Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > genitale wratten
Auteur Onderwerp: genitale wratten
Me=anoniem
BerichtGeplaatst: 01-09-2013 23:12 Reageer met quote

Hey anonimous29,

Bedankt voor de tips en de steun, fijn om te weten dat iemand wil helpen!

Groetjes
anonimous29
BerichtGeplaatst: 02-09-2013 11:34 Reageer met quote

Hey ,

is graag gedaan hoor, ik weet zelf hoe moeilijk het kan zijn om hiermee om te gaan en het is ook niet iets waarover je zomaar met iedereen kan praten, dus als je vragen hebt ofzo of gewoon behoefte aan een luisterend oor wees dan niet verlegen om hier een berichtje te plaatsen of me privé te mailen. Ik zal dan proberen je zo goed mogelijk te helpen. reageert je vriendje nog steeds goed trouwens?
Me=anoniem
BerichtGeplaatst: 02-09-2013 19:57 Reageer met quote

Aan anonimous29,

Dat is erg lief van je. Ik vind het inderdaad moeilijk om over te praten, ondanks dat het nu "weg" is voel ik me nog wel vies en schaam ik me.
Gelukkig gaat het nog steeds goed tussen ons ja, morgen zie ik hem eindelijk weer:)
Nogmaals bedankt voor de belangstelling en dat luisterend oor is ook wederzijds mocht je er ooit behoefte aan hebben!
anonimous29
BerichtGeplaatst: 02-09-2013 20:44 Reageer met quote

Hey,

Je hoeft er echt niet beschaamd over te zijn hoor, er zijn best wel veel mensen die ze hebben en uiteindelijk is het ook maar een virus en het zegt ook totaal niets over wie je bent. Dus zet dat gevoel maar snel uit je hoofd en sowieso zal dat wel verdwijnen als je een tijdje geen symptomen meer gehad hebt. Dus kin omhoog en borst vooruit zoals ze hier in Vlaanderen zeggen Smile. En blij om te horen dat alles nog goed tussen jullie gaat, de liefde is iets heel mooi, dus draag zorg voor elkaar zou ik zeggen Smile. En dank je wel, dat is heel lief van je en als ik er nood aan zou hebben zal ik je zeker contacteren.

Mijn naam is Koen trouwens Smile

groetjes
Me=anoniem
BerichtGeplaatst: 18-09-2013 18:46 Reageer met quote

Volgens mij heb ik te vroeg gejuichd:s ik weet het niet zeker maar volgens mij begint het weer terug te komen, heel fijn.. Nog tips om het weg te laten blijven?ik gebruik al elke dag galiumheel en psorinoheel voor een goede weerstand en ik eet gezond?
anonimous29
BerichtGeplaatst: 18-09-2013 19:13 Reageer met quote

Hey,

dat is vrij normaal hoor , ik heb ze ook vrij snel teruggekregen na mijn eerste uirbraak..ik denk dat je je lichaam gewoon wat tijd moet geven om tegen het virus te vechten en ja die middeltjes zullen op zich niet slecht zijn maar ik heb wel mijn twijfels of dat ook effectief iets doet. Ik denk dat voldoende slapen en een gezonde voeding en niet teveel stress de cruciale factoren zijn en dan in het bijzonder voldoende slaap. je kan nemen wat je wil maar als je niet voldoende slaapt zal je immuunsysteem altijd zwakker zijn. En verder denk ik dat je ermee rekening moet houden dat je het eertse jaar altijd opnieuw nog wat wratjes kunt krijgen maar je zult zien dat het aantal steeds kleiner word en uiteindelijk zul je er geen meer krijgen. Dus gewoon volhouden en erin geloven dat ze met de tijd zullen wegblijven en vooral onthouden dat het uiteindleijk maar wratjes zijn en veel mensen dit hebben.

Alvast veel sterkte

K.
Me=anoniem
BerichtGeplaatst: 18-09-2013 19:40 Reageer met quote

Oke dank je wel, maar ik word hier toch wel moedeloos van. Ze zijn wel heeel klein maar dan nog, ik wil mijn vriend niet steeds teleur blijven stellen en ik word er zelf ook niet bepaald vrolijk van:( maar bedankt voor de hulp
Groetjes
anonimous29
BerichtGeplaatst: 18-09-2013 19:49 Reageer met quote

ik kan dat best wel begrijpen hoor en het is geen aangenaam gevoel om te weten dat je wratjes hebt..en met teleurstellen bedoel je waarschijnlijk op sexueel vlak? als hij je echt leuk vind zal hij wel eventjes zonder kunnen hoor Smile. Het Belangrijkste is dat je geen negatief idee van jezelf krijgt want daar is absoluut geen reden toe..je bent nog steeds dezelfde vrouw, met of zonder die dingen. Dus niet te moedeloos worden ok binnen een tijdje vergeet je zelf dat je zo ooit gehad hebt en ik ben er zeker van dat je vriendje je nog even graag ziet Wink.
het best is om ze zo snel mogelijk te laten verwijderen en ik weet dat dat heel vervelend is om bij de arts mee te gaan, ik vond het zelf verschrikkelijk, vooral als ze ze dan weglaserden en er verpleegsters bijwaren maar daar moet je je niets van aantrekken..

dus nogmaals veel moed en sterkte maar het komt wel goed..

Groetjes x
Kindra
BerichtGeplaatst: 18-09-2013 19:54 Reageer met quote

Me-anoniem:
Ik heb het ook gehad, de eerste keer toen ik 23 was (ik kende toen mijn man enkele maanden). Anderhalf jaar later is het wratje door de gynecoloog weggesneden en nog wel tijdens mijn bevalling van men eerste kindje (kon ook helemaal geen kwaad voor de baby volgens de gyn). Een half jaar later kwam er weer een wratje en dat is uiteindelijk vanzelf weggegaan na enkele maanden. Mijn vriend, inmiddels al 17 jaar samen nu, die heeft zelf nooit ergens last van gehad en er nooit een probleem over gemaakt. Wat men mij destijds zij was dat als je er geen pijn aan hebt het meestal vanzelf weg gaat... maar duurt een tijdje
Anno87
BerichtGeplaatst: 25-09-2013 19:20 Reageer met quote

Kan je in de opening van je eikel ook wratje krijgen?

Ong 3mm groot eerst aan de linkerkant en nu na tijdje begint tegenover die plek aan de rechterkant ook eentje te groeien.

Kan iemand info geven hoe of wat dit kan zijn? Het doet geen pijn
Anoniem 30
BerichtGeplaatst: 27-09-2013 14:20 Reageer met quote

Hoi
Mijn genitalische wratten verhaal.
Ik heb ze ook gehad na wat wisselende contacten en onveilig vrijen, het begon met een 1 kleintje... nadat het er een paar bijkwamen ben ik er mee naar de huisarts gegaan en het opgebiecht.
Die kwam met een een zalfje wat langzaam zou werken. Na 3 maanden weinig verandering ben ik weer terug gegaan, en kreeg ik weer een ander middel.... dat werkte ook niet, op dit forum gelezen voor een oplossing... ondertussen werden het er alleen maar meer en meer.... een aantal die wat groter waren en vele kleintje.... ik wat er bijna depresief van... uiteindelijk ben ik doorverwezen naar een huidspecialist. Die heeft me weer een ander middel gegeven.... werkte ook niet dus ik weer terug naar de specialist , toen heeft ze er een aantal verwijdert mbv tikstof, dat werkte wel alleen de kleinere die niet met stikstof behandeld waren waren ondertussen wat groter geworden.
Ik dacht ...als stikstof werkt kan ik dat zelf ook. Nu heb ik beschikking over vloeibaar stikstof dus ik een thermoskannetje gevult met vloeibaar stikstof (geen stifstof vd drogist ) en zelf thuis aan de slag...wattestaafje verlengt met een sate prikker... wattestaafje gedompeld in de stikstof (met regelmaat opnieuw gedompeld) en alle zover ik kon zien wratten en wratjes goed aangetipt.... in het begin zie je niets waar je ze aangetipt hebt, maar na een paar dagen wordt het wel duidelijker waar je ze hebt aangetipt. Na een week was alles weer geheelt.... alle korsjes waren er vanzelf afgegaan..en je wil niet weten hoe opgelucht ... echt super voelde ik me weer.
Na 4 weken zag ik er weer een paar wratjes aankomen.... ook die heb ik zelf weer aangestipt met vloeibaar stikstof...en na een week weer helemaal weg. Toen na weer 4 weken kwam er weer eentje .... en weer aangetipt met stikstof. Nu ben ik 3 jaar van mijn wratten af.
Mijn Tip ... verlos jezelf van het wrattenvirus en doe hetzelf met vloeibaar stikstof.
anonimous29
BerichtGeplaatst: 29-09-2013 22:57 Reageer met quote

aan anno 87..kan best, gewoon bij arts gaan

aan anoniem 30, cremes werkten misschien niet voor jou, maar voor mij heeft wartec altijd gewerekt plus ik weet niet hoe veilig het is om zelf met stikstof te experimenteren, maar goed voor je dat het gewerkt heeft.
Mobile
BerichtGeplaatst: 16-10-2013 13:59 Reageer met quote

Genitalische wratten zijn besmettelijk en het virus kan zelfs door bijvb handdoeken worden overgedragen.
Het is dus zeker niet zo dat een van de partners vreemd moet zijn gegaan.


De wratten kunnen onstaan door het HPV virus.
Er zijn meer dan honderd verschillende typen HPV bekend, de meeste zeldzaam en ongevaarlijk. Sommige zijn verantwoordelijk voor de wratten op handen en voeten. Ongeveer dertig typen worden gezien als soa, de types 6 en 11 veroorzaken genitale wratten.

Het virus kan bij de mens opgeslagen worden zonder zich te uiten in zichtbare wratten.
Toch kan je dan al het virus doorgeven bijvb door speeksel. Een uitbraak geschiedt vaak in tijde van stress, slechte voeding, vitaminegebrek oftewel in tijde van verminderde weerstand en iedereen valt hieraan wel eens te prooi.

volledig je wapenenen tegen het virus zal een utopie zijn wel kan je door gezond te leven de kans verkleinen.

Bij klachten zijn er verschillende opties
bij de een werkt het een beter dan bij het andere zie hiervoor ook andere postings.
bij de AH kan je Appelaijn kopen stip hirmee met een wattenstaafje de wrat aan.
Bij de reguliere drogisterijen zoals Etos etc zijn de diverse andere zalfjes verkrijgbaar.
Bedenk dat de wrat besmettelijk is zorg ervoor dat je zalf eerst apart ergens op of indoet en dan met een wattenstokje wat zalf opbrengt waarna restanten worden weggegooid.

Bij aggresievere soorten is het opbrengen van vaseline rondom de wrat aan te bevelen.

sommige mensen klagen wel eens dat de wrat ergens ander weer opkomt
Bedenk het virus zit nog steeds in je lichaam en zal niet snel meer verdwijnen (als het al ooit verdwijnt)daarnaast is mastrubatie ook vaak een oorzaak van het verspreiden van de wratten.
anonimous29
BerichtGeplaatst: 16-10-2013 22:03 Reageer met quote

Beste Mobile,

Ik zou graag eens weten waar u het vandaan haalt dat het hpv virus het speeksel kan doorgegeven worden? Ik denk niet dat u iemand genitale wratten gaat geven wanneer u iemand oraal bevredigt tenzij u wratten in de mond heeft natuurlijk dus ja ik zou toch eerst eens mijn bronnen checken voor u dat hier plaatst en wat bedoelt u juist met masturberen? als u bedoelt dat indien je besmet bent en eerst aan je eigen geslachtsdelen komt en dan aan die van een ander met vuile handen zeg maar dan kan het eventueel. Maar als je handen netjes zijn en je mag zelf nog wratten aan je piemel hebben ga je het heus niet verspreiden hoor.
Het lijkt me ook alsof u de info ergens van een site gehaald en gewoon hier geplaatst hebt.
en in verband met die zalf...je brent die zalf sowieso aan op een wrat dus wat zou het storen dat je na het aanraken van een wrat met je vingers in de pot zalf zit en daarna deze rest nog gebruikt.
Wat je wel moet doen is je handen goed wassen nadien dat is juist..omdat die zalf sterk bijtend is en je eventueel jezelf op andere plekken kan besmetten , alhoewel dat ik daar ook mijn twijfels bij heb. Maar handen wassen is sowieso nodig om de zalf te verwijderen.
Ik heb niets tegen mensen die hier informatie plaatsen maar je moet wel correct zijn en zeggen waar je je info vandaan haalt.
Anoniem220
BerichtGeplaatst: 22-10-2013 16:16 Reageer met quote

Ik heb ook Gw en moet zeggen ik had ook niets van symptomen dat ik het had... Ik heb het laten weglaseren... Ik had op het moment dat ik erachter kwam niemand... Ik kwam dan aan de praat met me huidige vriend Smile het beste is gewoon eventjes wachten met sex en zien of hij het echt meent met je! Op een dag ben ik eerlijk geweest tegen me vriend en die vond het absoluut niet erg :p zijn antwoord was dan er veel ergere dingen zijn in de wereld Smile en nu vrijen we onveilig omdat we proberen voor een kindje Smile het is niet gemakkelijk om het te zeggen maar eerlijk heid duurt het langst Smile je moet het ook niet op je eerste date zeggen hè Smile ik was erachter gekomen omdat ik bubbeltjes had en in een week waren ze verdubbeld dus als je zoiets merk direct naar de dokter gaan! Je bent zeker niet de eerste patiënt die hij gezien heeft met Gw! Hopelijk brengt dit enige rust Smile
Anoniem220
BerichtGeplaatst: 22-10-2013 16:22 Reageer met quote

Je kunt alleen de wratten overkrijgen als jij of je partner het hebben! Door het met je mond te doen of onveilige sex geef je wel het virus door maar niet de wratten! De virus kan jaren in je lichaam verborgen blijven en als je geluk hebt ben je een anonieme drager...
An_o_niem
BerichtGeplaatst: 12-01-2015 17:46 Reageer met quote

Allereerst wil ik laten weten wat bij mij heeft gewerkt namelijk Aldara. Ik heb dit zonder recept gekocht voor 140 euro. Na de behandeling heb ik nog 1,5 maand gesmeerd met Homeowasol. Ook heb ik 2 maand lang dagelijks pompoensoep gegeten en vitamine C in de vorm van sinaasappels tot me genomen. (Weet niet of het invloed heeft gehad maar wil het toch vermelden)
Aldara lijkt in eerste instantie niet agressief maar vergis je niet !!! Opeens was mn hele huid eraf en heb ik een week op bed gelegen en moest een paar keer per dag een steriel gaasje vervangen wat pijnlijk was.
Omdat het middel zo duur was besloot ik om niet steeds een nieuw zakje te gebruiken maar een geopend zakje in een gripzakje te bewaren in de koelkast.
Om de gezonde huid te beschermen heb ik daar steeds een dikke laag vaseline op gesmeerd voordat ik de zalf aanbracht. Had ze alleen op mn zak, Ook heb ik een steriel gaasjes vastgetaped met plijstertape zodat het middel niet tussen m'n liezen kon komen en niet op andere plekken. Voor het aanbrengen ontsmette ik de plekken (mits niet verwond) en ook mn handen met 70% alcohol. Na de verstreken tijd (6 uur) moet je Aldara goed afwassen. Het is ook raadzaam om vaker je ondergoed te verschonen. Katoenen ondergoed schijnt de groei van genitale wratten minder te stimuleren dan synthetisch ondergoed.
Ik heb dit middel intensief gebruikt. 1 doosje was genoeg (als ik elk zakje 4 keer gebruikte)
Als de wonden genezen waren en ik meende iets van een bobbeltje te voelen dan begon ik meteen overnieuw. Ook had ik dat er opeens op een andere plek een bultje kwam. Deze heb ik meteen aangepakt.

Bijwerkingen die ik ervaren heb:

Wonden (erger dan bij Wartec)
Koorts
Depressie

Voorafgaand aan dit heb ik 3 jaar rondgelopen met genitale wratten. Dit was psychisch erg zwaar. De doktoren wouden me geen Aldara voorschrijven en ik kreeg Wartec. Dit middel veroorzaakte alleen wonden maar de wratten kwamen elke keer terug.

Dingen die ik geprobeerd heb:

Wartec (klachten kwamen terug)

2 x Gardasil injectie in combinatie met Wartec (klachten leken even weg te zijn)

Apelciderazijn (zelfde wonden als bij Wartec, wratten kwamen terug)

1 maand Galiumheel + Psorinoheel (geen effect)

Thuja D6 uitwendig (wonden, geen effect)

Thuja D6 uitwendig + inwendig ( geen effect)

3 maand Homeowasol (geen effect, schijnt niet bij iedereen te werken)

Propolis Tinctuur (geen effect)

Bevriezen (1 keer laten doen, op die plek zijn ze niet teruggeweest, maar kreeg ze wel elders)

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben. Voor zover ik weet kun je het virus nog overbrengen nadat de wratten weg zijn en ben je er alleen zelf imuun voor. Doe het dus veilig !
NoWorries
BerichtGeplaatst: 02-02-2015 16:40 Reageer met quote

Heb nog eens na laten kijken bij de dokter omdat wat ik had ik niet vond lijken wat ik op internet lees en zie. Blijkt mijn nieuwe huisarts te zeggen dat het helemaal geen GW zijn!!!!!!!!!!!!! Gewoon een variatie van de natuur/littekenweefsel zei die. 3 jaar voor niks in de rats gezeten.... Maar vooral blij dat ik ze dus helemaal niet heb. Vorige dokter was er ook nooit helemaal zeker van, maar hij achtte het zeer waarschijnlijk dat het GW waren. Leer er maar mee leven. Dat lukte na veel vallen en weer opstaan. Moed gevonden voor 2nd opinion bij nieuwe huisarts en blijkt dus verkeerde conclusie vd oude dokter...
An0niem2
BerichtGeplaatst: 21-04-2015 21:39 Reageer met quote

MOGELIJKE NIEUWE DOORBRAAK !!!

Zoek eens op AHCC HPV

Er is een extract van de Shittake paddestoel dat bij een aantal testpersonen HPV heeft gedood.
astrixjes
BerichtGeplaatst: 20-12-2015 18:54 Reageer met quote

anoniem2

en deze info haal je waar vandaan?
zonder links met wetenschappelijke bronnen neem ik dit dus totaal niet serieus, noch moeten andere mensen dat doen.
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > genitale wratten
Pagina 12 van 13  

Vorige  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring