Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Genitale wratten,Hoe kom ik er van af ??!!
Auteur Onderwerp: Genitale wratten,Hoe kom ik er van af ??!!
4ever2morrow
BerichtGeplaatst: 05-08-2015 22:47 Reageer met quote

Even over de behandeling.

Ging naar de huisarts die me gelijk doorstuurde na de gynaecoloog. Ik heb het behoorlijk diep in de vagina (als ik mijn schaamlippen spreidt dan zie je het in de opening van de vagina.) Nu had mijn arts een heel leuk idee: Het wegsnijden en na een week was ik er dan vanaf. Ondanks de schok en de emotionele uitbraken bij mij gezien het feit dat mij het toch leek dat ik het moest melden aan mijn "verboden" liefde.

Gelukkig na aandringen kon ik gelijk volgende dag al bij de gynaecoloog terecht. Ik heb ook geen idee hoelang ik het al heb. Ik weet dat ik het sowieso drie maanden heb... Wellicht langer maar is het me nooit opgevallen?! Al is het gek, maar jullie weten allen dat het ook een psychisch spel met je speelt deze gw's.

Nu kreeg ik de kuur Efudix 5 fluoro uracil creme mee. Deze moet ik met een soort euh spuit in mijn vagina brengen als een ob en dan het leegspuiten. Helaas mag dit maar 1x per week. Dit gedurende 6 week lang. Dan zou het weg moeten zijn, ook heb ik voor de zekerheid dan een afspraak met haar. Wat de resultaten zijn en hoe ik me erbij voel, tja voelde me net een kleutertje en kon de tranen nauwelijks bedwingen haha! Ook voelde ik me zo blond en een dramaqueen door alle griezel story's van google.

Mocht het na 6 week niet klaar zijn moet ik 4 week doorpakken nog erbij.
Nu lees ik over allemaal andere creme's en aanstip en andere oplossingen...

Niks over mijn goedje... Wie oh wie heeft het zelfde goedje!?

Na twijfelen ook heellllll even met wattenstaafje aangestipt op de wratten met appel azijn al vind ik het lastig. Het spreiden, aanstippen, je hebt hele kleine witte stipjes en 2 best wel grote bolletjes/ strookjes. Al moet je nu niet denken dat het zon google plaatje is hoor haha! Ik kon het niet laten dat met appel cider kloten, het idee dat het weg is in ieder geval aan de buitenkant vind ik fijn idee.... Als het zo aantoonbaar is kan ik hem de scharrel ook niet zien aangezien ik hem niks vertel. Al zal ik in vervolg zeker nu wel veilig doen met hem. Ook ik zelf wordt nu gewoon helemaal panisch van het idee, en denk elke seconde dat het veel groter is geworden. Raak er bang voor en brr.... Hellup.
Ladieda
BerichtGeplaatst: 10-08-2015 9:48 Reageer met quote

Probeer niet in paniek te raken, het helpt je niet.
Het is een zinloze schaamte: veel mensen hebben dit blijkbaar en onwetend.

Bij mij zijn ze aan de buitenkant weg, hoeraa!!
Blijk ik ze ook inwendig te hebben, echt balen!
Naar de dermatoloog geweest, hij heeft ze bevroren, wat volgens mij nul effect heeft. Ik heb wartec creme meegekregen en over 6 weken terug.
Volgens hem helpt azijn niet maar mijn ervaringen zijn anders
Nu alleen nog vogelen hoe ik dat ga doen, misschien naar gewoon een doordrenkte tampon ofzo?
4ever2morrow
BerichtGeplaatst: 12-08-2015 21:37 Reageer met quote

Ladieda schreef:
Probeer niet in paniek te raken, het helpt je niet.
Het is een zinloze schaamte: veel mensen hebben dit blijkbaar en onwetend.

Bij mij zijn ze aan de buitenkant weg, hoeraa!!
Blijk ik ze ook inwendig te hebben, echt balen!
Naar de dermatoloog geweest, hij heeft ze bevroren, wat volgens mij nul effect heeft. Ik heb wartec creme meegekregen en over 6 weken terug.
Volgens hem helpt azijn niet maar mijn ervaringen zijn anders
Nu alleen nog vogelen hoe ik dat ga doen, misschien naar gewoon een doordrenkte tampon ofzo?Hey Ladieda!

Vanwaar krijg je de zalf mee? Ik heb het dus ook inwendig. Helaas zie ik het hier weinig beschreven. Omdat het zo inwendig zat kreeg ik geen zalf. ( alhoewel als ik het heel goed spreid zie ik ze toch wel) Het moest lastig aanbrengen zijn.

Nu the next problem. Na 1 keer de zalf gebruiken die ik inwendig moest spuiten heb ik "Blaren"/ vlekken geel slash wittig op mijn schaamlippen. Shitss daar had ik niks. Maar het erge is; Het braaaaand, sta in vuur en vlam zeker bij het plassen. Nu weet ik dat de creme agressief was en door klunzen wel veel op schaamlippen ed gekomen.... Toch is het nog wel vlak aan de binnenkant bij de opening hoor. In iedergeval drama dus. Na een week dus toch alweer bij de gyn, nu had ik een chineze dame als dokter. Al ging het in begin moeizaam uiteindelijk leek ze het helemaal te begrijpen. Ze vertelde me dat het geen wratten waren wat erbij was gekomen en wellicht door de zalf.

Idd het ziet er anders uit, maar welk vlakbij ze, en behoorlijk vlakbij het inwendige Maar het brand en volgens mij doen die "wratten" dat niet, maar alleen die blaren. Toch twijfel ik nog steeds sterk of het door de zalf komt. Ook omdat het eerst alleen aan de rechter schaamlip grenste (dmv 3 kleine witte stipjes). Eerste instantie dacht ik natuurlijk ojee wratten toen snel aangestipt met appel azijn, twee dagen later dus witte vlekken en nu dit... Maar ook aan linkerkant nu. Wel gek natuurlijk he...


En als het door het zalf komt..... Het blijft er toch wel uitlopen, zelfs paar dagen erna. Ofwel wordt toch alleen maar erger. Ook zei ze dat ik sudocreme erop moest kwakken. Leuk en aardig allemaal.... Maar het blijkt echt op een "vochtig" plekje te zitten. Hoe dik ik het ook probeer te smeren, daar op de plekken krijg ik het niet..

Ook kan ik nu wel huilen want gedverdemme het leek dat de wratten iets minder werden en nu dit erbij. Ook hartstikke benauwd voor nog meer wonden daarzo... En hoe zeer het wel niet zal doen vanavond want tja vanavond is de dag dat het eindelijk weer mag.
4ever2morrow
BerichtGeplaatst: 13-08-2015 0:07 Reageer met quote

Ik voel me werkelijk een mietje hoor.... Ik heb de tranen in mijn ogen wederom. Ik krijg de spuit er met geen mogelijkheid in. Niet alleen aan de zijkanten brand het maar ook aan het kleine randje aan onderkant van de opening en binnenin ook. Ofwel leuk dat de zalf toch zijn werk doet ( dat zegt me de bijsluiter ). Maar door die pijn en schok wat ik gelijk krijg kan ik niet de spuit erin krijgen. Met geen mogelijkheid. Nog mee tranen natuurlijk met het idee dat het zo nog langer gaat duren als ik dat ding er niet in krijg...

Aan de ene kant zegt mijn hoofd, ram hem er in 1 x in...... Aan de andere kant er is een wegversperring... En zelfs een wattenstaafje krijg ik er niet in dus tja een kleinere spuit wat al niet bestaat, zal me ook niet helpen. Deze heeft overigens een forse opening. Mijn gyn zei dat niet zeer zou doen nou pfoe, wat baal ik dat ze op vakantie is voor zon 5 week nog. Ik wil er echt van af dus ik moet gewoon doorzetten en doorrammen of niet? Ik bedoel wat moet een dokter ervan zeggen. Neem eerst maar rust tot het niet meer zo brand? Dan gaan de GW weer groeien die al voor mijn idee in de weg zit. Geloof ook dat ze dik e opgezwollen zijn geworden daarbinnen in door de creme...Tja en de "gezonde" huid beschermen wat zo leuk in bijsluiter staat. Hoe dan van binnenin....
4ever2morrow
BerichtGeplaatst: 13-08-2015 13:12 Reageer met quote

Had het maar laten rusten en was van plan om 8 uur naar de dokter te bellen. Toen ik wakker werd deed het minder pijn als ik druk op alles zette, gebruik ervan gemaakt. Wanneer ik wakkerder was gelijk naar de wc gegaan en geprobeerd erin te duwen, deed natuurlijk wel een beetje zeer als de spuit de randen aanraakte wat nog wel gevoelig was. Een scheutje pijn maar veel minder dus gelijk verder geduwd en huppa. Helemaal blij snel erin gespuit. Helaas krijg ik het alleen staand voor elkaar maar dus kwam er weer spul ook eruit.... dus weer lekker over gezond en beschadigd vlees heen. Het brand niet maar vorige keer duurde ook aantal dagen.... Of het komt toch door de appelazijn maar die had ik alleen aan rechterkant met een wattenstaafje heel even gebruikt dus dat kan niet ta veroorzaakt hebben ook op andere kant. Zou wel idd door dat Agressieve spul zijn. Eigenlijk moet het spul voor het slapen gaan erin zodat het meeste erin blijft dus nu lig ik nog steeds voor pampus op bed..

Trouwens! Vallen jullie ook flauw? Ik weet niet of ik het hier aan moet linken.... Denk het haast niet. Dit is al de 2de keer in korte tijd dat ik ineens niks meer hoor, compleet dizzy ben, aan het trillen en zweten en echt moet liggen. Daarbij erg misselijk. Ik eet erg gezond toen ik hiermee geconstateerd werd gelijk weer eetpatroon omgegooid zodat weerstand snel omhoog zou schieten.. Dus dat kan het momenteel niet zijn... Weet niet zo goed of ik daar achteraan moet bellen. Ze kunnen toch moeizaam achterhalen waardoor je flauwvalt lijkt me?
Pffff
BerichtGeplaatst: 14-08-2015 13:15 Reageer met quote

Vanmiddag na het lezen van al de horor verhalen hier een afspraak bij ome dok. Eergisteren kwam ik erbij toeval achter dat er 1 bultje op mijn buitenste schaamlip zat. Via Google kom je heel geruststellend meteen op gw uit. Meteen radeloos. Hopeloos in de liefde ben ik toch al dus daar maak ik me dan maar niet te druk om Wink (37 en ruim 10 jaar single) en als t gw is is t toch mijn eigen domme schuld al kun je het dus ook krijgen terwijl je wel heel netjes "veilig" seks hebt.
Die ene toevalstreffer dat je net die ene procent blijkt te zijn bij wie het virus tot uiting komt.
Ik heb "gelukkig" maar1 plekje en vanmiddag na half 3 weet ik of ik het ook gw mag noemen. Hoop van niet. Omdat het nog maar 1is dacht ik meteen actie en niet net als met mijn schimmelinfectie 9 maanden wachten terwijl je toch wel weet dat t misschien niet goed zit .
Stiekem toch gister de appelazijn gekocht nadat ik hier wat positieve resultaten las. Gister en vanmorgen aangestipt. En het lijkt idd te veranderen. Maar toch ben ik er niet gerust op. En als ik het niet vertrouw kan ik dus maar beter meteen in actie. Was net weer beetje happy, 10 kilo afgevallen,schimmel aan de kant, behandeld voor traag werkende schildklier, heb je dit weer.
Het is verschrikkelijk alle verhalen hier te lezen. Radeloosheid, paniek, schaamte. . En dit is precies wat ook mijn eerste reactie was.
Sorry voor mijn gebrabbel hier zo even in het niets. Moest t even kwijt. Ik wacht nog even met onrust zaaien in mijn omgeving.heb al eerder veel aan medisch forum gehad. Ruim 15 jaar geleden wachtend op uitslag HIV test. Hier weet men precies wat je doormaakt. De ene erger dan de ander naar toch
Ik duim voor mezelf voor beter nieuws dan gw.en voor een ieder in de heftige strijd tegen gw kan ik alleen maar zeggen heel veel sterkte.
Pffff
BerichtGeplaatst: 14-08-2015 16:22 Reageer met quote

Happy en Un happy Smile. Dokter heeft zijn kundig oog met vergrootbril er even op laten vallen en lijkt idd wratje zegt ie.
Meteen vloeibare stikstof gehaald en flink aangestipt. Deed gelukkig geen pijn.
Over 2 weken terug komen voor herhaling als ik denk dat t nog niet goed is.
Kreeg ook soa kit mee om andere soa ook nogmaals uit te sluiten.
Moet volgende week ongesteld worden, maar geloof dat ik dat nog maar weekje uitstel.eerst wratje weg en uitstrijk doen.
Ik mocht het niet groter maken dan het is. Als het wratje weg is, zo lang gaan we Door zei hij, dan moet t weer gewoon goed zijn.
Ik houd maar vast aan zijn woorden anders word mijn leven een hel. En dat wil ik niet.
Tot zover eerst mijn belevenis.
Mensen alsjeblieft als je iets aan jezelf ontdekt waarvan je maar de geringste twijfel bij hebt dat het niet klopt, luister naar dat gevoel en ga naar de dokter. De drempel is voor mij ook mega. Maar hij gaat er relaxed mee om en gaf me absoluut niet het gevoel dat ik een domme muts met een soa ben .
En ben zo blij dat ik toch gegaan ben.
Als je niet gaat word je gillend gek en kun je nergens anders meer aan denken. Ik heb dat ook weer ervaren afgelopen 2 dagen en was eerst ook van plan om het zelf wel op te lossen.
Lonilare
BerichtGeplaatst: 14-08-2015 21:56 Reageer met quote

Hey, van lang weggeweest.
Ze leken te verdwijnen met appelciderazijn maar ze keren langzaam terug van weggeweest.
Niet veel gelukkig, sommige kleintjes lijken tijdelijk te zijn en weg te trekken. Na alle pijn met de azijn wilde ik het laten rusten.. maar nu toch misschien weer een paar keer een wattenschijfje erop leggen. Ik weet niet of ze terugkomen op andere plekken omdat ik me ermee heb bemoeid of dat het gewoon komt omdat de natuur het simpelweg zo heeft gewild.
Inwendig heb ik ze ook helaas.. maar daar durf ik niets aan te veranderen in de angst het erger te maken.

Zwemmen helpt desinfecterend, echt een aanrader voor iedereen die er ook maar iets opsmeert en er wondjes aan overhoud!! Voorkomt in ieder geval dat het nog erger word.

Verder slik ik nu erg goede vitamines, ze waren redelijk duur maar dan heb je wat (omnium). Ik drink nauwelijks nog koffie en alcohol, eet veel fruit, rijke avondmaaltijden met veel groentes, lekker veel smoothies met van alles erin wat maar kleur heeft en weinig zuivel producten.
Mijn lichaam is gezonder dan ooit tevoren, ik hou goede hoop in deze situatie want een goede weerstand betekend dat ze eerder weggaan natuurlijk.

ps. ik kon het niet laten om weer seks te hebben, nog steeds even celibatair? Geen seconde spijt gehad. Ik probeer dingen nu gewoon in perspectief te zien en veel van mijn lichaam te houden ondanks deze struggle. Mensen met zware ongelukken/trauma's zouden een moord doen voor een klein probleem als deze.
Genezing komt van binnenuit lieve mensen, laat alsjeblieft niet je leven er negatief door beïnvloeden. Ik ben hier misschien wel beter uitgekomen after all

Laatst aangepast door Lonilare op 14-08-2015 22:02, in totaal 2 keer bewerkt
Lonilare
BerichtGeplaatst: 14-08-2015 21:58 Reageer met quote

Ladieda schreef:
Probeer niet in paniek te raken, het helpt je niet.
Het is een zinloze schaamte: veel mensen hebben dit blijkbaar en onwetend.

Bij mij zijn ze aan de buitenkant weg, hoeraa!!
Blijk ik ze ook inwendig te hebben, echt balen!
Naar de dermatoloog geweest, hij heeft ze bevroren, wat volgens mij nul effect heeft. Ik heb wartec creme meegekregen en over 6 weken terug.
Volgens hem helpt azijn niet maar mijn ervaringen zijn anders
Nu alleen nog vogelen hoe ik dat ga doen, misschien naar gewoon een doordrenkte tampon ofzo?


laat je weten hoe de wartec aanslaat?
denk eraan goed de huid eromheen te beschermen
Lonilare
BerichtGeplaatst: 14-08-2015 22:08 Reageer met quote

Pffff schreef:
Happy en Un happy Smile. Dokter heeft zijn kundig oog met vergrootbril er even op laten vallen en lijkt idd wratje zegt ie.
Meteen vloeibare stikstof gehaald en flink aangestipt. Deed gelukkig geen pijn.
Over 2 weken terug komen voor herhaling als ik denk dat t nog niet goed is.
Kreeg ook soa kit mee om andere soa ook nogmaals uit te sluiten.
Moet volgende week ongesteld worden, maar geloof dat ik dat nog maar weekje uitstel.eerst wratje weg en uitstrijk doen.
Ik mocht het niet groter maken dan het is. Als het wratje weg is, zo lang gaan we Door zei hij, dan moet t weer gewoon goed zijn.
Ik houd maar vast aan zijn woorden anders word mijn leven een hel. En dat wil ik niet.
Tot zover eerst mijn belevenis.
Mensen alsjeblieft als je iets aan jezelf ontdekt waarvan je maar de geringste twijfel bij hebt dat het niet klopt, luister naar dat gevoel en ga naar de dokter. De drempel is voor mij ook mega. Maar hij gaat er relaxed mee om en gaf me absoluut niet het gevoel dat ik een domme muts met een soa ben .
En ben zo blij dat ik toch gegaan ben.
Als je niet gaat word je gillend gek en kun je nergens anders meer aan denken. Ik heb dat ook weer ervaren afgelopen 2 dagen en was eerst ook van plan om het zelf wel op te lossen.


Goede tip, naar de dokter gaan werkt echt opluchtend. Altijd gaan bij twijfel!!
Ten eerste hebben ze in hun carriere ergere gevallen meegemaakt dan gw en ten tweede zijn zij de persoon die bij voorhand hebben gekozen voor een baan om mensen te helpen en een geslachtsorgaan bekijken zat daarbij ook in het pakket dus no worries, verstand op nul!

Hopen voor jou dat het snel over is!
Lonilare
BerichtGeplaatst: 14-08-2015 22:18 Reageer met quote

4ever2morrow schreef:
Had het maar laten rusten en was van plan om 8 uur naar de dokter te bellen. Toen ik wakker werd deed het minder pijn als ik druk op alles zette, gebruik ervan gemaakt. Wanneer ik wakkerder was gelijk naar de wc gegaan en geprobeerd erin te duwen, deed natuurlijk wel een beetje zeer als de spuit de randen aanraakte wat nog wel gevoelig was. Een scheutje pijn maar veel minder dus gelijk verder geduwd en huppa. Helemaal blij snel erin gespuit. Helaas krijg ik het alleen staand voor elkaar maar dus kwam er weer spul ook eruit.... dus weer lekker over gezond en beschadigd vlees heen. Het brand niet maar vorige keer duurde ook aantal dagen.... Of het komt toch door de appelazijn maar die had ik alleen aan rechterkant met een wattenstaafje heel even gebruikt dus dat kan niet ta veroorzaakt hebben ook op andere kant. Zou wel idd door dat Agressieve spul zijn. Eigenlijk moet het spul voor het slapen gaan erin zodat het meeste erin blijft dus nu lig ik nog steeds voor pampus op bed..

Trouwens! Vallen jullie ook flauw? Ik weet niet of ik het hier aan moet linken.... Denk het haast niet. Dit is al de 2de keer in korte tijd dat ik ineens niks meer hoor, compleet dizzy ben, aan het trillen en zweten en echt moet liggen. Daarbij erg misselijk. Ik eet erg gezond toen ik hiermee geconstateerd werd gelijk weer eetpatroon omgegooid zodat weerstand snel omhoog zou schieten.. Dus dat kan het momenteel niet zijn... Weet niet zo goed of ik daar achteraan moet bellen. Ze kunnen toch moeizaam achterhalen waardoor je flauwvalt lijkt me?


Flauwvallen kan ook te maken met de heftige emoties die je in de berichten hiervoor ook al lijkt te hebben.

Probeer een gezonde voeding aan te houden en zeker genoeg te drinken (veel water water water)
Een magnesium complex (deze bavat onder andere ook zink en calcium) erbij te slikken (voedingssupplementen als gabba en 5-htp doen ook goed werk deze twee zullen je hormonen een beetje op orde proberen te brengen).

Ben je aan een anticonceptie als de pil/implanon/hormoonspiraal? Daar kan het ook mee te maken, niet dat ik aanraad te stoppen met anticonceptie, maar deze kan een slechte invloed hebben op je hormoonbalans met flauwvallen tot gevolg. Probeer na te gaan of het nodig is dit te blijven gebruiken. Ieder lichaam is anders, blijft het aanhouden ga dan natuurlijk naar de huisarts!!
Succes!
Foreverx88
BerichtGeplaatst: 16-08-2015 22:55 Reageer met quote

4ever2morrow schreef:
Had het maar laten rusten en was van plan om 8 uur naar de dokter te bellen. Toen ik wakker werd deed het minder pijn als ik druk op alles zette, gebruik ervan gemaakt. Wanneer ik wakkerder was gelijk naar de wc gegaan en geprobeerd erin te duwen, deed natuurlijk wel een beetje zeer als de spuit de randen aanraakte wat nog wel gevoelig was. Een scheutje pijn maar veel minder dus gelijk verder geduwd en huppa. Helemaal blij snel erin gespuit. Helaas krijg ik het alleen staand voor elkaar maar dus kwam er weer spul ook eruit.... dus weer lekker over gezond en beschadigd vlees heen. Het brand niet maar vorige keer duurde ook aantal dagen.... Of het komt toch door de appelazijn maar die had ik alleen aan rechterkant met een wattenstaafje heel even gebruikt dus dat kan niet ta veroorzaakt hebben ook op andere kant. Zou wel idd door dat Agressieve spul zijn. Eigenlijk moet het spul voor het slapen gaan erin zodat het meeste erin blijft dus nu lig ik nog steeds voor pampus op bed..

Trouwens! Vallen jullie ook flauw? Ik weet niet of ik het hier aan moet linken.... Denk het haast niet. Dit is al de 2de keer in korte tijd dat ik ineens niks meer hoor, compleet dizzy ben, aan het trillen en zweten en echt moet liggen. Daarbij erg misselijk. Ik eet erg gezond toen ik hiermee geconstateerd werd gelijk weer eetpatroon omgegooid zodat weerstand snel omhoog zou schieten.. Dus dat kan het momenteel niet zijn... Weet niet zo goed of ik daar achteraan moet bellen. Ze kunnen toch moeizaam achterhalen waardoor je flauwvalt lijkt me?Hallo,

Ik ben er ook sinds een week achter dat ik ze heb. Het lijkt ook wel binnen een week veel erger te zijn geworden. Ben al bij de arts geweest maar ze zitten bij de ingang van mn vagina en vooral inwendig. Ik kan pas 3 september terecht bij de gynaecoloog pff.. Ik kan zolang niet wachten zeg, ik denk er 24/7 aan en wordt helemaal gek. Ik heb thuja druppels en tabletten gekocht maar weet niet of dit gaat helpen. Dus na het lezen van de reacties heb ik appelciderazijn gekocht... hoop op een wonder. Helpt de zalf die je inwendig moet gebruiken? Sterkte !!
BartZwart
BerichtGeplaatst: 17-08-2015 11:38 Reageer met quote

Ik heb ongeveer een jaar geleden een gw ontdekt naast mijn penis. Dus niet op de penis zelf, maar een aantal cm erlangs. Het was een zacht weefsel van enkele mm groot. Nu heb ik met mijn dom hoofd de nagelknipper genomen en dat ding gewoon afgeknipt. Deed totaal niet pijn, wel wat bloed. Nu zie ik dat er meerdere terug komen en ondertussen heb ik ook al eentje op de penis zelf. Kan ik bijvoorbeeld bij het kruidvat zo een wrattenstipper voor handen en voeten kopen en dit hierop doen?
4ever2morrow
BerichtGeplaatst: 17-08-2015 16:01 Reageer met quote

Foreverx88 schreef:
4ever2morrow schreef:
Had het maar laten rusten en was van plan om 8 uur naar de dokter te bellen. Toen ik wakker werd deed het minder pijn als ik druk op alles zette, gebruik ervan gemaakt. Wanneer ik wakkerder was gelijk naar de wc gegaan en geprobeerd erin te duwen, deed natuurlijk wel een beetje zeer als de spuit de randen aanraakte wat nog wel gevoelig was. Een scheutje pijn maar veel minder dus gelijk verder geduwd en huppa. Helemaal blij snel erin gespuit. Helaas krijg ik het alleen staand voor elkaar maar dus kwam er weer spul ook eruit.... dus weer lekker over gezond en beschadigd vlees heen. Het brand niet maar vorige keer duurde ook aantal dagen.... Of het komt toch door de appelazijn maar die had ik alleen aan rechterkant met een wattenstaafje heel even gebruikt dus dat kan niet ta veroorzaakt hebben ook op andere kant. Zou wel idd door dat Agressieve spul zijn. Eigenlijk moet het spul voor het slapen gaan erin zodat het meeste erin blijft dus nu lig ik nog steeds voor pampus op bed..

Trouwens! Vallen jullie ook flauw? Ik weet niet of ik het hier aan moet linken.... Denk het haast niet. Dit is al de 2de keer in korte tijd dat ik ineens niks meer hoor, compleet dizzy ben, aan het trillen en zweten en echt moet liggen. Daarbij erg misselijk. Ik eet erg gezond toen ik hiermee geconstateerd werd gelijk weer eetpatroon omgegooid zodat weerstand snel omhoog zou schieten.. Dus dat kan het momenteel niet zijn... Weet niet zo goed of ik daar achteraan moet bellen. Ze kunnen toch moeizaam achterhalen waardoor je flauwvalt lijkt me?Hallo,

Ik ben er ook sinds een week achter dat ik ze heb. Het lijkt ook wel binnen een week veel erger te zijn geworden. Ben al bij de arts geweest maar ze zitten bij de ingang van mn vagina en vooral inwendig. Ik kan pas 3 september terecht bij de gynaecoloog pff.. Ik kan zolang niet wachten zeg, ik denk er 24/7 aan en wordt helemaal gek. Ik heb thuja druppels en tabletten gekocht maar weet niet of dit gaat helpen. Dus na het lezen van de reacties heb ik appelciderazijn gekocht... hoop op een wonder. Helpt de zalf die je inwendig moet gebruiken? Sterkte !!Haai Forever, gewoon weer bellen eventueel dramatisch aandikken dat het verergert is. Als je in paniek bent en radeloos bent hebben ze meestal ineens een plekje vrij. Of het helpt ik heb geen idee. Ze zijn niet meer wit maar heb erg veel afscheiding (wit en behoorlijk dik) wellicht is het vermengd met het zalfspul wat er af en toe nog uit"stroomt". Al zijn het kleine beetjes. Ik beschouw het als normaal. Ik heb wel erg last van de 2 best grote geelachtige plekken wat blijkbaar door de zalf is gekomen. Ook vlak bij de ingang en reuze zeer met plassen. Mijn lichaam stopt onmiddellijk met plassen door die pijn. Ik bijt gewoon hard in mijn shirt en verplicht me zelf om uit te plassen al gaat het moeizaam. Het zalf zelf doet geen pijn hoor maar het aanbrengen ging gewoon moeizaam. Vind ook dat het sommige dagen erg strak aanvoelt en gevoelig met zitten maar dat zal wel dor die plekken komen.

Ik moet wel zeggen dat ik het wel meer accepteer.Naar mijn gevoel is de besmetting ook niet erg groot. Althans, ik had het gevoel als ik aan mezelf zou zitten dat het zich overal uitbreidt, wat gewoon niet het geval is..

Ik zal niet gaan klooien met appelazijn. Immers begon ik er ook aan omdat ik in paniek 3 witte puntjes zag daarna werd het wit en een geel vlak wat ik nu heb... Ook aan de andere kant al had ik daar niet aangezeten dus het zou logischer zijn dat het van het zalf komt. Maar je weet het maar nooit. Doktoren weten er niks vanaf al weet ik dat ze liever medicijnen troep aansmeren zodat het weer geld in het laatje brengt maar toch....

Laatst aangepast door 4ever2morrow op 17-08-2015 16:41, in totaal 1 keer bewerkt
4ever2morrow
BerichtGeplaatst: 17-08-2015 16:03 Reageer met quote

BartZwart schreef:
Ik heb ongeveer een jaar geleden een gw ontdekt naast mijn penis. Dus niet op de penis zelf, maar een aantal cm erlangs. Het was een zacht weefsel van enkele mm groot. Nu heb ik met mijn dom hoofd de nagelknipper genomen en dat ding gewoon afgeknipt. Deed totaal niet pijn, wel wat bloed. Nu zie ik dat er meerdere terug komen en ondertussen heb ik ook al eentje op de penis zelf. Kan ik bijvoorbeeld bij het kruidvat zo een wrattenstipper voor handen en voeten kopen en dit hierop doen?


Niet zelf gaan puzzelen gewoon even lans de doktoren. Al vind ik huisartsen echt verschrikkelijk gezien ze vaak foute diagnose trekken, eventueel doorverwijzen naar een dermatoloog oid.
4ever2morrow
BerichtGeplaatst: 17-08-2015 16:12 Reageer met quote

Wat ook misschien erg gek klinkt, ik weet niet meer hoe het hoort te zijn? Hoe groot de opening van je vagina is, of je er recht in kon kijken. Of dat er wat rozes tegenaan zat. Het klinkt echt belachelijk he. En de vraag hoe het bij jullie er nou uitziet en of iemand anders die gele pijnlijke plekken herkent. Sudocreme kan je er niet opsmeren en ook vaseline niet echt gezien het op een te vochtige plek zit. Iemand nog andere tips? Hebben jullie ook meer afscheiding (al hebben jullie allen niet inwendig spul ingespoten gehad) ofwel nauwelijks vergelijkingsmateriaal voor mij... Ik moet woensdag weer erin spuiten hmm... Het is minder gevoelig als toen geloof ik maar oef dat wordt weer drama. Misschien dat ik toch nog eens mijn huisarts ga bezoeken of die miss wat weet voor die gele zere plekken.. Ik wil niet weer de gyn lastig vallen, mijn eigen gyn is ook op vakantie deze paar maand wat erg balen is. I had vorige x een chinees die me eerst aankeek van waar heb je het over. Terwijl ik erg duidelijk was in mijn verhaal. Daarna leek ze met me mee te praten en een beetje zo van; tja denk dat het de zalf is. Ik honderd x vragen of het niet gw's waren die aan het uitbreiden zijn. Maar nee, al is het idd logisch dat het niet is. Het voelt echt helemaal plat aan...
Foreverx88
BerichtGeplaatst: 17-08-2015 19:54 Reageer met quote

4ever2morrow schreef:
Foreverx88 schreef:
4ever2morrow schreef:
Had het maar laten rusten en was van plan om 8 uur naar de dokter te bellen. Toen ik wakker werd deed het minder pijn als ik druk op alles zette, gebruik ervan gemaakt. Wanneer ik wakkerder was gelijk naar de wc gegaan en geprobeerd erin te duwen, deed natuurlijk wel een beetje zeer als de spuit de randen aanraakte wat nog wel gevoelig was. Een scheutje pijn maar veel minder dus gelijk verder geduwd en huppa. Helemaal blij snel erin gespuit. Helaas krijg ik het alleen staand voor elkaar maar dus kwam er weer spul ook eruit.... dus weer lekker over gezond en beschadigd vlees heen. Het brand niet maar vorige keer duurde ook aantal dagen.... Of het komt toch door de appelazijn maar die had ik alleen aan rechterkant met een wattenstaafje heel even gebruikt dus dat kan niet ta veroorzaakt hebben ook op andere kant. Zou wel idd door dat Agressieve spul zijn. Eigenlijk moet het spul voor het slapen gaan erin zodat het meeste erin blijft dus nu lig ik nog steeds voor pampus op bed..

Trouwens! Vallen jullie ook flauw? Ik weet niet of ik het hier aan moet linken.... Denk het haast niet. Dit is al de 2de keer in korte tijd dat ik ineens niks meer hoor, compleet dizzy ben, aan het trillen en zweten en echt moet liggen. Daarbij erg misselijk. Ik eet erg gezond toen ik hiermee geconstateerd werd gelijk weer eetpatroon omgegooid zodat weerstand snel omhoog zou schieten.. Dus dat kan het momenteel niet zijn... Weet niet zo goed of ik daar achteraan moet bellen. Ze kunnen toch moeizaam achterhalen waardoor je flauwvalt lijkt me?Hallo,

Ik ben er ook sinds een week achter dat ik ze heb. Het lijkt ook wel binnen een week veel erger te zijn geworden. Ben al bij de arts geweest maar ze zitten bij de ingang van mn vagina en vooral inwendig. Ik kan pas 3 september terecht bij de gynaecoloog pff.. Ik kan zolang niet wachten zeg, ik denk er 24/7 aan en wordt helemaal gek. Ik heb thuja druppels en tabletten gekocht maar weet niet of dit gaat helpen. Dus na het lezen van de reacties heb ik appelciderazijn gekocht... hoop op een wonder. Helpt de zalf die je inwendig moet gebruiken? Sterkte !!Haai Forever, gewoon weer bellen eventueel dramatisch aandikken dat het verergert is. Als je in paniek bent en radeloos bent hebben ze meestal ineens een plekje vrij. Of het helpt ik heb geen idee. Ze zijn niet meer wit maar heb erg veel afscheiding (wit en behoorlijk dik) wellicht is het vermengd met het zalfspul wat er af en toe nog uit"stroomt". Al zijn het kleine beetjes. Ik beschouw het als normaal. Ik heb wel erg last van de 2 best grote geelachtige plekken wat blijkbaar door de zalf is gekomen. Ook vlak bij de ingang en reuze zeer met plassen. Mijn lichaam stopt onmiddellijk met plassen door die pijn. Ik bijt gewoon hard in mijn shirt en verplicht me zelf om uit te plassen al gaat het moeizaam. Het zalf zelf doet geen pijn hoor maar het aanbrengen ging gewoon moeizaam. Vind ook dat het sommige dagen erg strak aanvoelt en gevoelig met zitten maar dat zal wel dor die plekken komen.

Ik moet wel zeggen dat ik het wel meer accepteer.Naar mijn gevoel is de besmetting ook niet erg groot. Althans, ik had het gevoel als ik aan mezelf zou zitten dat het zich overal uitbreidt, wat gewoon niet het geval is..

Ik zal niet gaan klooien met appelazijn. Immers begon ik er ook aan omdat ik in paniek 3 witte puntjes zag daarna werd het wit en een geel vlak wat ik nu heb... Ook aan de andere kant al had ik daar niet aangezeten dus het zou logischer zijn dat het van het zalf komt. Maar je weet het maar nooit. Doktoren weten er niks vanaf al weet ik dat ze liever medicijnen troep aansmeren zodat het weer geld in het laatje brengt maar toch....


Ik heb vandaag gebeld maar kan echt niet eerder terecht. Mijn huisarts wil me in de tussentijd ook niks anders voorschrijven. Ze zegt dat ik het beter in een keer kan laten behandelen anders loop ik kans dat ik alles al ga irriteren waardoor de gynaecoloog geen goede behandeling uit kan voeren. Dus dan wordt het maar wachten...

Ik heb de appelcider al uitgeprobeerd. Lijkt wel te helpen maar je hebt gelijk, ik laat dit aan de artsen over voordat ik veel schade aanricht daar beneden. Ik hoop dat je snel weer een beetje pijn vrij bent! Ik ben benieuwd wat ik voor behandeling aangeboden krijg.
4ever2morrow
BerichtGeplaatst: 18-08-2015 18:53 Reageer met quote

Foreverx88 schreef:
4ever2morrow schreef:
Foreverx88 schreef:
4ever2morrow schreef:
Had het maar laten rusten en was van plan om 8 uur naar de dokter te bellen. Toen ik wakker werd deed het minder pijn als ik druk op alles zette, gebruik ervan gemaakt. Wanneer ik wakkerder was gelijk naar de wc gegaan en geprobeerd erin te duwen, deed natuurlijk wel een beetje zeer als de spuit de randen aanraakte wat nog wel gevoelig was. Een scheutje pijn maar veel minder dus gelijk verder geduwd en huppa. Helemaal blij snel erin gespuit. Helaas krijg ik het alleen staand voor elkaar maar dus kwam er weer spul ook eruit.... dus weer lekker over gezond en beschadigd vlees heen. Het brand niet maar vorige keer duurde ook aantal dagen.... Of het komt toch door de appelazijn maar die had ik alleen aan rechterkant met een wattenstaafje heel even gebruikt dus dat kan niet ta veroorzaakt hebben ook op andere kant. Zou wel idd door dat Agressieve spul zijn. Eigenlijk moet het spul voor het slapen gaan erin zodat het meeste erin blijft dus nu lig ik nog steeds voor pampus op bed..

Trouwens! Vallen jullie ook flauw? Ik weet niet of ik het hier aan moet linken.... Denk het haast niet. Dit is al de 2de keer in korte tijd dat ik ineens niks meer hoor, compleet dizzy ben, aan het trillen en zweten en echt moet liggen. Daarbij erg misselijk. Ik eet erg gezond toen ik hiermee geconstateerd werd gelijk weer eetpatroon omgegooid zodat weerstand snel omhoog zou schieten.. Dus dat kan het momenteel niet zijn... Weet niet zo goed of ik daar achteraan moet bellen. Ze kunnen toch moeizaam achterhalen waardoor je flauwvalt lijkt me?Hallo,

Ik ben er ook sinds een week achter dat ik ze heb. Het lijkt ook wel binnen een week veel erger te zijn geworden. Ben al bij de arts geweest maar ze zitten bij de ingang van mn vagina en vooral inwendig. Ik kan pas 3 september terecht bij de gynaecoloog pff.. Ik kan zolang niet wachten zeg, ik denk er 24/7 aan en wordt helemaal gek. Ik heb thuja druppels en tabletten gekocht maar weet niet of dit gaat helpen. Dus na het lezen van de reacties heb ik appelciderazijn gekocht... hoop op een wonder. Helpt de zalf die je inwendig moet gebruiken? Sterkte !!Haai Forever, gewoon weer bellen eventueel dramatisch aandikken dat het verergert is. Als je in paniek bent en radeloos bent hebben ze meestal ineens een plekje vrij. Of het helpt ik heb geen idee. Ze zijn niet meer wit maar heb erg veel afscheiding (wit en behoorlijk dik) wellicht is het vermengd met het zalfspul wat er af en toe nog uit"stroomt". Al zijn het kleine beetjes. Ik beschouw het als normaal. Ik heb wel erg last van de 2 best grote geelachtige plekken wat blijkbaar door de zalf is gekomen. Ook vlak bij de ingang en reuze zeer met plassen. Mijn lichaam stopt onmiddellijk met plassen door die pijn. Ik bijt gewoon hard in mijn shirt en verplicht me zelf om uit te plassen al gaat het moeizaam. Het zalf zelf doet geen pijn hoor maar het aanbrengen ging gewoon moeizaam. Vind ook dat het sommige dagen erg strak aanvoelt en gevoelig met zitten maar dat zal wel dor die plekken komen.

Ik moet wel zeggen dat ik het wel meer accepteer.Naar mijn gevoel is de besmetting ook niet erg groot. Althans, ik had het gevoel als ik aan mezelf zou zitten dat het zich overal uitbreidt, wat gewoon niet het geval is..

Ik zal niet gaan klooien met appelazijn. Immers begon ik er ook aan omdat ik in paniek 3 witte puntjes zag daarna werd het wit en een geel vlak wat ik nu heb... Ook aan de andere kant al had ik daar niet aangezeten dus het zou logischer zijn dat het van het zalf komt. Maar je weet het maar nooit. Doktoren weten er niks vanaf al weet ik dat ze liever medicijnen troep aansmeren zodat het weer geld in het laatje brengt maar toch....


Ik heb vandaag gebeld maar kan echt niet eerder terecht. Mijn huisarts wil me in de tussentijd ook niks anders voorschrijven. Ze zegt dat ik het beter in een keer kan laten behandelen anders loop ik kans dat ik alles al ga irriteren waardoor de gynaecoloog geen goede behandeling uit kan voeren. Dus dan wordt het maar wachten...

Ik heb de appelcider al uitgeprobeerd. Lijkt wel te helpen maar je hebt gelijk, ik laat dit aan de artsen over voordat ik veel schade aanricht daar beneden. Ik hoop dat je snel weer een beetje pijn vrij bent! Ik ben benieuwd wat ik voor behandeling aangeboden krijg.Ik heb gewoon echt brandwonden, kans is dat het van de appelcider is gekomen. Heb maar enkele sec een wattenstaafje op 3 kleine stipjes gedrukt en dit werd result. Al kan het ook van de andere zalf komen. In iedergeval huisarts nu gebeld. Voor morgenochtend een afspraak maar ik belde vanmiddag weer. Kon weer niet zitten plassen een hel en lopen deed weer zeer. Ofwel niet te doen. Morgen weer spuiten en daar moet ik met deze pijn al helemaal niet aan moeten denken. Ik kon pas echt morgen weer terecht dan gaat hij kijken. Heb wel een verdovende zalf gekregen en ja dat helpt gelijk. Niet helemaal weg maar ik kan rustig gaan zitten.

Even een tip voor de dames: Als je (brand)wonden hebt en het doet zeer met plassen. Stap onder de douche en laat de stralen van de kop op je vagina richten. Dat spoelt gelijk de urine weg en dus prikt het (niet)/ minder. Zou ook moeten werken met een bekertje water willen, eroverheen laten gieten heel langzaam. Maar daar vertrouw ik niet op. Natuurlijk lukt het niet op werk maar ik ben al blij als het thuis wel kan. Scheelt weer een paar keer wc hel. Smile
Donja53
BerichtGeplaatst: 20-09-2016 19:54 Reageer met quote

Ook bij mij zijn er sinds kort wratjes tevoorschijn gekomen..pff..wat erg..ik voel me vies..onzeker...echt niet fijn..
Ik heb de afgelopen 10 jaren een vaste partner....goede relatie...toch wratjes gekregen..nu las ik dat je het ook van een besmette handdoek kunt krijgen...
Nu ben ik in july in turkije geweest..daar een hamam bezocht..toen ik op de masagetafl kroop niet gezien dat de handdoek op tafel niet proper was...
Bij t omdraaien viel t op..
Na en tijdens de masage met mn handen de handdoek meerdere malen aangeraakt...
Mn hele lijf trouwens...
Daarna meteen naar t toilet gegaan omdat mn stoelgang op gang was gebracht door de masage...daar dan miss de besmetting opgelopen via mijn eigen handen????
Ik kan me namelijk niets anders bedenken dan dat degene die voor mij op die tafel heeft gelegen of die handdoek heeft gebruikt wratten gehad moet hebben...
Pff..ik lig r wakker van...inmiddels hebben mn partner en ik sinds de vakantie een paar keer seks gehad......
Heb t nog niet met hem besproken..ben bang dat hij miss denkt dat ik vreemd ben geweest???
Ik weet zelf zeker dat hij dat ook niet heeft gedaan..onze relatie is top..
Vandaar dat ik na graven in mn geheugen dit voorval verwijd....
Zou dat mogelijk kunnen zijn????
Groetjes van een radeloze meid
Rig Locums
BerichtGeplaatst: 27-09-2016 15:35 Reageer met quote

1. Dit is een zeer interessante forum en ik ben blij om hier deel van uit te maken! RIG Locums zijn een internationale artsen uitzendbureau die korte termijn werk zoeken voor internationale artsen die voor de NHS in het Verenigd Koninkrijk willen werken. Aarzel niet om naar onze internationale artsen website te kijken voor advies en informatie over wat een locum rol in het Verenigd Koninkrijk voor u kan beteken: http://www.riglocums.com/international-doctors/
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Genitale wratten,Hoe kom ik er van af ??!!
Pagina 44 van 45  

Vorige  1, 2, 3 ... , 43, 44, 45  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring