Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Genitale wratten,Hoe kom ik er van af ??!!
Auteur Onderwerp: Genitale wratten,Hoe kom ik er van af ??!!
Lonilare
BerichtGeplaatst: 29-06-2015 21:06 Reageer met quote

Ik ben gestopt met de crème, deze vond ik net iets te agressief voor mijn huid.
Sinds gisteren ook maar een wattenschijfje met appelcider azijn erop gelegd, auw! Dat brandt!
Ze zijn verkleurd maar niet minder geworden .... is er hoop?
An0niem2
BerichtGeplaatst: 30-06-2015 1:00 Reageer met quote

Ik vond die appelcider azijn niet goed werken. Het is natuurlijk geen TCA.
Bij mij was het enigste wat werkte Aldara creme.
De huisarts wou het niet voorschrijven dus heb het zelf gekocht.
Leek in het begin niet agressief, maar daarna lag mn hele huid eraf. Goed met vaseline de gezonde huid insmeren en het liefst nog wat steriele gaasjes eromheen tapen.
Heb 1 keer een beginnend wratje terug gehad. Werd helemaal gek en ben meteen 2 x 1000mg Vitamine C en 2 x 2 tabletjes foliumzuur gaan slikken per dag + nog multivitamine en veel fruit. Het is toen weer weg gegaan.
Durf nog steeds geen relatie te beginnen. Zal altijd een condoom moeten gebruiken (wat zelfs nog niet 100% safe is) en die gedachte maakt me echt gek.
Ben heel kwaad op degene waarvan ik het heb. Ik was bezig een condoom uit de verpakking te halen toen ze erbovenop ging zitten. Dat was al genoeg.
Lees de laatste tijd veel over het AHCC extract. Het is peperduur en uit China bestellen lijkt me niet safe.
Heeft er al iemand ervaring mee ?
Het schijnt HPV te kunnen doden.
Lonilare
BerichtGeplaatst: 30-06-2015 23:46 Reageer met quote

Allereerst zijn er veel verschillende vormen van hpv, kijk eerst even goed na op welke variant dit extract is gebaseerd en hoeveel onderzoeken hieraan te pas zijn gekomen voordat je iets extreem duurs gaat bestellen uit China. Verder ben ik heel erg benieuwd wanneer jij dan besmet was? (Hoelang loop je hier al mee rond) En waarom was jij niet tevreden over de werking van appel cider azijn? De azijn lijkt zijn werk te doen, het wordt minder en de huid lijkt eventjes verwond maar geneest erg snel
Ladieda
BerichtGeplaatst: 01-07-2015 19:19 Reageer met quote

Ik heb afgelopen vrijdag organische azijn gehaald- heftig spul! S Nachts ermee geslapen en de volgende ochtend kon ik nauwelijks zitten..
De daarop volgende dagen niks gedaan, de wratjes werden langzaam maar zeker korstjes en zijn nu weg!!!

Omdat ik heb gelezen dat je nog wel even door moet gaan, vanavond opnieuw azijn all over maar dan 3 uur.. Zaterdagavond nog een keer en dan ns afwachten.

Daarnaast slik ik multivitaminen, echinaforte en drink ik nu iedere dag een glas water met 3 theelepels appelazijn. Die weerstand moet omhoog

Volgend mij hoef je, mits je geen andere soa s hebt niet altijd met condoom te vrijen. 70% vd mensheid heeft dit specifieke virus, bij 1% komen er wratjes. En boos worden.. Tis niet aantoonbaar he, in testen
Wellicht heeft zij het niet geweten... Zelfs met condoom voorkom je evt besmetting niet en ik meen ergens gelezen te hebben dat je niet besmettelijk blijft
Ladieda
BerichtGeplaatst: 01-07-2015 19:21 Reageer met quote

Lonilare.. Volgens mij is t de combi van creme en azijn geweest- bij kij is t nu een stuk minder pijnlijk al.
Iig fijn dat t werkt!
Ladieda
BerichtGeplaatst: 05-07-2015 12:38 Reageer met quote

Constateer ik vanmorgen dat ze weer terugkomen
Ik word er moedeloos van

Over 3 weken ga ik naar de dermatoloog, ik wil dat hij ze weg snijdt. Iemand ervaring met het wegsnijden van wratten en de kans op terugkeer daarna?
nilisss
BerichtGeplaatst: 07-07-2015 12:46 Reageer met quote

Begin juni schreef ik over mijn wartex behandeling. Die is inmiddels voorbij en een nieuw bezoek bij de dermatoloog bracht me het volgende. De GW waren niet volledig weg. Het leek iets minder te zijn, maar de kleine gw's op mijn penis waren er ook nog. Daar had ik helemaal genoeg van en ik vind de resultaten na 4 weken behandelen met wartex nogal tegenvallen, zeker gezien alle bijkomende ongemakken... Oja, appelciderazijn was de dermatoloog niet bekend mbt goede resultaten. Het zuur in de azijn zou iets kunnen doen, maar als het zo goed zou helpen zou ze het geweten hebben, aldus de expert.
Ik heb gevraagd om een rigoreuze nieuwe aanpak en ze stelde stikstof voor. Dat had ik eerder moeten weten!! Ze stipte 1 zijde aan rondom de anus en alle kleine gw's op de penis. Binnen 2 dagen werd dit wat gevoelig en paarsig, na 4 dagen vielen die paarsige puntjes eraf onder de douche en blijven er witte kleine puntjes over, zonder gw's. Overmorgen andere anuszijde, dus 2 weken na de 1e behandeling. Ik weet zeker dat het daarna verdwenen zal zijn.
Mijn tip is dan ook om snel zelf om stikstofbehandeling te vragen. Zeer effectief, bijna geen ongemak, wat een verschil!!
Gr N.
Ladieda
BerichtGeplaatst: 07-07-2015 13:00 Reageer met quote

Oh dat klinkt hoopvol!
Ik ga over 3 weken- stikstof it will be!
nilisss
BerichtGeplaatst: 07-07-2015 13:03 Reageer met quote

Ladieda schreef:
Oh dat klinkt hoopvol!
Ik ga over 3 weken- stikstof it will be!Ik zou je afspraak lekker naar voren halen voor stikstofbehandeling Wink
3 weken wachten is lang.......
Ladieda
BerichtGeplaatst: 07-07-2015 13:30 Reageer met quote

Dat gaat niet. Iets met vakantie. Die drie weken kom ik ook wel door, ben nu 3 maanden bezig. De komende weken rustig door met de condilyne, maar zonder moeten: kapotte huid = eerder stoppen

Ik heb nooit geweten dat t zo n gekloot is met die wratjes
nilisss
BerichtGeplaatst: 07-07-2015 13:55 Reageer met quote

Pfff, tell me about it. Ik was zó blij dat ze verdwenen na de stikstofbehandeling, eigenlijk vreemd dat dit in dit topic bijna niet beschreven wordt als oplossing.
Lonilare
BerichtGeplaatst: 07-07-2015 19:14 Reageer met quote

Het klopt, voor de wratjes die weg zijn komen er nieuwe in de plaats maar dan op andere plekken, en ik wordt er ook behoorlijk moedeloos van intussen.
Van stikstof behandelingen heb ik wel gehoord maar dan niet bij GW, alleen bij normale wratjes.
Ik betwijfel of die behandelingen tussen de schaamlippen van een vrouw kunnen plaatsvinden, de wratjes zijn daarnaast ook heel erg klein? Zou een dermatoloog daar aan te pas kunnen komen?
nilisss
BerichtGeplaatst: 07-07-2015 19:39 Reageer met quote

Ik had ook hele kleintjes op de penis en dat werkte prima...snel en effectief. Blijbaar mmaakt het niet uit welke type wratje het is met stikstof. Ik denk dat zolang je er goed bij kunt, stikstof het enige snelle en goede middel is. Het blijft gissen wat het 4 weken smeren met wartex heef gedaan, vóórdat de stikstof werd gebruikt, maar ik kan alleen oordelen obv wat ik zelf heb gezien en ervaren; smeren met wartex nauwelijks resultaat na 4 weken, stikstof resultaat binnen 1 week. Spreekt voor zich wat mij betreft.
N.
Ladieda
BerichtGeplaatst: 07-07-2015 22:07 Reageer met quote

Maar de huid russen de schaamlippen is zo dun.. Het lijkt ne angstaanjagend voelen :-/
nilisss
BerichtGeplaatst: 13-07-2015 14:17 Reageer met quote

Inmiddels tweede behandeling stikstof gehad. Dermatoloog vond het resultaat erg goed van/na eerste behandeling. Over 4 weken eens terugkomen om te kijken of er iets is overgeslagen of nieuw is bijgekomen.
Ik heb best wel last van mijn buik/darmen sinds ik de gw aan het bestrijden ben. Hebben jullie dat ook?
Gr
N.
Ladieda
BerichtGeplaatst: 14-07-2015 20:54 Reageer met quote

Nee dat heb ik niet
Ik krijg alleen vreselijke brandwonden en jeuk
Ik geloof niet dat mijn schaamlippen ooit nog zacht en glad worden..

Zou t niet ook de stress zijn?
Fijn dat t zo aanslaat iig!

Ik mag over 2 weken
nilisss
BerichtGeplaatst: 17-07-2015 1:12 Reageer met quote

They will be soft & smooth like a baby again.
Stress kan er deels mee te maken hebben, indeed.
Bij mij zijn de witte puntjes, die overbleven nadat de blaartjes van de stikstofbehandeling verdwenen, ook al bijna weg. Dat is 3 weken na de eerste behandeling. Zie je straks niks meer van dus. Ook op je behandelde schaamlippen niet, weet ik zeker!
Good luck, ben benieuwd hoe het bij jou zal verlopen!
gastprive
BerichtGeplaatst: 26-07-2015 22:21 Reageer met quote

Pffff wat een ellende! Had al een jaar last van wratjes. Durfde echt niet naar huisarts te gaan. Maar moest er op den duur toch echt wat aan laten doen. Uiteindelijk toch maar gegaan. Kreeg eerst wartec creme mee. Thuis lopen kloten met een spiegeltje. Kon ze amper aanstippen raakte constant me gezoende huid. Terug geweest naar de huisarts en deze stipt nu elke week aan met Trichloorazijnzuur 900 mg. De eerste keer dat de huisarts dat deed viel ik gewoon bijna flauw. De pijn was zo heftig. Brand gewoon echt als een gek, je weet je gewoon geen houding te geven. Na de tweede keer aanstippen kon ik onder de douche al een laagje er van af halen. Heb het nu inmiddels al 4 keer aan laten stippen door de huisarts. Het is echt geen prettige behandeling. De pijn die je er vooral in het begin aan hebt is echt drama. Gelukkig word het nu al wel echt minder. Nog andere mensen ervaring met dit middel? Succes iedereen! Hopen dat we er zo snel mogelijk van af komen. Greetz.
4ever2morrow
BerichtGeplaatst: 05-08-2015 22:36 Reageer met quote

Nou hier nog een stakker helaas.... Ik schrok van definitieve uitslag dat zeker. Zeker omdat mijn "scharrel" niet zo vrij hoort te zijn als hij denkt dat te mogen zijn... Dat even ter zijde, ik wil hier niet verder op uitwijken. Al weet ik dat het niet hoort van zijn kant, naast zijn vriendin ook mij te zien. Bang dat ik het heb doorgegeven al zei mijn dokter dat iedereen het virus draagt en je het jaren bij je kan hebben. Het hoeft niet te zijn dat iemand in korte tijd vreemd is gegaan e.d. en hoe gek het ook in onze oren klinkt: Het waarschuwen niet zo van belang is als internet het verteld. Gezien we allen het vervelende virus dragen (in ieder geval een hoge populatie). Het hoeft niet bij iedereen te uiten.. Ook is het zo dat een soa test (zelfs al je je laat testen op hiv wat de genitale wratten veroorzaakt) niet je kan vertellen of je het krijgt/ beïnvloed bent door de gw. *Zo heb ik me laten vertellen/ dit is mij opgevallen in meest geloofwaardige verhalen*.

Nu denk ik wel bij mezelf, stel ik ben ervan af en zal vrijen met hem, kan hij me dan niet makkelijk opnieuw besmetten? Mocht hij het virus ook dragen wat hoogstwaarschijnlijk zo is. Er is natuurlijk een kans dat ik het van hem heb of dat hij door mij besmet is. Ofwel nu is het al helemaal een TOXIC relationship....

Hij vrijt liever niet met condoom, en zoals we beiden elkaar hadden verteld waren we soa vrij. Tja testen die kunnen niet aantonen dat je gw's hebt.
Ik had witte bultjes opgemerkt maar las ook hier en daar dat het niet schuldig hoefde te zijn e.d. Had een soa test laten afnemen niet specifiek voor die bultjes en die waren positief. Opgelucht natuurlijk! Helaas, wist ik toen niet dat dat mijn probleem onzichtbaar zou maken...

Ik kon er nog steeds niet van slapen en leek wel gegroeid te zijn, al kon ik het niet vergelijken met plaatjes op het internet. Ik werd compleet zenuwachtig en voelde me like shit, bang hem besmet te hebben vooral want dan zal de hel los zijn. Zijn vriendin wellicht dan ook besmet. Ik die afscheid kan nemen, al weet ik dat het hele gedoe egoistisch is maar dat zou mij zeer veel verdriet doen.

Toch naar dokter gegaan en jahoor daar was dan toch het duveltje uit de box gekomen. Shock natuurlijk, ik lees steeds dat men er erg door gedeprimeerd kan worden. Wat als je partner het niet accepteert, je verlaat, boos zal worden op mogelijke besmetting. Ook de angst het niet kwijt te raken of altijd iedereen besmet mee kan raken. Alles wat je op google leest is niet kat in t bakkie. Tuurlijk de virus blijft, maar hoeveel men de virus niet onbewust heeft. Natuurlijk is het niet goed, niet fijn en zwaar kl*ten. Maar vooral als het zich uit, dan is het helemaal schaamte en bang dat iemand het raar, vies vind of opvalt.

Tuurlijk het is het beste met condoom te vrijen, maar lastig als de man dat niks vind (hij zeker van geen soas) al kan hij dit toch bezitten. Toch? Maar lastig smoezen bedenken. Ik geloof dat mijn gynaecoloog ook zei dat vrijen wel kon liefst met condoom natuurlijk das altijd veiliger. Dit ging over de behandeling periode. Maar ze zei ook dat het niet je hele leven hoefde.

Toch verward door alles wat ik gelezen heb en de nuchtere reactie van de gynaecoloog, ze was heel kalm over en het was niet alsof de wereld verging. Je kon er vanaf komen en het waarschuwen... tja iedereen bevat het, kan zomaar uiten ofwel tja... Al lag de keus bij mij. Tuurlijk men kan hier roepen dat het ego is als ik me stil hou... Dat ik moet denken aan zijn andere liefje, maar tja... Waarschuwen jullie wel iedereen? van afgelopen maanden? Gezien het erg lang in je kan zitten...

Stel dat het niet zou uiten bij mij, wist ik niet dat ik het virus bevatte en had ik het onopgemerkt doorgegeven, god wat een luxe zou dat zijn.... In ieder geval niet zoveel zorgen.. Nu alleen maar hoofdpijn, janken, bang zijn en wanhopig gezien het lang gaat duren....
4ever2morrow
BerichtGeplaatst: 05-08-2015 22:36 Reageer met quote

Nou hier nog een stakker helaas.... Ik schrok van definitieve uitslag dat zeker. Zeker omdat mijn "scharrel" niet zo vrij hoort te zijn als hij denkt dat te mogen zijn... Dat even ter zijde, ik wil hier niet verder op uitwijken. Al weet ik dat het niet hoort van zijn kant, naast zijn vriendin ook mij te zien. Bang dat ik het heb doorgegeven al zei mijn dokter dat iedereen het virus draagt en je het jaren bij je kan hebben. Het hoeft niet te zijn dat iemand in korte tijd vreemd is gegaan e.d. en hoe gek het ook in onze oren klinkt: Het waarschuwen niet zo van belang is als internet het verteld. Gezien we allen het vervelende virus dragen (in ieder geval een hoge populatie). Het hoeft niet bij iedereen te uiten.. Ook is het zo dat een soa test (zelfs al je je laat testen op hiv wat de genitale wratten veroorzaakt) niet je kan vertellen of je het krijgt/ beïnvloed bent door de gw. *Zo heb ik me laten vertellen/ dit is mij opgevallen in meest geloofwaardige verhalen*.

Nu denk ik wel bij mezelf, stel ik ben ervan af en zal vrijen met hem, kan hij me dan niet makkelijk opnieuw besmetten? Mocht hij het virus ook dragen wat hoogstwaarschijnlijk zo is. Er is natuurlijk een kans dat ik het van hem heb of dat hij door mij besmet is. Ofwel nu is het al helemaal een TOXIC relationship....

Hij vrijt liever niet met condoom, en zoals we beiden elkaar hadden verteld waren we soa vrij. Tja testen die kunnen niet aantonen dat je gw's hebt.
Ik had witte bultjes opgemerkt maar las ook hier en daar dat het niet schuldig hoefde te zijn e.d. Had een soa test laten afnemen niet specifiek voor die bultjes en die waren positief. Opgelucht natuurlijk! Helaas, wist ik toen niet dat dat mijn probleem onzichtbaar zou maken...

Ik kon er nog steeds niet van slapen en leek wel gegroeid te zijn, al kon ik het niet vergelijken met plaatjes op het internet. Ik werd compleet zenuwachtig en voelde me like shit, bang hem besmet te hebben vooral want dan zal de hel los zijn. Zijn vriendin wellicht dan ook besmet. Ik die afscheid kan nemen, al weet ik dat het hele gedoe egoistisch is maar dat zou mij zeer veel verdriet doen.

Toch naar dokter gegaan en jahoor daar was dan toch het duveltje uit de box gekomen. Shock natuurlijk, ik lees steeds dat men er erg door gedeprimeerd kan worden. Wat als je partner het niet accepteert, je verlaat, boos zal worden op mogelijke besmetting. Ook de angst het niet kwijt te raken of altijd iedereen besmet mee kan raken. Alles wat je op google leest is niet kat in t bakkie. Tuurlijk de virus blijft, maar hoeveel men de virus niet onbewust heeft. Natuurlijk is het niet goed, niet fijn en zwaar kl*ten. Maar vooral als het zich uit, dan is het helemaal schaamte en bang dat iemand het raar, vies vind of opvalt.

Tuurlijk het is het beste met condoom te vrijen, maar lastig als de man dat niks vind (hij zeker van geen soas) al kan hij dit toch bezitten. Toch? Maar lastig smoezen bedenken. Ik geloof dat mijn gynaecoloog ook zei dat vrijen wel kon liefst met condoom natuurlijk das altijd veiliger. Dit ging over de behandeling periode. Maar ze zei ook dat het niet je hele leven hoefde.

Toch verward door alles wat ik gelezen heb en de nuchtere reactie van de gynaecoloog, ze was heel kalm over en het was niet alsof de wereld verging. Je kon er vanaf komen en het waarschuwen... tja iedereen bevat het, kan zomaar uiten ofwel tja... Al lag de keus bij mij. Tuurlijk men kan hier roepen dat het ego is als ik me stil hou... Dat ik moet denken aan zijn andere liefje, maar tja... Waarschuwen jullie wel iedereen? van afgelopen maanden? Gezien het erg lang in je kan zitten...

Stel dat het niet zou uiten bij mij, wist ik niet dat ik het virus bevatte en had ik het onopgemerkt doorgegeven, god wat een luxe zou dat zijn.... In ieder geval niet zoveel zorgen.. Nu alleen maar hoofdpijn, janken, bang zijn en wanhopig gezien het lang gaat duren....
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Genitale wratten,Hoe kom ik er van af ??!!
Pagina 43 van 45  

Vorige  1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring