Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Een gezonde levensstijl > Vochtpercentage
Auteur Onderwerp: Vochtpercentage
justme88
BerichtGeplaatst: 28-06-2009 22:11 Reageer met quote

Wie heeft het er nou over dat ie zich druk maakt over t vochtpercentage? Volgens mij kun je echt niet lezen ofzo. Of je probeert te antwoorden op dingen die je niet gelezen hebt ofzo. Iemand vraagt om een manier om vet en vochtpercentage te berekenen. Dus geef ik een website voor het vetpercentage. Vochtpercentage weet k zelf niet eens n website van. Maakt ook niet eens uit of je dat kunt berekenen of niet. Sommige mensen willen het weten, sommigen niet. Als je het niet intressant vind moet je dr gewoon niet op reageren joh. Mij zeggen de percentages ook niet zoveel. Ik vind de formules er achter alleen wel erg intressant. Puur het wiskundige deel. Mja, dat zul je ook wel niet begrijpen...
Ladypiano
BerichtGeplaatst: 28-06-2009 22:57 Reageer met quote

Je kan je beter druk maken om wat er in je hoofd afspeelt dan om je vochtpercentage........ Idea
justme88
BerichtGeplaatst: 30-06-2009 1:08 Reageer met quote

ja das ook zo. sorry trouwens voor mn uitval, was niet bepaald nuchter toen k dat schreef. ben t totaal met je eens hoor, over niet druk maken over vochtpercentage enzo.
rosalynn
BerichtGeplaatst: 30-06-2009 15:25 Reageer met quote

Hallo justme88,

Heb je al gekeken naar info over hypoglecemie op internet,
en ook naar een test die kan nagaan of je het hebt ?
Lukt het een beetje om minder water te drinken ?
Want dat lijkt me wel heel belangrijk !

groeten,

Rosalynn
justme88
BerichtGeplaatst: 30-06-2009 17:08 Reageer met quote

Hey Rosalynn,

K heb wat testen gedaan op t internet over hypoglycemie, maar dat komt dr bij mij niet uit. Het minder water drinken lukt niet echt, zeker niet met deze warmte. Als k nu probeer minder water te drinken is t enige gevolg dat k flauw val, en daar heb k ook geen zin in.
Charlotte97
BerichtGeplaatst: 20-11-2011 19:16 Reageer met quote

Hallo justme88,

Ik snap precies hoe je je voelt..!
Ik drink de laatste 4 a 5 weken ook 6 liter per dag.
Ben nu al 2 weken bezig met onderzoeken, en zoals je zegt: ze kunnen niks vinden en zeggen dat het psychisch is. Ik ben nu al heel vaak bij de huisarts geweest en heb al 2 keer bloed laten geprikken in het ziekenhuis. Ik ben kern gezond volgens hun en toch klopt het allemaal niet. Ik drink veel, moe (slecht slapen), hoofdpijn (op 1 plek), duizelig, en als ik minder ga drinken opgezette buik.
Ik ben ook al opgenomen geweest voor opservatie. Ze hebben veel onderzocht en kunnen weer niks vinden. Nu ben ik door gewezen naar een psycholoog, snap dat niet want iedereen vindt mij open! Tegen iedereen wie ik het zeg lacht me uit..! Dus ik weet nu ook niet meer wat ik er tegen moet doen! Ik ben blij te lezen dat ik niet de enige ben. Als ik meer weet of weet wat het is laat ik u het zo snel mogelijk weten! Want ik word er langzamer hand erg moe van want niemand neemt je serieus!

Groetjes Charlotte97
xMonster
BerichtGeplaatst: 08-12-2011 17:00 Reageer met quote

justme88 schreef:
Hey ladypiano,

Ik weet dat het niet gezond is om zoveel water te drinken. Daarom ben ik ook al meerdere keren bij de dokter geweest. En die zegt alleen maar dat ik minder moet drinken. Maar ik voel me er alleen maar zieker door als ik zo weinig drink :S Ik heb ook al een paar keer bloedonderzoek gehad, maar daar is verder niks uit op te maken waarom ik altijd dorst heb.


Er is een soort van diabetes, die bij een klap op de hypofyse naar boven kan komen. Als je dan bijvoorbeeld een keer erg hard je hoofd stoot kan het zijn dat je dit krijgt. Je lichaam kan dan geen vocht vasthouden, je moet erg vaak naar de wc en als je langer dan een kwartier niks kan drinken begin je je ziek te voelen en gewicht te verliezen.

Ik weet niet of het zo ernstig is, maar het kan zijn dat je dit hebt. Je kan het niet meten aan het bloed, er moet een hormoontest gedaan worden.
Index > Een gezonde levensstijl > Vochtpercentage
Pagina 2 van 2  

Vorige  1, 2

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring