Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Pijn in de flanken bij het opstaan
Auteur Onderwerp: Pijn in de flanken bij het opstaan
Springding
BerichtGeplaatst: 17-05-2011 13:26 Reageer met quote

Heb trouwens ook dat te hard inademen pijn doet (echt e en pijnscheut) en na het plassen ebt het langzaam weg!
yoohan
BerichtGeplaatst: 18-08-2011 23:40 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Ook ik ben blij jullie gevonden te hebben, want ik heb ook echt exact hetzelfde!
Wel viel het me op dat het laatste bericht (van @Springding) het eerste bericht is waarin de ademhaling genoemd wordt.
Bij mij is het namelijk zo dat dit een belangrijk onderdeel van de pijn is, als ik heel rustig inadem heb ik een vervelend gevoel, maar als ik diep / normaal inadem dan is er echt de stekende pijn.
Als ik dan ga plassen wordt het langzaam minder, ook als ik niet nodig hoef, want vaak is het zo dat het meerdere malen per nacht is.
Ik heb sterk het vermoeden dat het erger is, naar mate ik wat (meer dan 3 flesjes) alcohol op heb, maar dit wil ik nog gaan onderzoeken (door het te gaan bijhouden).

Ik heb het helaas al ruim 4 jaar en wordt er eigenlijk niet goed van, ik ben 1 maal bij de huisarts geweest en toen dachten ze aan galstenen (weet ook niet hoe ze daar bij kwamen), feit is dat ik dit i.i.g. niet heb.

Als ik de conclusie voor ons alle moet maken, is er helaas nog niemand met dé oplossing, behalve dan @Lucien, al weet ik ook niet goed wat ik daar van moet vinden. Het klinkt me goed in de oren, maar dan moet ik er toch hulp bij zoeken, dit omdat het toch gevaarlijk kan zijn?

Als er iemand is, die nog goede tips heeft, of die meer weet, dan ben ik erg benieuwd, want ik ben het ook eens met @Rienie74, het heeft gewoon invloed, vooral op bijv. het kunnen uitslapen en je totale nachtrust.

Ik hoop jullie nog te spreken.
Juudje90
BerichtGeplaatst: 26-09-2011 13:25 Reageer met quote

Hoi Iedereen.
Ik wordt al vanag mijn 15e geconfronteerd met een chronische urineweg infectie. Op mijn 17e ging ik voor het eerst naar het zh voor een echo van mijn blaas/nieren.
Toen ben ik doorgestuurd naar ene Uroloog. Eenmaal daar zag alles er goed uit. Hij heeft een flow, urodynamisch en cytoscopies onderzoek gedaan. Jaja op mijn 17e lag ik al met mijn benen wijdt voor verschillende mensen om te kijken of het er goed uitzag.
Hij heeft mij toen doorgestuurd naar een bekkenbodemfysio. Hier 1,5 jaar onder behandeling geweest. Ze kon niks meer voor mij doen en toch bleef ik ontstekingen krijgen.

Terug naar de huisarts gegaan voor opnieuw kuurtjes.
Nu loop ik vanaf 20 juli al met mijn 7e kuur rond. pas geleden weer onderzoek gehad bij uroloog. uiteindelijk gaf de uroloog aan dat mijn blaas erg geirriteerd eruit zag. Ik wordt nu sinds een aantal maanden met verschrikkelijke pijnen wakker. Ook heel benauwd en amper adem willen halen van de pijn.
Ik ben afgelopen vrijdag naar mijn uroloog terug gemoeten. Hij kon niks meer voor mij doen en weet het ook neit meer.
hij heeft mij doorgestuurd naar een internist. hier ga ik 13 okt naar toe.
Afgelopen vrijdag werdt ik wakker van de pijn in mijn rechter zij. Dit deed ontzettend zeer. en alles wat normaal helpt deed dit keer neit zen goede ding. Ik hoop echt hier van af te komen. Want de moed zakt me aardig in mijn schoenen.

Mijn oma heeft dit vroeger ookgehad. bij haar hebben ze toen een gezwel weg gehaald bij de eierstokken.
Ik krijg nu ook een doorverwijzing voor gyneacoloog. Maar moet eerst de internist afwachten..

Heftig allemaal joh en fijn te lezen dat meerdere mensen dit hebben
yoohan
BerichtGeplaatst: 26-09-2011 13:53 Reageer met quote

@Juudje90 Dat klinkt allemaal wel erg heftig zeg, ik denk zelf dan ook niet dat jij in hetzelfde rijtje geplaatst kan worden als de meeste hier.

Ik heb zelf wel een update over mijn eigen situatie, ik ben namelijk 100% zeker tot de conclusie gekomen dat alcohol een negatieve rol speelt bij de kwaal.

Ik heb nu een aantal weken geen of nauwelijks alcohol op en op de dagen dat ik niets op had, ging het altijd goed. Als test heb ik 1 avond wel wat gedronken en prompt de volgende ochtend had ik weer veel last.

Dit bevestigt mijn gevoel en komt overeen met het feit dat ik in de vakantie zoveel last had (toen dronk ik elke dag wel wat).

Ik weet totaal nog niet wat het is, maar kan het dus wel minimaliseren door mijn alcohol verbruik te minimaliseren.
Juudje90
BerichtGeplaatst: 26-09-2011 14:22 Reageer met quote

Ja het kan inderdaad zo zijn dat je nieren daar op reageren. Die reinigen nl je urine.. Hopelijk komt er iemand achter wat dit zou kunnen zijn verder.. Want het valt mij op dat er al best wat mensen hiermee rondlopen.

Uhm bij mij kan het inderdaad een ander verhaal zijn maar de pijnklachten die ik heb zijn wel precies hetzelfde..
Ik heb ze sinds een tijdje ook overdag als ik niet heb kunnen plassen.

Ik ben afgelopen weer ook naar de osteopaat geweest.
Daar ben ik ook veel wijzer van geworden. Het kan nl ook met je lever/ mild te maken hebben en die pijn kan ook naar je nieren worden gedrukt. Omdat het allemaal bij elkaar zit..
Het benauwde gevoel kan daar dus ook vanuit komen. Omdat je nieren dan misschien te vol zitten. dan drukt dit tegen je longen aan.

Bij mij is tijdens het urodynamisch onderzoek uitgekomen dat ik een hele kleine blaas inhoud heb. dit kan er ook mee te maken hebben dat je urine er neit uit kan en dan vol gevoel krijg in je nieren tijdens je slaap.

Maar ik denk dat t bij jullie zeker een urologisch probleem is.
snoopy1982
BerichtGeplaatst: 27-10-2011 11:25 Reageer met quote

Ik heb nu 4 maanden rugpijn flanken, dit heb ik overgehouden na een eierontsteking, en zware antibiotica kuur, vreselijk , vooral in de ochtend, lopen kan in niet meer, na een half uur begint de pijn weer, Misschien toch de Nieren? Ga het eens vragen, ik weet het ook niet meer
Miekie80
BerichtGeplaatst: 14-12-2011 16:31 Reageer met quote

Hier mijn verhaal in de hoop dat ik sommigen van jullie daarmee kan helpen. De klachten die hier genoemd staan herken ik exact. Het is wat gek, want dit is de enige plek waar ik terecht kom als ik mijn klachten 'google'. Erg bekende klachten zijn het dus niet. Al jaren heb ik tegen het eind van de nacht last van pijn in mijn flanken. In het begin zakte de pijn als ik ging plassen maar sinds mijn zwangerschap zakt de pijn alleen nog maar als ik echt opsta. De pijn ebt dan langzaam weg. In de praktijk betekent dat dus eindeloos draaien van mijn linker na mijn rechterzij en weer terug naar mijn rug. Echt slapen lukt dan dus niet meer. Feitelijk lig ik dus wakker vanaf een uur of half 4. De laatste maanden was ik echt doodop. Ik kreeg gewoon niet genoeg effectieve slaap op een nacht. Alles geprobeerd: eerst naar de osteopaat. Die kon niets voor mij betekenen. Via de huisarts naar de uroloog. Allerlei onderzoeken gehad, maar alles leek in orde. Nog allerlei plasmedicatie geprobeerd (om de hoeveelheid urine tijdelijk te verminderen, om de blaas te laten ontspannen) maar ook dat gaf geen enkel resultaat. Ook nog een aantal sessies bij de acupuncturist gehad, maar ook dat hielp niets. Tot ik uiteindelijk oververmoeid en emotioneel bij de drogist stond, eigenlijk om te informeren naar iets van slaapmedicatie. De drogist heeft voor mij gebeld met solgar, een zeer goede voedingssuplementen-fabrikant. Zij gaven aan dat als je pijn hebt in je flanken dat niet je nieren kunnen zijn want die kun je niet voelen. Als je daar pijn hebt, gaat het om de spieren rondom je nieren. En dat had mijn osteopaat ook al eens gezegd. Zij gaven aan dat ik magnesium kon proberen. Ik weet inmiddels dat magesium belangrijk is voor zeer veel lichaamsfuncties, maar ook helpt het de spieren te ontspannen. Ik heb zoals beschreven na het eten twee tabletten genomen, en jullie geloven het nooit... Geen pijn meer! Meteen al de eerste nacht! Eerst geloofde ik het niet dus ik dufde het nog niet meteen van de daken te schreeuwen, maar we zijn nu een week verder en ik heb al die dagen goed geslapen. Probeer het! Magnesiumtabletten van solgar, te kop bij de betere drogist. Ik hoop dat het jullie ook helpt!
MLD
BerichtGeplaatst: 01-01-2012 17:50 Reageer met quote

Beste Miekie80 en alle anderen,

Ook ik ben blij verrast eindelijk een forum met ' lotgenoten' te treffen. Ik heb al sinds mijn tienerjaren last van een zeurende pijn in mijn linkerzij (incidenteel rechts) die altijd optreedt na een tijdje gelegen te hebben. Diep inademen gaat niet meer en liggen al helemaal niet meer. De pijn ebt weg wanneer ik opsta en naar het toilet ga. Daarna kan ik weer een paar uurtjes liggen voordat het proces weer van voor af aan begint. Ik kan nooit langer dan een paar uur achtereen liggen, iets wat me tot waanzin drijft als ik eraan denk dat ik dat mijn hele leven nog moet ervaren (ik ben 30).

Wat me verrast is dat de klachten op dit forum worden toegeschreven aan de blaas en/ of de nieren. Van die kant heb ik het nog nauwelijks bekeken. De pijn ebt weliswaar weg als ik naar het toilet ga, maar ik heb best veel last van lucht in mijn darmen en dacht eerder dat het daaraan toe te schrijven viel. Bij het toiletbezoek laat je de lucht de vrije loop waarna de spanning op mijn zij direct wegviel. Maar dit kan dus evengoed van het plassen komen.

Ik heb allerlei inwendige darmonderzoeken gehad, alles was goed, behalve dat de maag/darm specialist is opgevallen dat ze met de camera tijdens het onderzoek linksboven in de darmen de bocht moeilijk kon maken. Dat punt was voor mij ook extreem gevoelig en pijnlijk, dus dat leek een geirriteerd punt.
Uiteindelijk werd geconcludeerd dat het iets mechanisch zou moeten zijn. Ik heb ook manuele therapie, accupunctuur, echo van de nieren, bloedonderzoek, yoga, minder eten en drinken 's avonds, ontgifting gehad/geprobeerd. Er komt niets uit. Ik eet sowieso veel groenten en fruit en drink al veel water dus voeding alleen kan het echt niet aan liggen.

Miekie80, ik ben erg benieuwd naar jouw tip, ik ga het direct proberen, bevindingen zal ik zeker aan dit forum melden.
ik;;
BerichtGeplaatst: 01-02-2012 11:56 Reageer met quote

hallo,
pfff eindelijk een forum waar mensen de zelfde klachten hebben als mij. maar wprdt er wel een beetje moedeloos van als ik het allemaal zo lees.. ben ook bij de dokter geweest.. vond het een raar verhaal urine laten ontroleren tot 3 keer toe.. ober een uurtje kan ik wee rbellen voor de uitslag.. zal wel weer niks uitkomen.. als ik het allemaal zo lees is het volgens mij geen beginnen aan.. niemand komt tot een oorzaak dus eerlijk gezegt heb ik ook geen zin om aan al die onderzoeken mee te doen terwijl er toch niks uitkomt. heb het gevoel gewoon niet series genomen te worden.. aangezien ze dit niet kennen.. als iemand een oorzaak heeft hoor ik het ook graag.. zat er eerst aan te denken wat van deze forum uit te printen en dan mee te nemen.. kan hij is zien dat er wel degelijk meer zijn en dat het niet tussen de oren zit!!
Skaylar
BerichtGeplaatst: 15-04-2012 13:58 Reageer met quote

Beste MLD en Mieke80,

Ik ben zo benieuwd hoe het met jullie gaat en of de klachten enigszins zijn verdwenen...

Zelf heb ik ook deze klachten al zeker 8 jaar. Twee keer naar de huisarts geweest, die wimpelt het af.
Grappig om te zien dat het veelal met de nieren te maken lijkt te hebben. Zelf verwoord ik het als volgt:
het lijkt of al mijn ingewanden zijn losgeraakt van hun normale plekje en los in mijn buik hangen. En dat doet pijn aan de spieren die normaal zorgen dat alles op zijn plek moet blijven zitten.
Ik heb lang gedacht dat het aan het soort matras ligt: bij harde matrassen heb ik er bijna nooit last van. In mijn eigen (harde) bed voel ik het toch altijd als ik langer dan 8 uur in bed lig. Zo irritant inderdaad!
Ik ga direct even naar de drogisterij om magnesium-tabletten te halen. "Baadt het niet, dan schaadt het niet."
Maar ik ben dus echt heeeeel benieuwd naar jullie bevindingen wat betreft de magnesium-tabletten en eigenlijk ook naar de OORZAAK. Dat zou voor iedereen wel fijn zijn...
Sterkte, succes allemaal!
Emmssss
BerichtGeplaatst: 10-06-2012 23:52 Reageer met quote

Hoi allemaal.
Ook ik ben erg blij om jullie berichten te lezen. Ik ben 23 jaar en ik denk dat ik er al ongeveer 5 jaar last van heb. 's Nachts of 's ochtends wakker worden met een volle blaas en daarbij enorme pijn in het onderlichaam. Ik kan dan niet meer normaal liggen, hoe graag ik ook wil, het doet teveel pijn. Hard ademen doet inderdaad ook veeel pijn Sad Als ik dan naar de wc ga, weet ik dat de pijn over is.
Ik ben hier 1 keer mee naar de huisarts gegaan maar die gooide het op dat ik overdag vocht vasthoud in mijn benen en dat dat vocht snachts naar mijn blaas gaat. Haar advies was om 's avonds met de benen alvast omhoog te liggen en om niet teveel meer te drinken. Nou geweldig advies. Ik drink echt niet veel 's avonds, ik hou daar bewust rekening mee.
Ik weet alleen niet wat ik hiermee ga doen. Het is om moedeloos van te worden maar als ik jullie berichten lees, wordt ik er niet positiever van....
Geessie
BerichtGeplaatst: 12-06-2012 20:07 Reageer met quote

Rienie74 schreef:
Hallo lieve mensen,

Ik zat te zoeken naar wat mijn klachten eventueel zouden kunnen betekenen en kwam op deze site terecht. Ik heb zelf nu al zo'n zes maanden pijn in mijn linkerflank, bij mijn nieren. Ik had het gemeld bij de internist (daar loop ik omdat ik veel pijn heb in mijn gewrichten en men niet kan vinden wat het is). Zij gaf aan dat ik het moest bespreken met de reumatoloog en dat heb ik gedaan maar die deed er niet zoveel mee. Afgelopen vrijdag was de pijn weer zó erg dat ik naar de huisarts ben gegaan.

Bij mij gaat het als volgt: 's avonds tegen een uur of 11 ga ik naar bed. Dan is er nog niet zoveel aan de hand. 's Nachts (bijv. tegen 5 uur) word ik wakker met hevige pijn, ik kan dan eigenlijk niet meer liggen en word er dus wakker van. Plassen helpt niet en de pijn trekt uiteindelijk weg een uurtje nadat ik ben opgestaan. Dan blijft het redelijk weg totdat het hele verhaal zich weer herhaalt. Nu wordt het volgens mij wel erger. Zo voel ik het nu dus ook in mijn flank overdag. Ik heb donderdag een echo staan van de nieren maar als ik jullie verhalen lees, zinkt me de moed in de schoenen!

Ik heb veel blaas/nierproblemen en in de laatste zomervakantie 3 weken lang een blaasontsteking gehad (dus ook 3 keer een antibioticakuur die dus niet sterk genoeg was). Voor deze blaasontsteking had ik de problemen echter al. Ik heb al eens nierstenen gehad (toen ik zwanger was van de eerste maar dat was verkeerd gediagnosticeert als "nierbekkenonsteking". Later trof ik steentjes aan in mijn onderbroek en geloof me, ik draag niet zo wijd ondergoed dat de stenen er "in wapperen"Smile )

Ik hoop dat ze donderdag wel iets vinden of tenminste iets waar ze wat aan kunnen doen want het begint behoorlijk een stempel te drukken op mijn levenskwaliteit en ik word er zo langzamerhand moedeloos van dat men weer eens niets kan vinden maar dat er wel degelijk flinke pijnklachten zijn. Overigens doet het mij ook geen pijn als je er op drukt maar inmiddels heb ik wel een zeurderige buikpijn onderin mijn buik (beetje vergelijkbaar met menstruatiepijn).

Allemaal sterkte!!!

Hartelijke groeten,
Rienie

Hoi Rienie, ik vroeg me af hoe het nu met jou is. Ik heb sinds enkele weken exact dezelfde klachten; rond 4 uur 's nachts word ik wakker van de pijn in m'n linkerzij. Deze is zo erg dat ik niet meer kan slapen. Na het innemen van 2 paracetamolletjes zakt de pijn (weliswaar pas) na ongeveer 3 uur weg. De rest van de dag houd ik dan een gevoelige plek maar deze is niet echt pijnlijk; om daarna 's nachts weer te verschijnen. Een snel onderzoek van mijn urine gaf geen uitslag. Er is een echo gemaakt van m'n organen maar deze zagen er allemaal goed uit. Volgens de echo arts kan het een ontsteking zijn van de darmen. Ik heb inderdaad last van een prikkelbare darm en kan bepaalde dingen niet eten, o.a. Aardappelzetmeel, noten en paprika. (Ik krijg daar een echte allergische reaktie en diaree van). En ik heb ook pijnlijke gewrichten, in combinatie met een lichte spierpijn. Over 2 dagen moet ik weer naar de huisarts om de uitslag van de echo te bespreken. In het verleden heb ik deze pijn ook wel eens gehad maar meestal duurde het dan maar een paar dagen. Overigens had ik toen aan beide flanken pijn. Hoop van je te horen. Arrow
RoaldF
BerichtGeplaatst: 21-06-2012 21:45 Reageer met quote

Hoi Iedereen..

Mijn naam is Roald ben een man van 26 jaar.
Heb al mijn hele leven spastische darmen las dat sommige van jullie dit ook hadden, misschien is het een combinatie. Ook valt me op dat het voornamelijk om vrouwen gaat met deze problemen of heb ik dat fout?

Helaas heb ik ook sinds paar maanden een aantal overeenkomende klachten.
Iedere nacht na circa. 5 uur word ik wakker met pijn in de flanken als ik dan ga plassen (wat vaak brandt) gaat het weg en wanneer mijn wekker gaat word ik weer wakker met dezelfde pijn, die ook weer langzaam weg gaat na het plassen..

Moet ook altijd vaak plassen of ik nou veel of niet veel drink..

drink voornamelijk water of water met limonade en drink nooit alcohol.

En roken jullie? Ik rook zelf niet maar af en toe wel een jointje.

Toen ik vandaag tijdens het werken ook last begon te krijgen onderin mijn rug waar mijn nieren zitten dacht ik dat dit misschien met elkaar in verband stond en kwam via internet hier terecht..

Fijn dat er blijkbaar een groep mensen zijn die het hebben en dit met elkaar kunnen delen.
Balen dat dit forum topic al 3 jaar gaande is en sommige van jullie zelfs langer met deze symptomen rondlopen, met nog steeds geen oplossing.

Ik heb zelf altijd slechte ervaringen gehad met huisartsen ziekenhuizen onderzoeken en diagnoses etc en na het lezen van al jullie ervaringen heb ik er dan ook geen vertrouwen in om morgen de huisarts te bellen en hetzelfde traject te begaan.

Wat ik hier niet teruglees maar me wel afvraag is of het niet te maken kan hebben met je seksleven?
Heb namelijk als ik wat langer vrij ook last van me flanken soms zo erg dat ik moet plassen om daarna weer pijnloos verder kunnen te gaan. Ook als ik mijn climax bereik kan het branden..

als het aanhoudt zal ik binnenkort ook is magnesium proberen, en zal ook als ik nuttige updates heb het hier posten!

Ben benieuwd naar jullie updates,
succes en sterkte iedereen!

Ciao
Emmssss
BerichtGeplaatst: 26-08-2012 21:57 Reageer met quote

Ik heb er de laatste tijd geen last meer van gehad tot vandaag. Ik werd ermee wakker. En ik heb vandaag een lui dagje op de bank gehad en heb heel de dag door er licht last van gehad. Ik ben dan ook veel naar het toilet gegaan, moest ook echt vaak plassen. Vind het echt super kut.
Ik rook verder niet.
Jullie ondertussen nog naar de huisarts gegaan?
kevinliu
BerichtGeplaatst: 27-08-2012 2:35 Reageer met quote

Hoi allemaal,

Ik heb precies dezelfde klachten, enorme pijn aan mijn linkerzij, net onder mijn ribbenkast bij het opstaan. Het voelt dan alsof ik nodig naar de WC moet maar er komt zeer weinig uit.. Als ik veel alcohol op heb is dit erger.

Heeft er iemand al een idee wat het is?
VHM
BerichtGeplaatst: 04-02-2013 10:05 Reageer met quote

Hallo allemaal. 'smorgens pijn in de flanken, last van je rug?? buikpijn.

Je kan overgevoeligheid hebben voor voedsel. bv tarwe, melk suiker zout enz. Steeds meer mensen krijgen hier last van. Het beste is voeding te eten wat zo dicht mogelijk bij de natuur staat. Er word tegenwoordig zoveel met ons eten geknoeid, zodat het voor ons gemakkelijk is om het klaar te maken, er zitten zoveel toevoegingen in. Producten worden zo verandert van structuur, dat er van de oorsprong niet veel meer over blijft. Op lange termijn gaat een lichaam tegensputteren. een lichaam blijft wel natuurlijk en functioneert het beste op natuurlijke producten.

Zout is niet gezond, melk hebben we niet nodig, suiker is vergif, tarwe is zo door gekweekt dat het niet meer zo gezond is voor ons lichaam. Steeds meer mensen krijgen overgevoeligheid voor deze of andere producten. In het ziekenhuis vinden ze dat vaak niet, omdat hun maatstaven voor allergie of intolerantie veel hoger liggen, dan bij de alternatieve geneeswijze. Mensen worden steeds gevoeliger.
Ik zou eens naar een alternatief genezer gaan. Bioresonansie therapie, homeopaat, of een vega test. Even uitzoeken waar jij je goed bij voelt.

Groetjes marieke
Sillycious
BerichtGeplaatst: 14-03-2013 19:19 Reageer met quote

Dat heb ik dus ook, zeer herkenbaar.
Komt regelmatig terug, echt een nare pijn in de nieren. Ook mijn HA kon niets vinden en had ik ook geen blaasontsteking.

Nu heb ik ontdekt dat Cranberrysap echt helpt tegen die pijn.
Sterker nog: de dag nadat ik een paar glaasjes Cranberrysap had gedronken werd ik al pijnloos wakker...
Misschien ook een tip voor jullie?
ilanka
BerichtGeplaatst: 17-03-2013 8:52 Reageer met quote

pff gelukkig ik ben niet de enige met deze rare klachten. Ook ik heb al een aantal jaar last van het feit dat ik vroeg in de ochtend wakker wordt met pijn in me flanken. Probeer dan te blijven liggen in de hoop dat het wegzakt maar dit is tegen beter weten in. Opstaan, plassen en bewegen is het enige medicijn. Als ik blijf liggen is dat alleen mogelijk plat op me rug en mijn armen boven mijn hoofd. Ik dacht eingelijk dat de oorzaak was dat ik snachts te veel in elkaar gelegen heb waardoor de boel van binnen zeg maar klem heeft gezeten, zoiets als het slapen van je arm. Ik ben er nog nooit doktor geweest want verder heb ik totaal geen klachten, en met een slapende arm ga je ook niet naar een doktor Confused De pijn die ik voel is echt behoorlijk heftig maar heeft geen regelmatig patroon. Ik ga op zeker de magnesium tabletten probreren, iemand hier al positieve ervaringen mee ?
Jalu
BerichtGeplaatst: 11-09-2013 10:09 Reageer met quote

Goed om te zien dat het zo vaak voorkomt. Zelf heb ik er zo nu en dan last van. In de ochtend pijn in mijn rechter zij wat na het opstaan verdwijnt. Heel soms houd het licht aan en dan voornamelijk bij diep inademen. In eerste instantie dacht ik aan mijn nieren maar nu niet meer.
Ik heb sterk het gevoel dat het bij mij te maken heeft met m`n slaaphouding, en volle darmen/blaas. Alsof er wat in de verdrukking heeft gelegen. Ik ben hier mee nooit naar de huisarts geweest.
Hendrikje1a
BerichtGeplaatst: 23-10-2013 1:13 Reageer met quote

Ook ik heb al jaren dat ik s nachts wakker wordt van stekende pijn in de linker flank. 'k Word er niet goed van. Ik ga dan ook uit bed, toilet, nog even rondlopen en dan weer in bed want de pijn is verdwenen. Na plm. een uur word je dan weerwakker en herhaalt zich dit fenomeen. Als oplossing heb ik alleen nog maar gelezen het gebruik van cranberrysap en magnesiumtabletten.
Ik ben inmiddels naar de dokter geweest en nu krijg ik een echo. Als ik de verhalen lees is daar vaak weinig opte zien. Fantastisch natuurlijk, maar wat is het dan wel. Raar dat zoveel mensen last hebben van dezelfde kwaal en dat huisartsen je maar een beetje aan zitten te kijken. Ik probeer in iede geval de magnesium. Komt er bij mij wel een oplossing dan vertel ik het op dit medium.
Index > Urologie > Pijn in de flanken bij het opstaan
Pagina 3 van 4  

Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring