Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Ongelijke pupillen na val
Auteur Onderwerp: Ongelijke pupillen na val
Alfonso_M
BerichtGeplaatst: 29-07-2009 20:08 Reageer met quote

Hallo allen,

3 weken geleden ben ik na het stappen in een dronken bui op de zijachterkant van mijn hoofd gevallen. (net als 2 jaar geleden, toen een wond die gehecht moest worden én gebraakt - lichte hersenschudding geconstateerd) Ik ben toen even buiten bewustzijn geweest, en werd smorgens wakker met een pijnlijke bult op m'n hoofd, hoofdpijn, duizeligheid en ik moest m'n best doen om scherp te kunnen zien. (maar dus geen braken en geen open wond)

Die dag uren lang geslapen (ben niet gewekt om de zoveel uur) en 's avonds was ik eigenlijk wel weer fris. Op hoofdpijn en de bult na. De volgende dag zag ik in de spiegel dat mijn pupillen ongelijk waren.

De pijnlijke bult is inmiddels al 1,5 week weg, maar m'n pupillen zijn nog steeds ongelijk. Op recente foto's is te zien dat dit voorheen zeker niet het geval was.

Aangezien mijn ouders er niets van weten, en ik dit liever zo wil houden aangezien, vraag ik hier wat te doen..

Ik voel me prima, was het eigenlijk alweer vergeten maar door die ongelijke pupillen maak ik me nu enigzins zorgen (ze reageren wel goed op licht) en heb zeer af en toe een vlaag van lichte hoofdpijn.

Bezoek aan de huisarts nodig of trekken die ogen wel bij?

Alvast bedankt!
maura
BerichtGeplaatst: 29-07-2009 22:12 Reageer met quote

Denk toch dat een bezoek aan de huisarts verstandig is. Misschien is het voor niets maar... voorkomen is beter dan genezen denk ik dan maar.
Index > Neurologie > Ongelijke pupillen na val
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring