Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > HELP!! ik heb erge pijnsteken in de lies..
Auteur Onderwerp: HELP!! ik heb erge pijnsteken in de lies..
@nn
BerichtGeplaatst: 26-01-2010 14:57 Reageer met quote

hoi allemaal..

ik heb iets heel raar..ik heb hele erge steken in mijn lies..het doet zo zeer dat ik op dat moment in elkaar krimp van de pijn. het lijken wel aanvallen.. het verschild per keer hoelang het duurt..soms een uurtje maar soms ook wel 2 of 3 uur.
afgelopen zondagavond had ik het weer. ik was bij vrienden samen met mn man. ik ben even alleen op de wc gaan zitten en proberen niet te gaan hyperfentieleren, want je bent op zon moment snel genijgd op verkeerd adem te halen. na een uur ongeveer wou mn man me toch wel uit die wc hebben, maarja ik kon haast niet lopen van de pijn, maar ik wou het wel proberen. ik stond op en kreeg gelijk weer een felle steek in mn lies, dus ik zit gelijk weer op de wc. mn man heeft toen samen met een vriend van m een bureaustoel gepakt, en daar zou ik dan op gaan zitten, en zo zouden ze me naar de kamer brengen. maar op het moment dat ik samen met mn man naar die bureaustoel liep, kwamen alles steken in eens tegelijk, en al mn krachten waren opeens weg, ik was zo slap, ik kon niks meer beginnen. en de pijn bleef maar aanhouden. ze hebben 112 voor me gebeld, maar die wouden niet komen, toen hebben ze me zelf in de auto getild en zijn we keihard naar de huisartsen post gegaan. daar kreeg ik een zetpil in mn achterste gedrukt en ik mocht weer gaan...de dokter zei letterlijk: wat wil je dat we doen.. het is zondag avond!!! met andere woorden je hebt pech gehad. maarja...dit hele gedoe heb ik anderhalf jaar terug ook gehad, toen hebben ze me nog even opgenomen in het ziekenhuis, en heb ik allerlei onderzoeken gehad, zelf een morfine spuit die niet hielp tegen de pijn. helemaal niks helpt, en daar baal ik zo van.
ik heb het gevoel of mn spieren in mn lies gewoon uit elkaar getrokken worden.
en als ik zo'n "aanval" heb gehad ben ik daarna dood moe..dan ben ik gewoon helemaal gereset en sta ik helemaal op 0. het is nu didag, en de pijn is nog steeds niet helemaal wel, en ik ben dood op.

de dokter zei vorig jaar tegen me.. er is meer tussen hemel en aarde wat we niet weten. en toen ik dus weer naar huis. maar ik ben het nu zo zat ik wil weten wat het is!!
ik ben maandag naar de huisarts geweest, en ik moet nu weer foto's maken en een echo laten maken. en ik heb bloed laten prikken. en nu maar weer afwachten.
alleen van al dat gedoe de vorige keer ben ik een beetje getraumatiseerd van het ziekenhuis. maar ik hoop maar dat ze nu wel wat vinden, en met dat in het vooruitzicht ga ik wel verder..

ik hoop echt dat iemand mij kan helpen, of heeft iemand misschien dezelfde klachten?? misschien heeft iemand wat tips?? ik hoor graag van jullie..

groetjess
anneke
mb
BerichtGeplaatst: 27-01-2010 0:24 Reageer met quote

Hoi Anneke,

Ben je weleens bij een chiropractor geweest?
Als ik je verhaal zo lees vermoed ik dat je bekken of heup niet goed staat.
Ik herken ook die ernstige steken in de lies en die ben ik helemaal kwijtgeraakt nadat mijn bekken is rechtgezet.
Als je bekken scheef staat dan heeft dat ook invloed op je heupgewrichten en problemen met je heupgewrichten voel je in de liezen.
Chiropractor of osteopaat zou ik je willen aanraden.
Sterkte en hopelijk kom je er geheel vanaf!
@nn
BerichtGeplaatst: 27-01-2010 14:11 Reageer met quote

hejj..
nee daar ben ik nog nooit geweest, maar ik moet 9 februarie toch foto's laten maken van mn bekken dus als goed is moet dat dan te zien zijn toch??
ik kan het allicht even voorstellen aan de dokter..

hee bedankt he!!
mb
BerichtGeplaatst: 27-01-2010 16:45 Reageer met quote

Het is er naar hoe ernstig je bekken scheef staat of het te zien is op de foto.
Het zou fijn zijn als je zelf van de dokter het overzicht meekreeg met de beschrijving van de radioloog.
Mijn dokter zei destijds dat alles goed was op de foto's, maar achteraf bleek de scheefstand wel te zien, maar dat heeft hij nooit tegen me gezegd.

En niet alle artsen zijn 'dol' op een chiropractor, maar je hebt geen verwijzing nodig om daar naartoe te kunnen. Je kan er gewoon zelf een afspraak maken.
@nn
BerichtGeplaatst: 16-02-2010 19:56 Reageer met quote

nou ik heb de uitslag binnen en mn bekken stonden inderdaad niet helemaal gelijk, ik moet vrijdag weer na de dokter, en dan verwijst die me door naar de chiropractor..of iemand anders... ik ben t vergeten:s... al die namen ook.
hee maar super bedankt voor je hulp mb!!
soccii
BerichtGeplaatst: 15-03-2010 21:19 Reageer met quote

Ik weet niet of je in de buurt van Roermond woont maar ik heb hele goede resulaten gehad en gehoord van dhr. Roncken. Ik zou het zeker proberen. Ik ben helemaal niet zo zweverig maar deze man is fantastisch. Baat het niet dan schaadt het niet zo ik zeggen:
Praktijk C. Roncken
Willen II Singel 53
6401 HR Roermond
0475-335211
Ik weet niet of ik wel reclame mag maken voor die man maar wat hij voor elkaar krijgt gun ik iedereen.
@nn
BerichtGeplaatst: 16-03-2010 12:09 Reageer met quote

hoi soccii,

dankje wel voor je reactie.. nee ik woon helemaal niet in de buurt van roermond. maar ik heb nu ook een hele goeie dokter, het schijnt niet aan mn bekken te liggen, dus krijg ik nu een mri scan..daar kan je net iets meer op zien duss..maar weer afwachten..
iig super bedankt voor je reactie, als het helemaal niks word kan ik je raad altijd nog opvolgen:)
thnks!!
vavalele
BerichtGeplaatst: 29-07-2016 22:01 Reageer met quote

hallo,

Ik vrees dat ik hetzelfde heb als u.
Ben bij verschillende artsen geweest, echter zonder resultaat.
Hebben ze bij u uiteindelijk een oorzaak gevonden?
Lerrie
BerichtGeplaatst: 29-04-2018 17:48 Reageer met quote

Iemand al een oorzaak met oplossing voor deze klachten? Ik heb helaas dezelfde klachten, MRI van m'n hoofd en EEG gehad maar die wezen niks uit. Ga m'n bekken nog laten doen.
Index > Spier- en gewrichtsklachten > HELP!! ik heb erge pijnsteken in de lies..
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring