Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > genitale wratten
Auteur Onderwerp: genitale wratten
anonimous29
BerichtGeplaatst: 06-06-2013 17:04 Reageer met quote

Hallo lotgenoten ,

Ik heb de eerste maal gw's gehad een 6tal jaar geleden en hoewel ik er eigenlijk nooit veel gehad blijft daten toch iets heel moeilijk voor mij. Ik heb het heel moeilijk met het feit dat ik dit aan iemand kan geven en dat die persoon dit virus en eventueel bijhorende symptomen kan krijgen van mij ook al doen we het veilig. Daarom heb ik heel lang gezocht naar een soort datingsite voor mensen met een soa..en raar maar waar..die bestaat Smile. Er zijn er eigenlijk meerdere met als twee belangrijkste stdmatch.net en h-ype..het probleem is echter dat daar bijna geen mensen met hpv op aanwezig zijn en al zeker niet van Belgie, Nederland of de omringende landen. Dus daarom wou ik van mensen die het ook gehad hebben of nog steeds hebben en die veilig vrijen met anderen of zij het ooit hebben overgedragen aan iemand ondanks heel voorzichtig te zijn en ook hoe eventuele partners reageren als je het vertelt?
oh en voor de mensen die nog symptomen hebben kan ik zeggen dat wartec voor mij altijd het beste gewerkt heeft, aldara claimt van ook het immuunsysteem te boosten, maar heb dit nooit gemerkt en ja was gewoon heel pijnlijk. Weglaseren en bevriezen zijn helemaal niet zo pijnlijk dus als de dokter dat voorstelt moet je er zeker geen angst van hebben. Ik heb het gewoon het moeilijkste met het daten..zoals iedereen heb ik ook mijn behoeftes..maar ja wil er ook wel niemand mee besmetten omdat ik zin heb in sex Smile.


K.
359253
BerichtGeplaatst: 18-08-2013 12:29 Reageer met quote

Hallo,
Ik denk dat ik er ook heb, maar weet het niet zeker
Ik heb ook veel talgkliertjes.
Onlangs merkte ik dit op.

http://i40.tinypic.com/sg3adt.png
http://i40.tinypic.com/2mmsn08.png

Weet iemand hoe ze er in het begin uitzien en of ze evolueren, maw groter worden?

mvg
anonimous29
BerichtGeplaatst: 18-08-2013 14:50 Reageer met quote

Beste,

Uit de foto's kan ik heel weinig opmaken moet ik zeggen ..ik denk dat het het best is om gewoon even langs te gaan bij een arts. Wat anders wel een goede indicator is is jeuk , plus talgkliertjes kan ke uitpitsen zeg maar en dat kan je met wratten niet, plus talgkliertjes groeien ook niet terwijl wratten dit wel doen. Maar bij twijfel gewoon eens bij een arts langsgaan of naar een soa kliniek ofzo.

Alvast goede moed en niet panikeren Smile.

Gr
359253
BerichtGeplaatst: 18-08-2013 15:14 Reageer met quote

Bedankt voor het antwoord.
Heb totaal geen last van jeuk.

Bedoelde eigenlijk een parelketting. Maar deze lijken er nu totaal niet op, vandaar mijn verwarring.

Zal nog even duren eer ik naar een arts kan gaan. Heb het nu wel redelijk druk. Zouden enkele weken daar verschil in maken? Misschien ook handig om te zien of het evolueert?

Mvg
anonimous29
BerichtGeplaatst: 18-08-2013 15:18 Reageer met quote

Natuurlijk hoe sneller je bij de arts gaat hoe sneller je van de onzekerheid af bent..en ja je foto's zijn eerlijk gezegd niet heel duidelijk dus ik kan echt niet uitmaken wat ze zijn. Ik zou gewoon tijd vrijmaken en zo snel mogelijk bij een arts gaan..dat lijkt me de beste optie.

Mvg
359253
BerichtGeplaatst: 18-08-2013 16:23 Reageer met quote

Ik zal zien wat ik kan doen.
Bedankt

http://i39.tinypic.com/72pr1g.png
http://i43.tinypic.com/k1evih.png
http://i42.tinypic.com/2ho8awl.png
Is dat duidelijker? Foto's die je op internet tegenkomt zien er meestal erger uit.

Mvg
anonimous29
BerichtGeplaatst: 18-08-2013 16:42 Reageer met quote

hey,

ja ik vind het echt moeilijk om te zeggen wat ik denk, op het eerste zicht lijken me het geen wratjes maar ik kan altijd verkeerd zijn en als het een geruststelling mag zijn, indien je ze zou hebben word het nooit zo erg als op de foto's op het internet , dat zijn echt uitzonderingen plus ze zijn ook nog heel makkelijk te verwijderen dus ja niet panikeren en zo snel mogelijk bij de dokter langsgaan zou ik zeggen Smile. Heb je recent nog onveilge sex gehad?
359253
BerichtGeplaatst: 18-08-2013 17:26 Reageer met quote

10-12 maanden geleden wel. Dat meisje zei van zichzelf niets te hebben.

Sinds 1 maand nu ook met mijn lief. Maar daar kan het niet van zijn.
anonimous29
BerichtGeplaatst: 19-08-2013 14:46 Reageer met quote

het ding met hpv is dat het moeilijk is om te bepalen van wie je het juist gehad hebt, je kan er zelfs jaren geleden al mee besmet geworden zijn. maar goed misschien best zo snel mogelijk naar de dokter gaan en geen voorbarige conclusies trekken.

Veel succes
anoniem2020
BerichtGeplaatst: 26-08-2013 19:17 Reageer met quote

Hey,
Ik heb al zolang ik mij kan herinneren witte puntjes (5) op de plaats zoals op de foto:

http://i39.tinypic.com/4v4577.jpg

Het jeukt, groeit, irriteert,... niet
Iemand een idee wat deze kunnen zijn?
Me=anoniem
BerichtGeplaatst: 27-08-2013 5:21 Reageer met quote

Hoi allemaal,
Ik ben een meisje van 17 en heb vandaag te horen gekregen dat ik t dus ook heb. Voor mijn gevoel zijn ze erg klein op 1 na en hopelijk zijn ze snel weg. Ik voel me echter zwaar klote nu, ik zat al niet lekker in mijn vel de laatste tijd maar heb sinds 4 maanden een hele lieve vriend die me veel gelukkiger maakte. Ik heb het hem meteen verteld vandaag en dat vond ik erg moeilijk maar ik vertrouw hem. Hij kon het niet geloven want hij heeft nergens last van, hij vond het heel erg en ook vies, en hij troostte me wel maar daarna merkte ik al dat hij me niet meer aanraakte en er was steeds een ongemakkelijke stilte. Toen ik thuis was sprak ik hem en zei hij dat hij niet goed weet wat hij ermee moet. Hij praat ook heel afstandelijk en dit kwetst me echt, al snap ik goed als hij geen zin meer heefr in onze relatie hierdoor.
Ik voel me zo ellendig en kan er niet van slapen, wat moet ik doen?
Is het beter om hem te laren gaan en hem dit allemaal te besparen ook al word ik dan zelf ongelukkig? Hoe moet ik hem benaderen, of juist met rust laten? Ik weet het gewoon echt niet meer, maar wil hem echt niet kwijt. Ik weet dat ik heel jong ben en dat dit als een nietsvoorstellend tienerprobleem klinkt maar ik hou echt van hem en onze relatie was perfect, ik zou het heel erg vinden als dat door een virus allemaal verpest wordt.

Ps. Iemand nog tips om zo snel mogelijk van de GW's af re komen?
anonimous29
BerichtGeplaatst: 31-08-2013 20:48 Reageer met quote

Hey Me=anoniem,

eerst en vooral of je nu 17 of 27 bent of zelfs 37, wanneer je verliefd bent is het altijd beangstigend dat je die persoon kan verliezen en je lijkt me net heel volwassen dus dit is zeker geen nietsvoorstellend tienerprobleem.
Het staat niet in je reactie hier maar ik neem aan dat jij en je vriend al enkele malen onbeschermde seks hebben gehad..indien dit geval zal hij hoogstwaarschijnlijk ook al het virus hebben dat genitale wratten kan veroorzaken , deze worden namelijk veroorzaakt dor bepaalde types van het hpv virus en zelfs als je nog geen genitale wratten had wanneer jullie sex hadden kan jij hem al besmet hebben of omgekeerdd. Hij kan het virus hebben en geen wratten hebben, slecht één procent van de mensen met dit virus krijgt effectief genitale wratten. Dus indien je hel dit vertelt kan hij er misschien al heel anders over denken en indien hij dit niet gelooft kan je altijd eens een arts raadplegen of soa kliniek, hoewel ze er daar ook vaak niet alles van af weten plus er is ook eventueel nog een vaccin dat een goede bescherming bied indien dat hem zou gersutstellen hoewel de kans heel groot is dat hij het virus al heeft als jullie onbeschermde sex hebben gehad. Het belangrijkste is dat jij weet dat 80% van de mensen een vorm van dit virus in zijn leven krijgt en je eigenlojk gewoon heel veel pech hebt dat jij symptomen hebt ontwikkeld. Voor mij was de beste manier om ze tr verwijderen met wartec en lasertherapie en dit laatste is helemaal niet pijnlijk. Een andere créme is Aldare, maar deze deed niets voor lij, behalve veel ongemak veroorzaken. Dus best zo snel mogelijk bij de dokter langsgaan en nakijken wat de mogelijkheden zijn en alvast veel sterkte.

K.
anonimous29
BerichtGeplaatst: 31-08-2013 20:50 Reageer met quote

aan anoniem 2020,

lijken me geen wratten te zijn, bij twijfel bij dokter gaan en niet overal fotos van je piemel online plaatsen Smile.
anonimous29
BerichtGeplaatst: 31-08-2013 20:56 Reageer met quote

aan anoniem 2020,

toch best niet vrijen tot je het zeker weet..je bent verantwoordelijk voor anderen hun gezondheid ook en ik ben geen arts dus ik kan me heel makkelijk vergissen, dus checken die handel dat je zeker bent.
Me=anoniem
BerichtGeplaatst: 31-08-2013 20:57 Reageer met quote

Hey anonimous 29,

Allereerst heel erg bedankt voor je reactie op mijn wanhopige berichtje en voor alle feiten en info. Ik ben er zelf heel veel over op gaan zoeken dus ik geloof dat ik alle belangrijke info wel weet nu. Tussen mijn vriend en mij was het nog een dag of 2 een moeilijke situatie, maar hij vertelde me uiteindelijk dat hij echt veel van me houdt en dat we hier samen wel uitkomen. Daar ben ik natuurlijk super blij mee, i feel blessed.
Verder heb ik ma tm woe wartec gebruikt en nu tijdens mijn rustdagen gebruik ik tee trea oil, wat ik zeker aanraadt want ik heb geen een wratje meer! Ik ben er natuurlijk van bewust dat het nog wel terug kan komen maar ik hoop natuurlijk van niet!

Groetjes
anonimous29
BerichtGeplaatst: 31-08-2013 20:59 Reageer met quote

aan Me=anoniem

Ik bedoelde Aldara en niet Aldare, maar zoals gezegd deze werkte niet goed voor mij en ja ook nog vooral niet beshcaamd zijn om bij de dokter langs te gaan, je bent heus niet de enige hoor met gw's. Nogmaals het beste met je relatie en ik hoop dat jullie twee het redden.

doei
Me=anoniem
BerichtGeplaatst: 31-08-2013 21:02 Reageer met quote

Aan anonimous29,

Dankjewel, ik ben al meteen naar de dokter gegaan van wie ik de wartec krijg kreeg (zie bovenstaande reactie).
Nogmaals bedankt voor de hulp!
anonimous29
BerichtGeplaatst: 31-08-2013 21:05 Reageer met quote

graag gedaan hoor Me-anoniem en tof om te horen dat je vriend zo reageert, hopelijk blijven jullie nog lang en gelukkig samen en de uitbraken met wratjes verdwijnen uiteindelijk hoor, gewoon genoeg slapen om het immuunsysteem op peil te houden en wat gezond leven, maar voor de rest hoef je geen speciale dingen..en ja blij om te horedn dat de liefde dit overwonnen heeft Smile.

Het beste Wink
Me=anoniem
BerichtGeplaatst: 31-08-2013 21:09 Reageer met quote

Aan anonimous29,

Ja slaap is een beetje minder bij mij vanwege weer andere problemen maar ik probeer wel van alles om mijn weerstand goed te houden, heb galium- en psorinoheel en eet gezond. Ik hoop dat het 1 aanval en nooit meer was natuurlijk, ik heb al meerdere verhalen gelezen van mensen die dat geluk hadden maar ik ben me ervan bewust dat het terug kan komen en dat ik heel voorzichtig moet doen!

Liefs
anonimous29
BerichtGeplaatst: 01-09-2013 23:07 Reageer met quote

Hey me=anoniem

gezonde voeding op zich doet ook al veel en ja toch misschien proberen om op zijn minst genoeg rust te hebben..helpt ook al veel en ja soms komen ze wel een tweede keer terug, vaak vlak na de eerste maal en is niets om je zorgen over te maken, de meeste mensen zijn er na de eerste maanden en het eertse jaar vaan van verlost en krijgen ze nooit meer. En met de liefde en steun van je vriend komt het zeker goed en ik hoop dat je een oplossing voor je andere problemen ook vind..

Groetjes
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > genitale wratten
Pagina 11 van 13  

Vorige  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring