Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Veel pijn na liesbreukoperatie.
Auteur Onderwerp: Veel pijn na liesbreukoperatie.
dodi
BerichtGeplaatst: 13-12-2011 23:47 Reageer met quote

Hallo Patrick Erwin, Mike,Willy,...Flora
Het is een lange tijd geleden dat ik hier gekeken heb, en vind toch weer enkele berichten van jullie. jammer genoeg kan ik geen oplossing bieden voor jullie (Flora) maar het is wel goed om je verhaal te doen.Het is soms vervelend dat je hier geen namen van dokters mag noemen, en dan rest er enkel de oplossing van prive te mailen; maar dan moet je wel je e-mail adres toevoegen aan uw profiel. Er is een website opgestart voor vrouwen met meshproblemen, misschien kan je daar ook terecht om advies in te winnen voor jullie problematiek, want meshes vormen het probleem, bij de een in de bekkenbodem, bij de ander in de lies, bij de ander in de buikwand,... www.meshedup.eu je kan eens proberen.

Patrick, bedankt dat je nog aan ons denkt.
Met mij is het niet bijzonder, ik neem nu lyrica 2x275mg, en neem minder pijnstilling(zaldiar)maar ik voel me niet meer dezelfde als voor de lyrica.'s morgens na inname meer een verdooft gevoel,slapen doe ik als een baksteen, letterlijk, tenminste als de nacht zonder pijn aanvangt.Mijn man zegt dat ik haast niet meer wakker te krijgen ben,en opstaan, dat valt iedere keer zwaar, je zou denken, slapen als een blok, dan moet je fris en monter opstaan, niets is minder waar.
Ik kom ook in fases van slaperigheid tot er alles willen uitgooien, mijn geremdheid is weg, ook niet gemakkelijk; hetgeen ik vroeger eerder voor mezelf hield, floep ik er nu maar uit, dit kan ook niet altijd, he.
Mijn problemen zijn dan nog niet opgelost, de boel is opnieuw aan het verzakken, en nu weten ze niet meer wat doen, 3 januari opnieuw naar UZ-Gent,hij wist het ook niet meer, en denk dat er eerst inlichtingen zullen gewonnen worden om te zien hoe ze de boel nu hersteld krijgen.
Ik heb letterlijk en figuurlijk mijn buik vol van al die netjes en matjes.
lieve groet Dora
flora5510
BerichtGeplaatst: 14-12-2011 0:44 Reageer met quote

ben gister weer in het ziekenhuis geweest wordt nu doorgestuurt naar de fisio en de neuroloog om te kijken of er een zenuw is bekneldt als dit niet werkt moet ik als nog een operatie ondergaan dus weer wachtten ik begin ook aardig genoeg te krijgen van kunstof matjes enz op 9 januari weet ik meer dus in de tussen tijd maar weer aan de tramadol ondanks de pijn en het niewt lekker voelen wil ik iedereen fijne feestdagen toe wensen en ik hoop dat er gauw een oplossing voor onze klachten komen nog bedankt voor de site www. meshedup.eu grt flora
anjas
BerichtGeplaatst: 15-12-2011 22:07 Reageer met quote

Hoi allemaal wat ben ik blij met dit forum....ik voel me een beetje onbegrepen door sommige,je kan het wel blijven uitleggen,maar ja hoe leg je pijn uit.
Mijn naam is Anja en ben al drie jaar aan het tobben met liesbreuken, littekenbreuken,complicatiebreuken,inmiddels is het nu 2 weken geleden dat ik voor de vijfde keer ben geopereerd aan een liesbreuk,aan de ene kant is door 4 operaties mijn zenuwbeschadigd,die geeft nu alleen maar verkeerde pijnprikkels door,al 2 keer een pijnspuit gehad,die werken helaas niet,net voor controle bij de chirurg geweest voor die andere kant,hij kan mij niet garanderen dat het geholpen heeft,ik heb er ook geen hoop meer op,tuurlijk blijf ik doorgaan ik heb een gezin, en ben eigen baas,en iedereen maar zeggen hoe lief het ook is en goed bedoeld,meid doe je het rustig aan,kijk je uit....dat weet ik zelf ook,zo dat is eruit.
Alvast bedankt voor het lezen,gr Anja
Matroos
BerichtGeplaatst: 16-12-2011 0:24 Reageer met quote

Sterkte iedereen een fijne Kerst en een gezond en pijnloos 2012 toegewenst.
Willy
Patrickpech
BerichtGeplaatst: 11-01-2012 22:17 Reageer met quote

Hallo Iedereen,

Dora even een vraag terug aan jou ? Ik heb ook een tijdje Lyrica geslikt (3 weken ) dat hielp aardig hoor maar ik had geen leven meer, moe en heel erg duizelig werd ik ervan, als ik 1 dosis nam kon ik tot laten we zeggen 11 uur helemaal niets doen laat staan autorijden het leek wel of ik stoned was dus ik moest er wel mee stoppen, had jij dat ook?

Flora hoe is het afgelopen nog resultaat na je laatste afspraak. ?
Anja jij ben nieuw maar ik word voor de 4e x geopereerd dacht dat ik recordhouder werd maar jij scoort ook goed . ben jij steeds geopereerd door dezelfde chirurg? ik door 2 verschillende maar de 1e kerel die heeft bij mij alles kapot gemaakt. en nu ga ik weer onder het mes met de hoop dat deze man het wel kan herstellen. helaas mag je geen namen zeggen en dat zal ik ook niet doen maar kan wel vragen in welke plaats of regio ben je geopereerd. ? er blijkt een chirurg te zijn die nogal wat problemen kan oplossen bij pijn na liesbreuken daar ga ik nu ook naar toe? en ik zie dat als mijn laatste hoop, ik kan niet zeggen of hij echt zo goed is omdat de operatie over een maand gaat plaatshebben,

Heb jij internet al helemaal door gezocht naar goede chirurgen die je kunnen helpen, ik kan nu zoveel mensen die door een simpele operatie heel veel problemen hebben, en die worden vaak veroorzaakt omdat je een "proefkonijn" ben voor ze, assistenten snijden in je en de hoofdarts praat met de zuster enz enz ... en dit gebeurt te vaak.

Ik heb bijna 70 ziekenhuisbezoeken en meer dan 25 injecties gehad en niets niets hielp.

Iemand vroed voor letsel schade maar dat gaat ook niet lukken en wil ik ook niet, heb niets aan geld wil van de pijn af.

Ik zou graag de naam willen zeggen die mij misschien gaat redden maar dat moet in een prive mail dan maar, dus als je het wil weten dan kan ik je het vertellen

Jouw verhaal is een kopie van mijn verhaal? hoe ben jij aan deze ellende gekomen trouwens ?

Iedereen succes en laat 2012 mooi jaar worden...

Gr Patrick
anjas
BerichtGeplaatst: 11-01-2012 22:30 Reageer met quote

hoi patrick,ik ben de eerste 2 keren in sliedrecht en toen 2 keer in dordrecht,daar is het toen helemaal mis gelopen,de eerste nacht is een hel geweest ik lag aan drians en morfinepomp,ik moch niet naar de wc,en wat doen ze..ik moest echt nodig ik bellen,dan zou je toch verwachten dat de bedpot zou komen,maar nee hoor,moest alleen naar de wc lopen,nou ja lopen kruipen en janken van de pijn,maar niet helpen hé,ervaring rijker geworden dat wel,de laatste keer 1 dec 2011 in gorinchem nummer 5,tot nu toe gaat het goed,alleen die andere kant loop ik nog steeds bij de pijnpoli.
Hoe ik deze ellende bent gekomen is door een spoedkeizersnede in 2006,de wond is binnen niet goed geheeld,dus nu zijn mijn buikspieren heel zwak geworden dat ik voor 95 % kans heb dat ik door niezen of hoesten en drukken het weer gaat scheuren,ik ben nog lang niet klaar.
dodi
BerichtGeplaatst: 11-01-2012 23:19 Reageer met quote

Hallo Patrick,
Je vroeg naar de lyrica: ik heb deze moeten opbouwen van 2x75mg per dag ,na 5 dagen 1x150mg en 1x75mg, na weer 5 dagen 2x150mg, na 5 dagen 1x(150+75mg) en 1x150mg, na 5dagen 2xdie225mg,...deze dosis is hetgeen ik nu neem, ik had geschreven 275mg, dat was een foutje.Ik heb ook dat dronken gevoel, de ene dag is het erger dan de andere,het is te zien hoe moe ik ben, dan werkt het nog zo zwaar. Als ik een ein met de auto op de baan moet, dan stel ik mijn inname uit tot ik op de bestemming ben, en na enkele uren rijd ik pas weer naar huis,..het is inderdaad anders niet verantwoord om op de baan te zijn.Vandaag is weer een rotdag, ik hoopte op den duur dat het verdoofde gevoel er zou zijn, zo ver komt het op den duur, als je maar van je pijn af bent,... wat is uitendelijk goed????
lieve groet
Dora
Patrickpech
BerichtGeplaatst: 22-01-2012 23:39 Reageer met quote

Hoi allemaal

Dora, jij heby dus ook dat zelfde gevoel van dronken zijn als je lyrica geslikt hebt, ik vind het gevaarlijk spul want je mag echt niet rijden alleen ik denk dat het voor de een een vervelender gevoel geeft als voor de andere, maar ja wat moet je doen als je verder wil met een "iets"beter lever???

Maar Anja wat een verhaal? maar jij ben vaak geopererd dus? maar Liesbreuk is vnl. mannending maar jij ben dus vaker aan liesbreuk geholpen ? Ik kan nu al een paar mensen die in het A.S. ziekenhuis zijn geopereerd aan een liesbreuk, maar kwaliteit is het beslist niet wat ze daar leveren, Ik ga over tijdje opnieuw dus onder het mes, maar mijn behandeld arts in het A.S. ziekenhuis heeft mijn prive leven goed kapot gemaakt, kan niets tegen hem doen omdat het een risico is die bij een operatie hoort, en dan de verhalen die ik viavia hoor over deze arts DROEVENIS . ik heb als het goed is nu de beste arts gevonden van Nederland dus ik gok het nog een keer in een ander ziekenhuis.
Ik mag geen namen noemen maar deze chirurg haalt goede resltaten met probleemgevallen zoals ik<
In pijnpoli heb ik beslist geen vertrouwen meer, ook in Sliedrecht zijn ze super aardig maar ze kunnen ook niet alles.

Sterkte ik hoop dat het goed gaat komen want zo oud ben je blijkbaar ook nog niet.

Gr Patrck
dodi
BerichtGeplaatst: 20-04-2012 22:01 Reageer met quote

Hoi Patrick,
Ik krijg geen melding meer van dit deel van het forum, ik was aan het zoeken op ervaring met neurostimulator, en kwam hier terecht. Hoe gaat het met jou? Is er nog enige vooruitgang?
Ik wil inderdaad van die lyrica af, en daarom ben ik naar een ander pijnkliniek gegaan,daar zeiden ze dat ik in aanmerking kom voor neurostimulatie, daarom zou ik ook nog graag vernemen hoe het met Mike gaat? De laatste berichtgeving van hem was goed, ....
Hopelijk krijg ik nu melding, en komen jullie nog eens op het forum, of krijgen jullie berichtgeving?
Vele groetjes Dora
dboes
BerichtGeplaatst: 22-08-2012 19:26 Reageer met quote

Hoi mensen,
ik zie dat deze thread al wat langer uit de lucht is.

Maar goed, ben 12-8-2012 geopereerd aan dubbele liesbreuk. Links geen last, Rechts meer last.
Ik denk dat het komt omdat de breuk daar groter is maar nu lees ik over klachten, welke ik nu ook heb, van brandend gevoel in de lies, onverdraagzaamheid van de huid, uitstraling naar binnenkant van boven-been ( bovenbeen had ik al voor de operatie ). Kan ik verwachten dat dit beter gaat na verloop van tijd?
dodi
BerichtGeplaatst: 22-08-2012 21:07 Reageer met quote

Beste Dboes,
Zoals je waarschijnlijk gelezen hebt was ik ook benieuwd naar het verloop van de anderen, maar helaas geen reactie meer; Hun verhalen zullen je bekend klinken, want ik heb een ganse tijd met hen gechat en het gevoel dat jij ervaart is zo gelijklopend. Helaas kan ik jou in dat gebied toch, niet helpen met mijn ervaringsverhaal. Het komt wel op hetzelfde neer, zenuwpijnen na het implanteren van een kunststofmatje.
Hopelijk reageren er nog mensen op jouw verhaal,
Groetjes Dora
Patric
BerichtGeplaatst: 05-09-2012 10:00 Reageer met quote

Hoi Patrick,

Ook ik heb een liesbreukoperatie gehad in Sliedrecht in oktober 2011.
Dit was "onder" dokter K..... maar ik heb ondertussen begrepen dat ik geopereerd ben door een assistent.
Op dit moment ben ik zover dat ik toch een keer geopereerd moet worden, maar ik kreeg al van mijn huisarts te horen dat ik om een "echte" chirurg moest vragen??
Het was bij haar al bekend dat er problemen zijn in het A.S.
Ik heb gebeld om te vragen wat ze van plan waren, anders had ik zelf de gedachte om naar een ander ziekenhuis te gaan.
Maar ze hebben mij verteld dat hij vertrokken is.
Nu maak ik me nog wel zorgen of het ziekenhuis het probleem is of daadwerkelijk deze chirurg.
Patrickpech
BerichtGeplaatst: 17-09-2012 13:47 Reageer met quote

Hallo Patric en Andere

Helaas is het wat stiller geworden op deze site, maar ik kan echt uren vertellen en heb wel wat ervaring opgedaan laatste tijd, probleem is bij mij heel misschien weg door fantatstische dokter, mag geen namen noemen maar komt wel als ik er zeker vanaf ben .

Wat betreft dr. K .. in A.S. ziekenhuis ? kan ik niet maar mocht je een liesbreuk hebben en je moet in A.S. geopereerd worden ga dan naar locatie zwijndrecht daar lopen wel twee goede rond.

Naarmate je lang loopt te tobben, ga je je verdiepen in dit soort dingen, verhalen van mensen om mij heen, je hoort namen van artsen en vaak dezelfde die slecht zijn maar ook met goede resultaten

Liesbreuk kan vervelend zijn maar na een operatie moet je toch wel binnen een maand tot 6 weken pijn vrij zijn ,, sommige al na een week

Als iemand wat wil vragen mag dat

Gr Patrick
beetle 66
BerichtGeplaatst: 13-10-2012 9:35 Reageer met quote

heb hier in augustus ook een topic geopend maar nog geen reactie oid maar wou even wat kwijt
ben 28 augustus jl. voor de 10 keer geopereerd aan een liesbreuk en heb nog steeds veel problemen
mijn laatste 2 liesbreuken waren dubbele liesbreuken,dus kreeg ik een mat erin van links naar rechts
23 12 2011 was de 9e keer en hield problemen en ook zat er na een week of 2 een dikke bult op maar ze konden nooit iets vinden ,nalang aandringen en onderzoeken was de conclusie,,,een scheur in de mat
wat hebben ze er aan gedaan:ze hebben de mat aan elkaar gehecht ,terwijl hij tegen mij zei dat er een nieuwe mat in moest
2 oktober hebben ze nog een klein ingreep gedaan in de lies ,ook zonder resultaat
heb al vaker van die matjes er in gehad en die gaven mij altijd al problemen
maar moest gisteren weer heen en nu is het de bedoeling om de gehele mat er uit te halen ,alles schoonmaken en dan maar weer opnieuw beginnen maar de chirurg zei wel dat het een pittige operatie is ,want de gehele mat is verkleefd aan de buikwand
heeft iemand hier ervaring mee?
Patrickpech
BerichtGeplaatst: 13-10-2012 10:49 Reageer met quote

hoi beetle

toevallig lees ik je bericht, krij geen melding in mijn mailbox heaas. maar 10 x dat is nogal wat, kan zelf nu ook geoeg mensen die al zo vaak gepereerd zijn, maar mag ik je wat vragen,
Namen noemen mag niet en is ook niet belangrijk.

Maar ben je steeds in zelfde ziekenhuis geopeeerd? en zelfde arts? en hoelang ben je er al mee bezig met je operaties?

Heb je steeds pijn of ontstaat er steeds weer een liesbreuk? of is het fout gegaan door de chirurgen?

Ik ben zelf denk ik bij de bese arts in nl. geweest die mijn probleem heeft opgelost,

gr Patrick
beetle 66
BerichtGeplaatst: 13-10-2012 18:14 Reageer met quote

Patrickpech schreef:
hoi beetle

toevallig lees ik je bericht, krij geen melding in mijn mailbox heaas. maar 10 x dat is nogal wat, kan zelf nu ook geoeg mensen die al zo vaak gepereerd zijn, maar mag ik je wat vragen,
Namen noemen mag niet en is ook niet belangrijk.

Maar ben je steeds in zelfde ziekenhuis geopeeerd? en zelfde arts? en hoelang ben je er al mee bezig met je operaties?

Heb je steeds pijn of ontstaat er steeds weer een liesbreuk? of is het fout gegaan door de chirurgen?
Ik ben zelf denk ik bij de bese arts in nl. geweest die mijn probleem heeft opgelost,

gr Patrick

2 verschillende ziekenhuizen.
verschillende chirurgen.
heb 4 maanden wezen zeuren voor een second opinion
tot ik een afspraak had in groningen op 12 juli werd ik een paar dagen ervoor opgebeld door de specialist in groningen en die zei dat ik niet hoefde te komen want hij had overleg gehad met mij specialist en toen hoevde ik niet meer te komen
maar zo werk een second opinon niet
beetle 66
BerichtGeplaatst: 14-10-2012 3:47 Reageer met quote

ben in de laatste 13 maanden 3 x aan de lies geopereerden als ik me niet vergis in 2 jaar 5x
d laatste 3 waren dubbele breuken
de eerst breuk was volgens mij in 1999 en dat was een beknelde ,ben sàvonds naar het ziekenhuis geweest en werd de volgende morgen gelijk geopereerd
toen heb ik in 3 jaar nog 4x een breuk gehad
heb er heel veel pijn aan
ik heb 4 jaar bij de pijnpoli in groningen gelopen maar weinig tot geen resultaat,wou er al eerder mee stoppen maar ik hoopte steeds dat ze wat voor me konden vinden wat hielp tegen de pijn maar de terleurstelling werd steeds groter
heb echt de zwaarste pijnstillers gehad,wist soms niet eens waar ik met de auto reed ,ben toen naar 3 maanden gestopt met slikken wamt het hiep toch niet
ik heb op 23 12 11 ook een dubbele breuk gehad en die hebben ze via de kijkoperatie methode gedaan ,man ik heb nog nooit zoveel last gehad van een operatie als op die methode ,ben sàvonds naar huis gestuurd en ik werd een dag naar de kerst weer voor 4 dagen opgenomen voor allerlei onderzoeken maar ook geen resultaat natuurlijk
de operatie van 28 8 12 hebben ze mij matje weer aan elkaar gehecht omdat er een grote scheur in zat
had nl een bult erop zitten van 1.5 x5 cm
heb er nu nog een bult zitten maar hij wordt steeds groter en dikker,nu ongeveer 2x6.5 cm,dus wat ze ook doen ze krijgen het niet goed
heb nu rechts een litteken van 20 cm en links 1 van 12 cm zitten
maar waar ik me aan stoor is dat ze steeds zeggen dater niks aan de hand is
heb vorige week een mri gehad met spoed en 2 dagen later weer naar het ziekenhuis voor de uitslag en dan krijg ik te horen,u heeft geen nieuwe breuk,ik zeg. ik wil niet weten wat ik niet heb maar wel wat ik wel heb
de mat die ik er nu in heb is 40 x 15 cm en die zit vast met tackertjes
maar wat gaan er nu gebeuren,mijn specialst gaat contact opnemen met ene professor de l.in rottrdam
over wat te doen,het gaat hem erom of het een goed idee is om alle matten er weer uit te halen en dan weer met een schone lei te beginnen,zit nu al weer 10 maanden in de ziektewet
ik krijg maandag bericht over wat nu de bedoeling is
ik hoop dat dit resultaat heeft want die is niet leuk meer ,slaapslecht door de pijn,slaap maar 2a3 uur perdag en dat al 4 jaar
ik hou jullie op de hoogte
Patrickpech
BerichtGeplaatst: 17-10-2012 20:56 Reageer met quote

Dat is nogal wat ,

Ik kan iemand die is al voor de 12e maal geopereerd maar dat in 16 jaar, maar dat waren steeds nieuwe breuken,

Moet eerlijk zeggen ik ben nu in 3 ziekenhuizen geopereerd

de 1e heeft mij 2 x geopereerd en mij heel veel ellende bezorgd

de 2e was dacht ik een goede arts maar wat ik had ging hem boven zijn pet was weer in ander ziekenhuis,

ik heb allerlei pijnpolis doorlopen, ik denk wel 70 x ziekenhuis in ziekenhuis uit als het niet meer is niets niets hielp, werken ging amper meer en kon haast ook niet zitten,

totdat ik alles ben lopen nazoeken toen kwam ik bij een specialist terecht, en volgens mij is dat de enige in Nederland met zijn collega, die heel veel problemen oplost sinds twee jaar,

Het verbaast mij dat dokteren die er niet uitkomen niet sneller doorverwijzen

maar misschien heb je wel iets gevonden op internet

toch wil ik je adviseren om dat ziekenhuis te bellen

ik moest er ook 80 min voor rijden iedere keer maar ik ben waarschijnlijk na bijna 4 jaar tobben van mijn probleem af

mocht de naam van ziekenhuis verwijderd worden zou dat jammer zijn want het is heel positief bedoeld

gaat om Maxima - Medisch centrum in Eindhoven Dr. Sch.... is zijn naam

het is geen wonder dokter(die bestaan niet) maar niemand kon mij helpen (ook niet een hele goede arts in R'dam) maar hij durfde het wel aan.

Al moet je 3 uur rijden ik zou bellen en eens praten met deze man, ieder probleem is anders, ook de jouwe maar je moet bergrijpen dat ik na jaren met veel pijn, er hopelijk dadelijk van af ben,

maar er zijn verschillende manieren om een liesbreuk te herstellen en sommige ziekenhuizen gebruiken niet de correcte methode,

Maar is je matje er ooit wel eens uitgehaald ? in al die jaren. daar kunnen gekke dingen onder zitten hoor? die je alleen ziet als matje weg is en niet te zien is op een foto.

dat blijkt niet zo eenvoudig te zijn een matje verwijderen is mij verteld. maar bij mij gaat het de goede kant op (ben nog herstellende van laatste operatie )

Succes en hoor graag wat je ga doen

gr patrick
Patrickpech
BerichtGeplaatst: 17-10-2012 21:00 Reageer met quote

vergeet nog wat.

Het is jou lichaam dus second opinion bepaal jezelf of met behulp van je verzekering, want hun draaien al jaren op voor de kosten. vraag de operatie verslagen op en loop naar 1 of 2 andere ziekenhuizen

wat ik al eerder zei, ik vind dat artsen niet snel je doorverwijzen naar de juiste man.

gr patrick
beetle 66
BerichtGeplaatst: 30-10-2012 8:59 Reageer met quote

nou het is eindelijk zover
nog geen bericht van die professor de l.
die beste man is maar een of 2 x per maand aan het werk en dan ook maar voor een paar uurtjes ,de rest geeft hij lezingen op congressen
vrijdag 2 november gaan alle matjes er uit en er komt 1 grotere en dikkere mat in en nu hoop ik dat het goed komt want ik heb het helemaal gehad met de pijn enik wil zo graag weer aan het werk
ik hou jullie op de hoogte over de afloop
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Veel pijn na liesbreukoperatie.
Pagina 10 van 12  

Vorige  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring