplaatst: 20-04-2010 20:24 Reageer met quote

als hij dan al vanzelf blijft zitten.. dan vloelt het fijn als ik naar binnen ga.
helaas vloept hij terug als ik terug trek.
en is het probleem weer het zelfde na 2 keer terug trekken.
Intel
BerichtGeplaatst: 20-04-2010 20:28 Reageer met quote

o ja,

met condoom om is het helemaal elende.
blijf aan het afrollen en krij overtollig condoom aan het uiteinde bij mijn eikel.
Steenbok91
BerichtGeplaatst: 20-04-2010 21:32 Reageer met quote

Dank weet ik het helaas ook niet.
Succes Sad
maraja
BerichtGeplaatst: 20-04-2010 21:40 Reageer met quote

Ooit gedacht aan laten besnijden?
Intel
BerichtGeplaatst: 20-04-2010 21:53 Reageer met quote

ja, die gedachten spelen wel.

vind het alleen dood eng om iets aan mijn lichaam te veranderen. het kan er niet weer aan.

ook lijkt mij het idee helemaal geen voorhuid te hebben erg raar. het is mij onduidelijk hoe je dan nog kan mastuberen? en ben ook een beetje bang dat mijn eikel dan juist heel ongevoelig wordt. of dat ik spijt krijg. ook kijk ik tegen de eerste 2 weken aan, na de ingreep. ben geen held met wonden, en zal het zelf moeten schoonhouden terwijl het heel pijlijk is

Het kan natuurlijk ook heel bevrijdend zijn, geen gehannens meer, hij kan niet meer verkeert zitten want hij is er niet meer. plassen zonder dat de voorhuid de straal onderbreekt. extra hygiene. boost in het zelf vertrouwen.
satopex
BerichtGeplaatst: 21-04-2010 11:04 Reageer met quote

maraja schreef:
Ooit gedacht aan laten besnijden?
het beste is om je laten besnijden,zodat als je lul slap is de eikel altijd ontbloot is.ik heb het ook laten doen en vind het heerlijk een besneden lul te hebben.en aftrekken? gaad uitstekend.
Intel
BerichtGeplaatst: 21-04-2010 17:46 Reageer met quote

hoe oud was je toen je dit liet doen? hoe verlopen de dagen na de ingreep, en wat is er verandert in jouw beleving als je vaginale sex hebt?
satopex
BerichtGeplaatst: 21-04-2010 19:58 Reageer met quote

ik was 45jaar toen ik mij heb laten besnijden ook vanwege een te lange voorhuid.met neuken kwam de eikel niet vrij zodat ik wenig gevoel had.de ervaring zal ik nu vertellen.de eerste 2a3weken na de besnijdenis geen seks,niet rukken of neuken wand het moet eerts goed genezen zijn.de eerste week kan je s'nachts wel eens wat pijn hebben als je een stijve krijgd i.v.b met de hechtigen die wat trekken.na 2a3 weken ben ik voorzichtig gaan rukken met baby poeder op mijn lul om zo snel mogelijk een hoornlaagje te vormen en om verwondingen te voorkomen.het neuken gaad uistekend,kan het langer volhouden en kom altijd heftig klaar.de eerste 3maanden voelde de eikel gevoelig aan maar daar heb ik nu helemaal geen last meer van.integedeel nu de eikel altijd ontbloot is ben ik veel geiler geworden door het vrijven in mijn slip.de voordelen van een besneden lul zijn1altijd een schone lul.2rukken is veel lekkerder. 3 neuken gaad ook beter omdat je het langer vol kan houden zonder klaar te komen.intel ik wens je veel sucses en niet bang zijn.
Intel
BerichtGeplaatst: 22-04-2010 16:41 Reageer met quote

kijk hier heb ik wat aan.
duidelijke taal.

zal maar een afspraak maken met de huisarts.

toch heb ik nog een kleine twijfel of het aan mijn voorhuid ligt. vandaag gebeurde het volgende.

zag vandaag een onwijs lekkere vrouw toen we even naar de mac donalds waren tussen de middag.
op de fiets naar huis waren mijn gedachten nog even bij haar, en ik kwam thuis met een kei harde pik.
toen ik naar de wc ging zag ik tot mijn verbazing dat mijn eikel bloot was. de huid van mijn balzak was veel strakker als normaal, door de koude wind tijdens het fietsen. dus als de huid rond mijn ballen strakker is is mijn eikel wel ontbloot, en heb ik ook niet meer die dikke kraag achter mijn eikel. als ik de voorhuid dan even terug over de eikel haal, gaat hij er langzaam weer achter als ik los laat, heel apart....
Intel
BerichtGeplaatst: 11-05-2010 21:03 Reageer met quote

al weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een bericht hier neer zette...

in middels bij de huisarts en uroloog geweest.

de huisarts heeft mijn penis in slappe toestand gezien.
hij vond dat er niks mis is met mijn voorhuid (lijkt ook niks aan de hand als ie slap is). maar kon natuurlijk geen oordeel geven over de stand van zaken in erectie. ik heb hem vertelt dat mijn voorhuid over de eikel blijft, en ik deze zeer makkelijk over de eikel kan bewegen in erectie. ook vertelde ik het probleem met condoomgebruik. afschuiven, moeilijk aanbrengen ect. Het was hem duidelijk dat er blijkbaar iets aan moet gebeuren, dus werd ik doorgestuurd naar de uroloog.

bij de uroloog: de uroloog heb ik niet eens gesproken. alles werd afgehandeld door de assistent. hij had weer de zelfde conclusie als de huisarts. blijkbaar ben ik de enigste met dit probleem die bij hun aanklopt. ik weet via besnijdenisinfo.nl dat er meer zijn met het zelfde probleem als ik onderga. sterker, nu ik er met mijn ouders over gesproken heb, blijkt het bij mijn oom ook het geval geweest te zijn. ook met mijn oom er over gesproken, besnijden is voor hem de beste beslissing geweest.

om een lang verhaal kort te maken, ik heb het voor elkaar gekregen, wordt over enkele weken besneden. ben hier erg blij mee, en ik kijk er naar uit.

1 dingetje baat mij nog wat zorgen. ik wil eigenlijk nog met de chirurg spreken voor de ingreep. dit om er zeker van te zijn dat hij de juiste manier van besnijden toepast. ben een beetje bang om bij de eerste erectie er achter te komen dat de besnijdenis te losjes is geweest, en ik nog steeds een slappe huid om de schacht van mijn penis heb.

binnen kort meer...
maraja
BerichtGeplaatst: 11-05-2010 21:11 Reageer met quote

Goed dat je het aangedurft hebt en een beslissing hebt genomen.
Zou inderdaad eerst de chirurg proberen te spreken te krijgen maar dat zal toch wel voor de operatie?
Succes en hoop dat je er achteraf blij mee bent!
satopex
BerichtGeplaatst: 12-05-2010 15:57 Reageer met quote

over stijl van besnijden kan je het beste van te voren bespreken met de chirurg.mijn eikel is altijd ontbloot ook als hij slap is.nog een tip:scheer je schaamhaar een dag van te voren helmaal weg incl.je balzak i.v.m. higiene.
Intel
BerichtGeplaatst: 12-05-2010 18:08 Reageer met quote

ja ik durf het cker aan.
Ik wil niets liever dan van mijn voorhuid af.
dit heeft me genoeg teleurstellingen gebracht, hoop heel erg dat mijn seksuele ervaringen straks een stuk opgekrikt worden. eindelijk geen geklooi meer met condooms omdoen en om houden.

ik scheer mijn ballen bijna dagelijks, dus dat zit goed qua hygiƫne. de rest scheer ik ongeveer om de 14 dagen om het kort om het netjes te houden. zat er ook al aan te denken alles glad te doen voor de ingreep.

alleen lijkt het me wat pijnlijk als mijn gevoelige besneden penis in contact komt met stoppels die dan binnen een dag de kop weer op steken. je moet immers je penis een tijdje omhoog houden met een ondersteunende slip. of blijft de penis lang genoeg in het verband zodat ik hier geen last van krijg??

ik begin er niet aan om kort na de besnijdenis de boel bij te scheren, straks hou ik er een infectie aan over, en het lijkt me ook pijnlijk om te doen.

misschien zie ik nu te veel apen en beren, maar weet ook niet goed wat me te wachten staat. heb wel foto's gezien van pas besneden penissen, en dat zag er vrij heftig en gezwollen,pijnlijk uit.
satopex
BerichtGeplaatst: 13-05-2010 14:39 Reageer met quote

je hoefd niet bang te wezen voor stoppels intel.toen ik besneden was scheerde ik het 3x per week glad en nu nog.net wat je zegd je ziet te veel apen en beren in het bos.je moet er wel rekening mee houden dat je wel geiler word na de besnijdens,altans dat is mijn ervaring. :Dmaar dat had ik al eerder gescheven
Kanonnenbal
BerichtGeplaatst: 22-05-2016 23:32 Reageer met quote

Hallo,
Ik ben 16 jaar oud en mijn penis heeft een lengte van 16cm. Mijn voorhuid komt in erectie ook niet over de eikel heen. Ik heb al lang na zitten te denken over een besnijdenis. Is dot slim op mijn leeftijd en zijn er ook nog andere manieren?
Index > Urologie > wie kan me meer vertellen?? lange voorhuid.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring