Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > bacterie stafykolok
Auteur Onderwerp: bacterie stafykolok
anoniempje
Gast



BerichtGeplaatst: 17-09-2005 19:07 Reageer met quote

In april heb ik een kies laten trekken bij de tandarts, de kies was gaan ontsteken waardoor ik een antibiotica heb gehad, deze antibiotica gaf mij een blaasontsteking ik kreeg een andere antibiotica, deze antibiotica gaf mij weer een schimmelinfectie waardoor ik weer een andere antibiotica moest nemen. Het leek goed te gaan maar al gauw kreeg ik weer een blaasontsteking, kreeg weer een andere antibiotica maar deze gaf mij ook weer een schimmelinfectie. Dit gaat nu al 6 maanden zo. vorige week weer naar de dokter geweest voor een blaasontsteking, dit keer hebben ze toen ook een kweek genomen, ik ging weer naar huis met een antibiotica, deze heeft ook niet geholpen. Gisteren heb ik een uitslag gekregen dat er in mijn kweek de stafykolok bacterie zit. Is dit de reden waarom mijn antibiotica niet aanslaat en wat kan je er aan doen??
auktje




BerichtGeplaatst: 18-09-2005 19:14 Reageer met quote

waarom heb je dat niet aan je huisarts gevraagt?
wil
Gast



BerichtGeplaatst: 23-10-2005 10:40 Reageer met quote

Ik zou zeker terug gaan naar de huisarts. Zelf heb ik een streptococceninfectie gehad, wondroos en nu een half jaar later is er een botscan gemaakt en zie je een zwarte plek op mijn bovenbeen bot. Er moet nog verder onderzoek plaatsvinden, maar zo'n vuile bacterie kan wel de bloedbaan in gaan en misschien, maar dat is afwachten, heeft die bacterie zich op mijn been genesteld. Ik zou zeker eens verder op internet zoeken naar jouw bacterie en dan naar de huisarts, want zo blijf je wel knoeien he.
Heel veel sterkte, groetjes van Wil
Maarten
Arts



BerichtGeplaatst: 26-10-2005 13:13 Reageer met quote

wil schreef:
Ik zou zeker eens verder op internet zoeken naar jouw bacterie en dan naar de huisarts, want zo blijf je wel knoeien he.

Zoek, maar schrik met mate. Stafylococcen komen veel voor, veel mensen hebben hem "standaard" bij zich in hun neus, maar worden er niet ziek van. Er zijn echter ook mensen die een bloedvergiftiging met deze bacterie door gemaakt hebben. Het is gewoon een veel voorkomende bacterie die overal wel kan zitten.
Persoonlijk zou ik gewoon terug gaan naar de huisarts met uw vragen, want waarschijnlijk ziet u door de bomen het bos niet meer als u gaat zoeken op het internet.
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > bacterie stafykolok
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring