Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Zeurende hoofdpijn na hersenoperatie (Craniotomie)
Auteur Onderwerp: Zeurende hoofdpijn na hersenoperatie (Craniotomie)
nadep
BerichtGeplaatst: 15-12-2009 12:57 Reageer met quote

Ik blijf sukkelen met een zeurende hoofpijn waar de insnede is gemaakt voor de operatie. Ik neem veel medicatie maar die helpt niet echt. De operatie is nu een 3-tal maanden geleden. Is er nog iemand met die klachten? Is er nog iemand die dit heeft gehad?
Volgens de dokter is dit een neveneffect door de operatie. Sad
ispa
BerichtGeplaatst: 12-09-2012 23:44 Reageer met quote

beetje laat maar toch...hoe is dat nu??? ik ben op diezelfde wijze 5x in een jaar geopereerd en had dat ook vaak erna. Toch trok het altij weer weg en is nu volledig weg!!! volgens mijn neurologen had dit te maken met het herstel / littekenweefsel wat je dan als irritant ervaart en z'n weg moet vinden. Ik had vaak zelfs dat als ik geen last meer had en de wond goed dicht was, ik er over kon wrijven en zo erge hoofdpijn kon opwekken....en hoofdpijn weet ik wat het is met mijn clusterverleden, aneurysma en infarct. benieuwd hoe het nu met je is!??
nadep
BerichtGeplaatst: 15-09-2012 21:50 Reageer met quote

Hallo,

Ik ben het jaar er na terug geopereerd, tumor was niet volledig weg en groeide terug. Ik ben opnieuw geopereerd in augustus 2010 en in november heb ik het werk halftijds hervat. Dit doe ik nu bijna 2 jaar. Kijk uit naar de nieuwe mri die gemaakt moet worden in december en hoop dat alles ok is. De schrik zit er nog altijd een beetje in. Mijn huid is heel gevoelig, en dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven, naar de kapper gaan is niet leuk meer terwijl je als vrouw toch zou moeten genieten. Bij weersveranderingen heb ik vaak pijn thv het litteken en vaak ook jeuk. Maar dat nemen we er wel bij zeker. Uiteindelijk heb ik niet veel van over gehouden, ben wel vaak moe.groetjes, Nathalie
ispa
BerichtGeplaatst: 16-09-2012 14:13 Reageer met quote

Vermoeidheid herken ik! ik had dan geen tumor maar een verandering of aandoening in de hersenen relateert zich doorgaans toch met vermoeidheid. ik ga zelfs zo ver dat ik die vermoeidheid vervelender vind dan de verlamming die ik had na mijn infarct. Ik probeer veel aan te pakken om dat te verbeteren, maar heb de slag nog niet te pakken alhoewel ik ook weer volledig werk en bijna volledig functioneer. Het beheerst veel in het negatieve maar de neurologen hebben er ook geen oplosbaar antwoord op...... raar en naar.... sterkte Nathalie en ik hoop voort jou dat de MRI in december gunstig uitpakt!! kop op!!
Index > Neurologie > Zeurende hoofdpijn na hersenoperatie (Craniotomie)
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring