Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Subareolair Abces Borst/Tepel Fistel problemen
Auteur Onderwerp: Subareolair Abces Borst/Tepel Fistel problemen
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 23-04-2014 0:21 Reageer met quote

Hallo Harold,
Ik heb geen borstontsteking (heb alleen mastopathie), maar weet dat roken héél slecht is voor je huid en de wondgenezing vertraagt. De huid veroudert door roken snel en de doorbloeding is inderdaad minder! Zou best kunnen dat 't ook ontstekingen bevordert...
Reden genoeg om te stoppen met roken. Wink
Groet, Musje.
Jacoby
BerichtGeplaatst: 03-06-2015 21:08 Reageer met quote

vaif schreef:
korte reactie

In najaar 2009 wel griepprik gehad, dat klopt.

De rest print ik eens uit, volgende week ook afspraak met huisarts, zal dit ook met haar overleggen.

kan ik ontgifrecepten via google vinden en 'rustige' neutrale voeding?

Bedankt voor zover. Ga nu maar eerst weer in overleg met huisarts en zoeken op google welke voeding ook magnesium bevat, weet ik niet zo uit mijn hoofd.

Heel veel dank en tot later.

groet,
Vaif


Hallo Vaif,
Eigenlijk ben ik benieuwd hoe het allemaal afgelopen is met je. Ons verhaal lijkt op elkaar. Op dit moment heb ik te kampen met een fikse borstontsteking en slik Flucloxacilline. Heb net als jij geen baarmoeder meer, verwijderd ivm myomen. Geen kinderen,dus ook geen borstvoeding gegeven. Slik ook Hydrochloorthyazide. Kan allemaal toeval zijn, maar toch. Maandelijks heb ik onrustige borsten, maar ging ook altijd weer over. Lijkt toch ook op een soort van cyclus. Vorige maand deden ze al vreselijk veel pijn, maar nu nog erger en blijkt dat ze behoorlijk ontstoken zijn.500mg 4x per dag Flucloxacilline en de spanning op de borsten wordt al minder. Ze lekken niet, zie ook geen pus of zo. Als ik dit forum lees, lijkt het erop dat het niet bij één keer zal blijven. Daarom ben ik benieuwd of er uiteindelijk wel een oplossing is gekomen.
Hopelijk hoor ik nog iets van je. Of uiteraard van iemand anders waarbij uiteindelijk wel een goede oplossing is gekomen. Zou mooi zijn.
groetjes Jacoby
Thomas3
BerichtGeplaatst: 04-06-2015 18:46 Reageer met quote

http://www.medischforum.nl/onderwerp/10042/20
kunnen ze met een mri een fistel ontdekken of kunnen ze dat alleen tijdens de operatie zien? Ze willen mij opereren en dan kijken hoever de fistel zit ... maar ik lees te veel verhalen over foute operaties dat ik eigenlijk eerst een mri wil om te zien hoe diep het zit... kan dat ?
Hallo blizzard
Ik ben vanaf september fistelpot gaan slikken en sinds november is de fistel niet meer te zien en er komt nog heel af en toe wat bloed uit maar geen pus of andere vervelende dingen en dat terwijl ik eerst constant met gaasjes tussen mn billen liep omdat er pus uit kwam plus dat er een soort bultje zat. Nu is bultje weg en er komt geen pus meer uit! In alkmaar verkrijgbaar en je moet het de tijd geven maar voorlopig is het bij mij weg en laat ik me niet opereren!

Lezen. Lezen. Goed lezen.
Pris1972 heeft geluk gehad met lezen en geduld. Binnen 2 maanden was alle ellende gespaard.
Fistel of Abces kan je niet zomaar opereren.

Quote: Vorige maand deden ze al vreselijk veel pijn, maar nu nog erger en blijkt dat ze behoorlijk ontstoken zijn.500mg 4x per dag Flucloxacilline en de spanning op de borsten wordt al minder. Ze lekken niet, zie ook geen pus of zo. Als ik dit forum lees, lijkt het erop dat het niet bij één keer zal blijven. Daarom ben ik benieuwd of er uiteindelijk wel een oplossing is gekomen.

De oplossing is wel maar niet eenvoudig.
1) de onnodige aangetaste zenuwenbanen moet opgelost worden.
2) de virus-infectie moet opnieuw bevrijd worden.
Marie-Claire
BerichtGeplaatst: 05-07-2017 20:20 Reageer met quote

Goede dag,

Ik was opzoek naar meer info over borstontsteking borstabces.
Hier kwam ik uit...

Ik zou heel graag met Tim 11 in kontact komen. De dingen die je aan geeft zeggen mij veel. Misschien kan jij mij helpen mijn probleem met mijn borst op te lossen.

Dus ik hoop dat je dit bericht nog ziet, ookal is het bericht van jouw al jaren oud.

Fijne dag,

Marie-Claire
Index > Overige ziekten > Subareolair Abces Borst/Tepel Fistel problemen
Pagina 3 van 3  

Vorige  1, 2, 3

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring