Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Operatie Gal
Auteur Onderwerp: Operatie Gal
Monique.L
BerichtGeplaatst: 22-08-2005 23:02 Reageer met quote

Wie heeft zijn gal laten verwijderen en wat zijn de consequenties?

Ik moet namelijk binnenkort maar ben erg bang
Gast
GastBerichtGeplaatst: 25-08-2005 10:36 Reageer met quote

Hallo,

Ik kan je over ervaringen weinig vertellen, maar ik weet wel hoe je je voelt. Ik 'mag' a.s. maandag... Ben vooral nerveus wat de narcose aangaat. Wanneer ben jij aan de beurt? Of weet je dat nog niet?

Groetjes, en veel sterkte alvast. Laughing
anoniem
GastBerichtGeplaatst: 25-08-2005 14:57 Reageer met quote

Hoi kijk hier een staat heel veel info op
http://www.medischforum.nl/onderwerp/1458
Gast
GastBerichtGeplaatst: 25-08-2005 17:01 Reageer met quote

Dank je! Staat inderdaad veel op. Sowieso is er op internet best veel over te vinden. Maar je weet 't toch pas echt totdat je zelf aan de beurt bent. We zien wel; ik weet waar ik 't voor doe, want de pijn is ondraaglijk en de misselijkheid supervervelend. Maar goed, dat hoef ik jullie niet te vertellen Wink
Monique.L
BerichtGeplaatst: 27-08-2005 20:41 Reageer met quote

Hallo gast... hier met Monique. Kreeg gisteren toevallig bericht. Moet 19 sept. om 11 uur in ziekenhuis zijn. En 20 sept. de opratetie. Hoelaat weet ok nog niet. Wens jou héél véél sterkte... Groetjes...Monique.....en ik hoopmdat ik nog van je hoor hoe het verlope was.
Gast
GastBerichtGeplaatst: 28-08-2005 22:10 Reageer met quote

Hoi Monique,

Dank voor je reactie. Nog eventjes en 't is zover. Morgenochtend om 7 uur ga ik me melden bij 't ziekenhuis en dan word ik even later geholpen. Moet jij al 1 dag van tevoren komen? Hmm, ik niet.. Ik zal je in ieder geval achteraf laten weten hoe e.e.a. verlopen is, oke? Ik wou dat we alvast een paar dagen verder waren. Dan was 't tenminste allemaal achter de rug... Sad Ik hoop in ieder geval dat jij in de tussentijd niet al te veel last hebt. Veel groeten, M.
Monique.L
BerichtGeplaatst: 29-08-2005 19:59 Reageer met quote

Hallo gast...hier met Monique. Heb vandaag aan je moeten denken. Ben benieuwd. Hoop dat het allemaal is meegevallen. Ik hoor het nog wel van je.
Groetjes Monique
Gast
GastBerichtGeplaatst: 01-09-2005 14:36 Reageer met quote

Hoi Monique,

Nou, ik heb 't erop zitten. In zoverre, ik zit thuis in de lappenmand nu, maar echt; het is alles meegevallen. Ik werd maandag op tijd geholpen en toen ik bij kwam uit de narcose had ik gelukkig nergens last van. Ik mocht na 2 nachten al naar huis en nu is 't een kwestie van rustig aan doen. Ik kan nog niet zo goed trappen lopen, auto rijden gaat ook niet en ik probeer niet al te veel te lopen. Tillen en huishoudelijk werk is even uit den boze, maar ik hoop dat ik me snel weer helemaal de oude voel. Ik hoop dat het bij jou allemaal net zo voorspoedig gaat verlopen als bij mij. Dan hoef je je echt nergens druk over te maken! Hoe oud ben je als ik 't vragen mag? Ik vermoed nl. dat je leeftijd er ook 'n hoop mee te maken heeft. Als je jong bent, knap je gewoon echt veel sneller op. Succes!!!
Monique.L
BerichtGeplaatst: 01-09-2005 16:38 Reageer met quote

Hallo gast. Hier met Monique. Ben echt blij voor je dat het allemaal is meegevallen. Nu nog herstellen. Doe maar rustig aan. Hoe was de narcose verlopen? Niet overgeven? En heb je geen last van een opgezwollen buik en schouder-pijn?
Ik ben 40 jaar. En jij? En ben je man of vrouw?
Groetjes en héél véél sterkte......Monique
Monique.L
BerichtGeplaatst: 01-09-2005 17:01 Reageer met quote

Hoi gast...nog eens met Monique. In welk ziekenhuis ben je geholpen? Ik word in M'tricht geholpen.
Monique.L
BerichtGeplaatst: 22-09-2005 22:32 Reageer met quote

Hallo. Wou even zeggen dat ik dinsdag 20 september ben geopereerd. Het is me allemaal reuze meegevallen. Heb nu alleen wat last van mijn schouders.
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Operatie Gal
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring