Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Pijn in de flanken bij het opstaan
Auteur Onderwerp: Pijn in de flanken bij het opstaan
marjanna
BerichtGeplaatst: 10-08-2015 8:10 Reageer met quote

mijnjas schreef:
Ik loop al jaren rond met dit probleem. Ik word zeer regelmatig wakker met pijn in mijn flanken. Te hard inademen doet pijn, liggen kan ik niet meer. Wanneer ik ga plassen ebt het langzaam weg. Als ik de avond ervoor veel heb gedronken is de pijn erger. Ik ben hiervoor 2 keer bij de dokter geweest en werd weg gestuurd met (naar mijn idee) onzinverhalen. Zo zou ik rugpijn hebben of nodig moeten plassen. Mijn urine laat geen blaasontsteking zien. Verder heb ik geen koorts, wel vaak moe en misselijk. Donderdag ga ik weer naar de huisarts. Heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn? En om wat voor onderzoek zou ik kunnen verzoeken in het ziekenhuis?
marjanna
BerichtGeplaatst: 10-08-2015 8:13 Reageer met quote

ben benieuwt of je al weet wat het is en of je er vanaf bent ik heb heel vroeg in de ochtend ook veel pijn kan me niet eens omdraaien in bed na half uurtje in beweging en soms een keer grote boodschap naar wc is het weer weg
Ebru38
BerichtGeplaatst: 18-06-2017 9:16 Reageer met quote

Hej,

Hier weer het zelfde probleem.
Al 1.5 jaar in behandeling. Als ik savonds naar bed ga dan begint de pijn al meteen aan de linkerflank. Dat voel ik dan nog niet heel erg ik kan hiervan nog een paar uurtjes van slapen maar ik weet dat ik over 5/6uurtjes weer wakker ga worden van de hevige pijn. Ik slaap meestal rond een uur of 11 en word altijd wakker rond 5 door de hevige pijn aan me linker zij(linkerflank). Nou ben ik ook nog eens 14 weken zwanger en de pijn straalt naar me bovenbenen en me onderrug uit. Ik kon al niet draaien naar links of regts door de pijn en nu ook nog eens schokkende pijn aan me linker bovenbeen als ik van verhouding wil wisselen. Huisarts heeft me naar een fysio gestuurd wat ik zelf mocht kiezen. Niks geholpen. Vervolgens bij de pijnpoli geweest die me hebben geprikt aan me zyrug. Hielp ook niks. Vervolgens een gespecialiseerde fysio bij hun in de praktijk nog steeds geen verbetering. Ik word er nu echt ziek van. En het gaat alleen maar erger worden met de zwangerschap! Sad Ik ben echt totaal op. Rolling Eyes Kom maar op meer wallen onder de ogen!! Sad
Ilse2018
BerichtGeplaatst: 01-01-2018 13:57 Reageer met quote

Hi allemaal,

Ik heb 11 jaar geleden nierstuwing gehad in mn zwangerschap. Baby hing teveel naar rechts dus de ureter werd enigszins dichtgedrukt dus liep mn rechter nier niet meer leeg. Ik kreeg n stent wat weer urinewegverkrampingen teweeg bracht.
Toen de stent eruit werd gehaald bleek deze in 6 weken al aardig te zijn verkalkt. Ik werd gewaarschuwd voor nierstenen. Aangezien mijn vader ze ook had is dat ook vaak al n genetisch iets. Ik heb nog geen echte niersteen aanvallen gehad maar wel vaak net als jullie die aanvallen s nachts die na toiletbezoek weer weggaan.
Wel heb ik soms als ik buk ook n steek erdoorheen alsof mn nier dubbel zit oid wat natuurlijk helemaal niet kan.
Is er iemand al verder met n diagnose? Ik geloof ook zeker in het Toxineverhaal. Iemand nog nwe erbaringen?

Gr Ilse
Maaike77
BerichtGeplaatst: 04-06-2018 17:23 Reageer met quote

Hoi, ik vond dit topic na zoeken ivm mijn klachten welke sterk overeenkomen. Iemand inmiddels al nieuws over de oorzaak? Ik hoor t graag!
primavera
BerichtGeplaatst: 09-12-2018 23:34 Reageer met quote

Ik sliep bijna 2 maand recht, dus bijna zittend met 2 a 3 kussens, en dan heb ik geen last van de flankpijn bij opstaan. Ondertussen lig ik weer neer, en heb nog wel wat zeurpijn bij opstaan, maar veel minder dan een paar maand geleden. Ik ondervind nog steeds hoe hoger ik lig, en op men rug, hoe beter of hoe minder tot geen pijn.
Index > Urologie > Pijn in de flanken bij het opstaan
Pagina 4 van 4  

Vorige  1, 2, 3, 4

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring