Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Subareolair Abces Borst/Tepel Fistel problemen
Auteur Onderwerp: Subareolair Abces Borst/Tepel Fistel problemen
Tim11
BerichtGeplaatst: 24-03-2011 14:27 Reageer met quote

Quote:
Ik blijf even bij mij verhaal, vorig jaar jan. 2010 in een keer abces in linkerborst, punctie onder echo daarna operatie abces, toen wond dicht was, maand later weer abces. Nu elke maand borstontsteking en ook fistelvorming. Bij plastich chirurg geweest en raad af om klieren te verwijderen en prothese te plaatsen want bact. die er nog zit, kan veroorzaken dat er weer een abces ontstaat en dan springt prothese eruit. Dat wil je ook niet.
Slik nu constant Flucloxacilline Mylan 500 mg. Dit middel helpt bij infecties veroorzaakt door o.a. penicillinerestitente stafylokokken. Maar heb ik een stafylokok? Mijn huisarts gaat nu brieven van vorig jaar erbij zoeken, welke bacterie speelt een rol. In Umc zegt chirurg ook, nu fistel, maar liever niet verder openmaken want dan kunnen er nog meer bact. erin.. Maar ja, de fistel is al een open verbinding dus komen steeds meer bacterien bij.. Volgens huisarts heb ik dikke pech en met mij ook iedereen hier op het forum want men weet niet wat te doen. Komt vrij weinig voor. Ja daar hebben wij wat aan.

1) punctie onder echo daarna operatie abces, toen wond dicht was, maand later weer abces.
Punctie voor kankerweefsel onderzoek of puntcie voor abces onderzoek is geen goede idee. Stel je hebt 2 eieren. 1 doe je een punctie en de andere niet. Wat zal er gebeurd met die ene ei onder punctie?
2) Nu elke maand borstontsteking en ook fistelvorming.
Dat was de resultaat na de punctie en de operatie.
3) Bij plastich chirurg geweest en raad af om klieren te verwijderen en prothese te plaatsen want bact. die er nog zit, kan veroorzaken dat er weer een abces ontstaat en dan springt prothese eruit. Dat wil je ook niet.
Een geluk bij een ongeluk. de klieren moeten zij gewoon afblijven.
4) Slik nu constant Flucloxacilline Mylan 500 mg
De klassieke tijdelijke symptomen bestrijden. Later verandert dit van een eenvoudige ziekte tot een ernstige ziekte.
5) Mijn huisarts gaat nu brieven van vorig jaar erbij zoeken, welke bacterie speelt een rol. In Umc zegt chirurg ook, nu fistel, maar liever niet verder openmaken want dan kunnen er nog meer bact. erin..
Deze bacterie is een onderdeel van de BMR-virus.

Quote:
En hoe word jij nu behandeld?

Neen. Ik heb deze ziekte niet. Ik heb alleen de oorzaak en de behandeling van de ziekte ACNE gevonden. De oorzaak en de behandeling daarvan is ongeveer hetzelfde als ABCES.

Kunt u hier nog volgen?
vaif
BerichtGeplaatst: 24-03-2011 14:40 Reageer met quote

Deze bacterie is een onderdeel van de BMR-virus.

Ik heb alleen de oorzaak en de behandeling van de ziekte ACNE gevonden. De oorzaak en de behandeling daarvan is ongeveer hetzelfde als ABCES.

Dit bovenstaande schrijf jij. Hoe kan een bacterie onderdeel zijn van de BMR-virus, want virus is niet te behandelen met antibiotica of penicilline.

oorzaak en behandeling van ziekte ACNE is hetzelfde: Hoe word jij nu behandeld dan? daar ben ik wel benieuwd naar. Hoop dat je weer antwoord kunt geven.

Je weet er wel veel van af aan je antwoorden te zien.

Groet,
Vaif
Tim11
BerichtGeplaatst: 24-03-2011 15:11 Reageer met quote

Quote;
Hoe kan een bacterie onderdeel zijn van de BMR-virus, want virus is niet te behandelen met antibiotica of penicilline.

Dit is een uitgebreide natuur geneekunde. Als je hebt interesse hoe kan een bacterie onderdeel zijn van de BMR-virus. Dan zal u naar de site van Freek kijken. Daar heb ik grondige informatie verteld. Freek was 3 dagen overleden van een gezonde jongen van net 9 jaar oud na het inentingen BMR vaccinaties. Uit een autopsie vond de dokter alleen de bacterie in zijn bloed. Doodsoorzaak als onbekend verklaard.

Abces kunt je zelf met eigen kracht genezen. Wel met volle kennis en geduld.

Je heb diverse oorzaak voor de ziekte abces en diverse plekken te vinden.Een abces op de borst is anders dan de abces in de binnenkant van de bovenbeen. Zie de verhaal van Dotty: Ik heb 16 jaar geleden voor hrt eerst een abces gehad aan de binnenkant van mijn bovenbeen.

De Abces in de borst heb je mee te maken met verkeerde medicatie voor griep tijdens de menstruatie.
Wanneer je dit snapt en met de juiste behandeling tot een genezing komen voor Abces. Dan vind je ook de oorzaak en de behandeling voor borstkanker en baarmoederkanker.

Kunt u hier nog volgen?
vaif
BerichtGeplaatst: 24-03-2011 15:16 Reageer met quote

Ja ik kan het nog volgen maar ik heb geen baarmoeder meer, dus ook geen menstruatie, en ook geen griep gehad voor dat abces begon

Ik kan het nog volgen maar het is wel stenotaal, dus niet echt begrijpelijk, gaat een beetje heen en weer. Misschien van mijn kant ook. Vind het lief dat je steeds antwoord geeft, ik probeer meer inzicht te krijgen zodat ik ook kan genezen, vandaar

Dus dat geldt voor mij niet.

Wat is de website van Freek?

Hoop dat je weer antwoord geeft

groet,
Vaif
Tim11
BerichtGeplaatst: 24-03-2011 15:55 Reageer met quote

Quote;
Ja ik kan het nog volgen maar ik heb geen baarmoeder meer, dus ook geen menstruatie, en ook geen griep gehad voor dat abces begon.

Dat is ook mijn antwoord: Je heb diverse oorzaak voor de ziekte abces en diverse plekken te vinden.
De ene vrouw wel mee te maken met griep en de menstruatien en de andere niet . Maar als ik las dat je hebt geen baarmoeder meer. Dan schat ik u had in de verleden probleem met de vleesboom in de baarmoeder of in de eierstok.

Quote;
geen baarmoeder meer, dus ook geen menstruatie.
Dit is een misleide klassieke geneeskunde.

Hieronder haal ik een stukje uit een TCM leerboek geneeskunde via google vertaald over de menstruatie.

Vrouw weet de hele wereld, zeker in de borsten voor de menstruatie volheid, na de menstruatie, stress reductie Dayton. Artsen geloven dat een vrouw menstruatie aanwezig omdat onbevruchte eitjes in de baarmoeder, en de stofwisseling van het bloed, in feite, dit is niet waar, en kon dus niet hebben veroorzaakt de huidige westerse rode littekenbehandeling lupus en leukemie, longkanker, borstkanker, lymfoom, hersenen tumoren, leverkanker en andere ziektes, weet niet waarom je deze ziekte? Want ik weet niet waarom, dus er is geen methode van preventie en behandeling.

Een vrouw menstruatie, in feite, melk, hoe bewijzen? Heel simpel, de eerste dame voor sommige ︰ niet zwanger, ligatie, sindsdien niet meer ovuleert deed, maar toch blijft de menstruatie iedere maand, wat betekent dat de menstruatie, eieren zijn eieren.

Ten tweede: er is geen moeder tijdens de periode van borstvoeding, maar veel vrouwen zwanger, terwijl nog steeds borstvoeding, die ook staat voor een menstruatie, melk is melk, volgens de klinische observatie vond ik een zeer interessant ding is zodra de melk, niet kan worden recht naar beneden uit de borst normale baarmoeder, wat resulteert in het omgekeerde fenomeen, sommige vrouwen menstruele door de neus en mond in een aantal reflexieve inverse in het hart van de zogenaamde rode markering op een West-lupus, een reflexieve inverse longen, dat wil zeggen, de oorsprong van longkanker, Sommige inversive Rugu Sui, dat is de oorsprong van leukemie. Ook mannen de ziekte hebben, in feite, ook mannen hebben periodes, maar totaal anders dan de vrouw, zal ik ook worden ingevoerd. Als u overschot van melk is niet schoon, afzetting in de borst, dit is de bron van borstkanker.

Dit wil zeggen geen baarmoeder, maar de andere menstrautie proces(geen zwangerschap) zetvoort.
Hebt u gehoord borstkankerpatiënte na een borst verwijdering later toch borstkanker teruggekomen. Het gebeurt ook voor de baarmoederkankerpatiënte.

De proces van de menstruatie is vanuit het hart naar de borst en daarna naar de eiestok en baarmoeder.Wanneer het hart wordt verzwakt door medicijnen, griep, vaccinaties of stress. Op dat moment in de borst dan heb je eerst een ontsteking in de borst.
vaif
BerichtGeplaatst: 24-03-2011 16:33 Reageer met quote

Dit wordt een beetje ingewikkeld, misschien ook door schrijfstijl.

Baarmoeder verwijderd ivm myomen. Nooit kinderen gehad en borstvoeding gegeven. Heb nog wel eierstokken, dus het gewone proces in mijn lijf bestaat nog steeds alleen geen menstruatie meer door geen baarmoeder

In voorjaar 2009 heb ik 2 weken Clozapine geslikt en kreeg daardoor Myopathie, hartfalen, en benauwd. Gestopt met Clozapine en hart ging langzaamaan weer normaal werken. Men zegt: geen verband tussen Clozapine in 2009 en abces in jan. 2010

Zou daar dan toch verband tussen kunnen zitten, dat ik door problemen met mijn hart door Clozapine slikken 1 jaar later abces krijg in borst, na herstel weer abces en daarna mastitis??? Heb die periode daarvoor geen griep gehad. De laatste keer griep was in 1990, ben nooit lichamelijk ziek. Door het slikken van antidepressiva wel nu een te traag werkende schildklier, slik thyrax en schildklierwaarde zijn goed, maar moet dus wel de rest van mijn leven thyrax slikken. Ook nog steeds diuretica, wordt nu afgebouwd, furosemide 20 mg alleen nog en nu om de dag slikken. Had eerst 2dd furosemide 20mg en hydrochloorthiaz en bleek toen een kaliumgehalte van 2,9 te hebben. 1 week kalium slikken en gehalte was weer goed en de diuretica alleen toen nog furosemide 20 mg dagelijks, maar nu dan om de dag om af te bouwen.

Ik heb het gevoel dat er na het gebruik van de Clozapine een soort domino effect in mijn lichaam aan de hand is, wat er uiteindelijk in heeft geresulteerd dat ik een abces in mijn borst kreeg.

Volgens een endrocrinoloog, is er geen verband tussen baarmoederverwijdering(al 9 jaar geleden) en gebruik Clozapine omdat de tijd tussen Clozapinegebruik en ontstaan abces te lange tijd tussen zit. Als ik nog wel Clozapine had geslikt dan had ik leucopenie kunnen hebben en daardoor abces kunnen krijgen.

Zou toch mijn hormonale huishouding niet goed in balans zijn waardoor ik het abces heb gekregen?

En muteert een bacterie zich tot een BMR-virus en hoe moet je dan behandelen. Heb gekeken via google naar acne behandeling en abces maar kom er niet helemaal uit.

Misschien kan je wat gerichter antwoord geven??? Ik snap jouw antwoorden niet helemaal goed. Ligt aan mij. Maar ik wil zo graag meer inzicht krijgen zodat iemand mij eens beter gaat begeleiden en helpen met eventueel betere medicatie dat ik van dit probleem afkom. Nu heb ik maandag en dinsdag wat dingen buitenshuis gedaan en sinds dinsdagavond tot en met nu ben ik kapot, kan ik niets anders dan even achter computer zitten en op de bank liggen. Dat is toch geen leven???

Ben benieuwd wat je hierover terug kan melden.

Waardeer het enorm dat je antwoord geeft.

groet,
Vaif
Tim11
BerichtGeplaatst: 24-03-2011 18:05 Reageer met quote

Met je laatste bericht heb ik al een beeld van de mogelijke oorzaak van Abces.
Als ik dit google over de bijwerking van Alozapine, hier word je niet vrolijk van:

http://www.fk.cvz.nl/Preparaatteksten/C/clozapine.asp?blPrint=True
Bijwerkingen
Risico van granulocytopenie (3%) en agranulocytose (0,7%), voornamelijk in de eerste 18 behandelingsweken (incidentie 32:100.000 persoonsweken), met mogelijk fatale afloop. Zeer vaak (> 10%): slaperigheid, moeheid, duizeligheid, constipatie, hypersalivatie en tachycardie. Vaak (1-10%): leukopenie, neutropenie, eosinofilie, leukocytose, vooral in het begin van de therapie: anticholinerge verschijnselen zoals accommodatiestoornissen, mydriasis en droge mond, orthostatische hypotensie, urine-incontinentie en/of ??retentie, hypertensie, syncope, maag-darmklachten, gewichtstoename, verhoogde transaminasespiegel, verandering van ecg, hoofdpijn, tremor, stijfheid, acathisie, extrapiramidale symptomen, convulsies, vermoeidheid, koorts, stoornis in temperatuurregulatie. Soms (0,1-1%): agranulocytose, maligne antipsychoticasyndroom (voorheen neurolepticumsyndroom). Zelden (0,01-0,1%): anemie, gestoorde glucosetolerantie en diabetes mellitus, rusteloosheid, agitatie, verwardheid, delirium, ademhalingsdepressie of -stilstand, met of zonder circulatoire collaps, pericarditis, aritmie, myocarditis (met name in de eerste twee maanden van behandeling, waarvan enkele gevallen met dodelijke afloop), trombo-embolie, aspiratie van ingenomen voedsel, dysfagie, hepatitis, cholestatische icterus, pancreatitis, verhoogd CPK. Zeer zelden (< 0,01%): trombocytopenie, trombocytemie, ketoacidose, hyperosmolair coma, ernstige hyperglykemie, hypertriglyceridemie, hypercholesterolemie, tardieve dyskinesie, cardiomyopathie, QT-verlenging, hartstilstand, ademhalingsdepressie, vergroting van parotis, darmobstructie, fulminante levernecrose, huidreacties, interstitiële nefritis, priapisme, plotseling onverklaarbaar overlijden. Acute ontwenningsverschijnselen zijn gemeld.


Alle medicijnen hebben bijwerkingen. Medicijnen beïnvloeden de functie van de maag en de hart.

Quote:
Door het slikken van antidepressiva wel nu een te traag werkende schildklier, slik thyrax en schildklierwaarde zijn goed, maar moet dus wel de rest van mijn leven thyrax slikken.

Dat is precies de bedoeling van de moderne geneeskunde en de farmaceutische industrie. De rest van uw leven medicijnen slikken bent u de vaste klant en de vaste omzet.

In de trosradar.nl vertellen heel veel mensen over hun ervaring met de bijwerking van alle soorten medicijnen. Daar kunt u wijzer worden.

Wilt u de ziekte Abces een keer vanaf dan is de uitleg overbodig. Als u wilt Abces het hele leven vanaf. Dan kunt u beter dit ziekte beter leren kennen. Kennis is machtiger dan de ziekte.

De volgende 5 stappen moet je heel goed begrijpen.

1) De Abces begint eerst rood verschijnen. Op dit moment is sprake van ontsteking. Dat is infectie. Deze infectie kunt u met antibiotica of penicilline of via huid, zweet, urine en ontlasting verlossen. Deze ontsteking verschijnt maar heel korte duur.

2) Wanneer de roodheid begint opgezwollen maar nog geen puist gezien. Het kan nog net met de ontstekingsremmers gebruiken.

3) Wanneer de roodheid gezwelt tot puist dan is de ontstekingsremmers overbodig en gevaarlijk. In de praktijk gaat men pas op dit moment naar de dokter voor hulp. Dat is ook de resultaat waarom deze eenvoudige ziekte verandert naar een ernstige ziekte door vakkennis. Na veel medicaties weet de dokter hier geen raad meer. Arrow
vaif
BerichtGeplaatst: 24-03-2011 18:32 Reageer met quote

Dus samengevat: overleg met huisarts over Thyrax echt nog nodig is?

En stoppen met penicilline slikken en kijken wat je lichaam doet, gewoon ontsteking doorlopen en koelen mij ijs, bijv. en paracetamol en kijken of het geen abces wordt. Misschien gewoon ziek worden en dan je eigen lichaam bact. eruit laten werken?

Hoor graag over bovenstaande conclusie de juiste is.

Ik heb Clozapine maar 1 week geslikt en toen al myopahtie. Maar dat was in 2009 maart, en jan 2010 kreeg ik abces: kan dat echt verbonden zijn aan elkaar?

Hoor hopelijk weer wat terug. Bedankt tot zover!!
Heel erg lief van je!
Tim11
BerichtGeplaatst: 24-03-2011 19:40 Reageer met quote

4) Wanneer de puist/etter nog niet helemaal rijp is. Het is verboden dit te openbreken, verwijderen/opereren.
Dit vakkennis is heel belangrijk. De achtergrond van de puist is een virus van een onderdeel van de BMR. De meeste patiënten en dokter hebben een verkeerde beeld over virus. In het algemeen denken zij virus is slecht en gevaarlijk voor onze gezondheid.
De basis van de virus in onze lichaam vanaf de geboorte is positief voor onze gezondheid. Het geldt ook voor bepaalde bacterieën in de darm.

5) De BMR-virus proces is besmetting, incubatie, latent broeien en dan uitbreken. Je moet dit proces goed laten verlopen en meewerken. Wie dit tussentijds afbreekt of tegenhouden met de ontstekingsremmers. Geen genezing in zicht.
Dit gebeurt vaak bij jongens en meisjes in de puberstijd. Zogenaamde ACNE ziekte.

Quote:

Dus samengevat: overleg met huisarts over Thyrax echt nog nodig is?
- Hier kan ik beter geen mening geven tegenover uw huisarts over Thyrax. Wel de voeding rijk aan magnesium en vitamine C is ook een natuurlijke oplossing.

En stoppen met penicilline slikken en kijken wat je lichaam doet, gewoon ontsteking doorlopen en koelen mij ijs, bijv. en paracetamol en kijken of het geen abces wordt. Misschien gewoon ziek worden en dan je eigen lichaam bact. eruit laten werken?
- stoppen met penicilline slikken. Want er is geen sprake van ontsteking meer met de puist.
- koelen met ijs is een slechte idee. De wamte moet uit. De gif moet via de huid uit. Warme groene thee met beetje zout uitwendig schoonmaken is een beter idee dan ijs.
- paracetamol niet. Wel met ontgif recepten en 'rustige' neutrale voeding.


Hoor graag over bovenstaande conclusie de juiste is.

Ik heb Clozapine maar 1 week geslikt en toen al myopahtie. Maar dat was in 2009 maart, en jan 2010 kreeg ik abces: kan dat echt verbonden zijn aan elkaar?
- Niet helemaal. Maar wel optelsom. Uw hart kan de Abces veroorzaakt en uw hart kan de Abces genezen.
- Griepprik in de najaar 2009 opgehaald? Als wel blijkt dan is wel een verband tussen.

De beginner zal met de bovenstaande tips heel makkelijk Abces genezen. Diegene met de verkeerde medicatie en de puist al opengebroken zal niet makkelijk zijn.

Succes met de juiste medicatie en met veel geduld. Laughing
vaif
BerichtGeplaatst: 24-03-2011 19:55 Reageer met quote

korte reactie

In najaar 2009 wel griepprik gehad, dat klopt.

De rest print ik eens uit, volgende week ook afspraak met huisarts, zal dit ook met haar overleggen.

kan ik ontgifrecepten via google vinden en 'rustige' neutrale voeding?

Bedankt voor zover. Ga nu maar eerst weer in overleg met huisarts en zoeken op google welke voeding ook magnesium bevat, weet ik niet zo uit mijn hoofd.

Heel veel dank en tot later.

groet,
Vaif
vrouwtje 29
BerichtGeplaatst: 30-04-2011 16:46 Reageer met quote

Hoi allemaal

Ik ben ook helaas het wanhoop bij. Heb eind 2008 borstvergroting laten doen, omdat ik overdreven kleine borsten had. Heel blij natuurlijk, maar dat duurde helaas niet lang. Precies 1 jaar later had ik ineens een hevige pijn in mijn linkerborst. Huisarts en van daaruit meteen doorgestuurd naar EHBO en ja hoor bingo ik had een abces. Acuut moest de prothese verwijderd worden. Vreselijk was dat voor mij, maar volgens de plastich chirurg als ik nog 1 dag te laat zou komen zou ik in coma raken. Ikzelf heb met die pijn 4 dagen rondgelopen. Inmiddels 2 jaar verder en elke keer als we weer een planning maakten om de prothese weer terug te plaatsen kreeg ik weer een abces. Heb nu al 3x een flinke infectie gehad. Afgelopen week voor het eerst een MRI gehad en daaruit bleek dat ik dus een fistel heb. Nog nooit van gehoord natuurlijk. Door het zoeken op internet ben ik dus hier terecht gekomen. Ze gaan nu dus verder kijken hoe ze dit kunnen genezen en dan pas komt de prothese weer terug en inderdaad ik loop nu al iets meer dan 1 jaar met een borst wel en andere geen prothese.
Pechvogeltje72
BerichtGeplaatst: 05-06-2011 13:06 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Had gehoopt nooit meer op dit onderwerp te hoeven zoeken, maar helaas is dat wel het geval. Ik heb sinds december een vreemde situatie aan mijn borst. Plotseling een rode vlek met lichte zwelling half onder mijn tepel en half op de borst. Dit is een aantal weken behandeld met antibiotica. In januari ging die rode zwelling weg, maar na een aantal weken kwam het weer terug. Er zit echt een patroon in dus lijkt het met mijn cyclus te maken te hebben. Een aantal weken rustig en dan ineens weer die rode zwelling.

In april is deze onverwacht open gegaan, waardoor er echt heel veel troep uit kwam en er een gat achter bleef. Ongeveer 7 weken later ging deze weer open en is er een kweek gemaakt. Hierin zijn geen bacteriën gevonden, en arts zegt dus dat het geen infectie is en de troep wondvocht is uit een melkkliertje. Op de echo is nu gezien dat er een fistel zit vanaf de melkkliertje naar de oppervlakte. In het ziekenhuis willen ze nu dit melkkliertje en fisteltje weg gaan halen, maar als ik al jullie verhalen lees ga ik hier een risico mee nemen omdat er na de operatie wel bacteriën bij kunnen.
Helaas heb ik ervaring, een aantal jaar geleden 5 x geopereerd in een jaar tijd en die is uiteindelijk over gegaan met een vacuümpomp op de borst die de wond dicht hield.

En als ik dan lees dat jullie in vrij goed aangeschreven ziekenhuizen zijn geweest en die jullie zelfs niet kunnen helpen, ben ik erg bang om in een kleiner ziekenhuis geholpen te worden.
Ik hoop hier iemand te vinden die me naar het juiste advies kan helpen.

Groetjes,
Enorme pechvogel
dutchdiva
BerichtGeplaatst: 04-10-2011 20:56 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Ook ik heb regelmatig last van borstonstekingen en ook bij mij lijkt het niet over te gaan. Bij dez wil ik jullie mijn verhaal en onderzoek geschiedenis vertellen, wie weet heeft iemand er wat aan.

Bij mij begon de eerste onsteking 5 jaar geleden ik was toen 28 jaar, gaf geen borstvoeding maar had al wel 2 kinderen gekregen. In eerste instantie ben ik naar de huisarts gegaan die mijn een antibiotica voorschreef met de mededeling dat hij er niet zeker van was of het zou helpen, en hij had gelijk. een week later lag ik op de ok en is het abces onlast. van af die tijd heb ik ongeveer elke 2 maanden een onsteking gehad zowel in mijn linker als rechter borst.Voor elke onsteking heb ik eerst antibiotica geslikt maar werkte niet voldoende dus zijn de onstekingendaarna telkens operatief verwijderd. na zo'n kleine 2 jaar was ik totaal op en hebben we de keuze gemaakt om de borsten te laten verwijderen
Helaas stoote na enkele weken 1 implantaat af deze werd na 3 maanden weer terug gezet. Ondertussen zijn er uitgebreide bloedonderzoeken gedaan door een internist met als resultaat dat het een auto-imuunziekte is maar dan wel een die familiar is bepaald. Dat houd in dat ik de enige kan zijn met deze afwijking. Een hele poos ben ik vrij geweest van klachten maar sind juli dit jaar onsteekt het weer onder de tepel (daar zit nog een klein stukje eigen weefsel) nu maar afwachten hoe het afloopt.
robber
BerichtGeplaatst: 18-11-2011 14:17 Reageer met quote

Ik heb, redelijk geschrokken, de diverse reacties gelezen. Geschrokken met name omdat er geen afdoende behandeling lijkt te zijn.
Zelf heb ik al ruim 40 jaar last van her en der optredende ontstekingen. Tot 3 jaar geleden was dat hoofdzakelijk op mijn billen en in de liesstreek. Als het erg pijnlijk was hielp alleen het opensnijden van de puist om de pijn te verlichten.
Ongeveer 3 jaar geleden kreeg ik dergelijke ontstekingen rond mijn tepels.(Nu niet meer in de liesstreek en billen)
De pijn die de "medeslachtoffers"op dit forum beschrijven is heel herkenbaar.
Ook bij mij zijn talloze malen vergeefse pogingen gedaan met antibiotica kuren.
Vandaag ben ik opnieuw bij de specialist in het ziekenhuis geweest. Enfin, het theater begint opnieuw: bloedonderzoek, urineonderzoek en binnenkort een nieuwe echo.
Ik zal jullie op de hoogte houden van het verdere verloop, maar erg hoopvol ben ik niet gestemd na het bovenstaande op dit forum.
LIN 19
BerichtGeplaatst: 05-03-2012 10:33 Reageer met quote

hallo allemaal

ik ben een meisje van 18.
en heb dus ook al last van me rechter borst zins 2009.
Ik kreeg meerderen antibiotica en hormoon zalfjes .
Toen de dokter er achter kwam dat het maar bleef komen en
niet op antibiotica reageerde stelde hij vast dat ik een fistel had.
ik heb die voor 3 weken geleden laten verwijderen en heb een abces in me borst er voor terug ge kregen. Ze konden aan de buiten kant niet zo maar zien dat het er zat maar ik voelde het wel .
de dokter zij dat ik me geen zorgen hoefde te maken ik was nog jong en hij voelde zelf niet zij hij.
Tot dat het abces voor een week geleden van zelf is ge knapt gelukkig wel naar de buiten kant toe.
Maar tot nu toe is er nog geen arts die weet hoe die het moet behandelen en loop dus al een week met een gat groter al een pennen dop in me borst . en nu ik al die verhalen van Julie lees denk ik dus dat ik ook nog een helen langen weg te gaan heb. Maar ik snap ook niet hoe dit kan ik ben pas 18.
Weet Julie of het dan van de operatie komt ??

Hou dank Julie voor de verhalen.

En als ik geholpen kan worden met een behandeling zal ik het vertelen.
Jessica1979
BerichtGeplaatst: 08-08-2012 21:03 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Ik hoop dat jullie er allemaal van af zijn, maar wil toch mijn verhaal doen.

Ik ben een vrouw van 32 jaar en heb sinds 2008 abcessen gehad in mijn linkerborst, vaak aan geopereerd zowel onder narcose of plaatselijke verdoving, 14 antibiotica kuren gehad en niks mocht baten. 2 jaar geleden kon ik het geestelijk niet meer aan, ging hyperventileren kwam in een visuele cirkel terecht. Als ik weer wat voelde in mijn borst, ging ik niet meer naar het ziekenhuis en kneep het zelf uit, goed spoelen en het was weer voor even weg.

Sinds februari 2011 loop ik bij een homeopaat, zij heeft het inderdaad behandelt als fistel en heb er anderhalf jaar geen last van gehad (ook geen hyperventilatie). Maar alle narcose's en antibioticakuren tast je lichaam aan, je bent immuum geworden. De homeopaat heeft ook mijn lichaam geschoond.

Maar te vroeg gejuicht, sinds zaterdag weer een ontstoken melkklier (mijn melkklieren zijn doorgeknipt, maar is niet mogelijk om ze verwijderen, want dan hou je geen borst meer over vertelde mijn arts Dr. van Drunen). Nu heb ik een antibioticakuur gekregen, maar tot nu toe werkt het niet. Wachten totdat het rijp is, openleggen en de verder behandelingn laten doen bij de homeopaat.

Het is een lang verhaal, maar misschien hebben jullie er wat aan.
Nadia Liam
BerichtGeplaatst: 13-06-2013 22:25 Reageer met quote

Hallo allemaal, ik ben hier nieuw. Ik kwam hier terecht door van alles op te zoeken rond abcessen in de borst. Mijn mama is nu voor de derde keer geopereerd deze maand en hangt nu met een buisje in de borst aan een machientje en mag de komende 3 weken niet naar huis. Wij zijn echt ten einde raad en weten niet of ze er definitief van af zal geraken, het blijft maar aanslepen en we zijn er echt allemaal kapot van. Mijn mama is altijd een heel vrolijke vrouw geweest, die mooie glimlach is ze nu kwijt. En als ik jullie reacties lees dan zal het niet snel afgelopen zijn. Is er al iemand die hiervan genezen is?
Groetjes, Nadia
Daantje82
BerichtGeplaatst: 19-09-2013 23:16 Reageer met quote

patinfo.uzbrussel.be
Daantje82
BerichtGeplaatst: 19-09-2013 23:16 Reageer met quote

patinfo.uzbrussel.be
HaroldAchterkam
BerichtGeplaatst: 22-04-2014 11:48 Reageer met quote

Hallo allen, mijn vrouw Babs is vanochtend weer voor de 5e keer naar het ziekenhuis gegaan, want haar wond aan de tepel (op 20 september 2013 is ze geopereerd en zijn de melkklieren weggehaald; die waren altijd ontstoken).

Nu heeft mijn vrouw ook de ziekte van Bertrew en gebruikt de embrel medicijnen. Nu werd er vanochtend gevraagd of ze nog rookt? Ja mijn vrouw rookt stevig? Dokter zei dat roken abcessen bevorderd en de doorbloeding hierdoor minder wordt. is dit bij jullie ook aan de hand? Werd dat tegen jullie ook gezegd, of roken jullie niet?

Jullie mogen mij wel antwoorden, want mijn vrouw wordt er helemaal gek van net zoals uit jullie verhalen is te lezen!!

Mijn email adres is harold@arcisteenderen.nl of gewoon op dit forum.

Gr Babs en Harold Achterkamp
Index > Overige ziekten > Subareolair Abces Borst/Tepel Fistel problemen
Pagina 2 van 3  

Vorige  1, 2, 3  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring